τα sidecars άσχετα αλλα επειδή αρέσουν σε κάποιους μεταφέρθηκαν εδώ
τα sidecars άσχετα αλλα επειδή αρέσουν σε κάποιους μεταφέρθηκαν εδώ
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
Τα r100gs και r80gs δεν ειναι και τοσο απροβληματιστα οσο νομιζουμε, αλλα ειναι απλα μηχανηματα και μπορεις να τα σιασεις αν κατι σου τυχει (εκτος paralever) στη μεση του τιποτα.
Ο βασιληας των adventure μποξερ ειναι το R80G/S το οποιο ειναι πολυ ελαφρυτερο και εχει monolever πισω που ειναι ασπαστο. Ο 800ρης κινητηρας ειναι και πιο γλυκος με λιγοτερους κραδασμους και χαμηλοτερη καταναλωση. Αν καποιος πουλαει κανενα να μου ΠΕΙ!
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
Τα r100gs και r80gs δεν ειναι και τοσο απροβληματιστα οσο νομιζουμε, αλλα ειναι απλα μηχανηματα και μπορεις να τα σιασεις αν κατι σου τυχει (εκτος paralever) στη μεση του τιποτα.
Ο βασιληας των adventure μποξερ ειναι το R80G/S το οποιο ειναι πολυ ελαφρυτερο και εχει monolever πισω που ειναι ασπαστο. Ο 800ρης κινητηρας ειναι και πιο γλυκος με λιγοτερους κραδασμους και χαμηλοτερη καταναλωση. Αν καποιος πουλαει κανενα να μου ΠΕΙ!
![]()
![]()
![]()
φιλε εμενα μου αρεσει το F800 gs οταν καποια στιγμη αλλαξω κατηγορια και πεσω στους 2 κυλινδρους θα το τσιμπισω απο την αλλη μου φαινετε και ποιο μαχημο απο το storm ενταξει το στορμακι καλο για τα λεφτα του αλλα πασχει απο πολλα πραγματα φρενα αναρτηση , ακομη και το τιμονι του δε ξερω μου φαινετε ψευτικο παρολαυτα ειναι τιμιο μηχανακι και αν εκανα μαζι του 65 000 χμ πιστευω θα το κρατουσα για λογους τιμης και θα το ελιωνα θα το κανα 100 000 και θα το εβαζα βιτρινα στην αυλη μουοπως λες τωρα εχεις μια ευκαιρια να αλλαζεις μοτορι εγω θα εμπιστευομουν ενα bmw παντως παροτι ακουω πολλα και διαφορα (οχι με ιμαντα) το 800 το γουσταρω τρελλα αν και με προβληματιζει λιγο το θεμα της καλυψης αλλα δε πιστευω να εκαναν τραγικα λαθη οι γερμανοι σε αυτον τον τομεα , επεισης ποιο ελαφρυ απο το 1200 αν και εγω θα κοιτουσα και ενα Fzr 1300 πωλειτε ενα τσιλικο στην γειτονια μου και σκεφτηκα εσενα αμεσως :rotflmao: αλλα ξεχνας χωμα
παντως το bmw πολυ καλα περιφεριακα απο την μανα του ερχετε με λαστιχο m3 το γυμνο φαντασου![]()
παντως συνοπτικα για σενα japan vs europe φιλε δαγκωτο ιαπωνα !
το καλυτερο ταξιδι ειναι αυτο που δεν καναμε ακόμα!
Εγω επιμενω οτι δεν ειναι μονο θεμα χρηστικοτητας.
Το πρωσοπικο γουστο και το παιχνιδι στο μυαλο του καθε ενα μας εχει σημασια.
Αληθεια τωρα PanVas,το εχεις παραγγειλει το Adv η οχι ακομα?
Αρχικά δημιουργήθηκε από matapo
Αληθεια τωρα PanVas,το εχεις παραγγειλει το Adv η οχι ακομα?
Παιδιά είπαμε ότι μέχρι τον Φεβρουάριο δεν παραγγέλνω τίποτα και θα παραμείνω αμήχανος.
Σήμερα αν προλάβω, θα ανεβάσω αγγελία για το βεστρομ.
![]()
![]()
![]()
![]()
Roaming is Good For The Eyes...™
Τυνησία, Αλγερία. Good for the eyes! - Mokra Gora, Mecavnik or Kustendorf or Kusturica Village
Μαμά; Η Οδησσός είναι Βαλκάνια; - Τουρκία. Λίγο Β. Ελλάδα, Λίγο Πόλη, Λίγο Παράλια... - Βαλκάνια και πάλι...
Ανατολική Ευρώπη, Μάιος 2005. - Κέρκυρα, Αγ. Σαράντα, Χιμάρα, Κακαβιά... (6 ώρες στην από κει πλευρά...) - Βελιγράδι. 86 ώρες, 2800km
Τυνησία, Αλγερία. Good for the eyes! - Mokra Gora, Mecavnik or Kustendorf or Kusturica Village
Μαμά; Η Οδησσός είναι Βαλκάνια; - Τουρκία. Λίγο Β. Ελλάδα, Λίγο Πόλη, Λίγο Παράλια... - Βαλκάνια και πάλι...
Ανατολική Ευρώπη, Μάιος 2005. - Κέρκυρα, Αγ. Σαράντα, Χιμάρα, Κακαβιά... (6 ώρες στην από κει πλευρά...) - Βελιγράδι. 86 ώρες, 2800km
ΚαθόλουΑρχικά δημιουργήθηκε από PanVas
Αν πω ότι με πληγώνει θα με πείτε περίεργο..;![]()
:smilea:
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Καλά ρε Καπετάνιε... Εσένα ήταν και μπουρδέλο...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από PanVas
Καλά ρε Καπετάνιε... Εσένα ήταν και μπουρδέλο...![]()
![]()
![]()
Ειπα κι εγω θα βρω καποιον με κατανόηση![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
![]()
![]()
![]()
Ειπα κι εγω θα βρω καποιον με κατανόηση![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από PanVas
Καλά ρε Καπετάνιε... Εσένα ήταν και μπουρδέλο...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:a029:
![]()
νταξ Ηλια, σκαω!![]()
Καλά κανεις γιατι οπως είδες, πωλείται έναΑρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
νταξ Ηλια, σκαω!![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Καλά κανεις γιατι οπως είδες, πωλείται ένα![]()
με τσι πτανες μαζί;![]()
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Πάντα. Τα καλά σπίτια πωλούνται επιπλωμέναΑρχικά δημιουργήθηκε από sniper
με τσι πτανες μαζί;![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais