Ρε πατε καλά;
Την περίπτωση Μαντέλη την ξεχνάμε; Βρέθηκε οτι τα παίρνει, τα βάφτισε "χορηγεία" και μας έγραψε στα παπ@ρια του!
Ρε πατε καλά;
Την περίπτωση Μαντέλη την ξεχνάμε; Βρέθηκε οτι τα παίρνει, τα βάφτισε "χορηγεία" και μας έγραψε στα παπ@ρια του!
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Ο ιδιωτικός τομέας είναι τόσο καλός ή τόσο κακός όσο το κράτος θέλει να είναι....Αρχικά δημιουργήθηκε από gigenis
Αυτό είναι ο ιδιωτικός τομέας!! πιο σάπιος από τον δημόσιο και είναι ο κύριος υπεύθυνος που έχουν περάσει τρύπιοι νόμοι και έχει καταντήσει το δημόσιο μαγαζάκι του καθενός!
Αν πρέπει κάποιοι "δημόσιοι λειτουργοί" να βγάζουν μαύρα, τότε ο ιδιωτικός τομές προσαρμόζεται ανάλογα...
Αν δεν πρέπει κάποιοι να βγάζουν μαύρα τότε πάλι ο ιδιωτικός τομέας προσαρμόζεται...![]()
θα υπενθυμισω οτι οι αιρετοι καλυπτονται απο ασυλια
δηλαδη
στην περιπτωση δ. θεσσαλονικης πχ ειναι προφυλακισμενος ενας, μπορει να πιαστουν και δυο-τρεις αλλοι υπαλληλοι αλλα αιρετος δεν θα τιμωρηθει ποινικα
πχ βατοπεδι κλπ
αυτο οδηγει πολλους δημοσιους να μην μιλανε διοτι ξερουν οτι αυτοι θα την πληρωσουν
πχ γνωριζετε οτι ο ταμιας ενος δ.ο ειναι υπολογος διοικητικα και ποινικα για πληρωμη η οποια μπορει να ειναι "προδηλως μη νομιμη" και να υπαρχει κανα τυπικο κολλημα ή λαθος (ακομα και ανορθογραφια) αλλα ο πολιτικος του προισταμενος που υπογραφει την πληρωμη εχει ΜΟΝΟ διοικητικες κυρωσεις?
παιδες το συτημα δεν φτιαχνεται. ξηλωνεται
καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός
Νέσκε! Μαζί σου!Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif
παιδες το συτημα δεν φτιαχνεται. ξηλωνεται
Και ίντα θα ράψουμε από πάνω;
![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Οχι βέβαια. Το δημόσιο πασχει απο ελεγκτικούς μηχανισμους, οποτε δεν ελέγχει τα του οίκου του, ειτε ειναι εσωτερικα, ειτε συναλλαγες με τρίτους
Αρα ρε Καπ ο ιδιωτικός ανθούσε και πρόκοβε, αφού μπορούσε να λαδώνει και να διαφεντεύει το σύμπαν.......???
Τότε γιατί στο 16% η ανεργία...???
Μη μου απαντήσεις - γιατί ζούσε από τις λαμογιές με το Δημόσιο - γιατί δεν απολύουν μόνο οι κατασκευαστικές που έφτιαχναν γιοφύρια, αλλά και τα μεγάλα ξενοδοχεία, και το Πράκτικερ, και η Vodafone και...και......
...άρα (λέω γω με τα φτωχά μου μακροοικονομικά) ότι και ο ιδιωτικός - που τόσο κόπτονται μερικοί - για το πέος είναι....στρεβλός και κακοδομημένος...σωστά...???
Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
..... και στη σιωπή των χρονομέτρων
δεν βγαίνει μάγκες έτσι!!!
και εγώ εργαζόμενος είμαι και η γυναίκα μου το ίδιο.
Η γυναίκα μου δεν γενάει παιδί αλλά σκυλί και δικαιούται 6 μήνες άδεια. Στο δημόσιο δικαιούται το τριπλάσιο και σε περίπτωση που η γυναίκα ανήκει στο ιδιωτικό τομέα και ο άντρας στο δημόσιο ο άντρας παίρνει ένα χρόνο άδεια εγκυμοσύνης!
Και άλλα πολλά..........
![]()
Και ποιο είναι το σωστό, να κόψουμε την άδεια του δημόσιου, ή να δώσουμε την ίδια και στον ιδιωτικό...????Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
Η γυναίκα μου δεν γενάει παιδί αλλά σκυλί και δικαιούται 6 μήνες άδεια. Στο δημόσιο δικαιούται το τριπλάσιο και σε περίπτωση που η γυναίκα ανήκει στο ιδιωτικό τομέα και ο άντρας στο δημόσιο ο άντρας παίρνει ένα χρόνο άδεια εγκυμοσύνης!
Και άλλα πολλά..........
![]()
Τολμάει επιχείρηση να παρουσιάσει κέρδη;;Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
Αρα ρε Καπ ο ιδιωτικός ανθούσε και πρόκοβε, αφού μπορούσε να λαδώνει και να διαφεντεύει το σύμπαν.......???
Τότε γιατί στο 16% η ανεργία...???
Μη μου απαντήσεις - γιατί ζούσε από τις λαμογιές με το Δημόσιο - γιατί δεν απολύουν μόνο οι κατασκευαστικές που έφτιαχναν γιοφύρια, αλλά και τα μεγάλα ξενοδοχεία, και το Πράκτικερ, και η Vodafone και...και......
...άρα (λέω γω με τα φτωχά μου μακροοικονομικά) ότι και ο ιδιωτικός - που τόσο κόπτονται μερικοί - για το πέος είναι....στρεβλός και κακοδομημένος...σωστά...???
Θα έρθει το καλό κράτος και για να πληρώσει τους χιλιάδες υπαλλήλους του θα έρθει συναίτερος να του πάρει το 45% στα καθαρά του καθώς και έκτακτη εισφορά και προπληρωμή του φόρου του επόμενου χρόνου κλπ.
![]()
Αστα , μεγαλη πληγη αυτο.Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
Και άλλα πολλά..........
![]()
Η δικια μου καθισε 6 μηνες , και η ξαδερφη της 17 (Υπουργειο Εσωτερικων)
Ηθελα να ξερα πραγματικα.....απ την 5η δοση....ποσα χρηματα θα παν για μισθοδοσιες δημοσίων???
Γιατι στην δικη μου τσεπη , απο αυτα δεν θα μπει ουτε ευρω.
Καλά από τέτοια...Άκου να φρίξεις...Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
Και άλλα πολλά..........
![]()
Γνωστός πριν κανένα εξάμηνο πήγε να εξαγοράσει τα ένσημα του στρατού για να συμπληρώσει τον απαιτούμενο αριθμό και να βγεί στην σύνταξη....
Για κάποιον λόγο που ΜΟΝΟ στο σύμπαν που λέγεται Ελλαδιστάν έχει νόημα, αν είσαι ΔΥ το ποσό της εξογοράς είναι λιγότερο από το μισό απ' ότι αν είσαι ιδ. υπάλληλος...![]()
Μαγεία...![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
Και ποιο είναι το σωστό, να κόψουμε την άδεια του δημόσιου, ή να δώσουμε την ίδια και στον ιδιωτικό...????
Και οι δύο εργαζόμενοι δεν είναι;;; Και οι δυο μάνες δεν είναι;
Ίση μεταχείριση και στις δύο!!!
Και φυσικά όχι ένα χρόνο άδεια στον πατέρα, δεν τον πονάει η μήτρα του.
Και όλες οι εισηγμένες και μη τι κάνουν...??? παρουσιάζουν ζημίες , όπως η Alpha προχθές (11 μύρια συν το πρώτο τρίμηνο), για να γλιτώσουν την έκτακτη...???? και τότε γιατί είναι ακόμα στο ταμπλό....???Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
Τολμάει επιχείρηση να παρουσιάσει κέρδη;;
Θα έρθει το καλό κράτος και για να πληρώσει τους χιλιάδες υπαλλήλους του θα έρθει συναίτερος να του πάρει το 45% στα καθαρά του καθώς και έκτακτη εισφορά και προπληρωμή του φόρου του επόμενου χρόνου κλπ.
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
Ίση μεταχείριση και στις δύο!!!
Ποια είναι αυτή όμως , δεν μου απαντάς....
...δηλ. τι πρέπει να γίνει....να πεθάνει η κατσίκα του γείτονα, ή να πάρω και γω κατσίκα....
είσαι υπάλληλος στην ΔΕΗ; μειωμένο ρεύμα! άσε που πειράζεις το ρολόι να μην γράφει τίποτα και δεν σου λέει κανένας τίποτα γιατί είσαι της υπηρεσίας.
Ξέρετε το κόλπο ε; Στο τριφασικό ρεύμα οι δύο φάσεις είναι σωστά και γράφουν στο ρολόι και η τρίτη ανάποδα να γυρνάει ανάποδα τον μετρητή και να σβύνει κιλοβατόρες.
Τα κλιματιστικά στο τέρμα και στα τέτοια μας. Ποιός έχει ανάγκη πετρέλαιο;
Και τι ακριβώς ζητάμε ?Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
Αστα , μεγαλη πληγη αυτο.
Η δικια μου καθισε 6 μηνες , και η ξαδερφη της 17 (Υπουργειο Εσωτερικων)
Να πάει η άδεια εγκυμοσύνης 6 μήνες ή 17 ?
Γιατί , από όποια άποψη και να το δεις (ιατρική , οικογενειακή , ηθική , παιδαγωγική κ.λ.π.) πιο σωστό είναι το 17….
Εκτός και αν αυτό που θέλουμε πάντα είναι να ψοφά η κατσικα του γείτονα…