Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
δεν μπορω να θυμαμαι οτι λες...γιατι οταν σε στριμωχνουν αλλαζεις συζητηση και το πας αλλου το παραμυθακι...Αρης Αεκ 0-1...ο ρουφιανος αρτεμης κλπ Ντεμης μετα απο 1,5 χρονο αποφασισε να δωσει εισιτηρια στην original...δυο ξαναλεω ΔΥΟ μαλακισμενα πετανε 2 φωτοβολιδες....εκει επι τοπου πρεπει να παει η ασφαλεια του γηπεδου (οχι μπατσοι) και να τους συλλαβουν...ποσο μαλλον να επεμβουν οι διπλανοι και να παραδωσουν τα μαλακισμενα στους μπατσους...αυτο ειχα πει και ΤΟΤΕ και ξαναλεω ΤΩΡΑ...για την μεγαλη διακοπη φταιει η αστυνομια (εν μερει)που αποφασισε αργα να κανει την εκκενωση της θυρας της ΑΕΚ (1000 να ηταν????) και μολις το αποφασησε το εκανε με ρυθμους χελωνας...οι ευχαριστιες του Ντεμη ηταν που δεν ειχαμε κανεναν τραυματισμο και εγινε σωστα η εκκενωση (αν θυμαμε καλα)....και επειδη μειλας για την περιοδο Βαλνερ θα μας πεις και εσυ την γνωμη σου για το βιντεακι που εβαλε ο idi...γαυρος Λαρισα...που αν δεν εβαζε ο γυφτακος το γκολ στο 93' χανατε το πρωταθλημα...αυτο ειναι αποτελεσμα που κρινει πρωταθλημα....και ποσες φορες θα το πουμε...δεν ηταν καπνογονο το 1991...επεσαν 2 ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ...την πρωτη κανονικη ανασα τοτε καταφερα να την παρω στην Νεα Ιωνια...κανα χλμ αποσταση δηλαδη απο το γηπεδο...
υ.γ. τελικα το 89' το πηραμε η οχι ΣΤΑ ΙΣΙΑ???και αποδηξαμε ποιος φοραει παντελονια οπως τονιζε ο προπονητης σας....το θυμασε???
υ.γ.2 και εξακολουθω να μην μου λεει κατι ο Ηρακλης που ειπες για το 85....διαφωτισε με...
υ.γ.3 bb 4 now=γεια σας για την ωρα....την εκανα...δεν ειμαι πανω απο το μοτο 24/7...να το ξερεις για την επομενη φορα....
![]()
Μια δεν παρακολουθεις το θρεντ ... Μια θυμασαι τι ελεγα απο οτι σε συμφερει μετα απο ενα χρονο .... Τρανο παραδειγμα το πως λειτουργει η επιλεκτικη μνημη.....
Οταν τους στριμωχνουν... Ολοι αλλαζουν συζητηση.... Μα χειροτεροι ειναι οι λαλιστατοι σε οτι τους συμφερει και η εξαφανιση τους για δεκαδες ποστ μετα... Ξερεις καποιον..???
Ημιχρονο 90 λεπτων με υπαιτιοτητα φιαλαθλων της μιας ομαδας δεν υπαρχει......
Τα πραγματα τα ξεραμε αλλιως... ( Διακοπη του αγωνα και αποφαση μετα για επαναληψη η κατοχυρωση του με ηττα στον υπαιτιο...)
Δεν εχω κανενα σχολιο για τα βιντεακια που βαζετε με επιλεκτικες φασεις--πολλες φασεις ( οπως δεν θα εχετε και εσεις εαν βαλει αναλογο βιντεο ο οποιοδηποτε ολυμπιακος...) ογ γυφτακος εβαλε ενα απο τα δεκαδες γκολ που μπιανουν στις καθυστερησεις ενος αγωνα ( αλλοι μια χρονια εβαζαν επι σειρα αγωνων γκολ στο 94-96) δεν ειδα να σας πειραξε ποτε...
Γιατι περιοδο βαλνερ εχω μιλισει περυσι ( 2 παραδειγμα επιλεκτικης μνημης..)
Για τα δακρυγονα και τις κουδουνιστρες οχι απλα γαυριζεις..... Κοιτα κατα φαλαινα μερια.....
ΥΓ1 Δεν θυμαμαι να ελεγε κατι τετοιο ο προπονητης μας.... ( Και δεν εχω και βιντεο με καμμια 10 φασεις τραβηγμενες απο τα μαλια να βαλω...)
ΥΓ2 Κριμα.... Ξεχασε το......
ΥΓ 3 Δεν το προσεξα...Να το εχουμε υποψην να το λεμε και ολοι οι υπολοιποι για να μη σηκωνετε ψιλα η μυτη αυτουνου που αντιπαρατιθομαστε μιας και ουτε οι υπολοιποι ειμαστε 24/7 εδω μεσα.......
Φιλικα....![]()