Φωτοσοπιά;Με τέτοια σέλα πίσω δε νομίζω να το κυκλοφορησουν ως Tracer.
μπορει καποιος να μου πει ποσο καει με 6η και 140 σταθερα χλμ πορεια?
ευχαριστω!
4.5 με 5
ΣΟΒΑΡΑ ΜΙΛΑΣ?! νομίζω βρήκα τι θα πάρω το καλοκαίρι!!!
για οποιον εχει λεφτα για μηχανακι
http://www.sport-fm.gr/article/dokim...teriko/3109994
Καλα ξεμπερδέματα με τη γιαμαχα για όποιον το αγοράσει. Τα mt 07 σβήνουν στα καλα καθούμενα, τα tracer κοσκινίζουν στα 170 και η αντιπροσωπεία κοφευει.
Εχω το 07 ενάμιση χρονο. Εκει που κινείσαι σβήνει κατα βούληση. Μου έτυχε πανω σε στροφή και τα εκανα πανω μου. Η γιαμαχα αναγνωρίζει το σβήσιμο αλλα δεν μπορει να το διορθώσει. Ουτε αλλάζει το μηχανάκι με αλλο. Απλα δοκιμάζει διαφορα προγράμματα τα οποία ομως δε δουλεύουν. Αλλες ερωτησεις;
Τι σου λεει δλδ η γιαμαχα? Πες κι αλλα ενδιαφερει κοσμο
Τι αλλα να σας πω, η γιαμαχα ειναι αδιάφορη για το θεμα. Η λύση ειναι μια. Χοντα, σουζουκι, καβασακι, ντουκατι κλπ. Αν νιώσουν οτι χάνουν πωλήσεις θα ασχοληθούν.
πες μας κ αλλες πληροφοριες οπως ποσα χιλιομετρα εχεις κανει αν στο κανει σε συγκεκριμενες στροφες του κινητηρα κτλ..
προσωπικα το εχω ενα χρονο κ κατι ..6500 χιλιομετρα και δεν εχω παρατηρησει κατι μονο στις αρχες που το εστρωνα μ εσβησε κανα δυο φορες αλλα αυτο ηταν απο δικο μ λαθος κ ποτε πανω σε στροφη
Ανεβαίνω συγγρου, στη στροφη πανω για στήλες Ολύμπιου διος, πατάω συμπλέκτη, βαζω τριτη απο δευτερα, αφήνω συμπλέκτη, σβήνει το μηχανάκι, μπλοκάρει ο πισω τροχός και γλιστράει μπλοκαρισμένος. Ευτυχως δεν υπήρχε αλλο όχημα διπλα. Ήμουν τυχερός που δεν έπεσα.
Τελευταία τροποποίηση από anosis; 25/09/2015 στις 10:17.