Τσιγγανος μαθαινει τσιγγανα οδηγηση:
"Ελα μωρη ηλιτια, βαλε μπρος να ξεκινησουμε"
Ξεκιναει αυτη, στουκαρει σε τοιχο χτυπαει το κεφαλι στο τιμόνι γεμιζει αιματα και φωναζει:
-Αιματα αιματα!!
Και ο τσιγγανος:
-Αρχιντια εματες.
![]()
Ρωτάει ο Μανωλιός το Σήφη, το φίλο του:
- Ώρε Σηφαλιό, άμα σου γ@#*$ω τη γυναίκα ίντα θα 'μαστε; Κουμπάροι θα είμαστε; Μπατζανάκηδες; Ίντα θα 'μαστε;
- Τι να σου πω, ωρέ Μανωλιό; Μάλλον πάτσι θα 'μαστε..
![]()
-Τι κάνεις μωρό μου?
-Στο κρεβάτι είμαι και σε σκέφτομαι...εσύ αγάπη μου?
-Είμαι στα μπουζούκια και κάθομαι ακριβώς από πίσω σου!
To talk without thinking is to shoot without aiming...
-Θυμάμαι πιτσιρικάδες πηγαίναμε στα νησιά με 200 προφυλακτικά! (Και με τόσα ακριβώς γυρνάγαμε...)
-Όταν μου λένε πως κάποιος είναι μισός Έλληνας - μισός Σουηδός, φαντάζομαι έναν να σταματάει για να περάσει ο πεζός ενώ ταυτόχρονα τον μουντζώνει.
-Θυμήθηκα και ατάκα φίλης μου, με το που είδε ότι το τεστ εγκυμοσύνης της βγήκε αρνητικό, λέει : "Όχι ρε μαλάκα... τσάμπα τα 20 ευρώ"...
-Αν η κοπέλα σου παραπονιέται ότι δεν την πας ποτέ κάπου ακριβά, πήγαινέ την σε ένα βενζινάδικο.
-Το μεγαλύτερο δείγμα έλλειψης αυτοπεποίθησης, αν το σκεφτείς, είναι ένα καμπαναριό με αλεξικέραυνο.
-Τα κίτρινα και τα πράσινα λουκουμάκια υπάρχουν, μονάχα για να τσακωνόμαστε ποιος θα φάει τα κόκκινα!
-Πάντως δε χρειάζονταν τόσες προειδοποιητικές ταμπέλες κινδύνου στην Κορίνθου-Πατρών. Αρκούσε μια στην αρχή που να λέει: "ΠΟΥ ΠΑΣ ΜΩΡΕ ΜΑΛΑΚΑ;"
-Ζω για την ώρα που έλληνας οδηγός φόρμουλα 1 θα αδειάσει το τασάκι του μονοθέσιου στην πίστα.
-Συμπαραστέκομαι ολόψυχα σε όσους μπαίνουν με τη μοτό σε τούνελ και σκύβουν για να μην βρουν.
-Βγάζεις το εσώρουχο, πέφτει στο πάτωμα, αλλά δεν το σηκώνεις, το μαζεύεις με τα δάχτυλα του ποδιού, το πετάς στον αέρα και το πιάνεις. Περηφάνια...
-Κανονικά τα μωρά θα 'πρεπε να κοιμούνται 6 χρόνια σερί και να ξυπνάνε κατευθείαν για να πάνε σχολείο.
-Οι πιθανότητες να ξαναδιπλώσεις σωστά το φύλλο οδηγιών φαρμάκου, είναι μηδέν στις όσες κι αν προσπαθήσεις.
-Να βάζετε προφυλακτικό, γιατί δε χωράμε στα ΜΜΜ.
-Τελικά ισχύει: Η γυναίκα και το αυτοκίνητο δε δανείζονται. Και το κυριότερο, δεν δανείζονται το ένα στο άλλο.
-Καλοκαίρι είναι να σηκώνεσαι και να σηκώνεται μαζί σου και η καρέκλα.
-Εμ, αυτό που στον Μυστικό Δείπνο όλοι κάθισαν από τη μία μεριά του τραπεζιού για να βγει καλή η φωτογραφία!... Πόσο μπροστά!...
-Αυτό το αστείο που ο διακόπτης για το κοινόχρηστο φως είναι δίπλα στο ξένο κουδούνι πρέπει κάποια στιγμή να τελειώσει.
-Οι μανάδες έχουν την υπερδύναμη να ξεκινούν το καθάρισμα πάντα απ' το μέρος στο οποίο έχεις κρύψει τις τσόντες, όσες φορές κι αν το αλλάξεις
-Οι απέναντι λείπουν. 'Άφησαν και αναμμένο φως στο μπαλκόνι. Πανούργο...
-Η γιαγιά στον 4ο βλέπει ειδήσεις. Οι υπόλοιποι τις ακούμε.
Πατέρας πια..
klaiwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
Είναι 2 παππούδες σε 1 χωριό κ περνάει 1 όμορφη κοπέλα & τη ρωτάνe
-Τινος εισαι εσύ;
-Του Πέγκου.
και λέει ο παππούς -AI SE TU PEGOU?
![]()
υπέροχη πανούργα ιδέα...Θα το δοκιμάσω
Εγώ γύρναγα και με παραπάνω... πάντα όταν εβγαινα απο το ξενοδοχείο πήγαινα στο περίπτερο και έπαιρνα κι άλλα μπας και δε φτάσουν!
True story
Αμα είσαι κερατάς το φυσάς και το γιαούρτι... better safe than sorry! :a29:
Παθών αλλά όχι Μαθών...
Το 87% απο τις ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες εκεί συμβαίνουν...
Δεν είναι γι'αυτό... βλέπαν απέναντι στην 42άρα Plasma το ντέρμπι Σοδομα - Γομορα ... και κερδίαζανε τα Γόμορα
Νόμιζα οτι είναι τεχνικό χαρακτηριστικό της σκούπας αυτό... κάτι σαν τον ανιχνευτή μετάλλων ... "διαθέτη ενσωματωμένο ανιχνευτή τσόντας με επιλογή -Έντυπο - DVD ή Βιντεοκασσέτα με ένα κλίκ"
Fact... or Fucked... not sure ... too close
ποια η διαφορα της μου**τρυπας με την κωλ**τρυπα?
η πρωτη ειναι υδροψυκτη ενω η δευτερη αεροψυκτη!
[FONT=Times New Roman]Διαφήμιση από γυμναστηριο:
«Βαρέθηκες να είσαι χοντρός και [/FONT]άσχημος???
Έλα στο γυμναστήριο μας και μεινε μονο άσχημος».....
Αυτή η νέα αλυσίδα μαγαζιών "ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ" που έχει ανοίξει, πολύ μεγάλη επιτυχία βλέπω..
- Θέλω 1 κιλό ντομάτες.
- Για Νταλάρα ή για γεμιστά;
[FONT=Times New Roman]Επιτέλους....μας σκέφτηκαν κ έβγαλαν τραγούδι για εμάς τους κοντούς!!!
"του τάπα του τάπα του τάπα του ανθρώπου"
Όταν τα καταστήματα μου στέλνουν φυλλάδια που γράφουν "ανοίξαμε και σας περιμένουμε" στέλνω κάρτες που γράφουν "κλείστε δεν θα έρθω"
Είναι δυο νυχτερίδες και κάθονται κλασικά, ανάποδα σε ένα κλαδί...
Λέει η μια στην άλλη:
-Μήτσο ποιά ήταν η χειρότερη μέρα της ζωής σου?
-Όταν ειχα διάρροια...
Tηλεφωνεί μια γυναίκα από τη δουλειά της στον άντρα της.
- Αγάπη μου, είσαι καλύτερα? ΄Ασε, γιατί έχω ενοχές. Χθες το βράδυ, κατά λάθος σου έδωσα ηρεμιστικά αντί για τα χάπια για τη διάρροια. Πως νιώθεις?
- Τελείως χεσμένος, αλλά... ήηηηρεεεμος...
..Βαρέθηκα τον χειμώνα...
Θέλω να έρθει το καλοκαιράκι....
μου έλειψε το... Βeer Γυμνοί και Θάλασσα ......
Ο γνήσιος ο άντρας πρέπει να χτυπάει το χέρι του στο τραπέζι και να λέει...
Εγώ θα αποφασίσω τι ώρα θα σφουγγαρίσω..!!
Μπαμπά, μπαμπά στο σχολείο, με φωνάζουν μαφιόζο.
- Καλά, θα περάσω να το κανονίσω.
- Ωραία, κοίτα να φανεί σαν ατύχημα ε;
Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα ή παράνομα ή παχαίνουν.
-Μάνα πάω...
-Πού πας;
-Θα κάνω επανάσταση...
-Βρε έξω βρέχει...
-Άστο τότε, θα κάνω αύριο...είμαι και λουσμένος......
Καραμανλής: [/FONT]"Ναι, απ' όλα!!!"
Χρυσοχοϊδης: "Ναι, σε ότι πρόλαβα να διαβάσω...!!!"
Τσουμάνης: "Ναι. Ξεκόλλα. Τσουμάνη με λένε!!!"
Ανατολάκης: "Ναι, τάκλιν σε όλα!!!"
Πάγκαλος: "Ναι, Μπριζολα!!!"