Σελίδα 271 από 278 ΠρώτοΠρώτο ... 171221261266267268269270271272273274275276 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 4.051 έως 4.065 από 4164

Θέμα: Αθλητικό-spamο-thread

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa

να ενας απο τους λογους που επαψα να ασχολουμαι με αυτο το θρεντ....μην ανυσηχεις πιτσιρικο....μην το παρεις και προσωπικα....ολοι οι γαυροι τα ιδια λετε (και ) για αυτο το θεμα....μακαρι να γουσταρατε μπαλλα...αλλα εσεις δεν θελετε μπαλλα...θελετε κουπες...

για τα πετρινα χρονια του γαυρου που μας τα εχετε κανει τουμπανο...θα μας πει καποιος ποια πρωταθληματα του εκλεψαν???γιατι ωραια η πιπιλα αλλα να εχουμε και καποιο στοιχειο...σαν Αεκτζης ξερω ενα που μου το εκλεψαν επειδη αλλαξε ο νομος ενα βραδυ (Τσιγκωφ-Λαρισα-ντοπε)το 1988....και την επομενη χρονια με Ντεταρι και παιχταραδες το χασατε απο τον Καραγκιοζοπουλο...ΣΤΑ ΙΣΙΑ...

υ.γ. για να μην ξεχασουμε την δωροδοκια του Παπαδοπουλου απο τον Κιαππε υπερ του ολυμπιακου...που ολοι το εκαναν γαργαρα....

Εχεις ακούσει κάτι για σβησμένα φώτα στη φιλαδέλφεια;
    για καπνογόνα στην ίδια τοποθεσία;
    για επανάληψη αγώνα;
    το όνομα καρκαμάνης σου λέει κάτι;
    το 96-99 με μπάγεβιτς που έχανε συνεχώς από την αεκ εκτός υπήρχε παράγκα ή όχι;

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI

να ενας απο τους λογους που επαψα να ασχολουμαι με αυτο το θρεντ....μην ανυσηχεις πιτσιρικο....μην το παρεις και προσωπικα....ολοι οι γαυροι τα ιδια λετε (και ) για αυτο το θεμα....μακαρι να γουσταρατε μπαλλα...αλλα εσεις δεν θελετε μπαλλα...θελετε κουπες...

για τα πετρινα χρονια του γαυρου που μας τα εχετε κανει τουμπανο...θα μας πει καποιος ποια πρωταθληματα του εκλεψαν???γιατι ωραια η πιπιλα αλλα να εχουμε και καποιο στοιχειο...σαν Αεκτζης ξερω ενα που μου το εκλεψαν επειδη αλλαξε ο νομος ενα βραδυ (Τσιγκωφ-Λαρισα-ντοπε)το 1988....και την επομενη χρονια με Ντεταρι και παιχταραδες το χασατε απο τον Καραγκιοζοπουλο...ΣΤΑ ΙΣΙΑ...

υ.γ. για να μην ξεχασουμε την δωροδοκια του Παπαδοπουλου απο τον Κιαππε υπερ του ολυμπιακου...που ολοι το εκαναν γαργαρα....

Δυο παιχτες του ολυμπιακου αποβληθηκαν με 10 λεπτα διαφορα τοτε που πηρατε το πρωταθλημα του καραγκιοζοπουλου στα ΙΣΙΑ... ( για να μην ξεχνιομαστε...)

Kαι εγω θυμαμαι βρε μπουσα κατι εξοδους καποιας ομαδας στα χαρτια (σε βαρος του ηρακλη)

Καποιες νικηφορες για εσας επαναληψεις μεταξυ μας αγωνων ( οταν ειμασταν 1 βαθμο πισω απο τον παο ) εξαιτιας ριψεις δακρυγονων απο οπαδους της αεκ στο 89 ( 13/01/1991 για να απαντησω στην ερωτηση σου κι ολας )

Αλλα τα ξεπερασα......

Μου τη δίνει... Το avatar του/της Sferopetadhn
    Άρα δε διαφέρεις σε τίποτα από αυτούς που σου τα κάνανε.

Όπως τα ίδια με αυτούς θα λες όταν θα βρεθείς στην από κάτω.

Αυτό είναι ρε stoubi το θέμα δηλαδή; Γαμάω όσο μπορώ και για όσο με παίρνει;

Γι' αυτό και έχουν όλες οι ομάδες αυτά τα χάλια. Πονάνε τα μάτια μας. Τουλάχιστον παλιότερα βλέπαμε κάτι καλύτερο από πολλές ομάδες ή εγώ θυμάμαι τόσο λάθος;
    ''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)

"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)

Αρχικά δημιουργήθηκε από toyar
    Εχεις ακούσει κάτι για σβησμένα φώτα στη φιλαδέλφεια;
    για καπνογόνα στην ίδια τοποθεσία;
    για επανάληψη αγώνα;
    το όνομα καρκαμάνης σου λέει κάτι;
    το 96-99 με μπάγεβιτς που έχανε συνεχώς από την αεκ εκτός υπήρχε παράγκα ή όχι;
    Θα σου πω σε ολα ναι εκτος απο το Καρκαμανης που δεν ξερω/θυμαμαι κατι εκτος οτι ηταν τερματοφυλακας....

με τα σβησμενα φωτα εγινε οντως επαναληψη και το πηρε ο βαζελος ομως...

οπως και με ΤΑ ΛΗΓΜΕΝΑ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ και οχι καπνογονο που ολοι αναπαραγετε χωρις να ξερετε η να θυμαστε...
    εχεις φαει ποτε χημικο δακρυγονο στο ασχετο???οταν φας ελα και πεσ μου...εκεινη την ημερα ΚΙΝΔΥΝΕΨΑΝ ΖΩΕΣ...η σκεπαστη αδειασε σε 2 λεπτα απο 5-6-7 χιλαδιες κοσμο που ειχε μεσα...μεχρι και την Θυρα 10 εσπασαν για να βγουν εξω για να μην πεθανουν απο ασφυξια...για να μην πω για τις αλλες θυρες που εβλεπες γερους και παιδακια να μην μπορουν να αναπνευσουν...οποιος θεωρει οτι κατι τετοιο θα το εκανε παραγοντας της ΑΕΚ ειναι η αφελης η εκτος τοπου και κοσμου η πολυ κολλημενος και διαβαζει/αναπαραγει οτι τους περνανε...σε αυτον τον αγωνα συνεχιστικε απο το λεπτο που διακοπηκε...και το πηρε παλι ο βαζελος...

απο το 96 μεχρι το 99 που αναφερεσε οντως υπηρχε και ψυχολογικη και σωματικη (με μικροαντικειμενα απο την εξεδρα) βια...πιο πολυ ψυχολογικη βεβαια με μπινελικια ροχαλες γιουχαρισματα και πεντοχιλιαρα με το προσωπο του βατραχου επανω...υπηρχαν βεβαια και ειδικοι λογοι και backround που εγιναν ολα αυτα....εσυ σαν γαυρος δεν τα καταλαβαινεις εκτος αν εχεις προλαβει εποχη Αποστολακη... αλλα στο τελος παλι εσυ πηρες αυτα τα πρωταθληματα με καποιους Παπουτσεληδες και σια....εκει χρειαζοταν να δουλεψει η παραγκα....και επειδη δεν μπορουσες να κερδισεις την Αεκ στα ισια (μονο αυτο ηταν αγκαθι στον Κροκους και τον βατραχο) αρχισες να βαζεις κατι Ποντικηδες και Ζωγραφους κλπ κλπ....αρα καμμια συγκριση με την Ριζουπολη....

και πριν πεις οτιδηποτε γιατι εισαι και φρεσκος ειμαι απο τους πρωτους που ειχα πει καλα εκανε ο Νικολαιδης και εδωσε τα μαλακισμενα που εκαναν τα επισοδεια (ξερω και τους λογους που τα εκαναν)....και απο τους λιγους που ηθελα να μην μπει η ΑΕΚ στο αρθρο 44 ωστε σημερα να μπορω να σας φτυνω ολους χωρις να μπορειτε να μου πειτε τιποτα....γουσταρω την ομαδα μου οσο τιποτα αλλο...αλλα πιο πολυ μου αρεσει η μπαλλα...εσυ???

να ενας απο τους λογους που επαψα να ασχολουμαι με αυτο το θρεντ...:

καλύτερα που δεν ασχολείσε...
    δεν λες και κάτι ...
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

απο το 96 μεχρι το 99 που αναφερεσε οντως υπηρχε και ψυχολογικη και σωματικη (με μικροαντικειμενα απο την εξεδρα) βια...πιο πολυ ψυχολογικη βεβαια με μπινελικια ροχαλες γιουχαρισματα και πεντοχιλιαρα με το προσωπο του βατραχου επανω...υπηρχαν βεβαια και ειδικοι λογοι και backround που εγιναν ολα αυτα....εσυ σαν γαυρος δεν τα καταλαβαινεις εκτος αν εχεις προλαβει εποχη Αποστολακη...
    τι ωραία που τα δικαιολογείς τα παιδιά βρε συ???
    ο κουγιας χλωμιαζει μπροστα σου...

εποχες αποστολάκη και κουραφέξαλα...ειδικοί λόγοι kai background και λοιπά παπατζιλίκια...ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΧΑΡΗ
    μ την λογική σου και εμεις στην ριζούπολη θυμηθήκαμε τις εποχές καπετάνιου και έγινε ότι έγινε...και εκει σωματική βία δεν υπήρξε...ψυχολογική όμως εγινε της πόπης...
    αρα δεν μπορείς να κατηγορείς...αντιθέτως πρέπει να μας δικαιολογείς ΟΠΩΣ ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΤΑΡΖΑΝ

καταλαβες τώρα γιατι σας θεωρώ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ....
    διαβασε τι γράφεις πιο πάνω και θα καταλάβεις...

για μπάλα εσεις????μπαααααααααααααα
    κανε μας την χάρη

Υ.Γ ακου ειδικοί λόγοι....ΤΙ άλλο θα διαβασουμε ρπμ...ΗΜΑΡΤΟΝ

Θα σου πω σε ολα ναι εκτος απο το Καρκαμανης που δεν ξερω/θυμαμαι κατι εκτος οτι ηταν τερματοφυλακας....

με τα σβησμενα φωτα εγινε οντως επαναληψη και το πηρε ο βαζελος ομως...

οπως και με ΤΑ ΛΗΓΜΕΝΑ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ και οχι καπνογονο που ολοι αναπαραγετε χωρις να ξερετε η να θυμαστε...
    εχεις φαει ποτε χημικο δακρυγονο στο ασχετο???οταν φας ελα και πεσ μου...εκεινη την ημερα ΚΙΝΔΥΝΕΨΑΝ ΖΩΕΣ...η σκεπαστη αδειασε σε 2 λεπτα απο 5-6-7 χιλαδιες κοσμο που ειχε μεσα...μεχρι και την Θυρα 10 εσπασαν για να βγουν εξω για να μην πεθανουν απο ασφυξια...για να μην πω για τις αλλες θυρες που εβλεπες γερους και παιδακια να μην μπορουν να αναπνευσουν...οποιος θεωρει οτι κατι τετοιο θα το εκανε παραγοντας της ΑΕΚ ειναι η αφελης η εκτος τοπου και κοσμου η πολυ κολλημενος και διαβαζει/αναπαραγει οτι τους περνανε...σε αυτον τον αγωνα συνεχιστικε απο το λεπτο που διακοπηκε...και το πηρε παλι ο βαζελος...

απο το 96 μεχρι το 99 που αναφερεσε οντως υπηρχε και ψυχολογικη και σωματικη (με μικροαντικειμενα απο την εξεδρα) βια...πιο πολυ ψυχολογικη βεβαια με μπινελικια ροχαλες γιουχαρισματα και πεντοχιλιαρα με το προσωπο του βατραχου επανω...υπηρχαν βεβαια και ειδικοι λογοι και backround που εγιναν ολα αυτα....εσυ σαν γαυρος δεν τα καταλαβαινεις εκτος αν εχεις προλαβει εποχη Αποστολακη... αλλα στο τελος παλι εσυ πηρες αυτα τα πρωταθληματα με καποιους Παπουτσεληδες και σια....εκει χρειαζοταν να δουλεψει η παραγκα....και επειδη δεν μπορουσες να κερδισεις την Αεκ στα ισια (μονο αυτο ηταν αγκαθι στον Κροκους και τον βατραχο) αρχισες να βαζεις κατι Ποντικηδες και Ζωγραφους κλπ κλπ....αρα καμμια συγκριση με την Ριζουπολη....

και πριν πεις οτιδηποτε γιατι εισαι και φρεσκος ειμαι απο τους πρωτους που ειχα πει καλα εκανε ο Νικολαιδης και εδωσε τα μαλακισμενα που εκαναν τα επισοδεια (ξερω και τους λογους που τα εκαναν)....και απο τους λιγους που ηθελα να μην μπει η ΑΕΚ στο αρθρο 44 ωστε σημερα να μπορω να σας φτυνω ολους χωρις να μπορειτε να μου πειτε τιποτα....γουσταρω την ομαδα μου οσο τιποτα αλλο...αλλα πιο πολυ μου αρεσει η μπαλλα...εσυ???

Μάλλον δεν είμαι και τόσο φρέσκος καθώς θυμάμαι όχι μόνο τον αποστολάκη αλλά και τους σαργκάνη-κυράστα. Θυμάμαι επίσης παο-ολυμπιακός στη λεωφόρο 3-2 από 0-2 με 3 πέναλντυ και όργια από διαιτητή., τέλος δεκαετίας 70. Γιαυτό λέω ότι κάποιοι δεν μπορούν να κλαψουρίζουν και να κάνουν τους τιμητές

Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Δυο παιχτες του ολυμπιακου αποβληθηκαν με 10 λεπτα διαφορα τοτε που πηρατε το πρωταθλημα του καραγκιοζοπουλου στα ΙΣΙΑ... ( για να μην ξεχνιομαστε...)

Kαι εγω θυμαμαι βρε μπουσα κατι εξοδους καποιας ομαδας στα χαρτια (σε βαρος του ηρακλη)

Καποιες νικηφορες για εσας επαναληψεις μεταξυ μας αγωνων ( οταν ειμασταν 1 βαθμο πισω απο τον παο ) εξαιτιας ριψεις δακρυγονων απο οπαδους της αεκ στο 89 ( 13/01/1991 για να απαντησω στην ερωτηση σου κι ολας )

Αλλα τα ξεπερασα......

ΣΤΑ ΙΣΙΑ...και επειδη ΔΕΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ...κοκκινη ο Μπανιωτης στο 60'...στο 69' ο Χατζιδης με τον Πεππε...στο 76' ο Μανωλας....στο 83' μπηκε το γκολ....και στο 90' η ΑΕΚ εμεινε 8 παικτες λογω αποβολης του Χατζη....ΣΩΣΤΑΑΑΑΑΑΑΑ????

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΤΟ 91 εχασες το πρωταθλημα απο τον βαζελο με 8 ποντους διαφορα....με το παλιο συστημα 2-1-0...και βεβαια ξεχασες τους επιστημονες και το -2 λογω τιμωριας με τον Αθηναικο....

τα φωτα εγιναν το 94 και το πηραμε εμεις (πρωτο λαθος μου) και βεβαια χασαμε απο εσας με 1-2...η διαφορα τοτε ηταν στους 11 ποντους....γιατι παραπονιεσε ειπαμε???

ΓΑΥΡΑΚΟ ΟΤΑΝ ΓΑΥΡΙΖΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΟΣ....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Μάλλον δεν είμαι και τόσο φρέσκος καθώς θυμάμαι όχι μόνο τον αποστολάκη αλλά και τους σαργκάνη-κυράστα. Θυμάμαι επίσης παο-ολυμπιακός στη λεωφόρο 3-2 από 0-2 με 3 πέναλντυ και όργια από διαιτητή., τέλος δεκαετίας 70. Γιαυτό λέω ότι κάποιοι δεν μπορούν να κλαψουρίζουν και να κάνουν τους τιμητές
    Για της φωτιες στο ΟΑΚΑ λεω και εννοουσα....αυτες τις θυμασε???εκτος αν θεωρουσατε τον Αποστολακη οτι ηταν για εμας ο βατραχος...και πες και στον μικρο La Villa τι εννοω οτι εγινε τοτε γιατι δεν ξερει....

εποχες που καποιοι εχουν τα κοζια υπηρχαν και θα υπαρχουν...αλλα εποχη καπετανιου που λες πηρατε και εσεις και ο Μπακ και η Λαρισσα πρωταθλημα....εκτος απο την ΑΕΚ βεβαια....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

τα τελευταια 13 χρονια αυτο που γινετε ειναι ενα σιχαμα...και οχι επειδη το κανει ο Ολυμπιακος...και η ΑΕΚ τα ιδια να εκανε τα ιδια θα ελεγα....

Για της φωτιες στο ΟΑΚΑ λεω και εννοουσα....αυτες τις θυμασε???εκτος αν θεωρουσατε τον Αποστολακη οτι ηταν για εμας ο βατραχος...και πες και στον μικρο La Villa τι εννοω οτι εγινε τοτε γιατι δεν ξερει....

εποχες που καποιοι εχουν τα κοζια υπηρχαν και θα υπαρχουν...αλλα εποχη καπετανιου που λες πηρατε και εσεις και ο Μπακ και η Λαρισσα πρωταθλημα....εκτος απο την ΑΕΚ βεβαια....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

τα τελευταια 13 χρονια αυτο που γινετε ειναι ενα σιχαμα...και οχι επειδη το κανει ο Ολυμπιακος...και η ΑΕΚ τα ιδια να εκανε τα ιδια θα ελεγα....

και τα 13;
    κανένα δεν άξιζε πια;

Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
    τι ωραία που τα δικαιολογείς τα παιδιά βρε συ???
    ο κουγιας χλωμιαζει μπροστα σου...

εποχες αποστολάκη και κουραφέξαλα...ειδικοί λόγοι kai background και λοιπά παπατζιλίκια...ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΧΑΡΗ
    μ την λογική σου και εμεις στην ριζούπολη θυμηθήκαμε τις εποχές καπετάνιου και έγινε ότι έγινε...και εκει σωματική βία δεν υπήρξε...ψυχολογική όμως εγινε της πόπης...
    αρα δεν μπορείς να κατηγορείς...αντιθέτως πρέπει να μας δικαιολογείς ΟΠΩΣ ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΤΑΡΖΑΝ

καταλαβες τώρα γιατι σας θεωρώ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ....
    διαβασε τι γράφεις πιο πάνω και θα καταλάβεις...

για μπάλα εσεις????μπαααααααααααααα
    κανε μας την χάρη

Υ.Γ ακου ειδικοί λόγοι....ΤΙ άλλο θα διαβασουμε ρπμ...ΗΜΑΡΤΟΝ
    ξερω πολυ καλα τι γραφω....εσυ δεν ξερεις να διαβαζεις...ειπα και αναφερα τι εγινε τοτε...με καθε λεξη...δεν δικαιολογησα...και ουτε ειπα οτι σωστα γινοντουσαν...δεν γαυριζω και λεω''ΣΙΓΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ''...αντικειμενο οντως ο αναπτηρας και τα κερματα....οπως και τα πιστολια-φωτοβολιδες που ειχατε στην Ριζουπολη....και βεβαια δεν σουλατσαρανε μελη της original στον αγωνιστικο χωρο...
    και ειπα οτι ειδικοι λογοι γιατι εστω καποιοι φιλαθλοι δεν ειναι yesmaster οπως ειστε εσεις με τον Κοκκαλη...εκει που φτυνουμε ΔΕΝ γλυφουμε....και οσο μεγαλη αγαπη ειχαμε ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ για τον ΒΑΤΡΑΧΟ τοσο σε μεγαλυτερο ΜΙΣΟΣ μεταμωρφωθηκε....γιαυτο και υπηρχε τοσο μισος...
    εκεινη την ημερα δεν πεταξα τιποτα εκτος απο τα μουφα πεντοχιλιαρα....μονο μπινελικια...ειμαι και ειμουνα εναντιον στο να πεταγμα οποιοδηποτε αντικειμενου....

βλεπω νεα γενια επιστημονων εκτρεφετε και αν αλλαξουν τα κοζια τι εχει να γινει....

το θέμα είναι ότι "πατας" στο τότε για να δικαιολογήσεις το ΤΩΡΑ ΣΟΥ

και τότε υπήρχαν κάποιοι σαν κ εσένα που λέγαν αυτα που λες εσύ ΤΩΡΑ για την φιλαδέλφεια
    και θυμόνταν κάτι παλιότερο για να δικαιολογήσουν τα τότε δικά τους...ότι κάνεις εσυ τώρα....

και μόνο το μόκο που κάνεις και το γυρνας σε χαρακτηρισμούς δείχνουν την αδυναμία σου και το πόσο έχεις εκτεθεί....περαστικα σου μεγάλε
    οι νέοι υποτίθεται βράζουν το αίμα τους δεν τα βλέπουν αντικειμενικά
    αλλα όταν βλέπεις απο μεσήλικες τέτοιες νοοτροπίες κλαφτα....κριμα φίλε μου κρίμα

ξερω πολυ καλα τι γραφω....εσυ δεν ξερεις να διαβαζεις...ειπα και αναφερα τι εγινε τοτε...με καθε λεξη...δεν δικαιολογησα...και ουτε ειπα οτι σωστα γινοντουσαν...
    άλλος δεν μπορεί να κατανοήσει ένα κείμενο

δεν είπα ότι δικαιολόγησες το ΤΟΤΕ και ότι σωστα γινόντουσαν...
    να τα διαβαζεις 2~3 φορες

τεσπα δεν εχει νόημα...
    τα μαθατε,,,επεισόδια στο λιμάνι....στανταρ ο κόκκαλης θα σας φτάιει....και φαντάζομαι για την οικονομική κρίση θα θεωρείτε υπεύθυνο τον κόκκαλη...σωστα?
    απορώ το βραδυ πως κόιμάστε

και τα 13;
    κανένα δεν άξιζε πια;
    δεν ειμαι ασχετος και κολλημενος...δεν λεω οτι δεν αξιζε κανενα...4 τα πηρε με την μαγκια του και με καλυτερη ομαδα...αλλα 4 δεν θα μαθουμε ποτε γιατι η διαφορες ηταν τοσο μηδαμηνες αλλα ειχες τα σφυριγματα υπερ σου...τα αλλα 4 με την καμμια....

σε ολα αυτα τα χρονια δεν ειναι μονο τα ασχετα σφυριγματα που παιρνει μια ομαδα....αλλα και τα καθαρα που δεν δινονται στους αμεσους αντιπαλους σου...ε???

Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
    το θέμα είναι ότι "πατας" στο τότε για να δικαιολογήσεις το ΤΩΡΑ ΣΟΥ

και τότε υπήρχαν κάποιοι σαν κ εσένα που λέγαν αυτα που λες εσύ ΤΩΡΑ για την λεωφόρο
    και θυμόνταν κάτι παλιότερο για να δικαιολογήσουν τα τότε δικά τους...ότι κάνεις εσυ τώρα....

και μόνο το μόκο που κάνεις και το γυρνας σε χαρακτηρισμούς δείχνουν την αδυναμία σου και το πόσο έχεις εκτεθεί....περαστικα σου μεγάλε
    οι νέοι υποτίθεται βράζουν το αίμα τους δεν τα βλέπουν αντικειμενικά
    αλλα όταν βλέπεις απο μεσήλικες τέτοιες νοοτροπίες κλαφτα....κριμα φίλε μου κρίμα
    που κολλαει η λεωφορος???

Παρόμοια θέματα

1. Αθλητικό-spamο-thread IIII
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3321
    Τελευταίο μήνυμα: 21/09/2010, 14:48
  2. Αθλητικό-spamο-thread IIΙ
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3498
    Τελευταίο μήνυμα: 24/06/2010, 07:47
  3. Αθλητικό-spamο-thread II
    από VANDA στο forum Αντιπαραθέσεις