μπηκε στην ακρη μαζι με την μπροστινη ροδα και θα συντομα θα ειναι και και οι δυο κομπλε!
ανυπομονω να τελειωσω , αν και πριν τοποθετηθουν πρεπει να φτιαξω το μπροστινο συστημα της μοτοσυκλετας (λαδια-προσθηκες) , να γυαλισω τις μπουκαλες , και να δω τι θα κανω με το διαφορικο....
το μονο ετοιμο εξαρτημα που εχω στην μπαντα για τοποθετηση ειναι η κιθαρα του ταμπουρου που ειχα γυαλισει....
![]()
πετσα μη συμβατη , bye bye love
Καλα το πας...Αρχικά δημιουργήθηκε από zefos1100xx
μπηκε στην ακρη μαζι με την μπροστινη ροδα και θα συντομα θα ειναι και και οι δυο κομπλε!
ανυπομονω να τελειωσω , αν και πριν τοποθετηθουν πρεπει να φτιαξω το μπροστινο συστημα της μοτοσυκλετας (λαδια-προσθηκες) , να γυαλισω τις μπουκαλες , και να δω τι θα κανω με το διαφορικο....
το μονο ετοιμο εξαρτημα που εχω στην μπαντα για τοποθετηση ειναι η κιθαρα του ταμπουρου που ειχα γυαλισει....
Και εγω καπως ετσι ειμαι.....![]()
Οι τροχοι εγιναν πολυ καλοι...![]()
ΡΕΘΥΜΝΟ Χρηστος www.sv9cvk.gr
CB750 four K7 (1977) , CB750 four K2 (1972) , , XL185S
, Vespa GT200 TS50W
αφησα 1 ωρα στο αυτοσχεδιο ''φουρνισμα'' που κανω στις βαφες μου , και αλλα 15 λεπτα ακομα να κρυωσει και πριν ριξω βερνικι εκανα δοκιμη να δω ποσο ειχε ''τραβηξει'' το χρωμα...
τιπ: το κλασσικο τεστ δια της αφης με το δαχτυλο το κανουμε στην χαρτοταινια και ΟΧΙ στην επιφανεια που βαψαμε.....
υπολογιζουμε επιπλεον οτι η χαρτοταινια ''τραβαει'' πιο γρηγορα καθοτι ειναι ''πορωδης'' αλλα και λογω υλικου , οποτε φροντιζουμε να μας ''ξεφυγει'' και να ριξουμε σε ενα σημειο επιπλεον χερια για να ειμαστε σιγουροι....
![]()
ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ!
ξεχασα να πω οτι ΠΡΙΝ γινουν ολα αυτα μετραμε την μεγιστη αναγραφομενη τιμη στην εσωτερικη διαμετρο του ταμπουρου....
η δικη μου ηταν οκ....αλλιως θα ξηλωνα μια απο τις αλλες ζαντες που εχω!
(μην κανω ολες αυτες τις διαδικασιες σε μια ζαντα φαγωμενη η σε οριακο σημειο....)
βεβαια υπαρχει και η προχειρομπακαλιστικη λυση με ''κολητη'' παστα στις σιαγωνες , αλλα δεν ενδυκνειται....
η συγκεκριμενη ζαντα στο eliminator εχει μεγιστη τιμη διαμετρου 180,75mm...ολα καλα!
συνεχιζω!
![]()
οταν ξεμονωνουμε μια επιφανεια , το χρωμα/βερνικι πρεπει να εχουν τραβηξει καλα , αλλα οχι εντελως!
ο λογος?.....οταν αφαιρουμε τις χαρτοταινιες , στην ουσια ''αποσχιζουμε'' μια ατοφια επιφανεια η οποια εχει βερνικωθει σαν ΣΥΝΟΛΟ......αν λοιπον αυτη η επιφανεια ειναι 100% ''ξερη'' υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να κανει ''σπασιματα'' και να αποκολληθουν κοματακια τα οποια δεν αντιστοιχουν ακριβως στην επιφανεια που μονωσαμε και σε αυτην που θελουμε να βαφτει....
αν παλι δεν εχει τραβηξει καλα , το πιθανοτερο ειναι να ΠΑΡΕΙ μαζι στο ξεμονωμα και μπογια/βερνικι και απο την επιφανεια που πρεπει να παραμεινει βαμενη....
αργες και προσεκτικες κινησεις και αφαιρεση της χαρτοταινιας προς την φορά την οποια εχουμε τοποθετησει αρχικα....
(προσωπικα το υπολογιζω εμπειρικα , αναλογα τον καιρο και το τεστ ''αφης'' που λεγαμε πριν)
![]()