Σελίδα 28 από 94 ΠρώτοΠρώτο ... 1823242526272829303132333878 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 406 έως 420 από 1402

Θέμα: Περί καπνίσματος σε κοινόχρηστους χώρους.(2 threads σε 1)

Παλαιό μέλος
    αν ζεις στην Αθήνα, οδηγάς μηχανή, δουλεύεις πολύ, πίνεις, κάνεις και καμια μαλακία στο δρόμο, στην πράξη, δηλαδή στην πραγματικότητα, δεν έχεις την υγεια και τη ζωή σου υπερτατο αγαθό. Αν στ αλήθεια την είχες, θα έκανες αλλιώς. Όσοι πίστευαν έτσι, την έκαναν και άλλαξαν ζωή.

Απλά τώρα όσοι δεν καπνίζουν θα βρουν ένα μίζερο σκοπό στη ζωή τους: να δείχνουν τους καπνιστές ως τους κακούς αυτής της κοινωνίας.

Δεν υπάρχει υπερτατο αγαθό, μην το πας αλλού. Είναι σαφές αυτό που λέω.

Για να σου δείξω πόσο σχετικά είναι όλα αυτά που συζητάμε εμείς οι πρωτοκοσμικοί, τράβα Μενάνδρου να τους πεις ότι υπερτατο αγαθό είναι η υγεία. Αν δεν σε πάρουν με τις πέτρες, θα γελάσουν με την ψυχή τους. Και μη μου πεις ότι η κατάσταση μας δεν θα φτάσει εκεί, γιατί αυτά λέγανε και αυτοί, με άλλους τρόπους σε άλλους τόπους.

Όταν φτάσεις στο μηδέν, κάνεις άλλη αξιολόγηση της ζωής. Και δεν σε παίρνει ν ανησυχείς και να γκρινιάζεις με τον τρόπο που το κάνεις τώρα.

Δεν θα πειστεί κανένας τώρα. Θα πειστούν αρκετοί πως οι απαγορεύσεις και οι αντίστοιχες κινήσεις για το κοινό κάλό (την υγεία ή όποιο άλλο) ότε και αν αγγίξουν τη δικιά τους ζωούλα.

Μέλος Έξτρα Σπέσιαλ Το avatar του/της MitsosNaked
    Αρχικά δημιουργήθηκε από alres
    αν ζεις στην Αθήνα, οδηγάς μηχανή, δουλεύεις πολύ, πίνεις, κάνεις και καμια μαλακία στο δρόμο, στην πράξη, δηλαδή στην πραγματικότητα, δεν έχεις την υγεια και τη ζωή σου υπερτατο αγαθό. Αν στ αλήθεια την είχες, θα έκανες αλλιώς. Όσοι πίστευαν έτσι, την έκαναν και άλλαξαν ζωή.

Απλά τώρα όσοι δεν καπνίζουν θα βρουν ένα μίζερο σκοπό στη ζωή τους: να δείχνουν τους καπνιστές ως τους κακούς αυτής της κοινωνίας.

Για να σου δείξω πόσο σχετικά είναι όλα αυτά που συζητάμε εμείς οι πρωτοκοσμικοί, τράβα Μενάνδρου να τους πεις ότι υπερτατο αγαθό είναι η υγεία. Αν δεν σε πάρουν με τις πέτρες, θα γελάσουν με την ψυχή τους. Και μη μου πεις ότι η κατάσταση μας δεν θα φτάσει εκεί, γιατί αυτά λέγανε και αυτοί, με άλλους τρόπους σε άλλους τόπους.

Όταν φτάσεις στο μηδέν, κάνεις άλλη αξιολόγηση της ζωής. Και δεν σε παίρνει ν ανησυχείς και να γκρινιάζεις με τον τρόπο που το κάνεις τώρα.

Δεν θα πειστεί κανένας τώρα. Θα πειστούν αρκετοί πως οι απαγορεύσεις και οι αντίστοιχες κινήσεις για το κοινό κάλό (την υγεία ή όποιο άλλο) ότε και αν αγγίξουν τη δικιά τους ζωούλα.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	picture 2.png 
Προβολές:	211 
Μέγεθος:	96,1 KB 
ID:	208635
    ΘΕΛΩ ΤΟ ΜΠΑΣΟ ΜΟΥ ΑΤΑΣΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΜΟΥ ΣΛΙΚ !!!!

Wings for Life - Φιλανθρωπικός Οργανισμός με σκοπό την Θεραπεία Τραυμάτων στη Σπονδυλική Στήλη

http://www.wingsforlife.com

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από MitsosNaked
    Μ έκανες σκόνη

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Εχω καποιες αποριες.

Ας μιλησουμε για τις κλανιες.

Οι κλανιες μεσα στο αμαξι περαν του οτι ειναι δυσαρεστες και εχουν αρνητικες επιπτωσεις στην διαιωνιση του ανθρωπινου ειδους και τις κοινωνικες επαφες γενικοτερα,συμβαλλουν στο να ενταθει το φαινομενο του θερμοκηπιου,για να μην πω τι γινεται οταν κλανεις σε κλειστο χωρο με μια πυρωμενη καφτρα ΝΑ κοντα σου.Αληθεια αυτες θα απαγορευτουν;Θα παιρνεις ποντους οταν κλανεις στο διπλωμα η θα πληρωνεις προστιμο;Θα βρεθει καποιος τροπος να ξερουν ποτε κλανεις στο αυτοκινητο;Θα υπαρχει κατηγοριοποιηση της κλανιας σε κλιμακα;

Τι θα μπορουσε να συμβει σε ενα οχι και τοσο μακρυνο μελλον.

Αττικη. Ετος 2014.Απο τα ηλεκτρονικα ημερολογια τηε Ομαδας Καταστολης Κλανιας.

-Μειντει κεντρο,εδω οπερατιβ μεθεινκιλερ45,επιβαινω στο φαρτμπερντ 6 και πεταω πανω απο την Αττικη περιοχη Φιξ.κλανια ανιχνευτηκε Συγγρου και Φρατζη απο το συστημα.
    -Λαμβανω οπερατιβ μεθεινκιλερ45 επιβεβαιωσε.Φερτο ονλαιν στα μονιτορ να δω.
    (Στα μονιτορ ερχεται ονλαιν εικονα απο δορυφορο thermal imaging κιετσ' φαινεται ξεκαθαρα ενα οχημα σταματημενο στο φαναρι)
    Ναι την βλεπω μεθεινκιλερ45.Δωσε μου στατους.
    -Εχουμε μια εντσιλαδα-ναπαλμ κεντρο.
    -Μια τι;
    -Εντσιλαδα ναπαλμ.
    -Συγνωμη μεθεινκιλερ45 επιβεβαιωσε ονομασια,δεν βλεπω τετοιο ειδος κλανιας στο μανιουλ καταστολης.
    -Συγνωμη κεντρο ετσι τη λενε τα παιδια νταουταουν.Ειναι μια κλουβια της κλιμακας 8.Απο τις πιο βρωμερες αν μου επιτρεπεται η εκφρ.....
    -8; Θεε μου!!Και δρας ετσι ψυχραιμα;Δεν εχεις εξαπολυσει την ομαδα;Αν η κλανια βγει ελευθερη στο περιβαλλον θα...
    -Χαλαρωσε κεντρο.Το οχημα στο οποιο επιβαινει ο κλαστης, εχει κλειστα τα τζαμια και αναμενο το αιρκοντισιον και λογικα θα απορροφηθει απο το ειδικο υποθετο.Απλα ειναι ειναι κλιμακας 8 και την επιασε ο δορυφορος απο τον κροτο.Υπερευαισθητο μηχανημα δεν λεω αλλα κραταει τους δρομους μας ασφαλεις.Ρουτινα, συμβαινει συνεχεια, ριλαξ δικε μου.
    -(Ξεφυσαει) .Διαολε γιατι κλανουν ετσι ελευθερα;Δεν ξερουν οτι ειναι παρανομο να κλανεις;
    -Ναι το ξερω κεντρο.Συμβαινει που και που.Παντα υπαρχουν εκεινοι που πιστευουν οτι μπορουν να κλανουν οπου θελουν χωρις να υπολογιζουν τις συνεπειες.Προσπαθησαμε να τους το απαγορεψουμε αλλα δεν συνετιστηκαν ολοι.Εφυηραμε θεραπειες, χειρουργικες επεμβασεις αλλα δεν ηταν ολοι προθυμοι.Γι'αυτο και εμεις τους τον βαλαμε στον κωλο για να μαθουν.
    -Ναι οντως μεθεικιλερ45 ειναι θλιβερο.Καλου κακου εχε τους αντρες σου ετοιμους.
    -Η Ομαδα ειναι παντα σε ετοιμοτητα Κεντρο.
    -Καλως.
    (στα μονιτορ αναβουν λαμπακια ολα κοκκινιζουν και ολο το κεντρο μπαινει σε ντεφκον2)
    -Ναι κεντρο εδω, εμπρος τι συμβαινει εκει;
    -Θεε μου ανοιξε το τζαμι (στο θερμαλ ιματζινγκ φαινεται ενα κοκκινοπρασινο νεφος να βγαινει απο το πλαι του αυτοκινητου) και...οχι δεν ειναι δυνατον..δεν φοραει το υποθετο!
    -Γρηγορα ολο το τετραγωνο σε καραντινα.Ειδοποιησε τις δυναμεις καταστολης.Εχουμε λιγα δευτερολεπτα πριν το πραγμα δραπετευσει.
    -Ροτζερ

(Μια πορτα του φαιερμπερντ ανοιγει και 8 μελη τις ομαδας Καταστολης ντυμενοι με τις μεταλλικες περιβολες τους και τα τζετπακς τους, οπλισμενοι μεχρι τα μπουνια,ηρωικοι, γενναιοι, θαραλλεοι και γενετικα μεταλλαγμενοι για να μην κλανουν αλλα να βηχουν, εκτοξευονται απο την καταπακτη,και μεσα σε δευτερολεπτα εχουν κατεβει κατω στον δρομο.Ενας κλωβος ασφαλειας φτιαγμενος απο καθαρη αντιυλη απομονωνει την επιμαχη ζωνη.Καταπληκτικο συστημα επιτευγμα της τεχνολογιας.Οτι συμβαινει στην ζωνη πορδης μενει στην ζωνη πορδης λενε αστειευομενοι οι τεχνικοι που σχεδιασαν το συστημα και κυριολεκτουν)

Η ομαδα σκορπιζεται αναμεσα στα αυτοκινητα με τους ειδικους συλλεκτες κλανιας.

-Εδω τσαρλι μπραβο,λεει ο αργηγος μεσα απο το συστημα επικοινωνιας.Με λαμβανετε;

-Λαμβανουμε τσιφ, ακουστηκε ταυτοχρονα.

-Κινηθειτε προς τον δυτικο τομεα.
    -Εσυ αρχηγε;
    -"Εγω θα κινηθω νοτια.Κατι μου λεει οτι το κακο αγορι θα βρισκεται κατα κει" ειπε περηφανα ο αργηγος ο πιο ρωμαλλεος ολων που ειχε τιμηθει προσφατα με το βραβειο Axe για την προσφορα του στην κοινωνια.Οβερ εν αουτ.Ριπορτ μπακ οταν θα εχετε νεα.
    -Οβερ εντ αουτ αρχηγε.

Ο αρχηγος κινειται μεσα απο τα ακινητοποιημενα αυτοκινητα.Μεσα απο τα τζαμια βλεπει τρομαγμενα βλεμματα.Ολοι γνωριζουν τι συμβαινει και ακολουθουν τις βασικες οδηγιες οπως περιγραφεται στο ειδικο μανιουαλ που διδασκεται στα σχολεια "Φαρτ αουτμπρεικ.Οδηγος Επιβιωσης"
    Μια ηλικιωμενη κυρια εχει βγει απο το αυτοκινητο αλλα μεσα στο νεφος δεν μπορει να δει τιποτα.Βηχει δυνατα.Ο αρχηγος την πλησιαζει.

-Κυρια μου ειστε καλα;Γιατι βγηκατε απο το οχημα.
    -Αχ καλε τι γινεται ειδα τον κλωβο και καταλαβα οτι κατι κακο συμβαινει.Προσπαθησα να βγω εξω αλλα αυτο το νεφος περιβαλλει τα παντα και επισης μυριζει και ασχημα.

-Ναι εχουμε μια κλανια της ταξης 8.
    -Προφητη Ζαχαρια, ελεησον με!
    -Μην πανικοβαλλεστε.
    -Θα πεθανουμε σαν τα παιδακια στην Ταιβαν που συναρμολογουν μακμπουκ προ 18 ωρες τη μερα.
    -Μην ανησυχειτε θα φροντισει το ασφαλιστικο η η εργασια σας γι'αυτο.Μπειτε μεσα.Οριστε (τις δινει μια τσιχλα και ενα αποσμητικο) .
    Κλειστε το παραθυρο και ψεκαστε το αποσμητικο πανω σας και παρτε βαθιες εισπνοες.
    -Αχ ειστε πολυ καλος ηδη νιωθω καλυτερα.Η τσιχλα για τι ειναι;
    -Να μασατε και να μη μιλατε.Ειναι καλυτερο για τους πολιτες αυτο.Να παρτε και αλλη μια.
    Μεινετε μεσα.Θα την απομονωσουμε σε δευτερολεπτα.
    -Και το νεφος;
    -Μην ανησυχειτε για το νεφος ειναι φυσιολογικο.Κανουμε οτι μπορουμε.Εσεις να αγοραζετε πρασινα προιοντα.
    -Οσο πιο πολυ μπορω κυριε πολιτσμαν.
    -Συγχαρητηρια πολιτη. (τις δινει ενα διαφημιστικο φυλλαδιο με ηλεκτρονικα και την αποχαιρεταει με ενα φασκελο, τον χαρακτηριστικο χαιρετισμο της Ομαδας) -Να εισαι υγιης και παραγωγικος πολιτη εκτος και αν κρινουμε εμεις οτι δεν πρεπει να εισαι η το ενα η το αλλο η και τα δυο μαζι.

Εμφανεστατα συγκινημενη η ηλικιωμενη κυρια με δακρυα στα ματια φωναζει μεσα απο τα θολωμενα τζαμια του αυτοκινητου της "Γκονσπιντ!"

Ο αργηγος κατευθυνεται προς την ακρη του κλωβου.Τα ματια του γουρλωνουν μολις αντικρυζει μια μαζα αεριων να προσπαθει να βρει μια χαραμαδα μεσα απο τον κλωβο για να δραπετευσει.
    Πεφτει κατω στο εδαφος και ψιθυριζει απο τον ασυρματο.

-Εχουμε μια ζωντανη πορδη στο...

Δεν προλαβαινει να τελειωσει,η μαζα τον αντιλαμβανεται και του επιτιθεται.Ο αρχηγος σε σλοου μοσιον εξαπολυει μια κραυγη και βγαζει το οπλο του.Κυριολεκτικα σε αποσταση αναπνοης το οπλο ενεργοποιειται και αρχιζει να ρουφαει.Η πορδη ξερει οτι ειναι ανισχυρη μπροστα στην αντιβακτηριδιακη εμμονη και αισθηση καθαριοτητας του ανθρωπινου γενους και υποτασσεται μπροστα στην ανωτερη τεχνολογια του φαρτσακερ (τρειντμαρκ) της Ολντ σπαις.
    Ο αρχηγος καταρρεει για λιγο.Οταν η ατμοσφαιρα καθαριζει σηκωνεται, και προσπαθει να ερθει στα ισα του κανοντες λιγο πιλατες και λεγοντας στον εαυτο του επαναλαμβανομενα "Εισαι νικητης,εισαι νικητης" χαιδευοντας τους κοιλιακους του ταυτοχρονα .

Ο κλωβος απαλευθερωνεται και σιγα-σιγα τρομαγμενοι πολιτες βγαινουν απο τα αυτοκινητα τους.
    Μερικοι εμφανως σοκαρισμενοι κλαινε και παιρνουν βαθειες εισπνοες με τα χερια στον ουρανο.

-"Αρχηγε εισαι καλα;" ακουγεται απο τον ασυρματο."Τι εγινε το νεφος καθαρισε και μυριζει και λιγο καλυτερα ο αερας θα'λεγα".
    -Ολα μια χαρα παιδια.
    -(επιφωνημα θαυμασμου και αποριας)Δηλαδη αρχηγε..
    -Τους διακοπτει...Ναι, την ρουφηξα!
    -(Ενα γελακι ακουγεται απο τον ασυρματο).Δηλαδη αρχηγε τι ακριβως ρουφηξες;
    -Την κλανια ρουφηξα τι ερωτησ...ποιος ειναι εκει...Τσαρλι Ντελτα εσυ εισαι, εχω βαρεθει τα ηλιθια αστεια σου,γραφεις την αναφορα για να μαθεις.
    -χαλαλι σου αρχηγε....
    -Τελος παντων.Βρηκατε τον κλαστη;
    -Ναι αρχηγε τον εχουμε εδω.

Ο αρχηγος πλησιαζει και βλεπει εναν ηλικιωμενο εμφανως ταραγμενο να ψελλιζει.

-Εσυ ησουν λοιπον.
    -Σχωρα με κυριε πολιτσμαν δεν το ηθελα.
    -Γιατι δεν φορουσες το ειδικο υποθετο;Αφου ξερεις πολυ καλα οτι βασει νομου κανενας δεν φευγει απο το σπιτι χωρις αυτο.
    -Αιμορροιδες αρχηγε.
    -Θεε μου ανθρωπε.Και γιατι δεν εκατσες στο σπιτι σου;
    -Μα η δουλεια μου...
    -Ακου πολιτη.Αν δεν μπορεις να επιβληθεις στις λειτουργιες σου δεν σου αξιζει να εισαι μελος αυτης της κοινωνιας.Αν ολοι εκαναν οτι νομιζαν οτι ειναι σωστο ξερεις το θα ημασταν εδω μεσα;
    -...Δεν ξερω.
    -Ακριβως!Εμεις ξερουμε ομως.
    -....
    -Λοιπο Οκ παρτε τον στο τμημα.Εχει πολλες εξηγησεις να δωσει.Επισης θα εισηγηθω για τρεις μηνες σωφρονισμου.
    -Οχι αυτο ΟΧΙΙΙΙΙ....

Καθως τον σερνουν στην κλουβα δυο μελη της ομαδας συζητουν μεταξυ τους.

-Τον τυχερακια.3 μηνες τηλεοραση ασταματητα δελτια ειδησεων σε ριπλει με δραματικη μουσικη λαιφσταιλ περιοδικα και καταναλωτικα προσπεκτους και κοιτα πως κανει.
    -Αυτο ειναι διακοπες.Μακαρι να μου εδιναν και μερα ισα και μια βδομαδα σωφρονισμου.Ετσι μουρχεται να αμολυσω μια κλανια απο δω ισαμε τις Κουκουβαουνες αμα ειναι να κανω εστω και μια βδομαδα διακοπες.
    -Χαχα δεν μπορεις σου εχουνε βαλει το υποθετο τοσο βαθια στον κωλο που πρεπει να στο βγαλει οδοντιατρος.
    -Χεχε εχεις δικιο δεν ειχα λεφτα για εγχειρηση και ακολουθησα την φθηνη λυση.Μια μερα ομως θα παρω το εφαπαξ και...
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Τους διακοπτει ενας κυριουλης που εμφανιζεται τρεμαμενος μπροστα τους.

-Σας παρακαλω παρτε με και μενα μεσα για σωφρονισμο.
    -Οριστε κυριε;
    -"Χρειαζομαι επειγοντως σωφρονισμο σας λεω παρτε με μεσα" και γραπωνει ενα μελος απο τον γυακα και τον ταρακουναει."Σαν παρακαλω" ουρλιαζει.

Το αλλο μελος τον πιανει και τον απομακρυνει
    -Ει σιγα φιλε τι επαθες χαλαρωσε.Εισαι σε σοκ μαλλον.τα αερια της πορδης θα σε επηρρεασαν.

Ο ανθρωπος εχει ξεσπασει σε λυγμους.καταρεει.Τον σηκωνουν.Κοιταει τον εναν στα ματυα και του απλωνει την χουφτα του.Κραταει σφιχτα ενα σπασμενο ρημαδοτσιγαρο.
    Τα μελη σοκαριζονται αλλα τον λυπουνται κατα βαθος.

-"Ωπα ωπα φιλε μην το δειχνεις αυτο εδω και κει.Που το βρηκες αυτο;Τα τσιγαρα ειναι παρανομα εδω και χρονια.Αμα σε πιασουν με αυτο",...κοιταει αριστερα και δεξια μην τους ειδε κανεις..
    -Ακου θα το παρουμε εμεις αυτο και θα το κρυψουμε.Δεν θα πουμε τιποτα.Χαλαρωσε.Ειχαμε δυσκολη μερα σημερα και ποιος θελει τωρα προσαγωγες και συλληψεις.Ε ετσι δεν ειναι Ζουλου Σιγκμα;Μπορουμε μια φορα να κανουμε τα στραβα ματια.
    -Ετσι ειναι Φοξτροτ Παπα.Δεν θα πουμε τιποτα δωστο μας και εμεις θα...

Τους διακοπτει.
    -Οχι δεν...Ακουστε.Το εχω κοψει απο τοτε που απαγορευτηκε δεκα χρονια πριν.Εγινε οντως η εκκαθαριση αλλα ειχα κρυψει ενα σε σημειο που δεν θα το εβρισκε κανενας.Δεν ξερω γιατι.Ηθελα να το καπνισω ολα αυτα τα χρονια αλλα φοβομουν.Χθες εχασα την δουλεια μου και τ πρωτο πραγμα που σκεφτηκα ηταν να κανω ενα τσιγαρο.Σημερα αποφασισα να το αναψω δεν ξερω γιατι.Μαλιστα ειχα ανοιξει και το τζαμι για να φυσηξω τον καπνο εξω και στα αρχιδια μου αν με καναν τσακωτο.Το κρατουσα λοιπον στα χερια μου,εφερα τον αναπτηρα και τον πλησιασα στο στομα μου.

-Και μετα;
    -Παραλιγο να το αναψω αλλα..

-Αλλα τι;
    -Ακουσα εναν κροτο απο το διπλανο αυτοκινητο.

Γουρλωσαν τα ματια τους και κοιταξαν ο ενας τον αλλο.
    -Η πορδη!!! ειπαν και οι δυο ταυτοχρονα,και εκατσαν χαμου.

-Καταλαβαινετε τωρα τι πηγε να γινει;Γι'αυτο σας λεω χρειαζομαι βοηθεια.

Τον κοιταξαν.
    -Κοιτα φιλε μην αγχωνεσαι.Συμβαινει αυτο.Ακου τι θα κανεις.Πηγαινε σπιτι και σκεψου τι πηγε να γινει σημερα.Καποιος εκει πανω, αν θες την γνωμη μου,σε παει.

-Ετσι λετε;

-Ναι σιγουρα.Τραβα σπιτι σου και χαλαρωσε.Πιες κανα ποτακι,μπες στο ιμπεη και ψωνισε τιποτα,μπες σε κανα φορουμ και γραψε κανα ποστακι γιατι σιχαινεσαι αυτος που κλανουν...ξερεις μωρε για να ξεδωσεις που εχεις αδυναμιες και ελαττωματα...μπαινεις σε κανα φορουμ τωρα που τα λεμε;

-Εμπαινα σε ενα με μοτοσυκλετες παλια αλλα απαγορευτηκαν και εκλεισε.
    -"Παναθεμα σε ρε ανθρωπε,κατα διαολου πας" εκτροχιαστηκε ο ενας
    -Ει χαλαρωσε τον σκουντηξε ο αλλος.Δεν βλεπεις οτι α ανθρωπος ειναι ταραγμενος;
    Τελος παντων αυτο που θελουμε να πουμε ειναι οτι συμβαινει ξερεις οκ;
    Πηγαινε σπιτι σου κανε αυτα που σου ειπαμε και θα νιωσεις καλυτερα.
    -Σας ευχαριστω να ειστε καλα.
    -Δρομο.

Σκουπισαν τον ιδρωτα τους,καθως ο ανθρωπακος απομακρυνοταν στο βαθος.
    -Το πιστευες ποτε οτι θα μπορουσε να συμβει κατι τετοιο;
    -Γαμησε τα.
    -Οντως.
    -Ξερεις κατι τετοια με κανουν να πιστευω οτι υπαρχει Θεος.
    -Υπαρχει Θεος.
    -Μπουρδες.
    _Ρε ηλιθιε αφου ψηφιστηκε νομος γι'αυτο που λεει οτι υπαρχει.Το γραφει κιολας.
    -Ναι αλλα δεν τον εχει δει κανεις.
    -...Ξερεις τι θα γινοταν αμα η φωτια ειχε ερθει σε επαφη με κλανια κλιμακας 8;
    -Τι;
    -Πυροκλανιδι κλιμακας 10 φιλε!
    -Θεε μου υπαρχει κατι τοσο καταστρεπτικο;
    -Θεωρητικα Ναι.Το λεει το μανιουαλ οτι υπαρχει.
    -Ναι αλλα δεν τo εχει δει κανεις..

Και ενω συνεχισαν να φιλοσοφουν και να ασχολουνται με οικουμενικοτερα προβληματα καθως ο ηλιος εδυε καποιοι κοινοι θνητοι συνεχισαν να ποσταρουν σε καποιο θρεντ σε καποιο φορουμ μοτοσυκλετας καπου μακρυα...
    -..Not Yet!

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator

Αυτοί που θα γελάσουν με την ψυχή τους θα το κάνουν γιατί έχουν την υγεία τους. Γιατί αν τους πως πως θα ζήσουν σαν βασιλιάδες, αλλά θα ζήσουν μόνο 1 μήνα, θα κλαίνε με μαύρο δάκρυ.

Όταν φτάσω στο μηδέν, ας έχω τουλάχιστον την υγειά μου. ψυχική και σωματική.

Την υγεία μου την έχω σαν υπέρτατο αγαθό ότι μαλακία και να κάνω. Ρώτα κάποιον που παίζει Ρώσικη ρουλέτα και θα σου πει το ίδιο πράγμα.
    Καλά, ρώτα και ένα καπνιστή το ίδιο είναι!

Δεν μου είπες όμως ποιο είναι το υπέρτατο αγαθό. Τι να σου ευχηθώ στα γενέθλιά σου?

Αν κάποια στιγμή πιούμε δυο : beer: ίτσες μαζί τι να σου πω?

Στην υγειά σου?
    Στα καλύτερα που έρχονται?
    Τι?
    Sent from me using a computer.

απλο μελος Το avatar του/της granazi
    Champion 2ης Βουνίσιας
    gcrook

σου χρωσταω μια μπυρα
    επιτρεπεται να πεφτεις επιβαλεται να σηκωνεσαι

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
    Αυτοί που θα γελάσουν με την ψυχή τους θα το κάνουν γιατί έχουν την υγεία τους. Γιατί αν τους πως πως θα ζήσουν σαν βασιλιάδες, αλλά θα ζήσουν μόνο 1 μήνα, θα κλαίνε με μαύρο δάκρυ.

Όταν φτάσω στο μηδέν, ας έχω τουλάχιστον την υγειά μου. ψυχική και σωματική.

Την υγεία μου την έχω σαν υπέρτατο αγαθό ότι μαλακία και να κάνω. Ρώτα κάποιον που παίζει Ρώσικη ρουλέτα και θα σου πει το ίδιο πράγμα.
    Καλά, ρώτα και ένα καπνιστή το ίδιο είναι!

Δεν μου είπες όμως ποιο είναι το υπέρτατο αγαθό. Τι να σου ευχηθώ στα γενέθλιά σου?

Αν κάποια στιγμή πιούμε δυο : beer: ίτσες μαζί τι να σου πω?

Στην υγειά σου?
    Στα καλύτερα που έρχονται?
    Τι?
    Να με σχωράς αλλά δεν πιάνεις τι παίζει εκεί κάτω, δεν το χωρά ο νους σου. Γι αυτό σου λέω, από άλλη βάση, είναι άλλα τα προβλήματα. Δεν αξιολογώ, λέω διαφορετικά.

Το μηδέν δεν είναι η φτώχεια φίλε μου, είναι πολύ περισσότερα από αυτή, δυστυχώς.
    Δεν λεώ ότι δεν είναι σημαντικό. Λέω ότι είναι κάτι παραπάνω ηλίθιο να πιστέψω ότι η απαγόρευση γίνεται για την υγεία των μη καπνιστών και ότι αυτό το επιδιώκουν οι κρατούντες για να μας έχουν καλά, να μην κρυώνουμε ρε παιδί μου και βήχουμε.

Όταν πίνεις μπυρίτσες, να εύχεσαι για όλους τους διπλανούς σου, αυτούς με τους οποίους βρίσκεσαι στην ίδια ή σε πολύ κοντινή φάση να έχουν στο μυαλό τους αυτή την ξεχασμένη αίσθηση κοινότητας και όχι την (μπυρο)κοιλιά τους.

Μέχρι τότε θα ισχύει το πικρό: Η ΜΟΝΗ ΑΙΣΘΗΣΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ ΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ

Moderator
    Μακάρι όλοι οι Έλληνες να συζητούσαν, να ανέλυαν και να επαναστατούσαν έτσι, σε κάθε απόφαση που πάρθηκε και τους αφορούσε.

Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
    ...
    Μα ο Έλληνας ούτε στον κώλο του δεν μπορεί να έχει εμπιστοσύνη! Όσες φορές πήγε να κλάσει, χέστηκε.

Αλλιώς δεν θα καθόμασταν τώρα να μαστιγώνουμε ψόφια άλογα.

Moderator
    Να με σχωράς αλλά δεν πιάνεις τι παίζει εκεί κάτω, δεν το χωρά ο νους σου.
    Ναι εντάξει, ίσως να μην ξέρω.

Εγώ πάντως εις υγείαν θα σου ευχηθώ.

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
    Ναι εντάξει, ίσως να μην ξέρω.

Εγώ πάντως εις υγείαν θα σου ευχηθώ.

me too

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Κρουκη ωραιο ρε συ αλλα οπως και να εχει το νοημα παραμενει. οτι ειναι κακο για τον διπλα σου ΜΗΝ το κανεις γιατι δεν θα ηθελες και αυτος να σου κανει κατι που σιχαινεσαι...

παραδειγματικα:
    εσυ μπορει να γουσταρεις να καπνιζεις μεσα στο εστιατοριο και να φυσας τον καπνο σου στο προσωπο του διπλανου σου που τρωει.

αντιστοιχα ομως και αυτος μπορει να βγαλει τον επιστηθιο φιλο τους ονοματι Glock και να σου γεμισει μολυβι την κωλοτρυπιδα.

καποιος αλλος μπορει να γουσταρει να καπνιζει σε μια δημοσια υπηρεσια αλλα επειδη ο δημοσιος υπαλληλος ειναι fitness freak και δεν τα γουσταρει αυτα, να μην του κανει την δουλεια που θελει για κανα χρονο και να του λεει..."πηγαινε φερε και εκεινο το δικαιολογητικο, και το αλλο...κλπ"

αντιστοιχα μπορει καποιος αλλος να εχει βιτσιο και να καπνιζει μεσα στο αεροπλανο αλλα θα το ξανασκεφτει αν ο διπλα του ειναι μια τετραφυλλη ντουλαπα και μπορει να του σπασει τον σβερκο σε 2''(οπως εκανε ο Arnold στο Commando).

ολα ειναι κυκλος και επειδη εγω ειμαι καλος στο δωσιμο (λεγε με Γερολαδα), οποιον δω και καπνιζει εχει να πεσει πολυ δωσιμο...

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal

ολα ειναι κυκλος και επειδη εγω ειμαι καλος στο δωσιμο (λεγε με Γερολαδα), οποιον δω και καπνιζει εχει να πεσει πολυ δωσιμο...

Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    Κρουκη ωραιο ρε συ αλλα οπως και να εχει το νοημα παραμενει. οτι ειναι κακο για τον διπλα σου ΜΗΝ το κανεις γιατι δεν θα ηθελες και αυτος να σου κανει κατι που σιχαινεσαι...

παραδειγματικα:
    εσυ μπορει να γουσταρεις να καπνιζεις μεσα στο εστιατοριο και να φυσας τον καπνο σου στο προσωπο του διπλανου σου που τρωει.

αντιστοιχα ομως και αυτος μπορει να βγαλει τον επιστηθιο φιλο τους ονοματι Glock και να σου γεμισει μολυβι την κωλοτρυπιδα.

καποιος αλλος μπορει να γουσταρει να καπνιζει σε μια δημοσια υπηρεσια αλλα επειδη ο δημοσιος υπαλληλος ειναι fitness freak και δεν τα γουσταρει αυτα, να μην του κανει την δουλεια που θελει για κανα χρονο και να του λεει..."πηγαινε φερε και εκεινο το δικαιολογητικο, και το αλλο...κλπ"

αντιστοιχα μπορει καποιος αλλος να εχει βιτσιο και να καπνιζει μεσα στο αεροπλανο αλλα θα το ξανασκεφτει αν ο διπλα του ειναι μια τετραφυλλη ντουλαπα και μπορει να του σπασει τον σβερκο σε 2''(οπως εκανε ο Arnold στο Commando).

Κοιτα αν το θρεντ εφτασε 30 σελιδες επειδη δεν μπορουμε να συμφωνησουμε αν το καπνισμα ενοχλει τον διπλα κατι δεν παει καλα,αλλα δεν νομιζω οτι ειναι αυτο το επιμαχο σημειο της ολης συζητησης,και για την ακριβεια εχω χασει και το νοημα της συζητησης μεσα στα παραληρηματα του καθ'ενος.
    Και επισης τετοια θρεντ με αναγκαζουν να γραφω ενα καρο μαλακιες να ξεδωσω,γιατι αλλιως θα ειχα σιχαθει το ανθρωπινο γενος προ πολλου, (αυτο για μενα το λεω θα μου πεις γιατι το γραφεις για να το εμπεδωσω το γραφω γαμω τον Αι Ταδε μου)
    Φιλια, (με χωρις η τσιγαροχνωτα δεν εχει σημασια) .
    -..Not Yet!

Παρόμοια θέματα

1. Περί καπνίσματος μια άποψη.
    από αιγαιοπλόος στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 212
    Τελευταίο μήνυμα: 08/07/2009, 02:36
  2. Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 18/07/2008, 10:16
  3. περι ρεπορταζ αλτερ. αντιγραφι απο ποστ φιλου σε γγιτονικο φορουμ
    από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 28/06/2004, 12:29
  4. Γειά σου φίλε Δημήτρη. Σε έζησα λίγο αλλά θα σε θυμάμαι πάντα.
    από Adventure-R στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 11/12/2003, 09:27

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF