Σελίδα 273 από 278 ΠρώτοΠρώτο ... 173223263268269270271272273274275276277278 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 4.081 έως 4.095 από 4164

Θέμα: Αθλητικό-spamο-thread

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    φανταζομαι με το να σχολιαζεις μονο αυτο συμφωνεις με ΟΛΑ τα υπολοιπα που εγραψα περι φωτων,δακρυγωνου και Καραγκιοζοπουλου....γαυρια τακτικη αλλα δεκτη...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Η υπομονη ειναι μεγαλο προσον.....

Παμε παρακατω..... ( Για να σε προλαβω...)

Παλαιουρας :) Το avatar του/της Lazio
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
    http://www.youtube.com/watch?v=JRpq-e1XO3E

ΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕ.........ΟΛΕΕΕΕΕΕΕ......ΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Κατσε να δεις τι εχει το μενου και φετος........ασε που καθε διαιτητης και εποπτης που σφυριζει δικαια θα του καιγεται το μηχανακι το αμαξι η το μαγαζι......

Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Το 91 μιλησα για συγκεκριμενο αγωνα...... Εχεις καμμια ενσταση...???

Και μη μου πεις για τιποτα ληγμενα καπνογονα και χαρουμενες οικογενειες με παιδια και κουδουνιστρες μεσα στην σκεπαστη για θα γελα μαζι σου με τα μεχρι και Γιδοπουλος....

Οπως γελαγε μαζι του ολη η ελλαδα για την "εφαρμογη των κανονισμων " με επαναληψη του αγωνα στην Ροδο υστερα απο την διακοπη του με υπαιτιοτητα δικη σας.... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Για ποια φωτα σε ρωτησα και μου απαντας ?????

Εμενα λες αδιαβαστο μετα....?????

Τον Ηρακλη ξεχασες αλλα χαλαλι σου.......

:rotflmao: :rotflmao:
    σου απαντησα σε ολα και κανεις παλι γαυρικες ερωτησεις...το δακρυγονο ηταν αποδεδειγμενα της αστυνομιας...εκεινη την περιοδο γινοταν της πουτανας στην Αθηνα μετα τον θανατο του Τεμπονερα...αυτο το θλιβερο γεγονος ΔΕΝ ΕΥΝΟΕΙΣΕ την ΑΕΚ γιατι το πρωταθλημα το πηρε ο βαζελος με 8 βαθμους διαφορας...τι διαφορα ενος βαθμου και κριθηκε το πρωταθλημα μου τσαμπουνας???και ευτυχως σε εκεινον τον αγωνα δεν ειμουνα στην σκεπαστη....αλλα σε αλλη θυρα...μειλαμε για εγκλημα...που τα θυματα που θα θρυνουσαμε θα ξεπερνουσαν και τις θυρας 7...

αναφερθηκες σε επαναληψεις αγωνων...πλυθυντικος δηλαδη....και η λογικη (οχι γαυρια βεβαια) λεει οτι αναφεροσουν και στα σβησμενα φωτα....που σου απαντησα παλι....

για τον Ηρακλη δεν καταλαβαινω που αναφερεσε και περιμενω να με διαφωτισεις....

για τις κοκκινες του 89 βλεπω το εκανες γαργαρα....:rotflmao:

συνεχισε και εγω εδω θα ειμαι να σε/σας εκθετω γαυρακια....

υ.γ. επειδη ξερω εισαι παλιος...εκεινον τον γνωστο αγωνα που δεν κατεβηκατε να παιξετε που κρινοταν πρωταθλημα θα μας πει ποτε να μαθαινουμε και εμεις τι εγινε???:rotflmao:

δεν ειμαι ασχετος και κολλημενος...δεν λεω οτι δεν αξιζε κανενα...4 τα πηρε με την μαγκια του και με καλυτερη ομαδα...αλλα 4 δεν θα μαθουμε ποτε γιατι η διαφορες ηταν τοσο μηδαμηνες αλλα ειχες τα σφυριγματα υπερ σου...τα αλλα 4 με την καμμια....

σε ολα αυτα τα χρονια δεν ειναι μονο τα ασχετα σφυριγματα που παιρνει μια ομαδα....αλλα και τα καθαρα που δεν δινονται στους αμεσους αντιπαλους σου...ε???

Γενικη η απαντηση.....

Σε Ποιες χρονιες χωριζεις τις 4αδες σου...????

Μπορεις να μου πεις σε παρακαλω...??

Παλαιουρας :) Το avatar του/της Lazio
    Επειδη οι κακες συνηθειες δε κοβονται με τιποτα........και δυστυχως εκει δεν εχει Κακο
    νταλουκα παμποριδη και ολα τα καλα παιδια .... http://www.youtube.com/watch?v=8-as7...eature=related

Γενικη η απαντηση.....

Σε Ποιες χρονιες χωριζεις τις 4αδες σου...????

Μπορεις να μου πεις σε παρακαλω...??
    Μπαααααααααααα.....χαμενος κοπος θα ειναι....που να σου εξηγω....εχεις και επιλεκτικη μνημη και βαριεμε να γραφω και να ψαχνω....θα σου πω μοναχα το χαμενο της ομαδας του Ριμπο με την υποθεση Βαλνερ...εσυ μπορεις να λες τα δικα σου...εγω τα δικα μου....ομως τα γεγονοτα και την αληθεια (κατα βαθος) την ξερουμε και οι 2...και θα σου θυμισω οτι εισουνα εσυ που ελεγες οτι αν δεν το παρετε με πανω απο 4 βαθμους διαφορα δεν θα το πανυγηρισεις/δεχτεις/κανεις τουμπεκι???κατι τετοιο...bb 4 now...

σου απαντησα σε ολα και κανεις παλι γαυρικες ερωτησεις...το δακρυγονο ηταν αποδεδειγμενα της αστυνομιας...εκεινη την περιοδο γινοταν της πουτανας στην Αθηνα μετα τον θανατο του Τεμπονερα...αυτο το θλιβερο γεγονος ΔΕΝ ΕΥΝΟΕΙΣΕ την ΑΕΚ γιατι το πρωταθλημα το πηρε ο βαζελος με 8 βαθμους διαφορας...τι διαφορα ενος βαθμου και κριθηκε το πρωταθλημα μου τσαμπουνας???και ευτυχως σε εκεινον τον αγωνα δεν ειμουνα στην σκεπαστη....αλλα σε αλλη θυρα...μειλαμε για εγκλημα...που τα θυματα που θα θρυνουσαμε θα ξεπερνουσαν και τις θυρας 7...

αναφερθηκες σε επαναληψεις αγωνων...πλυθυντικος δηλαδη....και η λογικη (οχι γαυρια βεβαια) λεει οτι αναφεροσουν και στα σβησμενα φωτα....που σου απαντησα παλι....

για τον Ηρακλη δεν καταλαβαινω που αναφερεσε και περιμενω να με διαφωτισεις....

για τις κοκκινες του 89 βλεπω το εκανες γαργαρα....:rotflmao:

συνεχισε και εγω εδω θα ειμαι να σε/σας εκθετω γαυρακια....

υ.γ. επειδη ξερω εισαι παλιος...εκεινον τον γνωστο αγωνα που δεν κατεβηκατε να παιξετε που κρινοταν πρωταθλημα θα μας πει ποτε να μαθαινουμε και εμεις τι εγινε???:rotflmao:
    Αφου ησουν εκει θα θυμασαι τοτε οτι τα καπνογονα ριχτικαν στο 86 και ενω ο Ολυμπιακος προηγητο με 2-1 !! Τοση ωρα γιατι της κραταγανε...??? Ουτε στο γκολ σας δεν τις πεταξατε και σας ηιρθε στο 86...???? ( Ρε τι μου θυμιζει αυτη η μεθοδος... Τι μου θυμιζει..?? )

Ο Ολυμπιακος εκεινη την περιοδο ηταν ενα βαθμο μονο μπροστα....
    Πρωταθλητης βγηκε μετα απο 15 αγωνιστικες και οι δυο βαθμοι της νικης ηταν λογαριασμος...

Οταν αναφερθω στα φωτα... Θα το καταλαβεις.... Υπεθεσε τσαμπα....

Για τον Ηρακλη αναφερομαι στον αγωνα μπαραζ του 85 τους λογους φανταζομαι τους ξερεις....

Για ποια χρονια μιλας...????

Μπαααααααααααα.....χαμενος κοπος θα ειναι....που να σου εξηγω....εχεις και επιλεκτικη μνημη και βαριεμε να γραφω και να ψαχνω....θα σου πω μοναχα το χαμενο της ομαδας του Ριμπο με την υποθεση Βαλνερ...εσυ μπορεις να λες τα δικα σου...εγω τα δικα μου....ομως τα γεγονοτα και την αληθεια (κατα βαθος) την ξερουμε και οι 2...και θα σου θυμισω οτι εισουνα εσυ που ελεγες οτι αν δεν το παρετε με πανω απο 4 βαθμους διαφορα δεν θα το πανυγηρισεις/δεχτεις/κανεις τουμπεκι???κατι τετοιο...bb 4 now...

Αν θα το πανυγυριζα θα το καταλαβαινες.... Πηγαινες δεν και αν βρεις καποιο ποστ μου πανηγυρισμου να σου ζητησω συγνωμη.....

Παμε να δουμε λοιπον ποιος εχει επιλεκτικη μνημη καθως θυμασαι ολα τα υπολοιπα που ειπα αλλα....

μαλλον δεν θυμασαι και την ενσταση μου για την μεγαλη διακοπη του ημιχρονου στον αγωνα σας με τον αρη και τις ευχαριστιες του Ντεμη...

Κατι που επεισεις τονισα πολλες φορες.... Καποιο σχολιο...????

Καποιο σχολιο...???? [/B]
    Ρε που πηγε ο .... δεν θα ξαναγραψεις...δεν θα ξαναγραψεις...δεν θα ξαναγραψεις...

υ.γ. μην πηγαινεις σε παλια ποστ και σβηνεις/αλλαζεις....γιατι τα εχω κανει κιολλας παραθεση και φαινετε το αρχικο που εχεις γραψει....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

τπτ δεν σβήνω /αλλάζω...

για την λεωφόρο σ είπα άκυρο....λάθος απο κεκτημένη ταχύτητα και διορθώθηκε
    ούτε αυτό δεν κατάλαβες?????????ελεος
    για βρες τι άλλαξα...

ρε αυτοί το έχουν χάσει τελείως
    παραμιλάς ή μου φαίνεται??????????????
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    δωσε λίγα
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Αν θα το πανυγυριζα θα το καταλαβαινες.... Πηγαινες δεν και αν βρεις καποιο ποστ μου πανηγυρισμου να σου ζητησω συγνωμη.....

Παμε να δουμε λοιπον ποιος εχει επιλεκτικη μνημη καθως θυμασαι ολα τα υπολοιπα που ειπα αλλα....

μαλλον δεν θυμασαι και την ενσταση μου για την μεγαλη διακοπη του ημιχρονου στον αγωνα σας με τον αρη και τις ευχαριστιες του Ντεμη...

... μας το εδωσε ο "φιλος αρης" το παιχνιδι οπως και ο "φιλος παοκ", ο "φιλος αστερας τριπολης"...

φυσικα ξεχασες να αναφερεις οτι τις τελευταιες αγωνιστικες καναμε ΜΟΝΟ ΜΙΑ γκελα..... ναι και ηταν με τον "φιλο αρη" ... μεσα στο ΟΑΚΑ.....

...για να θυμιθουμε την σημαδιακη χρονια που πηραμε το πρωταθλημα αλλα... ακομα και τοτε αλλος εκανε φιεστα....

ιδου πως πηρατε το ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΒΑΒΑ τις τελευταιες αγωνιστικες... ενω η ομαδα σου ΣΕΡΝΟΤΑΝ ολο το Β γυρο...

για να δουμε... http://www.youtube.com/watch?v=e6JfH...=rfw-rec-HM-r2

δεν μπορω να θυμαμαι οτι λες...γιατι οταν σε στριμωχνουν αλλαζεις συζητηση και το πας αλλου το παραμυθακι...Αρης Αεκ 0-1...ο ρουφιανος αρτεμης κλπ Ντεμης μετα απο 1,5 χρονο αποφασισε να δωσει εισιτηρια στην original...δυο ξαναλεω ΔΥΟ μαλακισμενα πετανε 2 φωτοβολιδες....εκει επι τοπου πρεπει να παει η ασφαλεια του γηπεδου (οχι μπατσοι) και να τους συλλαβουν...ποσο μαλλον να επεμβουν οι διπλανοι και να παραδωσουν τα μαλακισμενα στους μπατσους...αυτο ειχα πει και ΤΟΤΕ και ξαναλεω ΤΩΡΑ...για την μεγαλη διακοπη φταιει η αστυνομια (εν μερει)που αποφασισε αργα να κανει την εκκενωση της θυρας της ΑΕΚ (1000 να ηταν????) και μολις το αποφασησε το εκανε με ρυθμους χελωνας...οι ευχαριστιες του Ντεμη ηταν που δεν ειχαμε κανεναν τραυματισμο και εγινε σωστα η εκκενωση (αν θυμαμε καλα)....και επειδη μειλας για την περιοδο Βαλνερ θα μας πεις και εσυ την γνωμη σου για το βιντεακι που εβαλε ο idi...γαυρος Λαρισα...που αν δεν εβαζε ο γυφτακος το γκολ στο 93' χανατε το πρωταθλημα...αυτο ειναι αποτελεσμα που κρινει πρωταθλημα....και ποσες φορες θα το πουμε...δεν ηταν καπνογονο το 1991...επεσαν 2 ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ...την πρωτη κανονικη ανασα τοτε καταφερα να την παρω στην Νεα Ιωνια...κανα χλμ αποσταση δηλαδη απο το γηπεδο...

υ.γ. τελικα το 89' το πηραμε η οχι ΣΤΑ ΙΣΙΑ???και αποδηξαμε ποιος φοραει παντελονια οπως τονιζε ο προπονητης σας....το θυμασε???
    υ.γ.2 και εξακολουθω να μην μου λεει κατι ο Ηρακλης που ειπες για το 85....διαφωτισε με...
    υ.γ.3 bb 4 now=γεια σας για την ωρα....την εκανα...δεν ειμαι πανω απο το μοτο 24/7...να το ξερεις για την επομενη φορα....

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Αρχικά δημιουργήθηκε από idi

για να δουμε... http://www.youtube.com/watch?v=e6JfH...=rfw-rec-HM-r2
    Όλα τα λεφτά η φράση τού σπήκερ...."Σωστή η κίτρινη στον Νικοπολίδη,αφού ο αντίπαλος ήταν σε προφανή θέση για γκολ.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Παρόμοια θέματα

1. Αθλητικό-spamο-thread IIII
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3321
    Τελευταίο μήνυμα: 21/09/2010, 14:48
  2. Αθλητικό-spamο-thread IIΙ
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3498
    Τελευταίο μήνυμα: 24/06/2010, 07:47