Σελίδα 28 από 30 ΠρώτοΠρώτο ... 182324252627282930 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 406 έως 420 από 447

Θέμα: sport touring για μεγαλο ταξιδι...

πολυμηχανο μελος Το avatar του/της motomaniac
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Κάποια στιγμή, εξαντλεις τις ενδιαφέρουσες διαδρομές και λιμναζεις λίγο. Δεν είναι άσχημο το "χιλιάρικο" σε μια μέρα, αρκεί να είναι φρεσκαδουρα και ευχαρίστηση. Και τα εουρος δεν πολυβοηθανε κιόλας.
    αυτο με τα εουρος ειναι το κυριως προβλημα μου. ειτε θα αφορα ειτε λαστιχα λαδια οτιδηποτε... δεν μπορεις πλεον ουτε να βγεις βολτα να γουσταρεις αμα δεν τουλαχιστον ενα 50αρικο στη τσεπη.

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    Το προβλημα μου ειναι με το δεξι γονατο το οποιο λογω καποιου ορθοπεδικου προβληματος (το οποιο δεν θυμαμαι πως λεγεται, οχι μηνισκος παντως) και λογω του οτι το ειχα ταλαιπωρησει επιπλεον με μια πτωση που ειχα και χτυπησα εκει. Οποτε τωρα δεν μπορω να το εχω λυγισμενο πολυ για πολυ ωρα. Το αριστερο ειναι οκ.

Μοτομανιακ τις γωνιες τις βρισκω απο 'δω ρε: www.cycle-ergo.com.
    To 'χα ποσταρει σε θρεντ μπας και ψαχνοταν κανενας. Βαζεις υψος και μηκος καβαλου και σου βγαζει γωνιες στα γονατα, στους μοιρους και στη μεση για τα περισσοτερα μοτορια.
    Δεν εχει προφανως απολυτη ακριβεια αλλα παιρνεις ενα μπουσουλα.
    MADE IN JAPAN 日本製

πολυμηχανο μελος Το avatar του/της motomaniac
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bob_o_mastoras Προβολή μηνύματος
    Το προβλημα μου ειναι με το δεξι γονατο το οποιο λογω καποιου ορθοπεδικου προβληματος (το οποιο δεν θυμαμαι πως λεγεται, οχι μηνισκος παντως) και λογω του οτι το ειχα ταλαιπωρησει επιπλεον με μια πτωση που ειχα και χτυπησα εκει. Οποτε τωρα δεν μπορω να το εχω λυγισμενο πολυ για πολυ ωρα. Το αριστερο ειναι οκ.

Μοτομανιακ τις γωνιες τις βρισκω απο 'δω ρε: www.cycle-ergo.com.
    To 'χα ποσταρει σε θρεντ μπας και ψαχνοταν κανενας. Βαζεις υψος και μηκος καβαλου και σου βγαζει γωνιες στα γονατα, στους μοιρους και στη μεση για τα περισσοτερα μοτορια.
    Δεν εχει προφανως απολυτη ακριβεια αλλα παιρνεις ενα μπουσουλα.
    ρε παλαβε εχω χονδροπαθεια και υγρο και στα δυο γονατα.. χθες επεσα σε εντουραδα με αρκετουτσικα.. τι με λες?
    ασε ρε τα λινκ και το ιντερνετ και πανε καβαλα καμια μηχανη να δεις αμα εισαι ανετος. εισαι μακρια να σε δανειζα το cbr μου.

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Μπομπ για σενα βγήκε το προτζεκτ!
    Όχι μόνο κάνεις το ταξιδακι σου, αλλά σου μένει και το μηχανάκι να το κάνεις πομονα στα χωράφια με τα βότανα! !!!!
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zopas
    Το κάθε μηχανακι εχει το τομεα του και α υτο δεν αλλαζει...τα μεγαλα ον ταξίδια θελουν μαστόδοντα για να είναι οσο το δυνατον απολαυστικα και ξεκουραστα...ολες οι αλλεσ λυσεις δοκιμαζουν την εξωτερικη και εσωτερικη αντοχή του αναβατη και δεν είναι πλεον η αναμενομενη απολαυση..με την ιδια λογικη δεν μπορεις να τρεξεις αγωνες πιστας με μια μη καταλληλη μηχανη επειδή δεν εχεις χρηματα..το ιδιο και το ταξιδι...εχω φιλους που ειχανε πολλα προβλήματα, κυριως από τον καιρο, στις κατω χωρες και ένα δυο γνωστοι ειχαν και ατυχηματα σοβαρα και αντε ξεμπερδευε...

Σαφεστατα μπορεις να πας με ένα 600σαρι στην μπουνταμπανγκ στην γερμανια αλλα δεν θα το συνιστουσα..με αμαξι πηγαίναμε 180 χλμ στο κοντερ και παρο όλα αυτά με επιανε φοβος γιατι ολοι προσπερνουσαν σαν τρελλοι...φαντασου να σε πιασει και καιρος..τελος παντων..

Μακρινα ταξίδια σημαινει μηχανη με αξιοπιστια, προστασια απολυτη, βελουδινη λειτουργια, οικονομια και σε αυτό το τομεα ένα παν-γιουροπεαν χοντα είναι μια σεμνη, φθηνη και αριστη λυση που δεν προκειται να σε προδωσει ποτε....για όλα τα αλλα ρισκάρεις χωρις λογο αλλα περι ορεξεως...

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από zopas Προβολή μηνύματος
    ..για όλα τα αλλα ρισκάρεις χωρις λογο ...
    Ναι μωρέ, χωρίς λόγο. Τι λόγους μπορείς να έχεις ώστε να μην αγοράσεις ένα PanEuro?
    Sent from me using a computer.

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    I am back υστερα απο ενα ταξιδακι. Σας ελειψα;;;

Μαλλον africa θα παρω μαγκες οποτε...
    Αν με επελεγαν παντως για το project θα το κανα. Εστω και με harley.. Δερματινο perfecto εχω, marteens μποτες εχω, δερματινα γαντια επισης. Μου λειπει η μπαντανα, το δερματινο παντελονι με κροσια και το ραφτο στην πλατη απο καποια λεσχη.

Τωρα που το καλοδιαβασα ειδα οτι προκειται για κατι σαν reality οποτε να παρουν τα @@ μου! Χαχαχαχα!
    MADE IN JAPAN 日本製

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από daz Προβολή μηνύματος
    Ναι μωρέ, χωρίς λόγο. Τι λόγους μπορείς να έχεις ώστε να μην αγοράσεις ένα PanEuro?

Δεν μπορω να σκεφτω κανεναν.
    Ολοι οι δρομοι οδηγουν εκει...

Να μην είσαι σεμνός ας πούμε.
    Τα αμερικανά γράφουν ότι το αναφερθέν γρουν είναι άριστο για Τούρινγκ στα χαιγουεϊζ με τις ατέλειωτες ευθείες και μόνο.

Moderator
    Να μην είσαι σεμνός ας πούμε.

Ή να είσαι ριψοκίνδυνος!

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Μηχανάκι για μεγάλα ταξίδια?
    Αυτό είναι πολύ καλό και δεν βαριεσαι και στις ατέλέιωτες ευθείες, παίζεις με τα κουμπάκια!

Αστεία αστεία πανε κατι ταξίδια με τετοια μεσα στη χλιδή, και με τρειλερ μερικοί!
    Κι εχει και airbag λέμε.
    Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων goldwing2014.jpg‎  
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sapila racing Προβολή μηνύματος
    Μηχανάκι για μεγάλα ταξίδια?
    Αυτό είναι πολύ καλό και δεν βαριεσαι και στις ατέλέιωτες ευθείες, παίζεις με τα κουμπάκια!

Αστεία αστεία πανε κατι ταξίδια με τετοια μεσα στη χλιδή, και με τρειλερ μερικοί!
    Κι εχει και airbag λέμε.
    Εντυπωσιακό!

Ο περιστροφικός διακόπτης κάτω αριστερά, δίπλα απ' το κουμπί των αλάρμ, είναι για την ρύθμιση του αέρα στο πρόσωπο ή στα πόδια του αναβάτη?

Εντυπωσιακό!

Ο περιστροφικός διακόπτης κάτω αριστερά, δίπλα απ' το κουμπί των αλάρμ, είναι για την ρύθμιση του αέρα στο πρόσωπο ή στα πόδια του αναβάτη?
    ύψος δέσμης προβολέα ρε βλάχο, αλλά που να ξέρεις εσύ από μηχανάκια προχώ, ο δικός σας ο προβολέας του τενεκέ παίζει μόνος του πάνω κάτω

εντιτ: Αυτή η μοτοσικλέτα πάντως θα έπρεπε να διαφημίζεται (στον πραγματικό κόΖμο): A bike created for those who cannot think of not driving their car.

Moderator
    ύψος δέσμης προβολέα ρε βλάχο, αλλά που να ξέρεις εσύ από μηχανάκια προχώ, ο δικός σας ο προβολέας του τενεκέ παίζει μόνος του πάνω κάτω
    Φίλε, αυτό είναι το αυτόματο σινιάλο για να κάνουν στην άκρη οι αργοί για να μη μας κόβουν την φόρα στην ανηφόρα.

Έχει ΚΑΙ ρύθμιση δέσμης φωτός το τενερέ λέμε!

Αμ πως!

Ειμαιστο φαναρι και χαζευω ενα μαυρο φουζουρου που περιμενει.... Μεγαλο φαινεται σε μαυρο, σκεφτηκα.....

Και με το που το λεω, σκαει το του σαπιλα αναμεσα απο μενα και το μαυρο φουζουρου..... Το εκρυψε, το εκανε να φαινεται παπακι....

Εκτοτε γελαω με οποιον μου λεει οτι εχω παπορι
    πουτσ@@@@@@@@@

Παρόμοια θέματα

1. Στολή διαιρούμενη για χρήση Sport Touring.
    από Vice στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 20/07/2014, 09:06
  2. Αναζήτηση και προβληματισμός για αγορά sport-touring μοτοσικλέτας
    από zzr2005 στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 88
    Τελευταίο μήνυμα: 17/03/2012, 22:15
  3. Πρόταση για Sport touring μηχανή...
    από gispy στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 61
    Τελευταίο μήνυμα: 04/09/2008, 03:11
  4. Sport touring για ψηλούς
    από telihawk στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 10/07/2008, 07:45

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ