ναι καλα 6:30 θα ναι μονο ο Blade και τα ουκρανα, οι σωστες ωρες ειναι μετα τις 8....
ναι καλα 6:30 θα ναι μονο ο Blade και τα ουκρανα, οι σωστες ωρες ειναι μετα τις 8....
Αρχικά δημιουργήθηκε από dessert
Με ελάχιστη προσοχή, είναι κινητήρες που δεν χρειάζονται να έχουν κάποιο σοβαρό service πριν τα 200.000 χλμ. σε αντίθεση, με τους τετραμπ@ύρδελους Ιαπωνικούς που στα 40000 σου ζητάνε τα "οικονομικά" και εύκολα προσητά, σε όλους τους πληθωρικούς αγοραστές τους ανταλλακτικά...
έχεις δίκιο, όσο ο ήλιος ήταν ψηλά, έπινες καφέ...Αρχικά δημιουργήθηκε από Bladerunner
Είσαστε άδικη αγαπητή μου. Κατ΄αρχάς, ήπια ΚΑΙ καφέ! Έπειτα, τα σφηνάκια ήταν προσφορά του καταστήματος... Τί να έκανα;
Να φαινόμουν αγενής και να αρνιόμουν το κέρασμα; Ποτέ δεν ήμουν αγενής κι αγνώμων...
Α! Και κάτι άλλο. Στο δικό μας σπίτι τις παντόφλες τις έχουμε ΜΟΝΟ για να τις φοράμε...
Τί ώρα θα βρεθούμε αύριο; Κατά τις 6:30 είναι καλά;
σφηνάκια δεν ήπια, δεν ξέρω, δεν είδα
![]()
εγώ για ΤΙΣ μπύρες λέω!!!![]()
όσο για παντόφλες και λοιπά συναφή είδη (πλάστης, τηγάνι κλπ κλπ) καθείς σπίτι του φορά ό,τι θέλει!![]()
6,30 είναι νωρίς αλλά παλεύεται, αρκεί να συμφωνήσει το ride μου![]()
γλυκια μου αγαπη και να με ελεγες ξανθο δεν θα με εβριζες...κοντα ειμαι.... καστανοξανθος γαρ....![]()
frankly my dear, i dont give a damn...
Τα τέσσερα βασικά συστατικά της μπύρας είναι: το νερό, το κριθάρι, ο λυκίσκος και τη μαγιά. Το 90% της μπύρας είναι νερό.
Το κριθάρι είναι η πηγή αμύλου από την οποία παρασκευάζεται η βύνη.
Ο λυκίσκος είναι αναρριχητικό δικοτυλήδονο φυτό που ευδοκιμεί στην εύκρατη ζώνη. Xρησιμοποιούνται τα άνθη του θηλυκού φυτού, που προσδίδουν στη μπύρα το χαρακτηριστικό άρωμά της.
Η μαγιά είναι είδος μύκητα που μετατρέπει τα σάκχαρα σε αλκοόλ και διοξείδιο του άνθρακα, ενώ ταυτόχρονα σχηματίζονται αρωματικές ουσίες.
Τώρα δηλαδή, θέλετε να μου πείτε ότι ένα αφέψημα που περιέχει κατά 90% νεράκι του Θεού, κι ένα 10% κριθάρι, αναρριχητικά φυτά, και μύκητες, θεωρείται ΑΛΚΟΟΛΟΥΧΟ ΠΟΤΟ;
Και πρέπει να το κάνουμε ΘΕΜΑ;
Κinhsh δεν έρχεσαι κι εσύ φανταστικέ μας kinhsh??Με ένα καλό δόλωμα-κορόιδο μπροστά σε 2-3 ωρίτσες max θα είσαι Πεντέλη ρε 'συ![]()
ps σε βλέπω online οκ?
..κοντα ειμαι.... καστανοξανθος γαρ....[/B][/QUOTE]
το ξερω το ξερω .........
![]()
μακρια από σκυλαδες, ρατσιστες και απαιδευτους
μην ξεχνάς είμαι μοντ σε άδεια, μου αρέσει η τάξη!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Bladerunner
Τώρα δηλαδή, θέλετε να μου πείτε ότι ένα αφέψημα που περιέχει κατά 90% νεράκι του Θεού, κι ένα 10% κριθάρι, αναρριχητικά φυτά, και μύκητες, θεωρείται ΑΛΚΟΟΛΟΥΧΟ ΠΟΤΟ;
Και πρέπει να το κάνουμε ΘΕΜΑ; [/B]
nai alla den se eidame na metafereis tipota, stroggilokathises mono kai epines kafedaki... ta trapezokathismata alloi ta kouvalagan na min po gia ta sfinompira kai tis wafflesΑρχικά δημιουργήθηκε από FOURKA
μην ξεχνάς είμαι μοντ σε άδεια, μου αρέσει η τάξη!!!
Με ελάχιστη προσοχή, είναι κινητήρες που δεν χρειάζονται να έχουν κάποιο σοβαρό service πριν τα 200.000 χλμ. σε αντίθεση, με τους τετραμπ@ύρδελους Ιαπωνικούς που στα 40000 σου ζητάνε τα "οικονομικά" και εύκολα προσητά, σε όλους τους πληθωρικούς αγοραστές τους ανταλλακτικά...
1) έχω άδεια, ήρθα σαν απλή πολίτιςΑρχικά δημιουργήθηκε από dimitris74
nai alla den se eidame na metafereis tipota, stroggilokathises mono kai epines kafedaki... ta trapezokathismata alloi ta kouvalagan na min po gia ta sfinompira kai tis waffles
2) ε να σας λείψω και λιγάκι, μη με βαρεθείτε![]()
etsi etsi... kai an mporeis kane kai tipota gia ta greeklish:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
Κρύβε λόγια, μπορεί άνετα να σου βρει όλα τα λινκ, με την ευγενική άμιλλα που έχουμε αντιπαραθέσει εδώ μέσα, για τους βαρβάρουςΑρχικά δημιουργήθηκε από dimitris74
etsi etsi... kai an mporeis kane kai tipota gia ta greeklish:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
Σταθηηηηη
Julius
Κάντε την φούρκα εδώ και τώρα, Μοντ
![]()
Παραμύθι δίχως δράκο, παραμύθι δίχως πέραση
Giati o malakas o Hondos den kanei 50% ekptwseis mitone gamisw....???![]()
Έχω μια φίλη που όποτε τρώει μπανάνα τη φτύνει πρώτα. Μυστήρια πράματα...
του δειξeς κάρτα μέλους moto.gr??
Always made to mean nothing
ΑΝΤΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΟΥΝΕ ΤΟ ΡΙΜΑΔΙ ΤΟ BIKENET???? ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΘΕΙ ΣΤΕΡΗΤΙΚΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()