Σελίδα 28 από 136 ΠρώτοΠρώτο ... 1823242526272829303132333878128 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 406 έως 420 από 2034

Θέμα: HABEMUS PAPAM 3

Είδα φως και μπήκα! Το avatar του/της nick_VFR
    Το δημοψήφισμα έχει πλέον μείνει πολύ πίσω μας, αλλά ας δούμε κάτι.

"Λίγες ημέρες πριν από το δημοψήφισμα, γνωρίστηκα με ένα νέο 24 ετών που δουλεύει σερβιτόρος στη Νέα Ερυθραία. Η ώρα ήταν περασμένη και καθώς στην παρέα μιλούσαμε για τις εξελίξεις, πλησίασε διερευνητικά στο τραπέζι. Τον ρώτησα τι θα ψηφίσει. «Ναι», μου είπε, «αλλά είμαι ο μόνος στην παρέα μου». Πιάσαμε την κουβέντα και μέσα σε δέκα λεπτά μάς διηγήθηκε την ίδια τη ζωή του. Εχασε τον πατέρα του στα 15 του χρόνια κι άρχισε από τότε να δουλεύει για να ζήσει και τη μητέρα του. Με δύο δουλειές πρωί βράδυ, όχι μόνο κατόρθωσε να τελειώσει το Οικονομικό Πανεπιστήμιο, αλλά τώρα συγκεντρώνει χρήματα για μεταπτυχιακό στην Αγγλία. Παγώσαμε όταν αυθόρμητα μας είπε ότι έχει ζήσει για ενάμιση χρόνο χωρίς ρεύμα γιατί «δεν μας έφταναν».

«Και γιατί θα ψηφίσεις “ναι” αφού εδώ θα ’ναι δύσκολο να βρεις δουλειά στο αντικείμενό σου;», τον ρωτήσαμε. «Γιατί από τις σπουδές μου ξέρω ότι αργά ή γρήγορα η οικονομία θα κάνει κύκλο, θα ανακάμψει και θα υπάρξουν ξανά ευκαιρίες. Αυτό προσπαθώ να εξηγήσω στους φίλους μου. Οτι θα είναι έγκλημα να πάμε στη δραχμή, γιατί θα αποκοπεί η Ελλάδα από τον κόσμο και θα ματαιώσει όλα τα όνειρά μας, με πρώτο τις σπουδές στο εξωτερικό. Αλλά δεν το καταλαβαίνουν γιατί οι περισσότεροι μεγάλωσαν χωρίς να στερηθούν τίποτα και τώρα νομίζουν ότι εκδικούνται τους πάντες μη έχοντας να χάσουν τίποτα». Θα σας ξαφνιάσει και κάτι ακόμη που είπε: «Μην πιστεύετε τα ποσοστά που λένε για τη νεανική ανεργία. Οποιος νέος έχει πραγματική ανάγκη να δουλέψει, βρίσκει δουλειά και σήμερα στη χώρα μας. Εχω περάσει από πολλά εστιατόρια. Δεν υπάρχει Ελληνας στη λάντζα. Απλώς κανείς δεν καταδέχεται δουλειές που θεωρεί ότι τον υποτιμούν»."

http://www.kathimerini.gr/824156/opi...y-genna-elpida

Το παραθέτω κυρίως ως απάντηση σε όσους έδωσαν διαστάσεις "ταξικής πάλης" στο δημοψήφισμα, υποστηρίζοντας ότι ΝΑΙ ψήφισαν οι προνομιούχοι και ΟΧΙ όλοι οι υπόλοιποι...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Σόρρυ ρε μάγκες...πριν 2 εβδομάδες, το 62% δεν ψήφισε ΟΧΙ στα μέτρα;

Τέλος το 70% των ερωτηθέντων φέρεται να τάσσεται υπέρ της συμφωνίας με σκληρούς όρους (το 63% όσων ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ και το 89% όσων ψηφίζουν Ν.Δ.)
    http://www.imerisia.gr/article.asp?c...ubid=113611895

WTF
    ελα ντε... αφου υπαρχουν οι δημοσκοπησεις (και μαλιστα της ημερησιας) τι να κλασει το δημοψηφισμα...

κανε υπομονη Βυρωνα.... ή αυτοι θα γινουν (εγιναν δηλαδη) παπαδημοι ή θα ερθει ο Βαγγελας και η Φωφη να μας σωσει...

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ggs Προβολή μηνύματος
    ελα ντε... αφου υπαρχουν οι δημοσκοπησεις (και μαλιστα της ημερησιας) τι να κλασει το δημοψηφισμα...

κανε υπομονη Βυρωνα.... ή αυτοι θα γινουν (εγιναν δηλαδη) παπαδημοι ή θα ερθει ο Βαγγελας και η Φωφη να μας σωσει...
    Ποιας ημερήσιας ρε φίλε. Για την εφημερίδα των συντακτών είναι η δημοσκόπηση...και ο σύριζα προηγείται σχεδόν 22%
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Ποιας ημερήσιας ρε φίλε. Για την εφημερίδα των συντακτών είναι η δημοσκόπηση...και ο σύριζα προηγείται σχεδόν 22%
    αλλη "ανεξαρτητη" φυλλαδα...

απο πρωτη φορα αριστερα , πεμπτη φορα ΠΑΣΟΚ....

αλλη "ανεξαρτητη" φυλλαδα...

απο πρωτη φορα αριστερα , πεμπτη φορα ΠΑΣΟΚ....
    Καλά...δεν τη λες και δεξιά εφημερίδα. Οι της πρώην Ελευθεροτυπίας δεν την βγάζουν;
    Ποιους να διαβάσουμε, την wall street journal?
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Καλά...δεν τη λες και δεξιά εφημερίδα. Οι της πρώην Ελευθεροτυπίας δεν την βγάζουν;
    Ποιους να διαβάσουμε, την wall street journal?
    διαβαζε οτι θες ρε συντροφε... άλλωστε , όλοι για τον σοσιαλισμό παλεύουμε σ αυτο τον τοπο ...

...και καλη τυχη μάγκες Το avatar του/της bulmont
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nick_VFR Προβολή μηνύματος

"Λίγες ημέρες πριν από το δημοψήφισμα, γνωρίστηκα με ένα νέο 24 ετών που δουλεύει σερβιτόρος στη Νέα Ερυθραία. Η ώρα ήταν περασμένη και καθώς στην παρέα μιλούσαμε για τις εξελίξεις, πλησίασε διερευνητικά στο τραπέζι. Τον ρώτησα τι θα ψηφίσει. «Ναι», μου είπε, «αλλά είμαι ο μόνος στην παρέα μου». Πιάσαμε την κουβέντα και μέσα σε δέκα λεπτά μάς διηγήθηκε την ίδια τη ζωή του. Εχασε τον πατέρα του στα 15 του χρόνια κι άρχισε από τότε να δουλεύει για να ζήσει και τη μητέρα του. Με δύο δουλειές πρωί βράδυ, όχι μόνο κατόρθωσε να τελειώσει το Οικονομικό Πανεπιστήμιο, αλλά τώρα συγκεντρώνει χρήματα για μεταπτυχιακό στην Αγγλία. Παγώσαμε όταν αυθόρμητα μας είπε ότι έχει ζήσει για ενάμιση χρόνο χωρίς ρεύμα γιατί «δεν μας έφταναν».

«Και γιατί θα ψηφίσεις “ναι” αφού εδώ θα ’ναι δύσκολο να βρεις δουλειά στο αντικείμενό σου;», τον ρωτήσαμε. «Γιατί από τις σπουδές μου ξέρω ότι αργά ή γρήγορα η οικονομία θα κάνει κύκλο, θα ανακάμψει και θα υπάρξουν ξανά ευκαιρίες. Αυτό προσπαθώ να εξηγήσω στους φίλους μου. Οτι θα είναι έγκλημα να πάμε στη δραχμή, γιατί θα αποκοπεί η Ελλάδα από τον κόσμο και θα ματαιώσει όλα τα όνειρά μας, με πρώτο τις σπουδές στο εξωτερικό. Αλλά δεν το καταλαβαίνουν γιατί οι περισσότεροι μεγάλωσαν χωρίς να στερηθούν τίποτα και τώρα νομίζουν ότι εκδικούνται τους πάντες μη έχοντας να χάσουν τίποτα». Θα σας ξαφνιάσει και κάτι ακόμη που είπε: «Μην πιστεύετε τα ποσοστά που λένε για τη νεανική ανεργία. Οποιος νέος έχει πραγματική ανάγκη να δουλέψει, βρίσκει δουλειά και σήμερα στη χώρα μας. Εχω περάσει από πολλά εστιατόρια. Δεν υπάρχει Ελληνας στη λάντζα. Απλώς κανείς δεν καταδέχεται δουλειές που θεωρεί ότι τον υποτιμούν»."

Το παραθέτω κυρίως ως απάντηση σε όσους έδωσαν διαστάσεις "ταξικής πάλης" στο δημοψήφισμα, υποστηρίζοντας ότι ΝΑΙ ψήφισαν οι προνομιούχοι και ΟΧΙ όλοι οι υπόλοιποι...

Δηλαδή ισχυριζόταν ο τύπος, ότι με δυό δουλειές και δεν είχε να πληρώσει το ρεύμα. Ε, άς έκανε
    και μια τρίτη δουλειά, ας διεκδικούσε καλύτερο μεροκάματο, ας έκοβε τα κωλόμπαρα............

Η ας πήγαινε και καμμιά φορά σε καμμιά απεργία...................................

Κι΄από Ξανθόπουλους και Καϊλες έχουμε χορτάσει...........................
    "ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"

διαβαζε οτι θες ρε συντροφε... άλλωστε , όλοι για τον σοσιαλισμό παλεύουμε σ αυτο τον τοπο ...
    Γιάννο...εσύ; https://youtu.be/4kQ9tpC4iDM
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Γιάννο...εσύ; https://youtu.be/4kQ9tpC4iDM
    ε, ναι ρε... με δυο Ν...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	10624954_926301034058189_9185375314821666996_n.jpg 
Προβολές:	144 
Μέγεθος:	42,4 KB 
ID:	338681

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nick_VFR Προβολή μηνύματος

Εμετός και αηδία.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από bulmont Προβολή μηνύματος
    Δηλαδή ισχυριζόταν ο τύπος, ότι με δυό δουλειές και δεν είχε να πληρώσει το ρεύμα. Ε, άς έκανε
    και μια τρίτη δουλειά, ας διεκδικούσε καλύτερο μεροκάματο, ας έκοβε τα κωλόμπαρα............

Η ας πήγαινε και καμμιά φορά σε καμμιά απεργία...................................

μπορεί να ζούσε χωρίς ρεύμα στην εφηβεία του. όχι τώρα.

δεν χρειάζεται να είσαι τόσο σκληρός χωρίς να ξέρεις τι έχει περάσει κάποιος που δεν ξέρεις

...και καλη τυχη μάγκες Το avatar του/της bulmont
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ζεύκας Προβολή μηνύματος
    μπορεί να ζούσε χωρίς ρεύμα στην εφηβεία του. όχι τώρα.

δεν χρειάζεται να είσαι τόσο σκληρός χωρίς να ξέρεις τι έχει περάσει κάποιος που δεν ξέρεις

''Εχασε τον πατέρα του στα 15 του χρόνια κι άρχισε από τότε να δουλεύει για να ζήσει και τη μητέρα του. Με δύο δουλειές πρωί βράδυ, όχι μόνο κατόρθωσε να τελειώσει το Οικονομικό Πανεπιστήμιο, αλλά τώρα συγκεντρώνει χρήματα για μεταπτυχιακό στην Αγγλία.''

Επειδή αυτό διάβασα, κατάλαβα ότι ο εν λόγω δημοσιοκάφρος γράφει ψέματα, μια ιστορία από το
    μυαλό του. Κατάλαβα ότι ο εν λόγω ''συνειδητοποιημένος νεαρός που θα ψηφίσει όχι'' είναι αποκύημα της
    φαντασίας του εν λόγω παπαγαλακίου, με ότι αυτό συνεπάγεται.............
    "ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    μπραβο σε καθε νεο που αγωνιζεται
    ο συγκεκριμενος ομως απο το αντικειμενο που εχει σπουδασει θα επρεπε να γνωριζει οτι η διαθεσιμοτητα σε θεσεις λατζας δεν μειωνει την νεανικη ανεργια

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας

δλδ εδώ πιστεύεις ότι είναι υπαρκτό πρόσωπο.......

''Εχασε τον πατέρα του στα 15 του χρόνια κι άρχισε από τότε να δουλεύει για να ζήσει και τη μητέρα του. Με δύο δουλειές πρωί βράδυ, όχι μόνο κατόρθωσε να τελειώσει το Οικονομικό Πανεπιστήμιο, αλλά τώρα συγκεντρώνει χρήματα για μεταπτυχιακό στην Αγγλία.''

Επειδή αυτό διάβασα, κατάλαβα ότι ο εν λόγω δημοσιοκάφρος γράφει ψέματα, μια ιστορία από το
    μυαλό του. Κατάλαβα ότι ο εν λόγω ''συνειδητοποιημένος νεαρός που θα ψηφίσει όχι'' είναι αποκύημα της
    φαντασίας του εν λόγω παπαγαλακίου, με ότι αυτό συνεπάγεται.............
    .....ενώ είναι μια φανταστική ιστορία;; μάλιστα.

Πάντως επειδή δεν ξέρω εάν όντως διάβασες το άρθρο, ο πρωταγωνιστής της ιστορίας είπε ότι θα ψηφίσει "ΝΑΙ"

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από dimmie_72 Προβολή μηνύματος
    όταν χρειάζεσαι 5 μήνες συνεχών αποτυχιών και ταλαιπωρίας 10 εκ. κόσμου για να μάθεις το μάθημά σου ενώ ολόκληρες οικονομίες καταρρέουν σε 1 Σ/Κ, τότε είσαι απλά επικίνδυνος.
    Το ότι μπορεί λόγω των περιστάσεων να ηρωοποιηθείς κιόλας, ουδόλως αλλάζει την κατάσταση.
    Επικίνδυνοι και ήρωες έχουν περάσει πολλοί.
    Βλέπε Τσίπρας, Βαρουφάκης, Μεταξάς (τουμπεκί και φίμωτρο στις εφημερίδες για τον υπεύθυνο του τοπρπιλλισμού της Έλλης ήδη από 15 Αυγ. αλλά "βροντοφώναξε" το ΟΧΙ), ΠαπανδρέουΧ2 κ.α.
    Οπότε όταν ταλαιπωρείς τον κόσμο για 5 χρόνια χωρίς να μάθεις τίποτα τι είσαι;

Τα υπόλοιπα θα τα δείξει η ιστορία. Το μόνο σίγουρο ότι δεν θα είμαστε εδώ να δούμε το αν και πότε θα αλλάξει η ευρώπη.
    joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.

Παρόμοια θέματα

1. HABEMUS PAPAM 2
    από panavour στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1994
    Τελευταίο μήνυμα: 14/07/2015, 00:57
  2. Habemus Papam
    από vaska στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2045
    Τελευταίο μήνυμα: 23/05/2015, 09:55
  3. habemus Papa(dima)m!!!
    από DrBig στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 19