εσύ κάντην ότι θες, άμα σου αρέσει κράτα την εάν όχι γράφτη εκεί που δεν πιάνει μελάνι.
αλλά μην την μεταδίδεις, η τουλ λεγε "έτσι άκουσα".
έαν με ρωτήσει ένας φίλος μου "Ρε Ζεύκα πως σου φαίνεται το fjr, να το πάρω;", θα του πω "αγορίνα δν έχω ιδέα"
δεν θα του πω γαμάει και πάει πάντου επειδή είδα το Σπυράκο να αλωνίζει την Πίνδο το καλοκαίρι.
εάν με ρωτήσει κάποιος για το trail braking θα του πω "Δεν έχω ιδέα" παρόλο που έχω διαβάσει τόσα άρθρα και έχω δει τόσα βίντεο.
Αν δεν έχουμε καβαλήσει, αλλά έχουμε ακούσει ντουκάτι, μπορούμε να τα κράζουμε; Εγώ θα ντρεπόμουν να σταθώ στο φανάρι με τέτοιο ήχο.
Life begins at 45°.
Καλό είναι αυτό. Θα αντέξει και παραπάνω.
Life begins at 45°.
Η μόνη σωστή απάντηση σε αυτό είναι "hyper".
Life begins at 45°.
Καλά, κι εγώ δε σε είχα για επίπεδο σκέψης "Δικαιούται να ομιλεί μόνο όποιος πληροί τις παρακάτω προϋποθέσεις..."
Αν διάβασες τις απαντήσεις που έδωσα στον Johny the Fox, και συνεχίζεις να νομίζεις ότι με αυτό που είπα εννοούσα αυτό που κατάλαβες... Πάσο.
Μπράβο σου, καλά έκανες, δικαίωμά σου, κι ό,τι άλλο θες.
Αυτό όμως δε σημαίνει ότι αποκτάς το δικαίωμα να στερείς από κάποιον άλλο το να μοιράζεται την όποια άποψή του και "να την κρατάει για τον εαυτό του", όπως λες παρακάτω:
Ο καθένας είναι ελέυθερος να γράφει ό,τι θέλει (εντός των κανονισμών του φόρουμ).
Ούτε επιστημονική κοινότητα είμαστε για να θέλεις περγαμηνές για να μπεις, ούτε scientific journal.
Επίσης, δε θέλει και πολύ μυαλό να ξεχωρίσει κανείς ότι άλλο να μπει κάποιος και να ρημάξει τα τεχνικά λέγοντας ό,τι αρλούμπα του κατέβει, κι άλλο να λέει την άποψή του σε ένα θέμα σαν και αυτό.
Εσύ, έχεις κάθε δικαίωμα να τονε γράψεις στα παλιά σου τα παπούτσια και να πας παρακάτω, να αντικρούσεις αυτά που λέει με αντεπιχειρήματα, και βασικά να μη δώσεις και καμία σημασία.
Να του πεις όμως "Μη γράφεις, γιατί δεν ξέρεις", δεν το έχεις.
Ούτε εσύ, ούτε εγώ, ούτε κανένας.
Τόσο περίπλοκο είναι?
Ούτε εγώ ειρωνεύτηκα.
Υπάρχουν ήδη κάποιες ενότητες (όπως προείπα πχ τα τεχνικά ή τα tips and tricks) που γίνεται ένας σχετικός έλεγχος στο τί γράφεται.
Δηλαδή αν δεν είναι πανάκριβο μπουρδέλο το μηχανάκι δεν σε καψωνει;
Τι διαβάζω...
Πάω να το πω στα παμφτηνα αξιόπιστα διασκεδαστικά πλυντήρια μου να γελάσουν και ξανάρχομαι.