Σελίδα 28 από 133 ΠρώτοΠρώτο ... 1823242526272829303132333878128 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 406 έως 420 από 1995

Θέμα: ηλεκτρονικο τσιγαρο

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Gia Προβολή μηνύματος
    Καλησπέρα στους ατμίζοντες.

Για πείτε ρε παιδιά, μιας και το εξασκείτε καιρό το άθλημα, υπάρχει κάποια πρόοδος σε αντοχή, όσφρηση κλπ;

Καπνίζω γύρω στα 15 ημερησίως, καπνό αποκλειστικά και θέλω να κάνω προσπάθεια για κόψιμο. Οριστικό όμως. Δεν έχω προσπαθήσει ποτέ ξανά, ουτε με τσίχλες κλπ, λέω να δοκιμάσω μία φορά δυνατά με άτμισμα. Θέλω να το κόψω το γμμενο, έχω στραβώσει με την κωλοεξάρτηση.

Το έχει κόψει κανένας με σύμμαχο το άτμισμα; Αλλά τελείως, οχι να αντικαταστήσει το κανονικό με το ηλεκτρονικό και μετά να μην μπορεί να κόψει το άλλο..

Χαιρετώ
    Γιάννης
    Aσχολουμε με το σπορ εδω και κανα διμηνο.Καπνιζω περιπου 2,5 ml την ημερα με 0,6 νικοτινη.
    Αναπνεω βαθια χωρις να βηχω,Κανα δυο φορες που καπνισα κανονικο τσιγαρο μου εκατσε στραβα.Η αντοχες μου ειναι καλυτερες και εχει να κανει με τον καλυτερο τροπο που αναπνεω.

Κιλα δεν πηρα,αλλα ουτε και θα παρω απ οτι βλεπω.Επισης εχω καλυτερη αισθηση της γευσης.

Εαν σκοπευεις να το κανεις καντο αλλα να εχεις υπομονη μεχρι να βρεις τον σωστο τροπο λειτουργιας.

Λεωφορειολωριδάκιας
    Αυτο με το μαχαίρι που λέει ο φίλος παραπάνω είναι φαντάζομαι το απόλυτο.
    βλέπω όμως οτι μάλλον δεν είναι πολλοί αυτοί που έκοψαν τελείως και το κάπνισμα και το άτμισμα και αυτό με ανησυχεί..

Φυσικά και είναι το απόλυτο. Ο αδελφός μου και η νύφη μου πέρασαν από το τσιγάρο στο άτμισμα και πλέον εδω και έναν χρόνο είναι εξαρτημένοι από υγρά, μπαταρίες και τα συναφή. Η αποχή από το κάπνισμα κάθε μορφής είναι απελευθερωτική και λυτρωτική μαζί (για όσους έχουν ενοχές και δεν μπορούν εύκολα να το πάρουν απόφαση).

Αξίζει τρελά κύριοι.. πιστέψτε με .. να πάτε κατευθείαν στην οριστική διακοπή του καπνίσματος

Έτσι τα φτιάχνουν τώρα Το avatar του/της 7Tolis
    Το μαχαίρι είναι ότι καλύτερο για αυτόν που θέλει να το κόψει. Αντί τσιγάρο όμως το eτσιγαρο είναι πολύ ωραία εναλλαγή την οποία δεν σκοπεύω να αλλάξω.

Ο κάθε ένας ειναι ελεύθερος να κάνει οτι θέλει. Όμως εγώ που κάπνιζα 28 χρόνια συνεχώς, έχω να πω οτι η διακοπή του καπνίσματος ειναι μια εξαιρετικά χρήσιμη και ανταποδοτική ενέργεια που χαρίζει ζωή, ικανοποίηση και ψυχολογική ανάταση.

Ειναι εύκολο να κόψει κάποιος το κάπνισμα μαχαίρι, αρκεί να κάνει μια κατάλληλη προετοιμασία και να εχει αποφασιστικότητα.

+ στο μαχαίρι και απο μενα.
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Λεωφορειολωριδάκιας
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από costas_versys Προβολή μηνύματος
    Ο κάθε ένας ειναι ελεύθερος να κάνει οτι θέλει. Όμως εγώ που κάπνιζα 28 χρόνια συνεχώς, έχω να πω οτι η διακοπή του καπνίσματος ειναι μια εξαιρετικά χρήσιμη και ανταποδοτική ενέργεια που χαρίζει ζωή, ικανοποίηση και ψυχολογική ανάταση.

Ειναι εύκολο να κόψει κάποιος το κάπνισμα μαχαίρι, αρκεί να κάνει μια κατάλληλη προετοιμασία και να εχει αποφασιστικότητα.
    Φίλε Κώστα όταν λες προετοιμασία;

Για τα παρακάτω σημεία χρειάζεται να προηγηθεί μελέτη, σχεδιασμός και καλή προετοιμασια ώστε η προσπάθεια της οριστικής διακοπής καπνίσματος να είναι επιτυχής :

- στον ψυχολογικό τομέα, για τον τρόπο αντιμετώπισης του άσχημου παιχνίδιου των σκέψεων, της επιθυμίας, του stress, του άγχους
    - εγκεφαλικά, για την αναγνώριση των στερητικών της νικοτίνης, την ενδυνάμωση της θέλησης, την στοχοπροσήλωση και την αποφασιστηκότητα
    - σωματικά, για την διαχείριση της αμηχανίας των χεριών και την απομάκρυνση της συνήθειας & των κινήσεων του καπνίσματος
    - κοινωνικά, για τον χειρισμό της προσπάθειας σε σχέση με τους γύρω μας

Με αυτά τα λίγα πραγματάκια μπορείς να οδηγηθείς εύκολα στην μεγάλη απόφαση που μπορεί να την πάρεις ακόμα και αύριο το πρωί !

Λεωφορειολωριδάκιας
    Για τα παρακάτω σημεία χρειάζεται να προηγηθεί μελέτη, σχεδιασμός και καλή προετοιμασια ώστε η προσπάθεια της οριστικής διακοπής καπνίσματος να είναι επιτυχής :

- στον ψυχολογικό τομέα, για τον τρόπο αντιμετώπισης του άσχημου παιχνίδιου των σκέψεων, της επιθυμίας, του stress, του άγχους
    - εγκεφαλικά, για την αναγνώριση των στερητικών της νικοτίνης, την ενδυνάμωση της θέλησης, την στοχοπροσήλωση και την αποφασιστηκότητα
    - σωματικά, για την διαχείριση της αμηχανίας των χεριών και την απομάκρυνση της συνήθειας & των κινήσεων του καπνίσματος
    - κοινωνικά, για τον χειρισμό της προσπάθειας σε σχέση με τους γύρω μας

Με αυτά τα λίγα πραγματάκια μπορείς να οδηγηθείς εύκολα στην μεγάλη απόφαση που μπορεί να την πάρεις ακόμα και αύριο το πρωί !

Ok αδερφέ, ευχαριστώ για τις συμβουλές..
    Δεν ξέρω αν θα το κάνω έτσι ή αλλιώς, πάντως κάπως πρέπει να γίνει.

Χαιρετώ

Για τη νικοτίνη ο μύθος είναι πολύ πιθανός.

http://smokingjacketmagazine.com/201...s-of-nicotine/

κατά τα άλλα, η αποχή από κάθε είδους κάπνισμα, άτμισμα, μπυρόνια, μεζεδεκλόνια, τζογαδόνια, μοτοσυκλετόνια, μοτοτζιαρόνια κλπ κλπ είναι μια πραγματική απελευθέρωση
    από κολλήματα που μας στερούν καθαρό μυαλό και άνεση.

Όλα αν γίνονται με μέτρο και με σκοπό την απόλαυση χωρίς στέρηση είναι μια χαρά υπέρ της καταπολέμησης του στρες.
    Αν δε το πίνεις και σε πίνει είναι το πρόβλημα...

(σαν και μένα δηλαδής...)

Μύθος ε?

Η νικοτίνη, αυτό το δυνατό φυσικό δηλητήριο, έχει κάποιες ιδιότητες που είναι εντυπωσιακές. Μια σταγόνα νικοτίνης είναι ποιο δηλητηριώδης από μια σταγόνα στρυχνίνης και 3 φορές ποιο δηλητηριώδης από μια σταγόνα αρσενικού. Αν η ποσότητα νικοτίνης που περιέχει ένα τσιγάρο χορηγούνταν ενδοφλεβίως, θα προκαλούσε άμεσο θάνατο. Όμως όταν καπνίζουμε, μόνο ένα μικρό ποσοστό εισέρχεται στον οργανισμό. Μια ρουφηξιά επιδρά στο σώμα μας γρηγορότερα από μία ενδοφλέβια δόση ηρωίνης. Η ηρωίνη χρειάζεται 15 δευτερόλεπτα για να φτάσει στον εγκέφαλο, ενώ η νικοτίνη μόνο 8. Κυριολεκτικά κατακλύζει το σώμα μέσα σε δευτερόλεπτα.

Ομως, ένα τσιγάρο δεν περιέχει μόνο νικοτίνη αλλά εκτοντάδες ακόμα ουσίες, οι περισσότερες ιδιαίτερα βλαβερές και καρκινογόνες. Από τις ουσίες του καπνού προκλείται ο καρκίνος, ενώ από την ποσότητα της νικοτίνης εξαρτάται ο βαθμός δηλητηρίασης του οργανισμού.

Καλή συνέχεια ..

Η νικοτίνη, αυτό το δυνατό φυσικό δηλητήριο, έχει κάποιες ιδιότητες που είναι εντυπωσιακές. Μια σταγόνα νικοτίνης είναι ποιο δηλητηριώδης από μια σταγόνα στρυχνίνης και 3 φορές ποιο δηλητηριώδης από μια σταγόνα αρσενικού.

Καλή συνέχεια ..

...και πάρα πολλά ακόμη δηλητήρια που είναι θανατηφόρα, αλλά σε μικρές ελεγχόμενες δόσεις σώζουν ζωές.

Δεν πάω να υπερασπιστώ το τσιγάρο, ο ίδιος παρακάτω αναφέρεις ότι τα υποπροϊόντα της καύσης του είναι ιδιαίτερα επιβλαβή
    και προσωπικά, αλλά ούτε και οι πιο φανατικοί καπνιστές δεν το αρνούνται.

Αν διάβασες το άρθρο, θα διαπίστωσες τα φαρμακευτικά οφέλη της νικοτίνης σε ελεγχόμενες δόσεις.
    Επίσης, αν ψάξεις, θα διαπιστώσεις ότι η νικοτίνη (από μόνη της) δεν έχει αποδειχθεί ότι είναι εθιστική.

Επιπροσθέτως, τρως μελιτζάνες; Για δες λίγο τι εστί μελιτζάνα και τι περιεκτικότητα έχει σε νικοτίνη σε
    σχέση με ένα γέμισμα ec ή ένα κανονικό τσιγάρο.

Όσο για το τι προκαλεί καρκίνο, άστο καλύτερα. Μακρυά από όλους και από το χειρότερο εχθρό μου θα πω μόνο.

Καλή συνέχεια και σε σένα και αν το έβγαλες από τη ζωή σου, πραγματικά σε θαυμάζω και εύχομαι να αποκτήσω τη διαύγεια
    που χρειάζεται για να το καταφέρω και εγώ.

Και σε παρακαλώ, μη μου κολλήσεις την εττικέτα του υποστηρικτή του καπνίσματος, υποστηρικτής της ποιότητας
    ζωής είμαι και ένα τσιγάρο στο τόσο δεν θα σε καταστρέψει τόσο, όσο ένα άνοιγμα στα 260 στην εθνική μπορεί σε μια στιγμή.

Νίκο

Συμφωνώ για τα θετικά της φαρμακολογίας από σωστή χρήση της νικοτίνης. Είναι γνωστό ότι πάρα πολλά δηλητήρια χρησιμοπούνται για αντίδοτα αλλά και φάρμακα. Αυτό που δεν μπορώ όμως να συμφωνήσω είναι το εξής που ανέφερες:

αν γίνονται με μέτρο και με σκοπό την απόλαυση χωρίς στέρηση είναι μια χαρά..

Θα έλεγα ότι είναι ένα μεγάλο λάθος ότι το μέτρο στο κάπνισμα μπορεί να είναι μια χαρά. Ενα επιχείρημα των επιστημόνων έχει να κάνει με του παθητικούς καπνιστές και το εξαιρετικά υψηλό ποσοστό θνησιμότητας που παρατηρείται, όχι σε σχέση με τους μη καπνίζοντες αλλά σε σχέση με τους καπνίζοντες !! Πως μπορείς να ερμηνεύσεις ότι ο παθητικός καπνιστής έχει σχεδόν τις ίδιες πιθανότητες νοσηρότητας που σχετίζονται με το κάπνισμα με έναν καπνιστή?

Σχετικά με τις μελιτζάνες: Η νικοτίνη είναι ένα φυσικό δηλητήριο που έχουν τα φυτά στα φύλλα τους ως άμυνα ενάντια στους εχθρούς τους, δηλαδή τα ζώα και τα έντομα. Είναι λοιπόν ένα φυσικό εντομοκτόνο. Την μεγαλύτερη ποσότητα την έχει το φυτό του καπνού, αλλά και πάρα πολλά άλλα φυτά, όπως και η μελιτζάνα. Προσοχή όμως, την έχουν τα φύλλα και λιγότερο εως καθόλου ο καρπός !

Επίσης, ξέρω ότι όλες οι ουσίες που τελειώνουν σε -ινη είναι ιδιαίτερα εθιστικές (ηρωίνη κοκαίνη, νικοτίνη..). Το ότι η νικοτίνη δεν είναι εθιστική... δεν το έχω διαβάσει πουθενά. Αντιθέτως, έχει επιβεβαιωθεί ότι η απότομη διακοπή τους προκαλεί σύνδρομα στέρησης που στην νικοτίνη κρατά 2-3 24ωρα.

Σου εύχομαι Νίκο να διακόψεις οριστικά το κάπνισμα

Πως μπορείς να ερμηνεύσεις ότι ο παθητικός καπνιστής έχει σχεδόν τις ίδιες πιθανότητες νοσηρότητας που σχετίζονται με το κάπνισμα με έναν καπνιστή?
    Μα δεν μπορώ, γιατί δεν ισχύει!!!

Σχετικά με τις μελιτζάνες: Η νικοτίνη είναι ένα φυσικό δηλητήριο που έχουν τα φυτά στα φύλλα τους ως άμυνα ενάντια στους εχθρούς τους, δηλαδή τα ζώα και τα έντομα. Είναι λοιπόν ένα φυσικό εντομοκτόνο. Την μεγαλύτερη ποσότητα την έχει το φυτό του καπνού, αλλά και πάρα πολλά άλλα φυτά, όπως και η μελιτζάνα. Προσοχή όμως, την έχουν τα φύλλα και λιγότερο εως καθόλου ο καρπός !

Το ότι η νικοτίνη δεν είναι εθιστική... δεν το έχω διαβάσει πουθενά. Αντιθέτως, έχει επιβεβαιωθεί ότι η απότομη διακοπή τους προκαλεί σύνδρομα στέρησης που στην νικοτίνη κρατά 2-3 24ωρα.
    Αν βρεις μια μελέτη που να ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ότι η νικοτίνη είναι εθιστική, παρακαλώ λινκάρισέ τη. Πρόσεξε, να είναι μελέτη και να είναι έγκυρη.

Σου εύχομαι Νίκο να διακόψεις οριστικά το κάπνισμα
    Σε ευχαριστώ, το εύχομαι και εγώ (αλλά δε θα σκάσω κι όλας)

Εξάλλου, όλοι μας μια μέρα θα πεθάνετε

Έτσι τα φτιάχνουν τώρα Το avatar του/της 7Tolis
    Το στερητικό σύνδρομο της νικοτίνης είναι γελοίο.Της ηρωίνης δεν είναι.Δεν είμαι σίγουρος πως όλα τα -ίνη είναι εθιστικά χωρίς να θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση βέβαια.Ξυλοκαΐνη,βαζελίνη,λιδοκαΐνη,βενζοκαΐνη,γλυκε ίνη και πάει λέγοντας.Τώρα,όσον αφορά το ηλεκτρονικό τσιγάρο (κακώς το λένε έτσι) η νικοτίνη δίνει το χτύπημα για να θυμίζει το χτύπημα του τσιγάρου.Σιγά σιγά τη ρίχνεις την ποσότητα της νικοτίνης ωσπου να μην τη χρειάζεσαι πλέον.Κάποια τρυκ για να έχεις το λεγόμενο throat hit στην εισπνοή είναι,να ανεβάσεις watts στο mod σου ή να πάρεις έναν ατμοποιητη με στενή καμπάνα.Και τα 2 μαζί,βοηθουν στο να ρίξεις τα επίπεδα της νικοτίνης σταδιακά.
    Φίου φίου φι φι φίου

Παρόμοια θέματα

1. Ηλεκτρονικό τσιγάρο
    από sergiosm στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 24/09/2015, 10:30
  2. Απαντήσεις: 258
    Τελευταίο μήνυμα: 10/12/2011, 11:13
  3. Τσιγάρο με...250-270 χλμ./ώρα!!!
    από Multijohn στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 19/10/2005, 13:01