Σελίδα 28 από 100 ΠρώτοΠρώτο ... 1823242526272829303132333878 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 406 έως 420 από 1491

Θέμα: Adventure-R 1190 147ps 230 kg

χωμα λασπη και κακο Το avatar του/της indianos950
    Ειχα για καιρο ενα bmw k1200 με ηλεκτρονική ανάρτηση. Εντάξει ωραία φάση ολο αυτό αλλα ουσιαστικά μια φορά ρύθμισα την προφορτηση και μετα στην αποσβεση το comfort ήταν βάρκα γυαλο το νορμάλ ηταν μια χαρά και το σπορ πηδαγε παντού και το αφησα στο νορμαλ για παντα. Οτι εκανα στο κτμ δηλαδη μια φορα....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από indianos950 Προβολή μηνύματος
    Ειχα για καιρο ενα bmw k1200 με ηλεκτρονική ανάρτηση. Εντάξει ωραία φάση ολο αυτό αλλα ουσιαστικά μια φορά ρύθμισα την προφορτηση και μετα στην αποσβεση το comfort ήταν βάρκα γυαλο το νορμάλ ηταν μια χαρά και το σπορ πηδαγε παντού και το αφησα στο νορμαλ για παντα. Οτι εκανα στο κτμ δηλαδη μια φορα....
    για πε ρε παλληκάρι λοιπον την άποψή σου βάσει εμπειρίας....
    τι συνιστάς.... την χερουκλάτη ή την ηλεκτρονική????

εγώ είμαι της χερουκλάτης

Ειναι το θέμα της συντήρησης και αλατα λασπες που με τον καιρο θα περάσουν στο κυκλωμα. Έχουμε δει ολοι ότι τα λάδια απο το πιρούνι γίνονται ασημί μετα απο 2-3 χρόνια. Σκεψου κατι να φρακαρει απο ολα τα μπιμπικια αυτά

Ακόμα και ένα supersport θα είχε να ωφεληθεί από ένα τέτοιο σύστημα. Πόσο μάλλον μια μηχανή 50-50, παντός εδάφους όπως θέλει να είναι το Adventure, που θα βρεθεί σε μεταβαλλόμενες συνθήκες, φορτία και εδάφη (αυτοκινητόδρομο, επαρχιακό, πόλη, χώμα καλό ή ανώμαλο, με συνεπιβάτη-βαλίτσες ή χωρίς, κλπ.
    Eίναι σίγουρα ένα βήμα μπροστά, αλλά πολύ απλό, πολύ λίγο. Εγώ ονειρεύομαι μια μηχανή με πλήρως ενεργητική ανάρτηση, που ανάλογα με την ταχύτητα, κλίση, βάρος και κατανομή του, άνοιγμα γκαζιού, σχέση κιβωτίου, στροφές κινητήρα, πάτημα φρένου και ενεργοποίηση ΑΒS, ανωμαλίες οδοστρώματος κλπ.κλπ. θα σκληραίνει ή θα μαλακώνει, θα υψώνεται ή θα χαμηλώνει, θα μικραίνει ή θα μεγαλώνει τις διαδρομές αναρτήσεων, ανάλογα και με τα γούστα του αναβάτη της, σε κλάσματα δευτερολέπτου. Χωματερή στο χώμα, ασφάλτινη στην άσφαλτο, σταθερή στα πολλά, άνετη στην πόλη, σπορ στην πίστα ή στο στροφιλίκι. Μην αμφιβάλλετε, θα γίνει, προς τα εκεί πάμε. Φοβάμαι μόνο, ότι τότε οι αναρτήσεις μεν θα είναι ενεργητικές, εγώ όμως θα είμαι ανενεργός....
    Τελευταία τροποποίηση από Dr. Pelion; 27/04/2013 στις 18:13.

αράζω άρα ζω Το avatar του/της LOUKILOUK
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DrBig Προβολή μηνύματος
    Αν/οταν βρεις τις σωστες για σενα ρυθμισεις, τις αφηνεις εκει και τελειωσε. Αντε αλλη μια φορα για οταν εισαι φορτωμενος. Μετα παιζεις μονο με πιεσεις στα λαστιχα.
    Η τουλαχιστον, υπαρχει κι αυτη η προσεγγιση...
    Αυτό ακριβώς, παίζεις με δυο τρεις διαφορετικές ρυθμίσεις για κάποιο διάστημα, βρίσκεις αυτό που σε βολεύει και ξαναλλάζεις όταν φορτώσεις για ταξίδι...αυτό έκανα κα ήμουν ικανοποιημένος από το πάτημα της μηχανής. Τα ηλεκτρονικά συστήματα έχουν σαφώς ευκολίες αλλά ίσως να ήταν καλύτερα να υπήρχε και μάνιουαλ δυνατότητα ταυτόχρονα, τουλάχιστον στην αρχή μέχρι να ξεπεράσουμε το ψυχολογικό και να βγούμε από τις σπηλιές...

υ.γ.Οι μαύρες πλαστικές τάπες στα μπροστινά βγαίνουν με μικρό ίσιο κατσαβίδι εύκολα...ίσως πρέπει πρώτα να καθαριστεί αν έχει λάσπες και μάκα.
    μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια

Για να υποστηρίξω τα λεγόμενα περί ζημιων κοιτάξτε σε bmw forum τις ζημιες των wp 2012 μοντέλων..η τεχνολογία παντα είναι καλή γιατί το 990 abs έχει κ νιωθω οτι πήγα στο φεγγάρι σε σχέση με το 950
    Τελευταία τροποποίηση από indianos950; 26/04/2013 στις 17:35.

[QUOTE=indianos950;2316125]Για να υποστηρίξω τα λεγόμενα περί ζημιων κοιτάξτε σε bmw forum τις ζημιες των wp 2012 μοντέλων..η τεχνολογία παντα είναι καλή γιατί το 990 abs έχει κ νιωθω οτι πήγα στο φεγγάρι σε σχέση με το 950[/QUOTE

Τι εννοείς, ότι έχουν πολλές ζημιές ή ότι δεν έχουν;

Χαλια μαύρα -ακριβά-

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Dr. Pelion Προβολή μηνύματος
    Τι εννοείς, ότι έχουν πολλές ζημιές ή ότι δεν έχουν;
    μόνο ζημιές.....

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    το ειδα προχτες απο κοντα.

νταξει...δεν τρελαθηκα κι ολας....ωραιο αλλα δεν μου ''μιλησε''
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από TROOPER Προβολή μηνύματος
    ωραιο αλλα δεν μου ''μιλησε''
    Μήπως ήταν σβηστό ρε μλκ Τρούπ?
    Keep spamming!!!:a13:

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από GIXXERAKIAS Προβολή μηνύματος
    Μήπως ήταν σβηστό ρε μλκ Τρούπ?
    οχι.
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από TROOPER Προβολή μηνύματος
    το ειδα προχτες απο κοντα.

νταξει...δεν τρελαθηκα κι ολας....ωραιο αλλα δεν μου ''μιλησε''
    Tην ίδια εντύπωση έδωσε και σε μένα. Οπτικά, δε σε τραβάει, κάτι του λείπει, δεν εντυπωσιάζει όπως το Μούλτι ας πούμε, που μόλις το δείς (ειδικά το κόκκινο) λές, το θέλω εδώ και τώρα! Ούτε το πορτοκαλί ούτε το γκριζόμαυρο σου κάνει αίσθηση. Αντιθέτως, το R έχει παρουσία και αρέσει, θές που είναι ψηλότερο, θες οι μεγάλοι τροχοί, θες το χρώμα με τα διαφορετικά γραφικά (άσπρο-μαύρο με το μεγάλο R), θες το πορτοκαλί πλαίσιο με τα κάγκελα, όλα αυτά μετράνε και το βλέπεις αλλιώς.
    Βέβαια, μόλις βάλεις μπροστά και ξεκινήσεις, όλα αλλάζουν...
    Τελευταία τροποποίηση από Dr. Pelion; 30/04/2013 στις 11:23.

Διαβάζω στο περιοδικό ΜΟΤΟ για το καινούριο R1200 GS. Κακά τα ψέματα, είναι ο κυριότερος ανταγωνιστής του Adventure και με βασική τιμή 15.500 αν δεν κάνω λάθος (με στάνταρ ΑΒS αλλά χωρίς ηλεκτρονικά και άλλα έξτρα) παίζει πολύ κοντά. Το Μούλτι, που επίσης το βλέπω σαν ανταγωνιστή, ξεφεύγει πολύ σε τιμή στα 18.000 χωρίς ηλεκτρονικά και 21.000 με όλα τα κομφόρ (μα καλά, πόσο κέρδος θέλουν να έχουν. Είναι κανείς από όσους οδήγησαν το ΚΤΜ που να έχει οδηγήσει το BMW ή και το Ducati και να μπορεί να κάνει κάποια σύγκριση;

Aντε με το καλο να κανει τεστακι το ΜΟΤΟ ολα τα θηρια για να δουμε τι παιζει...
    Ααα και μην ξεχναμε και το Aprilia Caponord με τις μαματες αναρτησεις
    Typhoon 125, NX 250, WR200, LC4 400E, M 600, Canyon 500, LC4 640 SM, 640 ADV, Speed 4, Z1000, 404 DS, ADV 950S , SDuke 990, SM 950 , 440 SM, 690 SM, TUONO 660!

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF