Σελίδα 28 από 74 ΠρώτοΠρώτο ... 18232425262728293031323338 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 406 έως 420 από 1107

Θέμα: πιότητα φτουκατι

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Cpt. Haddock Προβολή μηνύματος
    Ακυρο ποστ. Οπως βλέπεις, το θρεντ γυρισε στην πλακα και το χαβαλε που κανουμε μεταξυ μας. Δε χρειάζεται ουτε πικρια, ουτε σοβαροφάνεια. Μπουρδελα ειναι ολα, λεφτα να ειχαμε να τα αγοράζαμε μονο.
    +115 (πλεον.. )

Πολυ πολυ σωστος καπετανιο!!!
    MADE IN JAPAN 日本製

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    @ Ζεύκας

εσύ γράφεις τα συμπεράσματά σου από την εμπειρία σου, εγώ όμως (σύμφωνα με τα γραφόμενά σου) δεν μπορώ να την λάβω σοβαρά υπόψιν γιατί δεν είναι βιωματική μου εμπειρία....

επομένως, την εμπειρία σου δεν μπορώ να την μεταφέρω αλλού γιατί ενδεχομένως αλλού μπορεί να χαρακτηριστεί ως "παπαριά και αναμετάδωση μιας είδηση που είχα διαβάσει"

σωστά ή χάνω κάτι?
    εσύ κάντην ότι θες, άμα σου αρέσει κράτα την εάν όχι γράφτη εκεί που δεν πιάνει μελάνι.

αλλά μην την μεταδίδεις, η τουλ λεγε "έτσι άκουσα".

έαν με ρωτήσει ένας φίλος μου "Ρε Ζεύκα πως σου φαίνεται το fjr, να το πάρω;", θα του πω "αγορίνα δν έχω ιδέα"
    δεν θα του πω γαμάει και πάει πάντου επειδή είδα το Σπυράκο να αλωνίζει την Πίνδο το καλοκαίρι.

εάν με ρωτήσει κάποιος για το trail braking θα του πω "Δεν έχω ιδέα" παρόλο που έχω διαβάσει τόσα άρθρα και έχω δει τόσα βίντεο.

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Αν δεν έχουμε καβαλήσει, αλλά έχουμε ακούσει ντουκάτι, μπορούμε να τα κράζουμε; Εγώ θα ντρεπόμουν να σταθώ στο φανάρι με τέτοιο ήχο.
    Life begins at 45°.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Αν δεν έχουμε καβαλήσει, αλλά έχουμε ακούσει ντουκάτι, μπορούμε να τα κράζουμε; Εγώ θα ντρεπόμουν να σταθώ στο φανάρι με τέτοιο ήχο.
    εγω στο φαναρι το σβηνω απο την ντροπη μου
    κουκουρουκουκου

Καλό είναι αυτό. Θα αντέξει και παραπάνω.
    Life begins at 45°.

άμα έχεις ακούσει στο φανάρι ντουκάτι να κροταζίζει, αυτό είναι βιωματική εμπειρία άρα κράξε ελεύθερα

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από toyar Προβολή μηνύματος
    σωστα και τεκμηριωμενα ολα τα παραπανω
    ομως βλεπουν την πραγματικοτητα καπως μονοδιαστατα
    ενα μηχανακι ''περναει το αλλο απο πανω'' απο τη μερια του καγκουρα, του χερα, του γκαζιαρη, του κ@υλωμενου........
    σαν βιομηχανικα προιοντα ομως για να ειναι ολοκληρωμενη η συγκριση πρεπει να μπουν ενα σωρο παραγοντες οπως:
    -κοστος αγορας
    -κοστος συντηρησης
    -αξιοπιστία
    -αντοχη στο χρονο
    -μεταπωλητικη αξια
    -κοστος χρησης
    -επαρκεια ανταλλακτικων
    -ευκολια συντηρησης
    -φιλικοτητα χρησης
    -καταναλωση καυσιμου
    -εγγυηση
    -after sales
    και διαφορα αλλα στα οποια συνολικα οι γιαπωνεζοι διαχρονικα παιζουν μονοι τους ετσι ωστε να μπορει κανεις να χαρακτηρισει τις μοτο τους γενικα καλυτερα προιοντα
    τωρα αν καποιος θελει σημερα να δωσει ενα σημαντικο ποσο για να αγορασει δυο κλικ παραπανω οδηγικη απολαυση θυσιαζοντας αλλα πραγματα γουστο του και καπελο του
    Ναι οκ... με μια τέτοια λίστα ανά χείρας, πας και αγοράζεις πλυντήριο - στεγνωτήριο, όχι μηχανάκι, τουλάχιστον όχι μηχανάκι που το θες για να κ@υλώνεις! Αν λαμβάναμε όλα αυτά υπ΄ όψιν, ακόμα και μόνο γιαπωνέζικα να υπήρχαν στην αγορά, δεν θα κυκλοφορούσε ούτε ένα ss...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Johny the Fox Προβολή μηνύματος
    εγω στο φαναρι το σβηνω απο την ντροπη μου
    εάν επιτρέπεται, ποιό ντουκάτι έχεις;

Η μόνη σωστή απάντηση σε αυτό είναι "hyper".
    Life begins at 45°.

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ζεύκας Προβολή μηνύματος
    τελείως μα τελείως μα τελείως άκυρο επιχείρημα και κρίμα γτ δεν σε είχα για τέτοιο επίπεδο σκέψης.
    Καλά, κι εγώ δε σε είχα για επίπεδο σκέψης "Δικαιούται να ομιλεί μόνο όποιος πληροί τις παρακάτω προϋποθέσεις..."

Αν διάβασες τις απαντήσεις που έδωσα στον Johny the Fox, και συνεχίζεις να νομίζεις ότι με αυτό που είπα εννοούσα αυτό που κατάλαβες... Πάσο.

εγώ πχ εδώ μέσα γράφτηκα το 2005 όταν πρωτο αγόρασα μηχανάκι. αλλά άρχισα να γράφω το 2007.
    μέχρι τότε είχα ξεψαχνίσει όλα τα σημαντικά θέματα του φόρουμ, μιλάμε για ατελείωτα ξενύχτια.
    αλλά δεν έβγαινα να γράψω τη παπαριά μου και να αναμεταδώσω μια είδηση που είχα διαβάσει.

οδήγησα, ταξίδεψα, έπεσα, πλήρωσα, έμαθα, χαμογέλασα, έβρισα και μετά άρχισα να γράφω.
    γι'αυτά τα λίγα που βίωσα, όχι αυτά που άκουσα.
    Μπράβο σου, καλά έκανες, δικαίωμά σου, κι ό,τι άλλο θες.

Αυτό όμως δε σημαίνει ότι αποκτάς το δικαίωμα να στερείς από κάποιον άλλο το να μοιράζεται την όποια άποψή του και "να την κρατάει για τον εαυτό του", όπως λες παρακάτω:

όποιος δεν έχει ιδέα για κάτι απλά έχει ακούσει κάτι κάπου κάποτε παρακαλώ να την κρατήσει για τον εαυτό του.
    εάν μεταφέρει το συμπέρασμα που έβγαλε διαβάζοντας κάτι χωρίς να το έχει ζήσει τότε άστα να πάνε στο διάολο.
    Ο καθένας είναι ελέυθερος να γράφει ό,τι θέλει (εντός των κανονισμών του φόρουμ).

Ούτε επιστημονική κοινότητα είμαστε για να θέλεις περγαμηνές για να μπεις, ούτε scientific journal.

Επίσης, δε θέλει και πολύ μυαλό να ξεχωρίσει κανείς ότι άλλο να μπει κάποιος και να ρημάξει τα τεχνικά λέγοντας ό,τι αρλούμπα του κατέβει, κι άλλο να λέει την άποψή του σε ένα θέμα σαν και αυτό.

Εσύ, έχεις κάθε δικαίωμα να τονε γράψεις στα παλιά σου τα παπούτσια και να πας παρακάτω, να αντικρούσεις αυτά που λέει με αντεπιχειρήματα, και βασικά να μη δώσεις και καμία σημασία.

Να του πεις όμως "Μη γράφεις, γιατί δεν ξέρεις", δεν το έχεις.

Ούτε εσύ, ούτε εγώ, ούτε κανένας.

Τόσο περίπλοκο είναι?

α και που'σαι, εγώ δεν ειρωνεύτηκα, οπότε το τελευταίο σχόλιο κερασμά σου.
    Ούτε εγώ ειρωνεύτηκα.
    Υπάρχουν ήδη κάποιες ενότητες (όπως προείπα πχ τα τεχνικά ή τα tips and tricks) που γίνεται ένας σχετικός έλεγχος στο τί γράφεται.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    Ναι οκ... με μια τέτοια λίστα ανά χείρας, πας και αγοράζεις πλυντήριο - στεγνωτήριο, όχι μηχανάκι
    άντε στην χειρότερη ένα βεστρώμ (τουλ έτσι έχω ακούσει!)

Δηλαδή αν δεν είναι πανάκριβο μπουρδέλο το μηχανάκι δεν σε καψωνει;
    Τι διαβάζω...

Πάω να το πω στα παμφτηνα αξιόπιστα διασκεδαστικά πλυντήρια μου να γελάσουν και ξανάρχομαι.

Εδω κατι κουλους με ξηροκαμπανα τους αφηναμε να περνανε για να μην ακουμε το κραγκα-κραγκα
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    ...

πιστεύω ότι ο καθένας ότι είχε να πει το είπε, οπότε από την πλευρά μου δεν έχει νόημα να ανταπαντήσω.

εάν επιτρέπεται, ποιό ντουκάτι έχεις;
    Αρκετοι γνωριζουν αυτα που εχω ,αλλα δεν ξερουν οτι ειμαι εγω που γραφω.Προτιμαω να μην ειμαι προκλητικος.Παντως απο τα δικα μου ,ενα κροταλιζει,αλλα αν κροταλισει γινεται της πτανας..
    κουκουρουκουκου

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF