Σελίδα 28 από 124 ΠρώτοΠρώτο ... 1823242526272829303132333878 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 406 έως 420 από 1858

Θέμα: "Αγανακτισμένοι" σε όλες τις πόλεις

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από blackrose
    ....

Γιώργος Κοσμόπουλος

πρόεδρος της Αντιμονοπωλιακής ένωσης STOPCARTEL

Ότι διαβάζετε και σας κάνει το κάνετε c/p έτσι;
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    Μετά από δυο ημέρες διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα, η απορία που ακούγεται από πάρα πολλά στόματα είναι «γιατί έπρεπε να περιμένουμε περισσότερο από ένα χρόνο για να γίνει αυτό»; Αλήθεια, γιατί;

Γιατί οι πολίτες μιας χώρας που χρεοκόπησε έπρεπε να κάνουν για περισσότερο από έναν χρόνο ξεχωριστές πορείες -ξεκινώντας από τριάντα διαφορετικά σημεία-, για να φτάσουν στο Σύνταγμα και να διαμαρτυρηθούν για τα ίδια κοινά αιτήματα;

Γιατί χώριζαν τους πολίτες και τους εξέθεταν σε προβοκάτσιες, εγκληματικές ενέργειες και στην αστυνομική βαρβαρότητα;

Πόσοι συμπατριώτες μας θα ήταν σήμερα ζωντανοί, αν οι συγκεντρώσεις γίνονταν στο Σύνταγμα;

Πόσο πιο αποτελεσματικές θα ήταν οι διαδηλώσεις μας αν γίνονταν κατευθείαν στο Σύνταγμα;

Εν τέλει, ποιοι δεν ήθελαν να γίνουν μεγάλες και κοινές διαδηλώσεις στο Σύνταγμα;

Αυτά το ερωτήματα πρέπει να απευθυνθούν σε ηγεσίες κομμάτων και στους προέδρους των συνδικάτων. Αυτοί χώρισαν τους πολίτες. Ας πρόσεχαν, βέβαια, και εκείνοι οι πολίτες που δέχονται να είναι σε κοπάδια.

BY pitsirikos

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	aganaktismenoivouli.jpg 
Προβολές:	272 
Μέγεθος:	39,9 KB 
ID:	227414
    Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

Εγω αυτο που δεν εχω καταλαβει ειναι γιατι ΚΑΝΕΙΣ δεν εχει μπει φυλακη;
    γιατι δεν εχει γινει καθιστικη,επιμονη διαμαρτυρια γι αυτο;
    γιατι δεν ειναι λαικη απαιτηση;

ποσο χρονο θελεις για να τιμωρησεις εστω ΕΝΑΝ;

Αρχικά δημιουργήθηκε από noble
    Εγω αυτο που δεν εχω καταλαβει ειναι γιατι ΚΑΝΕΙΣ δεν εχει μπει φυλακη;
    Γιατι ως γνωστον, κορακας κορακου ματι ΔΕΝ βγαζει!!!
    money cant buy me love !!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Ότι διαβάζετε και σας κάνει το κάνετε c/p έτσι;
    Αλήθεια ρε παιδιά...Το παρατηρώ καιρό και το ποστ του σκοπευτή ήταν η αφορμή...

Πόσο δύσκολο σας είναι να γράψετε τις ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ απόψεις και να εκφράσετε ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ συναισθήματα, τις ΔΙΚΕΣ σας σκέψεις και τους ΔΙΚΟΥΣ ΣΑΣ προβληματισμούς ??

Αυτό το thread κοντεύει να καταντήσει "η επανάσταση του copy-paste και του link...

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Δεν έχω διαβάσει καμία σελίδα στο παρόν thread και δεν ξέρω αν κάποιος έχει ήδη γράψει αυτά που σκέφτομαι...Επί του προκειμένου λοιπόν και για να μην το κουράζω:
    - Η εντύπωση που μου δημιουργείται είναι πως έγινε αυτή η κίνηση σαν απάντηση στη μ@λακί@ που κυκλοφορούσε στο διαδίκτυο ότι οι Ισπανοί είχαν κεντρικό σύνθημα "Σςςςς,οι Έλληνες κοιμούνται..." Θίχτηκε δηλαδή το ρωμαίϊκο φιλότιμο...Ακούς εκεί να μας πιάσουν στο στόμα τους οι Ισπανοί... Αγανακτήσαμε γιατί μας την είπαν, όχι για την κατάσταση τόοοοσο καιρό...
    -Ως επίρρωση της παραπάνω διαπίστωσης είδα σε κάτι πλάνα κάτι σαχλά πανώ σε άπταιστα γαλλικά και ιταλικά που έγραφαν οι Γάλλοι ακόμα κοιμούνται, οι Ιταλοί ακόμα κοιμούνται... Εφηβικό χιουμοράκι και σαχλαμαρίτσες, κάτσε να την μετρήσουμε να δούμε ποιος την έχει μεγαλύτερη...
    -Αν με καθιστικές διαμαρτυρίες και ολονύκτιες συγκεντρώσεις γινόταν δουλειά, οι ξεβράκωτοι θα κάθονταν ακόμα κάτω από τη Βαστίλλη και θα έτρωγαν μαντλέν, οι Αιγύπτιοι θα συγκεντρώνονταν στην πλατεία Ταχίρ και θα έτρωγαν μπακλαβά και ο Λένιν θα συγκέντρωνε υπογραφές έξω από τα χειμερινά ανάκτορα ζητώντας αντιπροσωπευτική δημοκρατία...
    -Εγώ προσωπικά θα σεβαστώ όσους πάνε αλλά η δική μου γνώμη είναι ότι είναι ένα ανώδυνο χάπενινγκ,που δεν πετυχαίνει κάτι και νομίζουμε ότι κάτι άλλαξε...καλό είναι για τον Σκάϊ να επαίρεται πόσοι "τουιτάρανε" στη σελίδα του για να δούνε και επί τη ευκαιρία είδαν και τη διαφήμιση της Getitnow.gr ... Ανώδυνο πανηγυράκι είναι που οι από πάνω χαίρονται και λένε " άστους, νομίζουν ότι κάτι κάνουνε,δεν τρέχει κάστανο"... Γιατί αν ήταν επικίνδυνο,
    οι εντεταλμένοι γνωστοί άγνωστοι (άλλη καραμέλα κι αυτή) θα είχαν σκάσει μύτη...
    -Καταντά εμετική η καραμέλα "φταίνε οι πολιτικοί"...Ούτε μόνοι τους φυτρώνουν σαν τη μουχρίτσα,ούτε ουρανοκατέβατοι είναι...Κάθε λαός έχει την ηγεσία που του αξίζει για όποιον είναι σκεπτόμενος...

Η δική μου "αγανακτισμένη" κατάθεση...

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Υστερόγραφο στα παραπάνω...Να δω αύριο που έχει τελικό Μάντσεστερ-Μπαρτσελόνα πόσοι χιλιάδες θα κατηφορίσουν...

Χωματινο μελος Το avatar του/της ADVENTURAZ
    Και για να μην το τραβάμε πολύ.. Θα πρέπει να καταλάβουμε κάποτε ότι οι διαχωριστικές γραμμές είτε σε πολιτικό ή κομματικό ή ταξικό επίπεδο δεν υπάρχουν πια. Επίσης ποτέ δεν υπήρξαν ουσιαστικά αλλά επιβλήθηκαν εντέχνως από κάποιους (βλέπε κεφάλαιο) ώστε να μπορούν να ζουν εκείνοι καλά κι εμείς κάπως - όπως μπορουσε ο καθένας μέσα στην εικονική ζουγκλα που έφτιαξαν.

Τα τελευταία χρόνια όμως κάτι έπαθαν (το κεφάλαιο ντε) και τα μαζέψαν όλα τα φράγκα με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να ζήσουμε ούτε κάπως αλλά και να διαλυθεί το έξυπνο κατά τ' άλλα κοινωνικό-πολιτικό σύστημα.

Ξυπνάτε και βγάλτε της ετικέτες από πάνω σας..

μπραβο ρε φιλε!!!!
    Σ`ευχαριστω γιατι με εβγαλες απο μεγαλο αδιεξοδο: Πως στο διαολο να αποτυπωσω τη σκεψη μου στο πληκτρολογιο(καθωτι δεν ειναι το ατου μου)
    Δεν θελω να υπαρχουν κομματα,δεξιοι-αριστεροι-χρυσαυγιτες-αναρχικοι-βολεμενοι-αγανακτισμενοι,θελω να υπαρχουν ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ χωρις μιζες,ρουσφετια λαμογια,χωρις να ζουμε εις βαρος αλλων, να μην ειμαστε πιονια κανενος.

Καθενας μας να εχει ο,τι του αξιζει,αναλογα με το ποσο εχει μοχθησει για να το αποκτησει σ`αυτη τη πουτανα τη ζωη!!!!

Οχι ταμπελες ,οχι ετικετες.Ολοι μαζι μια φωνη.
    Μονο ετσι θα ειναι καλυτερο το αυριο μας! (ετσι θελω να πιστευω τουλαχιστον...)
    Χωμα και βουνο μου πηραν το μυαλο!:a24::a39:

Αρχικά δημιουργήθηκε από AUFGEBRACHT
    Δεν έχω διαβάσει καμία σελίδα στο παρόν thread και δεν ξέρω αν κάποιος έχει ήδη γράψει αυτά που σκέφτομαι...Επί του προκειμένου λοιπόν και για να μην το κουράζω:
    - Η εντύπωση που μου δημιουργείται είναι πως έγινε αυτή η κίνηση σαν απάντηση στη μ@λακί@ που κυκλοφορούσε στο διαδίκτυο ότι οι Ισπανοί είχαν κεντρικό σύνθημα "Σςςςς,οι Έλληνες κοιμούνται..." Θίχτηκε δηλαδή το ρωμαίϊκο φιλότιμο...Ακούς εκεί να μας πιάσουν στο στόμα τους οι Ισπανοί... Αγανακτήσαμε γιατί μας την είπαν, όχι για την κατάσταση τόοοοσο καιρό...
    -Ως επίρρωση της παραπάνω διαπίστωσης είδα σε κάτι πλάνα κάτι σαχλά πανώ σε άπταιστα γαλλικά και ιταλικά που έγραφαν οι Γάλλοι ακόμα κοιμούνται, οι Ιταλοί ακόμα κοιμούνται... Εφηβικό χιουμοράκι και σαχλαμαρίτσες, κάτσε να την μετρήσουμε να δούμε ποιος την έχει μεγαλύτερη...
    -Αν με καθιστικές διαμαρτυρίες και ολονύκτιες συγκεντρώσεις γινόταν δουλειά, οι ξεβράκωτοι θα κάθονταν ακόμα κάτω από τη Βαστίλλη και θα έτρωγαν μαντλέν, οι Αιγύπτιοι θα συγκεντρώνονταν στην πλατεία Ταχίρ και θα έτρωγαν μπακλαβά και ο Λένιν θα συγκέντρωνε υπογραφές έξω από τα χειμερινά ανάκτορα ζητώντας αντιπροσωπευτική δημοκρατία...
    -Εγώ προσωπικά θα σεβαστώ όσους πάνε αλλά η δική μου γνώμη είναι ότι είναι ένα ανώδυνο χάπενινγκ,που δεν πετυχαίνει κάτι και νομίζουμε ότι κάτι άλλαξε...καλό είναι για τον Σκάϊ να επαίρεται πόσοι "τουιτάρανε" στη σελίδα του για να δούνε και επί τη ευκαιρία είδαν και τη διαφήμιση της Getitnow.gr ... Ανώδυνο πανηγυράκι είναι που οι από πάνω χαίρονται και λένε " άστους, νομίζουν ότι κάτι κάνουνε,δεν τρέχει κάστανο"... Γιατί αν ήταν επικίνδυνο,
    οι εντεταλμένοι γνωστοί άγνωστοι (άλλη καραμέλα κι αυτή) θα είχαν σκάσει μύτη...
    -Καταντά εμετική η καραμέλα "φταίνε οι πολιτικοί"...Ούτε μόνοι τους φυτρώνουν σαν τη μουχρίτσα,ούτε ουρανοκατέβατοι είναι...Κάθε λαός έχει την ηγεσία που του αξίζει για όποιον είναι σκεπτόμενος...

Η δική μου "αγανακτισμένη" κατάθεση...
    Μια ζωή αντιγραφείς! Μέχρι και στο σύνθημα, είτε πραγματικό, είτε γιαλαντζί, έγραψαν για τους Ιταλούς και τους Γάλλους, λες και έχουμε τα ίδια προβλήματα!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της georgio
    Ξεκολήστε το μυαλό σας, αυτοί το έκαναν πρώτοι και εμείς αντιγράψαμε, ούτε να κάνουμε κάτι από μόνοι μας δεν μπορούμε κλπ.

Πάντα στην ιστορία υπήρχαν επιρροές, έβλεπες τι έκανες ο άλλος και το αντέγραφες βελτιώνοντας το λίγο. Βήμα, βήμα. Και σε επιστήμες, και στις τέχνες, και στη φιλοσοφία και παντού. Κανένας δεν έκανε τα πάντα μόνος του. Είτε σε ατομικό είτε σε συλλογικό επίπεδο.

Και στις επαναστάσεις ακόμα πριν το '21 είχε γίνει η γαλλική και η αμερικάνικη επανάσταση.

Αντί να ψάχνετε να βρείτε πράγματα που σας χωρίζουν βρείτε αυτά που σας ενώνουν.
    "Με το ένα χέρι να αγγίζεις τ' άστρα και με το άλλο να ανακατεύεις τη λάσπη"
    Μιχάλης Δερτούζος

"Άμες δε γ' εσόμεθα πολλώ κάρρονες"

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1

Τα τελευταία χρόνια όμως κάτι έπαθαν (το κεφάλαιο ντε) και τα μαζέψαν όλα τα φράγκα με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να ζήσουμε ούτε κάπως αλλά και να διαλυθεί το έξυπνο κατά τ' άλλα κοινωνικό-πολιτικό σύστημα.

Τι επαθαν,τι επαθαν?

Εχεις δει κανενα πλουσιο καλα στα μυαλα του?
    Η ουτοπια που φτιαχνει ο καθενας μας βασιζεται στης δυνατοτητες του κοινωνικου,πολιτικου,θρησκευτικου,καθημερινου βιου μας.
    Απο κει και περα μαθητευεις στον αναλογο τομεα(πιστευω σου) που επελεξες να διαπρεψεις και χαλιναγωγησε ετσι ωστε μια μερα να μεταμορφωθεις στην ελιτ του σχολειου σου.

Ε λοιπον ο ΑΧΟΡΤΑΓΟΣ ποτε δεν χορτασε ,απλα μεγαλωνει η διψα του για αλλα και αλλα και αλλα,με αποτελεσμα να γινεται τοσο ψυχικα χαλιας και ταυτοχρονα να μην μπορει να αποκολληθει απο αυτο τον τροπο ζωης που συνηδειτα επελεξε ,μονο και μονο για να μην αποδεχθει την μικροτητα του ,την ανωριμοτητα του και την αδηφαγια του.

Το εργο παιζεται ,θα παιζεται και αν νομιζει κανεις οτι η αλλαγη ερχεται μεσα σε 1-2 χρονια απλα η ζωη ειναι εδω για να του δειξει οτι ο χρονος ειναι μεγαλος για την μικροτητα μας αλλα τεραστιος για το ολο.

Βλέπεις κάπτεν, όταν εγώ έγραφα ότι διαφωνώ με όλους, εσύ το έσβησες γιατί νόμιζες ότι έκανα πλάκα.
    Διαφωνώ λοιπόν με όλους, γιατί κανένας τελικά δε συμφωνεί με κανέναν, ακόμη και μετά από μια τόσο "ενωμένη" κίνηση, αρχίσαμε να καταφέρνουμε να επικρατεί ο εγωισμός μας.

Το μόνο που έμεινε είναι να ακούσω κάποιον που νόμιζε ότι θα ίδρωνε το αυτί των πρωθυπουργοαντιπολιτευτών.

Δυστυχώς, αυτοί ζούνε σε μια παράλληλη πραγματικότητα, η οποία όμως μας επηρεάζει άμεσα.

Απλώς ελπίζω. Δεν έμεινε και τίποτα άλλο άλλωστε.

Βέβαια, δεν αρνούμαι ότι χαίρομαι ιδιαίτερα που αυτή τη στιγμή φαίνεται ότι είμαι ο μόνος που ακόμη πληκτρολογεί εδώ και δεν παίρνει απάντηση (2 χρονώ μπόμπιρας δεν σχωρνάει).

Παλαιό μέλος Το avatar του/της solman
    Παρατηρω απο μερικους προσπαθεια να πουλησουν πολυ κακοπροαιρετο δηθεν πνευμα,και να θελουν να το μειωσουν!!
    Το οτι καταφεραν και μαζευτηκε τοσος κοσμος ακομματιστος σημενει πολλα που μονο οποιος δε θελει,δε βλεπει!!!
    Ολα απο καπου ξεκινανε,τωρα αν ξεκινησαν απο Ισπανια η αν ηταν ενα ερεθησμα το "ΣΣΣΣ μη ξυπνησουν οι ελληνες'' δε με χαλαει καθολου!η ουσια ειναι οτι μας ενωσε!!!
    Το να υπαρχουν διαφορετικες αποψεις και να διαφωνουμε δε το βλεπω καθολου κακο,εχουμε ολοι ομως τον ιδιο στοχο
    Αιτηματα υπαρχουν παντου και ειναι τα πιο αυτονητα(βαριεμε να τα γραφω παλι)
    Το οτι μερικοι ειναι αρνητικοι και ισως τους χαλαει ολο αυτο φαινετε απο σχολια του τυπου
    ''τι καταφερνετε ετσι'' ''ενα HAPPENING ειναι'' κτλ.
    Να τους πω οτι ολοι αυτοι δεν εχουν προτινει ποτε ΤΙΠΟΤΑ,και μονο σχολιαζουν,αυτο που γινετε ειναι μονο η αρχη,ολα καπως ξεκινανε!!Και φυσικα εχετε δικαιωμα να διαφωνησετε,αλλα φαινετε οταν καποιος το κανει κακοπροαιρετα!!!

Απλα σεβαστειτε ολους αυτους που πανε στις πλατειες και σε κατι πιστευουν προσδοκουν και ελπιζουν!!

KAI LOUKOUMAKIA EXOUME KAI XALVADOPITES EXOUME!!!!!

SYROS!!!!

Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΤΑΞΙΔΙ Η ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ??
    SOLMAN

Παλαιό μέλος
    Παρατηρω απο μερικους προσπαθεια να πουλησουν πολυ κακοπροαιρετο δηθεν πνευμα,και να θελουν να το μειωσουν!! Το οτι καταφεραν και μαζευτηκε τοσος κοσμος ακομματιστος σημενει πολλα που μονο οποιος δε θελει,δε βλεπει!!! Ολα απο καπου ξεκινανε,τωρα αν ξεκινησαν απο Ισπανια η αν ηταν ενα ερεθησμα το "ΣΣΣΣ μη ξυπνησουν οι ελληνες'' δε με χαλαει καθολου!η ουσια ειναι οτι μας ενωσε!!! Το να υπαρχουν διαφορετικες αποψεις και να διαφωνουμε δε το βλεπω καθολου κακο,εχουμε ολοι ομως τον ιδιο στοχο Αιτηματα υπαρχουν παντου και ειναι τα πιο αυτονητα(βαριεμε να τα γραφω παλι) Το οτι μερικοι ειναι αρνητικοι και ισως τους χαλαει ολο αυτο φαινετε απο σχολια του τυπου ''τι καταφερνετε ετσι'' ''ενα HAPPENING ειναι'' κτλ. Να τους πω οτι ολοι αυτοι δεν εχουν προτινει ποτε ΤΙΠΟΤΑ,και μονο σχολιαζουν,αυτο που γινετε ειναι μονο η αρχη,ολα καπως ξεκινανε!!Και φυσικα εχετε δικαιωμα να διαφωνησετε,αλλα φαινετε οταν καποιος το κανει κακοπροαιρετα!!! Απλα σεβαστειτε ολους αυτους που πανε στις πλατειες και σε κατι πιστευουν προσδοκουν και ελπιζουν!!

+1

Παλαιό μέλος Το avatar του/της solman
    Αρχικά δημιουργήθηκε από AUFGEBRACHT
    Υστερόγραφο στα παραπάνω...Να δω αύριο που έχει τελικό Μάντσεστερ-Μπαρτσελόνα πόσοι χιλιάδες θα κατηφορίσουν...
    ΠΕΣ ΚΑΙ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΒΡΕΧΕ!!!!

KAI LOUKOUMAKIA EXOUME KAI XALVADOPITES EXOUME!!!!!

SYROS!!!!

Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΤΑΞΙΔΙ Η ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ??
    SOLMAN

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF