Έχω άλλες τόσες.....![]()
Έχω άλλες τόσες.....![]()
I’ve got the bike every middle-aged dude dreams of!!
Ωρε μάνα μου μια στροφάρα στο βάθος!!! Έλα Γιώργη!!!! http://www.youtube.com/watch?v=jAMdqfTuIIU
![]()
Εδώ είμαστε πάνω απο το Λιμένι οπου και αποφασίσαμε να σταματήσουμε για ενα καφέ...Ακριβώς απο κάτω είναι το Λιμένι Village, όπου και κάτσαμε... Όταν μπηκαμε στο κτίριο, το πρώτο που είδαμε όλοι ήταν ο στημένος πρωινός μπουφές, που περιέργως, τον προσπέράσαμε όλοι με ύφος μπλαζέ, όπως προσπερνάει ο Τροπέτος τα παρκαρισμένα GSXR στις καφετέριες ανεβάζοντας το ΚΤΜ στο πεζοδρόμιο..
Ξεπεζέψαμε και μπήκαμε να θαυμάσουμε θέα...Το δρομάκι που φαίνεται δίπλα στην παραλία, έρχεται απο την έξοδο του Σπηλαίου του Δυρού. Να πάτε.
![]()
Ο ρεσεψιονίστας, μας ενημέρωσε οτι το τίμημα για τον πρωινό μπουφέ είναι 8 ευρώ......Αμέσως κοιταχτήκαμε όλοι έκπληκτοι.....ο ρεσεψιονιστ κατάλαβε το τραγικό λάθος που υπέπεσε αλλα δεν προλαβε να το διορθώσει...ούτως ή άλλως δεν υπήρχε κανένας μπροστά του, την πέσαμε όλοι στο μπουφέ πάραυτα!!!!!
Έπειτα απο αλλεπάλληλες αναγομώσεις απο τον καθένα, 3 κοτέτσια ομελέτα, 6 νταμιτζάνες γάλα, μισό χωράφι δημητριακά και τόση μερέντα που βάλαμε μέχρι και στις αλυσίδες,.......πληρώσαμε τα 8 ευρώ έκαστος![]()
και αποχωρήσαμε.....
Στον δρόμο, είχαμε και μια πρωτότυπη συνάντηση με παλιές μοτοσυκλέτες τύπου Far West...Σιγουρα δεν είχαν τα κρατήματα των τωρινών, αλλά ήταν πολύ πιο φιλικές προς το περιβάλλον...
![]()
Ωραίες οι περιγραφές !![]()
Give me fuel, Give me fire
Μωρή σουπιά Manalishi μας έχεις πεθάνει...
Άσχετο. Ο δρόμος προς τα σπήλαια του Διρού είναι από την άλλη μεριά.
Η κρίση της μέσης ηλικίας ξεκινά στα 35.
Μα οχι, ειμαι σιγουρος. Απο τη αλλη ειναι. (Με το δακτυλο στον χαρτη)... ΝΑ!
Τελευταία τροποποίηση από jimmy10; 12/10/2012 στις 17:59.
Η κρίση της μέσης ηλικίας ξεκινά στα 35.