Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Τολη εφτά εσένα σκέφτηκα... Συνημμένο 338556 Εμένα δεν μου το πρότεινες όταν έλεγα να έρθω Αθήνα...!
Δημοσιεύθηκε αρχικά από GiorgosLa Εμένα δεν μου το πρότεινες όταν έλεγα να έρθω Αθήνα...! Θα σκάλωνε λίγο στο ασανσέρ. ps: Πως το χώρεσε; Εμένα δεν έμπαινε με τίποτα σε ασανσέρ 4 ατόμων.
Δημοσιεύθηκε αρχικά από S705 ... Ποσο μπροστά ηταν ο ορίζοντας...
Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Ποσο μπροστά ηταν ο ορίζοντας... Δεν θυμάμαι κάτι!! Για κάντο λιανά να καταλάβουμε.
Η ΚΑΛΗ Η ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΟΜΑΞΕΙ... ....ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΣΤΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ!!!!!
Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Τολη εφτά εσένα σκέφτηκα... Συνημμένο 338556 Το σχεδιάζω μην ανησυχείς.
Φίου φίου φι φι φίου
Δημοσιεύθηκε αρχικά από S705 Δεν θυμάμαι κάτι!! Για κάντο λιανά να καταλάβουμε. Αυτά τα αυτοκόλλητα τα θυμάμαι στο κράνος του και στο dominator από το 2010 ή το 11, πότε ήταν η ετήσια στα Μετέωρα;
Όχι "αμήχανος" πλέον...
http://38.media.tumblr.com/6d7c0064f...28efo1_500.gif
RACING Because football,basketball & golf require ONE BALL Viva Italia 2015 Σικελία 2016
χωρις παρεξηγησεις
Now people keep asking if we're going to change I look'em in the eye Tell'em no fucking way !!!
Άντε οι δύ πρώτες. Η τρίτη τι στο καλό είναι;;;
Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Άντε οι δύ πρώτες. Η τρίτη τι στο καλό είναι;;; Για να πίνεις φραπέ με διπλό καλαμάκι υποθέτω.... Θα άρχιζα τώρα να ποστάρω τις αλοιφές για τη Θεσ/νίκη και τον υπόλοιπο κόσμο αλλά βαριέμαι
Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Για να πίνεις φραπέ με διπλό καλαμάκι υποθέτω.... Θα άρχιζα τώρα να ποστάρω τις αλοιφές για τη Θεσ/νίκη και τον υπόλοιπο κόσμο αλλά βαριέμαι χωσε ρε συ... τι βαριεσαι :P
Δημοσιεύθηκε αρχικά από Hell_Rider χωσε ρε συ... τι βαριεσαι :P Γραφω απο κινητο ρε συ. Θα σου τα πει κι ο Αμυρου. Εχει τρελη αδυναμια στις αλοιφες και απο γαστρονομικης αποψης και απο φαρμακευτικης Δωσ'του σαντουιτς με σουβλακι και voltaren να γλυφει τα δαχτυλα του
Στην Ναυαρινου στην Θεσσαλονικη...υπαρχει το μαγαζι... Αμυρου...
Φύγαμε... Μιά τούμπα λίμπρε που είναι και της μόδας. Και επειδή με το αλκοόλ συνήθως με πιάνει πείνα, κανένα ωραίο σαντουιτσάδικο για γύρο/ψωμάκι/σαλάτα :P