Τους τελευταίους 2 μήνες έχω θυμηθεί πολλές φορές τα λόγια σου...παρόλα αυτά εγω "ξένα" περιοδικά διαβάζω...
Για το ΤΑ θα πω μόνο πως ναι είναι τίμιο μηχανάκι...αλί σε αυτόν που θα το "πιέσει" λίγο όμως...δεν θα τους αρέσει...(της μηχανής ΚΑΙ του οδηγού)
Δεν νομίζω ότι χρειάζετε κάποιος έμπειρος οδηγός 2 και 3 μέρες για να κρίνει αν ενα μηχανάκι του κάνει-αρέσει...με μια ωρίτσα στα χέρια κάποιου που κατέχει πέντε πραγματάκια, τα πράγματα είναι ξεκάθαρα...
μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια
φιλαρακι δεν θελω να το παιξω ειδικος ,αλλα για να καταλαβεις με ποια μετρα η στανταρ ,γραφω για το nc700x dc-t. ειμαι 40φευγα οδηγω απο 13 χρονων και εχω αλλαξει πανω απο 15 μοτοσυκλετες ,δικες μου ,οχι να της εχω παρει για βολτα, βαιβαια δεν βαζω στο λογαριασμο παπια ,50αρια ,κτλπ..
Τελευταία τροποποίηση από McGyver; 08/06/2013 στις 16:38.
ναι τωρα εχει σχεση αλλα παλι δεν καταλαβαινω τι εννοεις για το nc700x.
δηλ.λες οτι αν το οδηγησης στα ορια του,το μηχανακι θα σκορπισει και ο οδηγος θα τσακιστει?
αν ναι τοτε θα κανεις λαθος και αυτο θα με εκπλησει διοτι απ οσο σε εχω διαβασει-παρακολουθησει,εχω καταλαβει οτι εισαι σχετικος με την μοτοσυκλετα και κυριως
αντικειμενικος
εγω παντως που το οδηγω στα ορια συνεχως ουτε εχει σπασει ουτε τσικ μου κανει ,ασε που καπιοι "γρηγοροι" τριβουν τα ματια τους ,ειναι γρηγορο ,λογω ροπης, γεωμετριας ,φρενων ,και γενικως το στησιμο του σου επιτρεπει να οδηγας γρηγορα και οριακα,οσοι δεν εχετε συνβιωσει με ενα nc700x dc-t ..οταν το κανετε θα εκπλαγειτε ! ευχαριστα...
δεν μιλαω βαιβαια για μια βολτα 500μετρα 1 χλμ ..
Πολύ χαίρομαι που υπάρχουν ευτυχείς ιδιοκτήτες οι οποίοι σίγουρα θα γίνουν περισσότεροι όταν θα υπάρξουν περισσότερα κομμάτια στην αγορά μεταχειρισμένου. Γιατί το μηχανάκι όπως φαίνεται διεκπεραιώνει με καλύτερο τρόπο τις εργασίες ενός μεγάλου σκούτερ ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν commuter ή μουλάρι πόλης. Παραμένει κακάσχημο για κάποιους, συμπεριλαμβανομένου εμού, αλλά αν και εφ' όσον η τιμή του μειωθεί θα αποτελέσει την καλύτερη λύση για όσους έψαχναν ένα bandit για μουλάρι πόλης και μικρές αποδράσεις, αλλά το έβρισκαν παλιό. Για όσους δεν χωνεύουν τα παπιά και τα σκουτερ για να πηγαίνουν στην δουλειά τους ή γι αυτούς που έψαχναν σκουτερ με την αίγλη μιας μηχανής.
Οι νέοι οδηγοί θα έχουν κάτι βολικό που θα τους βοηθήσει να μπουν στον κόσμο των δύο τροχών χωρίς να τους φανεί λίγο μετά τον πρώτο χρόνο και ο ανήσυχος γυναικείος πληθυσμός θα έχει μια ακόμα επιλογή σε κάτι που ταιριάζει στις ανάγκες του.
Τα μηχανάκια με την ροπή χαμηλά προσφέρουν αν μη τι άλλο, απολαυστική οδήγηση εκεί που οι συνθήκες δεν επιτρέπουν να χουφτώσουμε το γκάζι ενώ, η ομοιογένεια και η εκθειασμένη αξιοπιστία των honda θα προσελκύσουν και πάλι εκείνους που κάποτε είχαν μηχανή αλλά την πούλησαν πριν χρόνια και τώρα ψάχνουν κάτι οικονομικό για αποδράσεις Σαββατοκύριακου απ' τα οικογενειακά βάρη.
Ας μην το πάμε όμως το πράγμα πιο μακρυά γιατί μετά καταντά ανέκδοτο, με ένα μηχανάκι που στην θέση του κινητήρα θα μπορούσε κάλλιστα να έχει μπαταρίες. Και τα ηλεκτρικά γρήγορα είναι και οικονομικά και με καλή ροπή αλλά δεν είναι για όλους.![]()
Sent from me using a computer.
Ευτυχώς για μένα με πρόλαβε ο "σουπιάς" και δεν θα γράψω εγώ το σεντόνι...απλά θα συμφωνήσω...τον βρίσκω αντικειμενικό και σχετικό ταυτόχρονα...
Σχετικά με αυτό που γράφω απλά λέω ότι το μηχανάκι μόλις πιεστεί οδηγικά θα τσινήσει...ούτε θα σκορπίσει ούτε θα χαλάσει...απλά θα σου πει κόψε φιλαράκι "μουλάρι" αγόρασες όχι "αραβικό καθαρόαιμο"...και καλά θα κανουμε να ακούμε σαν οδηγοί...
Ξανάγραψα ότι πρόκειτε για τίμιο μηχανάκι και αυτό είναι σπουδαίο...αλλά δεν θα το πάρεις για την οδηγική απόλαυση που προσφέρει...προηγούνται άλλες αρετές του...
υ.γ.1 γρήγορα πάνε όλα ανάλογα τον οδηγό πάντα...γρήγορος οδηγός είναι αυτός που οδηγάει ένα γρήγορο μηχανάκι γρήγορα...Δυστυχώς είναι μάλλον τόσες πολλές οι "κουλομαρίες" στο δρόμο που πολλοί φαντάζουμε γρήγοροι...
τις καλημέρες μου![]()
μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια
σωστο κ αυτο ,σε σημειο που μ εχουν κανει να αναρωτιεμαι τι τα θελουν τα γκαζια και τα κυβικα ??..πολλες κουλομαριες οντως φιλε μου ,αφου φαντασου εγω με το nc700x dc-t [αυτοματο] τους κανω τον γρηγορο ..που οκ στο s mod παει σχετικα γρηγορα αλλα δεν βαζει και φωτια στο δρομο δλδ δεν παει οπως ενα tdm900, η ενα crossrunner800, για μενα βαιβαια το γκαζι του nc700x ειναι αρκετο ! αλλα οντως ρε φιλε πολλες κουλομαριες στης μοτοσυκλετες σ αυτη την γενια την εποχη τι να πω..
αν σας περιγραψω τη μηχανακια με εχουν κυνηγησει και δεν με πιασανε θα γελατε 10 μερες. [ενοειται σε κηνιση ,η σε κλειστα κοματια με στροφιλικια]