Σελίδα 28 από 47 ΠρώτοΠρώτο ... 18232425262728293031323338 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 406 έως 420 από 705

Θέμα: πολλα και ενδιαφεροντα για τα διοδια..

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Specialized Προβολή μηνύματος
    Σωστός, αστικό δρόμο τον έκαναν "κλειστό" με δικά μας χρήματα. Και όταν τελείωσε η σύμβαση του, την ανανέωσαν με "διαφάνεια" όπως πάντα. Άσε που και να μην περάσεις, έχουν ρήτρες που πληρώνει το κράτος όπως και να χει.

Εμένα γιατί δεν με αφήνουν να πάρω ένα έτοιμο δρόμο και να γίνω επιχειρηματίας;
    Πολύ καλά τα λέτε.Κι εγώ δεν πληρώνω όταν ταξιδεύω αεροπορικώς καθότι και το αεροδρόμιο με τα λεφτά μας έγινε, δεν πληρώνω ιντερνετ γιατί είναι όλα του ΟΤΕ που με τα δικά μας έγινε και τα νοικιάζει, δε πληρώνω βενζίνη καθότι τα διυλιστήρια του κράτους κι απο κει αγοράζει η shell και η BP, στη ΔΕΗ το ίδιο, στη λαϊκή επίσης τους πιστολιάζω μιας και οι αγρότες απο τις επιδοτήσεις ζουν και όταν μπαίνω σε τράπεζα απαιτώ απο την ομορφότερη υπάλληλο να πέσει στα γόνατα και να μου πάρει μια π1π@ γιατί κι εκεί υπάρχουν ακόμη με τα λεφτά μας και έχει η τσιμπουκλού δουλειά.

Αλλά ξέχασα...στα παραπάνω ΔΕ ΜΕ ΠΑΙΡΝΕΙ!Οπότε κάνω τον μάγκα όπου μπορώ. Κι όταν κάποια στιγμή μου έρθει η τσαπου απο κάνα πρόστιμο τότε ψάχνομαι αν είχαν το δικαίωμα, αν το όργανο μου απευθύνθηκε σε πληθυντικό ευγενείας,αν μπορώ να πω ότι οδηγούσε ο 80χρονος πατέρας μου το χιλιάρι με 240 για να του πάρουν αυτουνού το δίπλωμα, καθότι εγώ το χρειάζομαι για την δουλεία μου...

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από leftos Προβολή μηνύματος
    @ Alex k8
    Τα διοδια ελευσινας ανηκουν στην μανδρα ναι.
    Και ο σταθμος τους ειναι στην εξοδο μεγαλο πευκο νεα περαμος.
    Το ποσο αν δεν περασεις τα διοδια ειναι 200 και σε 10 μερες 100.
    Το ποσο ναι παει στον δημο ΜΑνδρας.
    Αν θες θα σου πω κατι και ακουσε με.
    Αν εχεις περασει πανω απο ενα καταρχην σταματατο. ΠΑρε τηλ στην ολυμπια οδο και ρωτα ποσα χρωσταει το οχημα. Ζητα να σου στειλουν με mail αναλυτικα ποσα και διελευσεις και αριθμο λογαριασμου να καταθεσεις τα χρηματα. Αφου το κανεις ζητα να σου στειλουν τις αποδειξεις.
    Μετα με τις αποδειξεις πηγαινε πληρωσε την κληση και πηγαινε στην τροχαια εκει στην περαμο. Ειναι κατι κοπελες δεξια οπως μπαινεις που βλεπουν τα βιντεο.
    Και δωστους να καταλαβουν οτι πληρωσες και οτι δεν θα ξαναπερασεις. Γιατι ειναι πιθανον οτι θα σου ερθουν και οι επομενες...
    σε ευχαριστω κατατοπιστικοτατος

officially illegal rider Το avatar του/της WiSe
    Σωστός, αστικό δρόμο τον έκαναν "κλειστό" με δικά μας χρήματα. Και όταν τελείωσε η σύμβαση του, την ανανέωσαν με "διαφάνεια" όπως πάντα. Άσε που και να μην περάσεις, έχουν ρήτρες που πληρώνει το κράτος όπως και να χει.

Ακριβως παικτη μου..... για αυτα και αλλα πολλα!

Κανανε αποσβεση στο μισο χρονο απο οτι αναμενοταν και αντι να μειωσουν το κοστος ή να το κρατησουν σταθερο ανεβασανε το κοστος για να κονομισουν κ αλλο! Ετσι ειστε? Και γω θα περναω οσο μπορω ετσι.

Ουτε εγω σωθηκα με το 1,40 ουτε αυτοι... ειναι θεμα θυμου.

χιλιομετροφάγος! Το avatar του/της pektis
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από WiSe Προβολή μηνύματος
    Ακριβως παικτη μου..... για αυτα και αλλα πολλα!

Κανανε αποσβεση στο μισο χρονο απο οτι αναμενοταν και αντι να μειωσουν το κοστος ή να το κρατησουν σταθερο ανεβασανε το κοστος για να κονομισουν κ αλλο! Ετσι ειστε? Και γω θα περναω οσο μπορω ετσι.

Ουτε εγω σωθηκα με το 1,40 ουτε αυτοι... ειναι θεμα θυμου.
    Αυτος δεν ειναι ο pektis! Μπερδευτικες!
    Εγώ άλλο σου εξηγησα, αλλά δεν πειράζει...
    προσέχουμε για να έχουμε!...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από WiSe Προβολή μηνύματος
    Και δε ντρεπεστε που υπομενετε και πλερωνετε τις ιδιωτικες εταιρειες που δεν αποδιδουν φορους στο δημοσιο?
    Καλά και τις ασφαλιστικές τις χρυσοπληρώνουμε για αποζημίωση "ως ένα εκατομύριο" και διάφορα άλλα κωμικά και κλείνουν γιατί δεν τις ελέγχει κανείς σωστά (μέχρι πολύ πρόσφατα τουλάχιστον) και οι αποζημιώσεις είναι απλώς ανεκδοτικές...

Προφανώς και δεν είναι ο μόνος δρόμος η αττική οδός και λες μιά υπερβολίτσα (να μην πω ψεμματάκι), όπως στην δική μου περίπτωση δεν είναι ο μόνος δρόμος η εθνική οδός όπως ευαγγελίζονται οι λόκαλς του "δεν πλερώνω" που περνούσαν αέρα τα διόδια γιατί έχουν θεόδοτο δικαίωμα. Είναι ο πιό γρήγορος και βολικός δρόμος, αυτό ναι.
    Δεν θες να τον πληρώνεις; Από μέσα. Ο κανόνας είναι σαφής και δεν τον φτιάχνεις εσύ σαν χρήστης κατά πως ευκολύνεσαι. Σε τελική ανάλυση, για μιά μοτοσικλέτα το 1.4 (ή 1.3 με καρτούλα) που πληρώνεις είναι λιγότερο από το παραπανίσιο καύσιμο που θα δαπανήσεις για να πας από την παλιά διαδρομή, χωρίς να υπολογίζουμε το κέρδος σε χρόνο.
    Το καλοκαίρι ανεβήκαμε Βόλο, όλο από παλιά. Χάσαμε κάπου 45 λεπτά, κερδίσαμε 15 ευρώ περίπου. Άξιζε. Το αυτό ισχύει και για την Λαμία. Χάνεις ένα μισάωρο περίπου, κερδίζεις ένα δεκαρικάκι. Και έχεις και χωριά αν πεινάσεις, βενζίνη αν μείνεις, όλα τα καλά μπροστά σου. Για την Πάτρα τα έχει πει ο Πέκτις ως λοκάλι, είναι κατάσταση ντροπής και παρανόμως/παρατύπως/χαριστικά/ληστρικά εισπράττονται διόδια.

Αλλά βλέπω ότι βολεύει και όπως βολεύει, μόνο για την δουλειά μας μην ακούσουμε κουβέντα γιατί αντιδράμε σε άψογο στυλ Σπυράκου κραυγάζοντας "λούτσα" σε όποιον δεν συμμετέχει στο ασφαλιστικό σύστημα "γιατί δεν έχει ασφαλιστική συνείδηση". Σόρι μαν, αλλά αν είσαι τόσο άκαμπτος και απόλυτος στο ένα, ίσως θα έπρεπε να δεις τη στάση σου στο άλλο γιατί έχει αποχρώσεις, δεν είναι ασπρόμαυρο.

Η αττική οδός είναι ιδιωτική, φτιάχτηκε εξ'αρχής ιδιωτικά και δεν ήταν "αστικός δρόμος που έκλεισε", δεν έχει καμία σχέση με τις εθνικές οδούς (οι οποίες βελτιώθηκαν πολύ από τότε που έγιναν ιδιωτικές, φωτισμός, τουαλέττες, παρακάμψεις όπως στον Μαλιακό κλπ). Το δημόσιο έκανε ότι μπορούσε με τις απαλλοτριώσεις της ΑΟ (προς όφελός του θα είναι εξ'άλλου όταν περάσει η χρήση σε αυτό). Ναι υπάρχει σοβαρό παρασκήνιο στο θέμα της εκμετάλλευσης αλλά υπάρχει και η ίδια εναλλακτική που υπήρχε και πριν φτιαχτεί η ΑΟ... Οπότε δεν αντιλαμβάνομαι το γιατί φρικάρετε τόσο με τα διόδια της. Εφορία δεν πληρώνετε που μας κλέβουν δεξιά και αριστερά; ΕΝΦΙΑ που είναι παράνομος; Τέλη κυκλοφορίας; ΦΠΑ; ΕΡΤ; Αλλά εκεί κόβουν κώλους, στο ζήτημα που συζητάμε παίρνει μαγκιές, οπότε γίνονται κιόλας...

Η κάθαρση ξεκίνησε από τον ΔΟΛ και το Μέγκα και θα φτάσει το μαχαίρι στο κόκκαλο ρε κίτενς. Πρώτη φορά λέμε.

χιλιομετροφάγος! Το avatar του/της pektis
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Καλά και τις ασφαλιστικές τις χρυσοπληρώνουμε για αποζημίωση "ως ένα εκατομύριο" και διάφορα άλλα κωμικά και κλείνουν γιατί δεν τις ελέγχει κανείς σωστά (μέχρι πολύ πρόσφατα τουλάχιστον) και οι αποζημιώσεις είναι απλώς ανεκδοτικές...

Προφανώς και δεν είναι ο μόνος δρόμος η αττική οδός και λες μιά υπερβολίτσα (να μην πω ψεμματάκι), όπως στην δική μου περίπτωση δεν είναι ο μόνος δρόμος η εθνική οδός όπως ευαγγελίζονται οι λόκαλς του "δεν πλερώνω" που περνούσαν αέρα τα διόδια γιατί έχουν θεόδοτο δικαίωμα. Είναι ο πιό γρήγορος και βολικός δρόμος, αυτό ναι.
    Δεν θες να τον πληρώνεις; Από μέσα. Ο κανόνας είναι σαφής και δεν τον φτιάχνεις εσύ σαν χρήστης κατά πως ευκολύνεσαι. Σε τελική ανάλυση, για μιά μοτοσικλέτα το 1.4 (ή 1.3 με καρτούλα) που πληρώνεις είναι λιγότερο από το παραπανίσιο καύσιμο που θα δαπανήσεις για να πας από την παλιά διαδρομή, χωρίς να υπολογίζουμε το κέρδος σε χρόνο.
    Το καλοκαίρι ανεβήκαμε Βόλο, όλο από παλιά. Χάσαμε κάπου 45 λεπτά, κερδίσαμε 15 ευρώ περίπου. Άξιζε. Το αυτό ισχύει και για την Λαμία. Χάνεις ένα μισάωρο περίπου, κερδίζεις ένα δεκαρικάκι. Και έχεις και χωριά αν πεινάσεις, βενζίνη αν μείνεις, όλα τα καλά μπροστά σου. Για την Πάτρα τα έχει πει ο Πέκτις ως λοκάλι, είναι κατάσταση ντροπής και παρανόμως/παρατύπως/χαριστικά/ληστρικά εισπράττονται διόδια.

Αλλά βλέπω ότι βολεύει και όπως βολεύει, μόνο για την δουλειά μας μην ακούσουμε κουβέντα γιατί αντιδράμε σε άψογο στυλ Σπυράκου κραυγάζοντας "λούτσα" σε όποιον δεν συμμετέχει στο ασφαλιστικό σύστημα "γιατί δεν έχει ασφαλιστική συνείδηση". Σόρι μαν, αλλά αν είσαι τόσο άκαμπτος και απόλυτος στο ένα, ίσως θα έπρεπε να δεις τη στάση σου στο άλλο γιατί έχει αποχρώσεις, δεν είναι ασπρόμαυρο.

Η αττική οδός είναι ιδιωτική, φτιάχτηκε εξ'αρχής ιδιωτικά και δεν ήταν "αστικός δρόμος που έκλεισε", δεν έχει καμία σχέση με τις εθνικές οδούς (οι οποίες βελτιώθηκαν πολύ από τότε που έγιναν ιδιωτικές, φωτισμός, τουαλέττες, παρακάμψεις όπως στον Μαλιακό κλπ). Το δημόσιο έκανε ότι μπορούσε με τις απαλλοτριώσεις της ΑΟ (προς όφελός του θα είναι εξ'άλλου όταν περάσει η χρήση σε αυτό). Ναι υπάρχει σοβαρό παρασκήνιο στο θέμα της εκμετάλλευσης αλλά υπάρχει και η ίδια εναλλακτική που υπήρχε και πριν φτιαχτεί η ΑΟ... Οπότε δεν αντιλαμβάνομαι το γιατί φρικάρετε τόσο με τα διόδια της. Εφορία δεν πληρώνετε που μας κλέβουν δεξιά και αριστερά; ΕΝΦΙΑ που είναι παράνομος; Τέλη κυκλοφορίας; ΦΠΑ; ΕΡΤ; Αλλά εκεί κόβουν κώλους, στο ζήτημα που συζητάμε παίρνει μαγκιές, οπότε γίνονται κιόλας...

Η κάθαρση ξεκίνησε από τον ΔΟΛ και το Μέγκα και θα φτάσει το μαχαίρι στο κόκκαλο ρε κίτενς. Πρώτη φορά λέμε.
    Παλι καλα που είσαι και εσύ, που δεν βαριέσαι να γράφεις...
    προσέχουμε για να έχουμε!...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pektis Προβολή μηνύματος
    Παλι καλα που είσαι και εσύ, που δεν βαριέσαι να γράφεις...
    Βαριέμαι λίγο, αλλά να βλέπεις πως βγαίνουν διαμάντια από το ορυχείο (και νομίζω ότι έχω εξαντλήσει και το ζήτημα οπότε τι να ξαναματαπώ, όλο τα ίδια λέμε)

Αν δεν βαριόμουν θα ήμουν έξω να ξηλώνω αμορτισέρ από το ένα, ρουλεμάν από το άλλο κλπ κλπ κλπ

never hold back Το avatar του/της Ohm
    σωστά, γιατί το κριτήριο είναι "με είδανε;"

edit: Πού να φανταστώ ότι μέχρι να γράψω θα εμφανιζόντουσαν 2 καινούριες σελίδες
    I live to learn. I learn to think. I think to create. I create to be.

Παλαιό μέλος

Οι δρόμοι έχουν φτιαχτεί ΟΛΟΙ με δημόσια χρήματα. Οι εργολάβοι παίρνουν δάνεια με εγγυήσεις του ΚΡΑΤΟΥΣ και φτιάχνουν ένα δρόμο στο 3πλάσιο κόστος. Οι απολοτριώσεις γίνονται επίσης με χρήματα του κράτους. Μετά σε απομυζούν σε διόδια και σου παρέχουν από ελλιπείς ως άθλιες υπηρεσίες.

Ο κανόνας μπορεί να είναι σαφέστατος για τα μικρά ψάρια και ασαφέστατος για τα μεγάλα. Μην το επεκτείνουμε.

Η Αττική Οδός έχει σύμβαση ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ, δεν "φτιάχτηκε εξ'αρχής ιδιωτικά". Με διάφορα κόλπα, έχουν συστήσει εταιρείες που υποτίθεται ότι χρεώνουν την Αττική Οδό κι έτσι παρουσίαζε και ζημιές. Μέχρι που ήρθε μια καλή μνημονιακή κυβέρνηση και τους ανανέωσε τη σύμβαση. Δες εδώ άρθρο του 2011: http://www.capital.gr/story/1137944 Δες και ποιος είναι "Κύριος του έργου".

Δεν θα δεις κάθαρση στην Ελλάδα. Τα ΜΜΕ που αναφέρεις θα συγχωνευθούν και με τα μισά χρήματα, οι ιδιοκτήτες τους θα κάνουν την ίδια δουλειά (αλίμονο στους εργαζόμενους που θα απολυθούν).

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS

Ξέχασες κάτι...
    Όταν ο "όγκος" έπεσε, αντί να ρίξουν τις τιμές για να δουλέψουν τις ανέβασαν για να ρεφάρουν...
    (γιατί είναι γνωστό ότι εκτός από τις τράπεζες έτσι κάνουν ΟΛΟΙ... οι άλλοι)
    Κι όταν ο όγκος έπεσε ακόμα πιο κάτω τότε ο κράτους τους τα έσκασε ζεστά και σπαρταριστά
    (όπως κάνει ο κράτος και για τις τράπεζες)
    Τώρα αν εσύ ρε φουκαρά δεν έχεις να πληρώσεις ΜΙΑ δόση της εφορείας ή αργήσεις ΜΙΑ μέρα
    να πληρώσεις τη ρύθμιση του ΤΕΒΕ... ξερς... :a36:

Θα ντραπώ???
    Μωρε τους τα χωσα μια χαρά....
    Θα πληρώσω προφανώς θα έρθει μια μέρα....
    ΆΛΛΑ ΡΕ Π... ΜΟΥ ΕΒΓΑΛΑ ΤΟ ΑΧΤΙ ΜΟΥ !!!!!

α και κάτι άλλο περί υπαλλήλου....
    Εγώ ΑΥΤΟΝ βλέπω και αυτός εκπροσωπεί την εταιρία.
    Όταν του τα χωσα λοιπόν δεν τα έχωσα σ εκείνων προσωπικά αλλά σε ότι εκπροσωπεί....
    ανανήψαντας

Γ> ΠΟΥΘΕΝΑ στον κόσμο σε σοβαρό δρόμο δεν έχει "παντού και πάντα" βενζινάδικα. Οι επιχειρήσεις δεν θα είναι βιώσιμες (μεγάλη διασπορά πελατών, φαντάζομαι όχι φτηνά ενοίκια) και αναγκαστικά θα πρέπει να κατεβάσουν τα όρια ταχύτητας λόγω των ανασχέσεων και ΑΥΤΟ με χαλάει πολύ. Βενζινάδικα στην οτοστράντα είδες κάθε "100 ως 150" και ξαναματαλέω στον συγκεκριμένο ελληνικό δρόμο έχει μετά από 110, άρα ΔΕΝ είναι μαλακία του εργολάβου/συμβασιοπάροχου, ταιριάζει με τις εμπειρίες σου από το εξωτερικό.
    Sulla rete di Autostrade per l’Italia sono presenti 216 Aree di Servizio (una ogni 27 Km),

ανανήψαντας

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Οι δρόμοι έχουν φτιαχτεί ΟΛΟΙ με δημόσια χρήματα. Οι εργολάβοι παίρνουν δάνεια με εγγυήσεις του ΚΡΑΤΟΥΣ και φτιάχνουν ένα δρόμο στο 3πλάσιο κόστος.
    Η εγγύηση σε δάνειο δεν είναι δημόσια χρήματα και το τριπλάσιο κόστος ή όποιο κόστος τέλος πάντων το ενέκριναν αυτοί που ψηφίζουμε.
    Και ακόμα και αν το χρήμα είναι δημόσιο δεν νομιμοποιείται η λαμογιά, ακριβώς το αντίθετο θα έλεγα...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    Sulla rete di Autostrade per l’Italia sono presenti 216 Aree di Servizio (una ogni 27 Km),

Ξες τώρα, σαν να λέμε το μέσο εισόδημα στην Ελλάδα είναι ίσο με το ΑΕΠ διαιρεμένο με τον πληθυσμό...

Δεν θα αλλάξει το γεγονός ότι είσαι αφηρημένος και έβρισες άδικα κάποιον η κάποιαν και θα φας και μπουγιουρντί... Για το τίποτα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stefanos Προβολή μηνύματος
    Η εγγύηση σε δάνειο δεν είναι δημόσια χρήματα και το τριπλάσιο κόστος ή όποιο κόστος τέλος πάντων το ενέκριναν αυτοί που ψηφίζουμε.
    Και ακόμα και αν το χρήμα είναι δημόσιο δεν νομιμοποιείται η λαμογιά, ακριβώς το αντίθετο θα έλεγα...
    Ο Σ Λαλιώτης είναι ο ΜΟΝΟΣ που δεν είχε παραλάβει εθνική οδό ως υπουργός δημ. έργων κι όμως όλοι του σούρνεται τα εξ αμάξης
    Άσε που πήρε πούλο και απ το ΠΑΣΟΚ ότιαν έχεσε το Μιτσοτάκ με τις οφ σορ...
    ανανήψαντας

officially illegal rider Το avatar του/της WiSe

Ωραιο το σεντονι σου. Αλλα εφοσον μιλας οτι ειμαι ακαμπτος στο ενα και θα επρεπε να δω τη σταση μου στο αλλο σου απαντω το εξης απλο:

Στο θεμα της Αττικης οδου εχουμε να κανουμε με χρηματα μιας ιδιωτικης εταιρειας, και με το αλλο με το προσωπικο συμφερον του πολιτη το οποιο θιγεται απο την μη τηρηση των νομιμων. Μην επεκταθω? Νομιζω καταλαβαινομαστε στα απολυτως απαραιτητα.

Οσο για το 1.000.000 αποζημειωση και τα υπολοιπα που ανεφερες δε μπορω να διαφωνισω, μαζι σου και γω!

Και στη τελικη ναι φιλε μου οπου μπορουμε ΔΕΝ πληρωνουμε μαλακιες..... υπαρχουν τοσες αλλες κουταμαρες που πληρωνουμε οπως 14 ευρω ενα κοκτειλ απο εναν επιστημονα μπαρμαν ας πουμε, γιατι μιλας μονο για τα χαρατσια? Το που φευγουν τα λεφτα μας καθημερινα σε χιλιες δυο μαλακιες δε το βλεπουμε? Απο οπου μπορουμε λοιπον κοβουμε απο οπου δε μπορουμε κατεβαζουμε το κεφαλι και πληρωνουμε ειτε αυτο λεγεται ενφια ειτε ενα πακετο τσιγαρα ειτε ενα καφε δηλητηριο σε μαγαζι της παραλιακης επειδη ειχε λιακαδα!

Στην Αττικη οδο που εκαναν αποσβεση στο μισο χρονο απο το προβλεπομενο θα επρεπε να εχουν κρατησει τις παλιες τιμες αν θελουν να λεγονται γαματη εταιρεια και σωστη.

Κανεις δεν ειναι μαγκας.... ολοι απλοι πολιτες ειμαστε που μας στιβει ενα κρατος και μια Ευρωπη.... Κανεις δε μπορει να σηκωσει κεφαλι... οποτε ας μη μιλαμε για μαγκες καλυτερα.
    Τελευταία τροποποίηση από WiSe; 11/03/2016 στις 17:14.

Παρόμοια θέματα

1. Αδολφος για τα διοδια...
    από NameUser στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 16/01/2011, 17:37
  2. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 30/11/2010, 00:56
  3. Απαντήσεις: 58
    Τελευταίο μήνυμα: 20/12/2009, 22:03
  4. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 21/11/2006, 20:55
  5. ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΔΙΑ....
    από HELLSPIRIT στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 22/12/2005, 23:14

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF