new 1190
new 1190
37.12.07n
22.47.01.e
τα on-of φορανε ακτινες,τα αλλα ειναι μπασταρδα
το χειμερινο μπανιο αναζοωγονει μυαλο και σωμα,το καλοκαιρινο τα καιει
Διάταξη μέτρησης στάθμης θορύβου και αεροδυναμικής ... Spy shot
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Το 1190 το είχε και στο Μοτό Μαρτίου σε κατασκοπευτικές.
Το 1290 δεν είναι νωρίς να συζητάμε αλλαγή, ούτε χρόνο δεν έχει κλείσει;
Η μηχανή στην φωτογραφία είναι το 1290. Τα πλαστικά του, όγκος τεποζίτου, κάγκελα και γενικότερα οποιαδήποτε λεπτομέρεια είναι διακριτή από την φωτογραφία είναι όλα ίδια με το 1290. Εμένα η συγκεκριμένη φωτογραφία δεν μου μοιάζει με νέο μοντέλο. Πιθανά να είναι μία παλιά φωτογραφία από την περίοδο δοκιμών του 1290.
φετος ειναι η δευτερη χρονια του.οποτε στη διετια ενα facelift ειναι εντος οριων.
ετσι και αλλιως για τις προδιαγραφες euro4 τις οποιες δεν πληρει θα χρειαστει εκτεταμενες αλλαγες στο μοτερ οποτε και με μικροαλλαγες στην εμφανιση θα εχει μια καλη ανανεωση.ισως και με αλλα χρωματα θα του δωσει μια ωθηση που δεν εχει ως gen1.
Τελευταία τροποποίηση από peterTHErider; 17/03/2016 στις 10:04.
αν δεν κοιτας εκει που πας...θα πας εκει που κοιτας!
1290 είναι και με αφορμή τις προδιαγραφές euro4 οπως είπε και ο αποπάνω και αυτό και το 1190 θα δεχτούν κάποιες βελτιώσεις και αλλαγές...
Και το άρθρο...
http://www.bennetts.co.uk/bikesocial.../#.Vu7gm3OgfqD
εγω πάντως που το είδα πρώτη φορά το Σάββατο απο κοντά, μου φάνηκε πολυ πιο μικρό απο οτι στις φωτογραφίες. είναι σίγουρα πολυ πιο μικρό απο το GS - Adv. δε βλέπω όμως το λόγo γιατί αυτό καί όχι το 1190 το R.
αντε και το 17 θα βγει το ΚΤΜ 390 adventure. Eπιστροφή στο χωμα!
Θέλω να ζήσω στ’ αλήθεια
Έστω μια φορά
Να ταξιδέψω στ’ αλήθεια
Έστω μια φορά να δω στα μάτια την τίγρη
Που όλο με κοιτά
Μεσ’ απ’ τα φώτα αυτής της πόλης
Που σκοτώνει για λεφτά
Που με σκοτώνει από αγάπη
Όπως με σφίγγει όταν ξυπνά
Κι ύστερα κλαίει μ’ αγκαλιάζει και μου λέει
Πάρε με μαζί σου
η ΚΤΜ πάντως εξελίσσει 2κύλινδρο 800άρη.
εδώ το λινκ
Επιτέλους γιατί σε λίγο θα έχουμε 2λιτρα μηχανάκια
"...ΌΛΑ ΕΊΝΑΙ ΔΡΌΜΟΣ..."