Σκηνή εννοείται
Δωμάτιο
Αυτά από μένα.
τι μου άρεσε.
* το μέρος
* το ροζ βρακί του argy
* που μου έφερε το Tuono πίσω σε ένα κομμάτι ο duke.
* ο χαβαλές και οι ατάκες του Προέδρου
* τα 2 παιδιά με τα CBR600F (sorry γαμώτο, δεν θυμάμαι nick) που ήρθαν για ένα καφέ στην Μηλίνα, και επέστρεψαν Αθήνα.
* το οτι το Tuono καίει λιγότερο απ΄το 990 του Gallou σε normal ταχύτητες.
* το Κ1200S που παίξαμε λίγο στο Μαρτίνο. Καλούς δρόμους φίλε
τι δεν...
* που πολλά (πάρα πολλά) μέλη...δεν ήρθαν, παρόλο που είχαν δηλώσει. Πολλά γιατί μπορούν να πέσουν στο τραπέζι...ίσως να φταίμε και εμείς.
* η απογευματινή διαδρομή στο Πήλιο. Πανέμορφη διαδρομή πραγματικά, αλλά ήταν τόσο μα το τόσο σφιχτή που με κούρασε και είχα αρκετά χλμ μπροστά μου. Δεν κατάλαβα αν είναι ο κανονικός δρόμος που ακολουθούν όσοι κατεβαίνουν το Πήλιο.
* ο "καινούργιος" δρόμος που φτιάξανε στην έξοδο του Βόλου, λίγο πριν βγείς ΕΟ. Απίστευτο...τόσα σαμάρια μαζεμένα δεν έχω ξαναδεί.
* η κατανάλωση του tuono όταν το "κυνηγάς". Εκανα μάγκες τους βενζινάδες στο ανέβασμα.
Να είμαστε καλά του χρόνου να ξαναβρεθούμε. Ευχαριστώ για το όμορφο ΣΚ και το ατελείωτο γέλιο, και χάρηκα πολύ που γνώρισα κάποια παιδιά από κοντά.
![]()
ο μονος λογος που δεν ηρθα ηταν οτι δουλευα... κριμα δεν θα το εχανα.. και θα ειχαμε και τριτο cbr 600f στην παρεα.. ευχομαι να σας γνωρισω του χρονου!
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Για μένα συνωμότησε το σύμπαν για να μην έρθω τελικά. Μέχρι και απεργίες του νοσηλευτικού προσωπικού έγιναν για να μετακομίσει η ημερομηνία του χειρουργείου μου 15 μέρες μετά.
Τες πα, στην επόμενη, ελπίζω να είμαστε όλοι καλά και ν' ανταμώσουμε.
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
καλημέρα και απο μένα,
ειχαμε την ευκαιρία να συναντηθούμε τα κορίτσια παλι σε ενα ομορφο μέρος. Αυτο απο μόνο του είναι αρκετο.
Μας δοθηκε η ευκαιρία να ακουσουμε παλιες επιτυχίες απο τον μπαγλαμα-προεδρο (η αλυσίδα του Τενερε, αλλαγη λάμπας σε 4 μέρες κλπ κλπ) αλλα και να ακουσουμε-γελασουμε με νεες ιστορίες.
Γνωρίσαμε ανθρώπους που τους ξεραμε μονο απο το ΠιΣι και μετραμε ηδη αναποδα για την επομενη συναντηση.
Θα ηθελα να δω μερικους ακόμα που γνωρισα περσι στα πραμαντα αλλα και παιδια μέσα απο το φόρουμ. Στην επόμενη, μαγκες.
Κανονικα επρεπε να καβαλησω γυμνος το Τουονο για βόλτα αλλα έχει χάρη που είχε βγαλει ψυχρα το βράδυ.
Θωμα το κινητο το βρήκες????
Απ΄τους δυο μας ποταμούς
θα γευτεί μια νύχτα η έρημος καρπούς.
Και εγώ δε τα κατάφερα τελικά και κρίμα... ανεβάστε φωτό τουλάχιστον να γουστάρουμε εστω πίσω απο το πληκτρολόγιο
α) Λίγα με το μαγιό μου....άλλωστε όπως θα επιβεβαιώσει και ο Duke, εμείς οι κοριτσοπατέρες πρέπει να έχουμε το ρόζ στην ζωή μας..
βου) επειδή είχε ανάβαση Πορταριάς κατεβήκαμε απο εκεί....δεν είναι ο κανονικός ο δρόμος, απλά απο τον άλλο θα μας σκοτώνανε, όχι εμάς ρε, αυτούς με τα Tenere.....
Δεν παρατήρησε κανείς οτι δεν έχουμε αλλάξει θέσεις στα τραπέζια όλη την ημέρα....
Το κεφάλι του προέδρου είναι καλά???