Ακόμα ασχολείστε με το σημαντικότερο θέμα του Νεοέλληνα;
Όπου μας συμφέρουν οι νόμοι της φύσης?
Και οι άνθρωποι βάση του νόμου της φύσης στην Αφρική πεθαίνουν σαν τις μύγες αλλά δεν νομίζω κανένας να το αποκαλεί "νόμο της φύσης", και ο καρκίνος που θερίζει νόμος της φύσης είναι και τόσα άλλα. Απλά αυτά μπορούν να μας αγγίξουν, επομένως μας χαλάνε. Και όχι, τα υπόλοιπα που αναφέρεις δεν γίνονται κατοικίδια, υπάρχει χαώδης διαφορά, άσε που δεν τα θεωρώ κατοικίδια τα σκυλιά αλλά φίλους.
Πάω αργά γιατί βιάζομαι ....
Δεν είχα σκοπό να σε προσβάλω με το "όπου μας συμφέρει", και όπως όλοι γνωρίζουμε ο γραπτός λόγος συχνά παρεξηγείται.
Παρόλα αυτά το μόνο "πρόβλημα" που εγώ έχω είναι με τα άτομα τα οποία θεωρούς εαυτούς ως το κορυφαίο είδος ζωής του πλανήτη και όλων των άλλων ειδών
η ζωή και η ύπαρξη (γι αυτούς) δεν έχει καμία αξία. Έτσι το να βρίσκονται έστω κοντά με κάποιο σκύλο πχ τους ενοχλεί σε υπερβολικό βαθμό. Φυσικά όπως έχω
αναφέρει και προηγουμένως το βασικό πρόβλημα το δημιουργούν οι σύντροφοι (ιδιοκτήτες) των σκύλων και όχι το ίδιο το ζώο.
Διαφωνούμε ακόμη ?
Πάω αργά γιατί βιάζομαι ....
o kaliteros mou filos ine kinezos,
gia afton to skili mou ine o kaliteros mezes stin xora tou
ego ime poli kalos filos enos indou
gia mena i agelades ine o kaliteros mezes mou edo stin xora mou
enas kalos mou filos ine germanos to xtapodi gia afton ine ena aidiastiko edesma
i diafora koultouras lipon ine simantiko 8ema stin diafora antimetopisis ke point of view genika sto 8ema
se oti afora tou elines gia tin akrivia neo elines fisika iparxi diafora koultouras ke se aftes tis diaforetikes files ton neo elinon
as poume aftoi pou katagonte apo anatoli antimetopizoun diaforetika ta zoa apo aftous pou katagonte apo arvanites ke lipous valkanious
episis oi vlaxoi apo ta vouna antimetopizoun diaforetika ta zoa ta exoun kirios gia ergalia.opos mia mpensa as poume den mou kanis tin doulia mou sta skoupidia.
tora ti prepi na gini gia na min skoto8oume oloi emis neo elines ke ksenoi gia to 8ema ton zoon?
afrotwin
egkegramenos apo 9/12/2003
το πως συμπεριφερομαστε σε ολους δειχνει την παιδεια μας...
η παιδεια σου φαινεται απο το πως συμπεριφερεσαι σε καποιον που δεν εχεις αναγκη!
οπως το πως μιλας στον εκαστοτε σερβιτορο,παντα στον πληθυντικο!
δυστυχως η παιδεια μας ειναι για τα πανηγυρια σε ΟΛΟΥΣ τους τομεις!ΖΩΑ ειμαστε μεγαλα!
θελουμε να περηφανευομαστε και για τον αρχαιο μας πολιτισμο!που δυστυχως πολιτισμος και ελλαδα συναντιεται πλεον μονο σε φρασεις για την αρχαια ελλαδα...
αν δεν κοιτας εκει που πας...θα πας εκει που κοιτας!
χωρις να "την λεω" προσωπικα σε σενα,απλα με αφορμη την φραση αυτη...
ο πληθυντικος μας μαρανε...και ετυμολογικα ο πληθυντικος αναφερεται στο πληθος,οχι στον ενα.γιαυτο γουσταρω τα αγγλικα που εχουν you και τελος.
αν ηταν να με σεβονται ας με λεγανε μαλακα κιολας,δεν τρεχει μια...
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....