Στην αρχική τιμή πώλησης (γενικότερα τα τιμολογούν πιο τίμια τα μηχανάκια τους...)Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
και πες σε ποια κατηγορια ειναι πιο καλοι οι ιαπωνες, ετσι για να παρει φωτια το θρεντ μιας και παγωσε τοσο καιρο
![]()
![]()
![]()
Στην αρχική τιμή πώλησης (γενικότερα τα τιμολογούν πιο τίμια τα μηχανάκια τους...)Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
και πες σε ποια κατηγορια ειναι πιο καλοι οι ιαπωνες, ετσι για να παρει φωτια το θρεντ μιας και παγωσε τοσο καιρο
![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Στην αρχική τιμή πώλησης (γενικότερα τα τιμολογούν πιο τίμια τα μηχανάκια τους...)
![]()
nai alla milame gia kathgories moto...kaneis den eipe pws ta japan einai pio akriva...
![]()
Αισθανομαι υπερηφανος παντως που εχουν γραφτει τοοοοσες σελιδες για τον Ευρωπαικο μου ματρακα![]()
![]()
![]()
Παλικαρια σφαζονται στο ονομα του...![]()
![]()
![]()
Να στε καλα,με κανετε και γελαω...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ετσι ειναι ρε φιλε...Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Αισθανομαι υπερηφανος παντως που εχουν γραφτει τοοοοσες σελιδες για τον Ευρωπαικο μου ματρακα![]()
![]()
![]()
Για όλα τα στραβά γράφονται τα πονήματα.
Τομοι και τόμοι για τον Χιτλερ, αντε καμια μονογραφία για τον φουκαρά τον Κλεμανσώ :wacko:
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Τον δευτερο κυριο δεν το ξερω αλλα ξερω απο Μ.Αλεξανδρο αν θες να σου πω...Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Τομοι και τόμοι για τον Χιτλερ, αντε καμια μονογραφία για τον φουκαρά τον Κλεμανσώ :wacko:![]()
Που τοοοοοοοσα καλα εχουν γραφτει αλλα κανεις δεν εχει γραψει οτι οταν οι πολεμιστες του εχαναν καμια μαχη τους εκοβε τα κεφαλια και επαιζαν "ποδοσφαιρο εποχης" με τους υπολοιπους...![]()
Αλλα λενε οτι οσο ασχολουνται μαζι σου σημαινει οτι κατι αξιζεις!Οταν παψουν να ασχολουνται να ανησυχεις...
![]()
αυτό ακριβώςΑρχικά δημιουργήθηκε από camen
Τον δευτερο κυριο δεν το ξερω [...]![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
επρεπε να δεις τα μουτρα φιλου με 1198 οταν αυτο πυρωνε χωρις αιτια στην Ε.Ο, πράησλες :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ιδιως το 1098 το ειχαν κατηγορήσει για γιαπωνέζικο ντηζάΪν :ZZZ: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ban 'em all
Αρχικά δημιουργήθηκε από Stabak
επρεπε να δεις τα μουτρα φιλου με 1198 οταν αυτο πυρωνε χωρις αιτια στην Ε.Ο, πράησλες :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
τα μουτρα του βαλε που μετα απο 15χλμ γνωρισε την εξπρες σερβις πως λες να ηταν?
:a13: :a13: :a13:
ιδιως το 1098 το ειχαν κατηγορήσει για γιαπωνέζικο ντηζάΪν :ZZZ: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ναι ναι ιαπωνικο ντιζαιν...
με την 998 δεν εχει καμια ομοιοτητα, στο cbr μοιαζει
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Εγω σου μιλησα για καινουργιο μηχανακι αξιας 25 χιλιάδων και συ μου μιλας για μεταχειρισμενο ματρακα με γνωστα προβλήματα ανορθωτων κλπΑρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
τα μουτρα του βαλε που μετα απο 15χλμ γνωρισε την εξπρες σερβις πως λες να ηταν?
:a13: :a13: :a13:
και ολως τυχαιως ο φιλος με το 1198 εχει και ενα ΧΧ που πινει νερο στο ονομα του![]()
![]()
ειστε για δεσιμο με λιγα λογια :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ban 'em all
Εγω σου μιλησα για καινουργιο μηχανακι αξιας 25 χιλιάδων και συ μου μιλας για μεταχειρισμενο ματρακα με γνωστα προβλήματα ανορθωτων κλπ
και ολως τυχαιως ο φιλος με το 1198 εχει και ενα ΧΧ που πινει νερο στο ονομα του![]()
![]()
ειστε για δεσιμο με λιγα λογια :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
το 1198 κανει 20, οχι 25...
το προβλημα με τα ευρωπαικα καταληγουμε πως ειναι οτι ειναι ακριβα, οχι οτι χαλανε...
γιατι αν για τα γιαπωνεζικα ολα τους τα προβληματα ειναι γνωστα(βεβαια σε αφηνουν τα γνωστα προβληματα στην ακρη του δρομου), και τα ευρωπαικα οταν καει κανα λαμπακι αρχιζουμε τα καντιλια ειναι λιγο μλκια...
![]()
re o apano poy se milaei exei allaxei 2 ktm..Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
το 1198 κανει 20, οχι 25...
το προβλημα με τα ευρωπαικα καταληγουμε πως ειναι οτι ειναι ακριβα, οχι οτι χαλανε...
γιατι αν για τα γιαπωνεζικα ολα τους τα προβληματα ειναι γνωστα(βεβαια σε αφηνουν τα γνωστα προβληματα στην ακρη του δρομου), και τα ευρωπαικα οταν καει κανα λαμπακι αρχιζουμε τα καντιλια ειναι λιγο μλκια...
![]()
ti kathese k se doyleyei tora??![]()
:rotflmao:
![]()