Σελίδα 28 από 32 ΠρώτοΠρώτο ... 1823242526272829303132 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 406 έως 420 από 478

Θέμα: Καταδικάστηκε σε 10 μήνες φυλάκιση ο δημιουργός του "Γέροντα Παστίτσιου"

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    Γιατι βρε και σε αυτο εισαι κατα?
    Μηπως θα πηγαινεις στο τζαμι και σε νοιαζει αν γινει η οχι?
    Και στην τελικη ενας Αμβροσιος δεν φερνει την ανοιξη
    Οι αποφασεις ειναι ειλημενες
    Απλα δειτε και λιγο παραπερα και αν γινουν τιποτα της ρουαντας με τουτσι-χουτου κλπ
    Μην πειτε γιατι
    Κοίτα, από την μια χρησιμοποιείς ως επιχείρημα το ότι "εμείς" οι "άθεοι" δεν πρέπει να ασχολούμαστε με την εκκλησία αφού δεν μετέχουμε σε αυτή και από την άλλη περνάς στον ντούκου το ότι και ο Αμβρόσιος που απ ότι καταλαβαίνω δεν θα επισκέπτεται το τζαμί και δεν έιναι ισλαμιστής, είναι λαλίστατος και ασχολείται με την υπόθεση... κάτι δεν πάει καλά...
    Επίσης αφού τηρήσαμε κατά γραμμά και εφαρμόσαμε με υπερβολική ζέση το νόμο στην καταδικαστική απόφαση του παστίτσιου περί εξύβριση θρησκείας, γιατί δεν κάνετε όλοι εσείς οι ευαίσθητοι σε τέτοια θέματα το ίδιο και εδώ; Ο Αμβρόσιος καθυβρίζει με πολύ χειρότερο τρόπο τους ισαλμιστές απ΄ότι ο Λοίζος υποτίθεται ότι "εξύβρισε" τους χριστιανούς χαρακτηρίζοντας τους ως εχθρικά μολυσματικά όντα φέροντα κεντρί, ενώ στη συνέχεια χρησιμοποιεί ένα παράδειγμα ακραίου φονταμενταλισμού, προκειμένου να τσουβαλοποιήσει όλους τους ισλαμιστές ως ανθρωπόμορφα θηρία... κάτι έλεγες για γενικεύσεις νομίζω;

Γιατι βρε και σε αυτο εισαι κατα?
    Μηπως θα πηγαινεις στο τζαμι και σε νοιαζει αν γινει η οχι?
    Και στην τελικη ενας Αμβροσιος δεν φερνει την ανοιξη
    Οι αποφασεις ειναι ειλημενες
    Απλα δειτε και λιγο παραπερα και αν γινουν τιποτα της ρουαντας με τουτσι-χουτου κλπ
    Μην πειτε γιατι
    Εγώ είμαι κατά ή υπέρ της δημιουργίας του τζαμιού, όσο είμαι και κατά ή υπέρ της δημιουργίας μιας εκκλησίας.
    Αν όμως τη θέλουν, ας τη φτιάξουν μόνοι τους, με δικά τους έξοδα.
    Αρκεί να μη τους δω μια μέρα έξω από τη πόρτα μου να μου ζητάνε να γίνω μουσουλμάνος.

Εν κατακλείδει, είτε είσαι χριστιανός ορθόδοξος, είτε ισλαμιστής, είτε ότι άλλο θες, εμένα μη με ζαλίζεις
    και να με αφήνεις να είμαι ή να μην είμαι ότι θέλω εγώ και να μπορώ να επιλέξω τι και αν.

Α, και μπορείς να σατυρίζεις τη κατσαρίδα μου (ή τη μάνα μου, ή τους μαλλιάδες σατανιστές μεταλάδες μου) όσο θες, όσο μπορώ και εγώ να λέω ότι θέλω.

Τώρα έγινα κατανοητός;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Μην πειτε γιατι
    Na ξέρεις ότι στη Ρουάντα έβαλαν τα βρομόχερα τους οι Γερμανοί αρχικά, οι Βέλγοι και μετά οι Γάλλοι.
    Αν τύχει και διαβάσεις τι έγινε θα καταλάβεις ότι οι Ρουντιανοί άνηκαν στη Γερμανία χωρίς να το γνωρίζουν.
    Ατυχέστατο παράδειγμα λοιπόν.
    ανανήψαντας

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nikos_abel Προβολή μηνύματος
    Εγώ είμαι κατά ή υπέρ της δημιουργίας του τζαμιού, όσο είμαι και κατά ή υπέρ της δημιουργίας μιας εκκλησίας.
    Αρκεί να μη τους δω μια μέρα έξω από τη πόρτα μου να μου ζητάνε να γίνω μουσουλμάνος.

Εν κατακλείδει, είτε είσαι χριστιανός ορθόδοξος, είτε ισλαμιστής, είτε ότι άλλο θες, εμένα μη με ζαλίζεις
    και να με αφήνεις να είμαι ή να μην είμαι ότι θέλω εγώ και να μπορώ να επιλέξω τι και αν.

Α, και μπορείς να σατυρίζεις τη κατσαρίδα μου (ή τη μάνα μου, ή τους μαλλιάδες σατανιστές μεταλάδες μου) όσο θες, όσο μπορώ και εγώ να λέω ότι θέλω.

Τώρα έγινα κατανοητός;
    Και εγω υπηρξα μαλλιας σατανιστης ομως δεν ημουν
    Ωραια να φτιαξουμε και τζαμια και οβελισκους
    Και οτιδηποτε αλλο,να γκρεμισουν τις εκκλησιες
    Και αυτοι που πιστευουν στην ορθοδοξια να πηγαινουν σε κατακομβες για να μην φαινονται και να μην παθαινουν κοκομπλοκο τα ελευθερα ιδεωδη τους

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από KotsosDR Προβολή μηνύματος
    https://www.youtube.com/watch?v=4CEmtPLRZn8

https://www.youtube.com/watch?v=UC2VQjSgpso

https://www.youtube.com/watch?v=C-nYsUXrdto

https://www.youtube.com/watch?v=JHdicSk4vx4

https://www.youtube.com/watch?v=xCRcrSiuwhI

https://www.youtube.com/watch?v=KZpL_wIfFPI

https://www.youtube.com/watch?v=52Xj2vxmBYI

για σκεψη ... (χωρις να γινεται φυλετικη διακριση ) * το προτελευταιο ειναι της ... Θρακης , της Ελληνικης ... ξερετε ...

Απ΄ότi γνωρίζω ισλαμιστές και μουσουλμάνοι υπάρχουν σε αυτή τη χώρα εδώ και χρόνια και μάλιστα πολλοί... δεν έχω ακούσει κάτι για αποκεφαλισμό ελλήνων χριστιανών ορθόδοξων πάντως (για ανελέητο ξύλο και τραμπουκισμούς από έλληνες σε αλλοδαπούς αλόθρηκους έχω ακούσει πάντως...). Στα της Θράκης ο καθένας από την πλευρά του βλέπει ότι μαλακία του κατέβει... το ίδιο και οι αλβανοί με την βόρεια ήπειρό, εμείς με την πόλη κ.ο.κ. αφορμές για να σφαζόμαστε μεταξύ μας υπάρχουν πάντοτε πολλές...

Και αυτοι που πιστευουν στην ορθοδοξια να πηγαινουν σε κατακομβες για να μην φαινονται και να μην παθαινουν κοκομπλοκο τα ελευθερα ιδεωδη τους
    Πάτερ Φοβέριε... εσείς;

ακου τι εγραψε ο ανθρωπος...γιατι ασχολουμαστε με την εκκλησια και γιατι την μισουμε αφου δεν ανηκουμε εκει...λες και ζει στη γαυδο και δεν βλεπει την βρωμα και την δυσωδια που ξεχειλιζει..κρατος εν κρατει με οικονομικα σκανδαλα,με παιδεραστιες με χιλια δυο και ρωταει γιατι ασχολουμαστε...ασχολουμαστε γιατι η εκκλησια και τα επικινδυνα προβατα της ειναι μερος του κοινωνικου συνολου που ζουμε ολοι,και μας επηρεαζουν ολους!!!Αιντε

κανετε οτι δεν βλεπετε και δεν ξερετε τι συμβαινει γυρω σας λες και ειστε παιδακια 5 χρονων...και ζητατε και τα ρεστα που λεμε το προφανες και μας πειραζει η καταντια του οπως σας βολευει χριστιανισμου σας...

και προτιμω να εχω ανοιχτο μοτερ και να στροφαρω οσο περισσοτερο μπορω,παρα κλειστο και να δουλευω σαν τρανζλαπ...

ξυπνηστε....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nikos_abel Προβολή μηνύματος

Τώρα έγινα κατανοητός;
    ναι αλλά δε στ΄κουν αυτά που λες.
    Ο Μουσουλμάνος δεν σου ζητάει να γίνεις μουσουλμάνος
    το απαιτεί.
    Ο μουσουλμάνος ακόμα δεν γίνεται Έλληνας
    σε ενδεχόμενο πρόβλημα με την τουρκία πχ θα (ξανα)ακούσεις
    -Οι Έλληνες μπορεί να είναι ξαδέρφια μας αλλά οι Τούρκοι είναι αδέρφια μας.
    κλπ κλπ κλπ

Η Ελλάδα δεν είναι Αμερική, έχει κάποια ειδικά προβλήματα.

+ Δε τους γουστάρω και σαν ανθρώπους. Δεν μου κάνει κέφι
    η κάθε μαιμού να λέει ότι η γυναίκα είναι πουτάνα.
    Παίζει μπουνια στα μούτρα για τέτοιο σχόλιο.
    κλπ κλπ κλπ

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    Πάτερ Φοβέριε... εσείς;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από taisteal Προβολή μηνύματος
    ακου τι εγραψε ο ανθρωπος...γιατι ασχολουμαστε με την εκκλησια και γιατι την μισουμε αφου δεν ανηκουμε εκει...λες και ζει στη γαυδο και δεν βλεπει την βρωμα και την δυσωδια που ξεχειλιζει..κρατος εν κρατει με οικονομικα σκανδαλα,με παιδεραστιες με χιλια δυο και ρωταει γιατι ασχολουμαστε...ασχολουμαστε γιατι η εκκλησια και τα επικινδυνα προβατα της ειναι μερος του κοινωνικου συνολου που ζουμε ολοι,και μας επηρεαζουν ολους!!!Αιντε

κανετε οτι δεν βλεπετε και δεν ξερετε τι συμβαινει γυρω σας λες και ειστε παιδακια 5 χρονων...και ζητατε και τα ρεστα που λεμε το προφανες και μας πειραζει η καταντια του οπως σας βολευει χριστιανισμου σας...

και προτιμω να εχω ανοιχτο μοτερ και να στροφαρω οσο περισσοτερο μπορω,παρα κλειστο και να δουλευω σαν τρανζλαπ...

ξυπνηστε....
    Φίλε μου άλλο πράγμα ο Χριστιανισμός, άλλο πράμα η εκκλησία, άλλο πράμα ο παπάς.
    (Ο Παυλισμός ας τον πούμε πιο καλά.)
    ανανήψαντας

και να δουλευω σαν τρανζλαπ...
    Το παρακάνεις, τώρα χτυπάς τα ιερά χόντα και σε βλέπω όχι 10 μήνες, καμμιά 10αριά χρόνια

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    το απαιτεί.
    κλπ κλπ κλπ

κλπ κλπ κλπ
    Νικόλα, να διαβάσεις λίγο το κοράνι, γιατί οι μλκς αυτές των φανατικών έχουν τόση σχέση με αυτό
    όσο οι (λεγόμενες) διδασκαλίες του χριστού με τα έκτροπα των παπάδων.

Και πούσαι, τα γλ@μ@νια στη Ελεάννα κομμένα γιατί σε πειράζουν στη κριτική σου σκέψη

Stockholmare Το avatar του/της Vstrommer71
    Μπορουν ομως να γινουνε καποια απλα και ομορφα πραγματα!
    #Πληρης διαχωρισμος κρατους και εκκλησιας.
    Αυτο σε απλα ελληνικα σημαινει οτι οποιος θελει μπορει να πιστευει οπου θελει,στην πραξη κι οχι στα χαρτια.ΚΑΜΜΙΑ διακριση σε βαρος του ατομου ειτε αυτος ειναι ορθοδοξος,αθεος,μουσουλμανος,βουδιστης διαμαρτυρομενος ειτε δεν ξερω τι/Πληρης καταργηση κατηχησης στα σχολεια/Πολιτικος ορκος σε δικαστηρια και βουλη/Διακοπη χρηματοδοτησης εκκλησιας απο το κρατος,παρα μονο τα απαραιτητα κονδυλια για συσσιτια κι αλλες φιλανθρωπικες δρασεις/Η καθε εκκλησια χρηματοδοτειται απο πορους που προερχονται απο φορολογηση των εγγεγραμμενων μελων της καλυπτοντας και τα εξοδα κηδειας ή αποτεφρωσης/Επιτρεπεται η ιδρυση ναων μετα απο εγκριση της κοινοτητας βασει πληθυσμιακων κριτηριων και ΠΑΝΤΑ σε γενικοτερη πολιτικη χαμηλης οχλησης για το κοινωνικο συνολο ΗΤΟΙ ξεχαστε τις καμπανες να βαρανε οποτε καπνισει του μητροπολιτη ή αντιστοιχα χωρις ιμαμηδες να βγαινουν και να λαλανε ολη την ωρα
    Ολα αυτα σου φαινονται εξωγηϊνα?Ειναι πολυ απλα ομως,ευκολα εφαρμοσιμα και εφαρμοζονται ηδη σε πολλες χωρες.
    Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai

Κτηνε ο χριστιανισμος δεν με ενοχλει καπου,οι οπαδοι του με ενοχλουν..γι'αυτο και ειπα του ''οπως σας βολευει''χριστιανισμου σας

Banned

ξυπνηστε....
    Παδεραστες μπορει να γινουν ολοι
    Σκανδαλα επισης μπορουν να κανουν ολοι
    Και η Εκκλησια μικρογραφια της κοινωνιας ειναι και καλοι και κακοι υπαρχουν
    Σε καθε επικινδυνο απ οπου και αν προερχεται καλο ειναι να εισαι εναντιον
    Και δεν καταλαβαινω πως σε επηρεαζει η Εκκλησια σαν ορος?σαν κτιριο?σαν ιδεα?

Α και που σαι τα TRANSALP ΔΕΝ ΧΑΛΑΝΕ....

old school gixxer Το avatar του/της alex14
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    το απαιτεί.
    κλπ κλπ κλπ

κλπ κλπ κλπ

Φίλε μου άλλο πράγμα ο Χριστιανισμός, άλλο πράμα η εκκλησία, άλλο πράμα ο παπάς.
    (Ο Παυλισμός ας τον πούμε πιο καλά.)
    +1

Ετσι ακριβως ειναι τα πραματα οσον αφορα τους "αδελφους" μουσουλμανους.
    Μπαμπα μην πεφτεις !!!!

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    ρε παιδιά θα πέσει κάνα καντήλι να τελειώνουμε ή να ξαναρχίσω τις προφητείες ;

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Παρόμοια θέματα

1. 17 Συναυλιες σε 2 μηνες
    από 2stroker στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 31/03/2010, 21:29
  2. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 13/05/2008, 13:07
  3. Τι θα εχω σε 2 μηνες ???
    από EKEINOS στο forum Suzuki V-Strom series