Για να ξεχάσεις εντελώς την πιθανότητα να επηρεαστούν οι φύσες από τις θερμοκρασίες όσο υψηλές κι αν είναι, εμπιστέψου με κλειστά μάτια αυτόν εδώ:
http://www.easternbeaver.com/Main/El...onnectors.html
Τέτοιες φίσες μπορεί να βρεί και στην Φρατζή στον Τζαβάρα στην γωνία πριν την Ηλία Ηλιού.
μια χαρα το site με τις φισες(υπαρχουν και εδω).
ακομα δεν εχει παρει μπρος για να ξερω τι θερμοκρασιες σηκωνει ο ανορθωτης του,η σωστη θερμοκρασια ''κατα τον πατερα" ειναι να μπορεις να τον κρατας
στο χερι σε πληρη φορτιο,εαν σηκωνει παραπανω θερμοκρασια θα δοκιμασουμε το δευτερο ανορθωτη,εαν και αυτος σηκωνει θερμοκρασια θα βιδωθει πλακα
αλουμινιου απο κατω, μπορει να βιδωθει και αλλη ψυκτρα απο πανω,παιζει και ανεμιστηρακι (εχω απο pc αρκετα), και σε τελικη θα μπει καινουργιος που να σηκωνει παραπανω αμπερ.
εννοειται το ''βεντιλατερακι'' θα λειτουργει με θερμικο (οταν ανεβαζει θερμοκρασια θα δουλευει)
![]()
πολύ καλή σκέψη!εννοειται το ''βεντιλατερακι'' θα λειτουργει με θερμικο (οταν ανεβαζει θερμοκρασια θα δουλευει)
Εννοείται ότι το ανεμιστηράκι είναι καλά προφυλαγμένο να μήν πάρει σκουπίδι στήν φτερωτή.
Ρε σεις, αυτο με το ανεμιστηράκι δεν το θεωρώ καλή λύση. Μολις πάρει λίγα σκουπιδάκια μέσα στην φτερωτή θα κολλάει και δεν θα γυρίζει.
Εδω σε λάπτοπ τα έχουμε πάνω σε τραπέζι, και μια φορά τον χρόνο που τα καθαρίζουμε βγάζουμε αρκουδάκια απο μέσα!
Καλύτερα εναν με περισσότερα Αμπέρ εξαρχης, αν σηκώνει θερμοκρασία, παρά τέτοιες λύσεις.
ρε δεν πανα βαλετε και φτερωτη ....και ελικες απο χοβερκραφτ
ο ανορθωτης θα βρασει στην κολαση που ειναι
λογω γηρατος βοηθα γιατι δεν βλεπω καλα ...
εχεις 3 κιτρινα (3φασικο δλδ )
1 πρασινο και 1 κοκινο ? συνολο 5 καλωδια ?
τραβηξες απο 31.... καηκες
βρες ενα ανορθωτη απο γιαχαμαχα με 6 καλωδια )
το 6ο θα ειναι καφε /ασπρο Η ΚΑΦΕ σκετο χωρις ζαχαρη ... μονο του στον αερα εκτος φυσας η και αυτο μαζι με την φυσα
αυτο το βαζεις στο πλην (--) της μπαταριας δλδ σωμα .. .και οταν λεμε σωμα ενοουμε επανω στο πλην της μπαταριας ...και οχι καπου εκει τριγυρω
ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ εως 14 volt (13.8 ) stο μαξιμουμ των στροφων με αναμενα φωτα φλασ κλπ
ελυσες το προβλημα σου δια παντος ....χωρις ελικες , νερα ,γρανιτες , και βολτα μονο την εποχη των ταρανδων
εαν εισαι καπου κοντα μου ελα να σου το φτιαξω ενα απογευμα
φυσες μαμα και ανορθωτες εχω με το κιλο !!!
και κατι υπολοιπα απο ελεμ 400 να τα παρεις και αυτα να πιασουν τοπο ...
μιας και αρχισα το ξεκαθαρισμα
αρκετα εχουν μαζευτει , ωρα τους ειναι να πανε εκει που πρεπει ...
πωωωω ρε φίλε, ήταν άρρωστος ο πατέρας, κόλλησε και ο γιός (αναμενόμενο) αλλά η φουκαριάρα η μάνα τι σας έφταιξε????
Μπράβο παίδες, άψογοι, παρακολουθώ ανελλιπώς και από κοντά.
Μια ερώτηση έχω, στη φωτό που σου βάζω έχεις ένα κασελάκι ξύλινο που έχει μέσα διάφορα ντρεμελοεργαλειάκια. Είναι χειροποίητο ή από κάπου το τσίμπησες???
Μπορείς να πεις από που και τιμή, θα στο χρωστάω μιας κι εγώ τα δικά μου τα έχω σε χίλιες δέκα μεριές και κάθε που θέλω να κάνω μια δουλειά πρέπει να ψάχνω να τα βρω.
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).