Τουριστικά ;Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
Εγω καλου-κακου εβαλα και καινουργια λάστιχα....
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Τουριστικά ;Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=GO0pxaHKjWU&feature=channel
http://www.youtube.com/watch?v=iQ3JLDhsMaM&feature=digest
Ακριβος σε αυτο το σιμειο θα ειμαστε απεναντι απο τη κλιστη ταβερνα Ορεα ! θα ενιμεροσο και το ξαδερφο θα ειμαστε εκει στης 10:00 good good !!!!
Μια και δεν εχετε ξαναέρθει, ριξτε μια ματια στους κανονες της εκδρομήςΑρχικά δημιουργήθηκε από Hellerazer
Ακριβος σε αυτο το σιμειο θα ειμαστε απεναντι απο τη κλιστη ταβερνα Ορεα ! θα ενιμεροσο και το ξαδερφο θα ειμαστε εκει στης 10:00 good good !!!!
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από Toumpas
Τουριστικά ;
εεε , ναι
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Toumpas
Εκτός από τα "Α" του Τρούπα που θα είναι οι αγωνιζόμενοι:rotflmao:
:rotflmao:
![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙΣ
Εγιναν μικροαλλαγες στην εκδρομή, διαβαστε τα πρώτα ποστ.
Συγκεκριμένα:
- Δε θα πιούμε καφε στον Πολύδροσο, αλλα εδω, στο καταφυγιο Οίτης, που ειναι 1 χιλιόμετρο μετα τη διασταύρωση για Καλοσκοπή.
Αρα, πηγαινοντας και μετα την Ν.Παυλιανη, ΔΕΝ κανουμε αριστερα για Καλοσκοπή αλλα συνεχιζουμε ευθεία.
Επιστρέφουμε μετα τον καφε στον ιδιο δρομο και κανουμε ΔΕΞΙΑ για Καλοσκοπή. Η υπολοιπη διαδρομή δεν έχει αλλάξει (απλα δε σταματαμε Πολύδροσο).
![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Ουφ , πολυ ευχαριστη αλλαγη.....να μην πιω καφε οπου πίνω καθε Πασχα και ΚαλοκαιριΑρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙΣ
Εγιναν μικροαλλαγες στην εκδρομή, διαβαστε τα πρώτα ποστ.
Συγκεκριμένα:
- Δε θα πιούμε καφε στον Πολύδροσο, αλλα εδω, στο καταφυγιο Οίτης, που ειναι 1 χιλιόμετρο μετα τη διασταύρωση για Καλοσκοπή.
Αρα, πηγαινοντας και μετα την Ν.Παυλιανη, ΔΕΝ κανουμε αριστερα για Καλοσκοπή αλλα συνεχιζουμε ευθεία.
Επιστρέφουμε μετα τον καφε στον ιδιο δρομο και κανουμε ΔΕΞΙΑ για Καλοσκοπή. Η υπολοιπη διαδρομή δεν έχει αλλάξει (απλα δε σταματαμε Πολύδροσο).
![]()
![]()
![]()
![]()
Οι μπυρες στον Spyro. Αυτος το πρότεινεΑρχικά δημιουργήθηκε από paranoid
ψψψψ...με έστειλες καπετάνιο. Πολύ σούπερ το καταφύγιο...![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
![]()
με άγχωσες τώρα
Κοιτα....Αρχικά δημιουργήθηκε από tati
με άγχωσες τώρα
Αν απομακρυνθουν οι γρηγοροι , εμεις θα εχουμε παντα την επιλογη να παιξουμε ρακετες εκει σε καμια άπλα....χωρις να ενοχλησουμε καποιον
εννοείται........ ετσι και αλλιώς ήδη θα φοράω τις ωτοασπίδες μου, αρα ουτε εγώ θα ενοχληθώΑρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
Κοιτα....
Αν απομακρυνθουν οι γρηγοροι , εμεις θα εχουμε παντα την επιλογη να παιξουμε ρακετες εκει σε καμια άπλα....χωρις να ενοχλησουμε καποιον
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao::rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
![]()
![]()
Ο Γιώργος είναι super leader!!!! Πραγματικά!! Μέχρι κ την λακουβίτσα θα σας υποδικνύει με το τέντωμα του ποδιού του για να σας προειδοποιήσει!!!!!
Γιωργάρα...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙΣ!
Παρακαλώ θερμά όποιος έχει αυτοκόλλητα μοτο.γρ από τα πρώτα τα καλά -3Μ να μου φέρει.
Ευχαριστώ!
Καπετάνιε ακόμα δεν ξέρω από που θα έρθω, Σάββατο θα ενημερώσω...
![]()
![]()
![]()
![]()
Roaming is Good For The Eyes...™
Τυνησία, Αλγερία. Good for the eyes! - Mokra Gora, Mecavnik or Kustendorf or Kusturica Village
Μαμά; Η Οδησσός είναι Βαλκάνια; - Τουρκία. Λίγο Β. Ελλάδα, Λίγο Πόλη, Λίγο Παράλια... - Βαλκάνια και πάλι...
Ανατολική Ευρώπη, Μάιος 2005. - Κέρκυρα, Αγ. Σαράντα, Χιμάρα, Κακαβιά... (6 ώρες στην από κει πλευρά...) - Βελιγράδι. 86 ώρες, 2800km
Δεν ξερω ποια ακριβως εννοεις, εχω καποια 4-5 χρονια.Αρχικά δημιουργήθηκε από PanVas
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙΣ!
Παρακαλώ θερμά όποιος έχει αυτοκόλλητα μοτο.γρ από τα πρώτα τα καλά -3Μ να μου φέρει.
Ευχαριστώ!
Καπετάνιε ακόμα δεν ξέρω από που θα έρθω, Σάββατο θα ενημερώσω...
![]()
![]()
![]()
![]()
Θα τα εχω μαζι μου
![]()
Μπαμπα μην πεφτεις !!!!