Το προβλημα μου ειναι με το δεξι γονατο το οποιο λογω καποιου ορθοπεδικου προβληματος (το οποιο δεν θυμαμαι πως λεγεται, οχι μηνισκος παντως) και λογω του οτι το ειχα ταλαιπωρησει επιπλεον με μια πτωση που ειχα και χτυπησα εκει. Οποτε τωρα δεν μπορω να το εχω λυγισμενο πολυ για πολυ ωρα. Το αριστερο ειναι οκ.
Μοτομανιακ τις γωνιες τις βρισκω απο 'δω ρε: www.cycle-ergo.com.
To 'χα ποσταρει σε θρεντ μπας και ψαχνοταν κανενας. Βαζεις υψος και μηκος καβαλου και σου βγαζει γωνιες στα γονατα, στους μοιρους και στη μεση για τα περισσοτερα μοτορια.
Δεν εχει προφανως απολυτη ακριβεια αλλα παιρνεις ενα μπουσουλα.
MADE IN JAPAN 日本製
Μπομπ για σενα βγήκε το προτζεκτ!
Όχι μόνο κάνεις το ταξιδακι σου, αλλά σου μένει και το μηχανάκι να το κάνεις πομονα στα χωράφια με τα βότανα! !!!!![]()
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Το κάθε μηχανακι εχει το τομεα του και α υτο δεν αλλαζει...τα μεγαλα ον ταξίδια θελουν μαστόδοντα για να είναι οσο το δυνατον απολαυστικα και ξεκουραστα...ολες οι αλλεσ λυσεις δοκιμαζουν την εξωτερικη και εσωτερικη αντοχή του αναβατη και δεν είναι πλεον η αναμενομενη απολαυση..με την ιδια λογικη δεν μπορεις να τρεξεις αγωνες πιστας με μια μη καταλληλη μηχανη επειδή δεν εχεις χρηματα..το ιδιο και το ταξιδι...εχω φιλους που ειχανε πολλα προβλήματα, κυριως από τον καιρο, στις κατω χωρες και ένα δυο γνωστοι ειχαν και ατυχηματα σοβαρα και αντε ξεμπερδευε...
Σαφεστατα μπορεις να πας με ένα 600σαρι στην μπουνταμπανγκ στην γερμανια αλλα δεν θα το συνιστουσα..με αμαξι πηγαίναμε 180 χλμ στο κοντερ και παρο όλα αυτά με επιανε φοβος γιατι ολοι προσπερνουσαν σαν τρελλοι...φαντασου να σε πιασει και καιρος..τελος παντων..
Μακρινα ταξίδια σημαινει μηχανη με αξιοπιστια, προστασια απολυτη, βελουδινη λειτουργια, οικονομια και σε αυτό το τομεα ένα παν-γιουροπεαν χοντα είναι μια σεμνη, φθηνη και αριστη λυση που δεν προκειται να σε προδωσει ποτε....για όλα τα αλλα ρισκάρεις χωρις λογο αλλα περι ορεξεως...
I am back υστερα απο ενα ταξιδακι. Σας ελειψα;;;
Μαλλον africa θα παρω μαγκες οποτε...
Αν με επελεγαν παντως για το project θα το κανα. Εστω και με harley..Δερματινο perfecto εχω, marteens μποτες εχω, δερματινα γαντια επισης. Μου λειπει η μπαντανα, το δερματινο παντελονι με κροσια και το ραφτο στην πλατη απο καποια λεσχη.
Τωρα που το καλοδιαβασα ειδα οτι προκειται για κατι σαν reality οποτε να παρουν τα @@ μου! Χαχαχαχα!
MADE IN JAPAN 日本製
Μηχανάκι για μεγάλα ταξίδια?
Αυτό είναι πολύ καλό και δεν βαριεσαι και στις ατέλέιωτες ευθείες, παίζεις με τα κουμπάκια!
Αστεία αστεία πανε κατι ταξίδια με τετοια μεσα στη χλιδή, και με τρειλερ μερικοί!
Κι εχει και airbag λέμε.![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
ύψος δέσμης προβολέα ρε βλάχο, αλλά που να ξέρεις εσύ από μηχανάκια προχώ, ο δικός σας ο προβολέας του τενεκέ παίζει μόνος του πάνω κάτω
εντιτ: Αυτή η μοτοσικλέτα πάντως θα έπρεπε να διαφημίζεται (στον πραγματικό κόΖμο): A bike created for those who cannot think of not driving their car.
Ειμαιστο φαναρι και χαζευω ενα μαυρο φουζουρου που περιμενει.... Μεγαλο φαινεται σε μαυρο, σκεφτηκα.....
Και με το που το λεω, σκαει το του σαπιλα αναμεσα απο μενα και το μαυρο φουζουρου..... Το εκρυψε, το εκανε να φαινεται παπακι....
Εκτοτε γελαω με οποιον μου λεει οτι εχω παπορι
πουτσ@@@@@@@@@