Ερωτηση :
Οι κατηγοριες των γκρουπ πως δημιουργήθηκαν ?
Με βαση τα cc ?
Δηλ. ειναι απιθανο ενας με 600cc supersport να θελει να πηγαινει με την ταυτοτητα στο στομα κιενας με ενα CB 1300cc να πηγαινει με 120 ?
Ερωτηση :
Με βαση τα cc ?
Δηλ. ειναι απιθανο ενας με 600cc supersport να θελει να πηγαινει με την ταυτοτητα στο στομα κιενας με ενα CB 1300cc να πηγαινει με 120 ?
Ναι στη βόλτα όποιος πάει με την ταυτότητα στο στόμα απλά δεν μπαίνει σε γκρούπ, πάει μόνος του. Θέλουμε να γυρίσουμε τουλάχιστον όσοι φύγαμε (αν και με κάτι Ιταλικά που βλέπω, δικαβαλιές θα έχουμε ) αλλά τες πα.
![]()
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Απιθανο δεν ειναι τιποτα. Επειδή όμως δεν ειναι ευκολο να το γνωρίζουμε, ουτε μπορούμε να βασιστούμε στη δήλωση οδηγικής επάρκειας του καθενος, οι κατηγορίες γινονται παντα (καθε χρονο), με αντικειμενικά κριτήρια: Ειδος μηχανης και κυβισμος.Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
Ερωτηση :
Με βαση τα cc ?
Βασικότατο και να το γνωρίζουμε, ειναι οτι η ετήσια βόλτα του μοτο με 90 μηχανές στο δρόμο σε κοντινή απόσταση μεταξύ τους ΔΕΝ προσφέρεται για επιδειξη αγωνιστικών ικανοτήτων ή για ξέσπασμα της δυσκολης εβδομαδας που περάσαμε.
Ειναι μια βόλτα, σε χαλαρούς ρυθμους, στη οποία κοιτάμε να κάνουμε μια ομορφη και ενδιαφέρουσα διαδρομή, να γνωριστουμε, να πιουμε καφε και να περάσουμε καλά.
Η επιστροφή ειναι ελεύθερη, οποτε όποιος θέλει ανοιγει το γκάζι και το ευχαριστιέται. Πράγμα το οποίο μπορεί να κανει και στη διάρκεια της εκδρομής, απλά κανοντας νοημα στον λιντερ οτι φεύγει απο το γκρουπ και τηρώντας φυσικα μερικους στοιχειώδεις και αυτονόητους κανόνες ασφαλείας.
![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
ρε εγώ δεν είμαι μέσα;;; :PPP
Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!
Και τον binisracing δεν τον έβαλες.![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Καντε λιγο υπομονη παιδες![]()
(τα μαγειρεύουμε)
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
ο πληθυντικος μ'αρεσει...Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
δεν με εχεις στα γκρουπ cpt...
![]()
με τις παπιες θα εισαι μωρο μου...μην αγχεσαι...![]()
![]()
frankly my dear, i dont give a damn...
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
ο πληθυντικος μ'αρεσει...
![]()
θα εχει γκρουπ με παπιες??????
:wacko: :wacko: :wacko:
οκ,αλλα φροντισε μην σε πετυχω με την παπια σε κανα κλειστο στροφιλικι γιατιΑρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
ο πληθυντικος μ'αρεσει...
![]()
(αν ερθεις)
ναι... και θα είναι πραγματική ετήσια!Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
θα εχει γκρουπ με παπιες??????
:wacko: :wacko: :wacko:![]()
![]()
![]()
με δουλευετε ρε τσογλ@νοι?
![]()
Συνέβη!Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
σβησε κανενα πμ![]()
υπομονή Στέλιο όλοι μέσα είναι .... απλώς δεν εχει αποτυπωθεί πλήρως ακόμαΑρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
ρε εγώ δεν είμαι μέσα;;; :PPP