Σε ειδα χωματινε στον περιφεριακο λουτρακιου το απόγευμα με χαιρετηθηκαμε εγω πηγα για περαχωρα εσυ για την ηβη...ζηλεψα λιγο..ωραιο το ss αλλα ηταν πιο πολυ για χωμα η ωρα![]()
Σε ειδα χωματινε στον περιφεριακο λουτρακιου το απόγευμα με χαιρετηθηκαμε εγω πηγα για περαχωρα εσυ για την ηβη...ζηλεψα λιγο..ωραιο το ss αλλα ηταν πιο πολυ για χωμα η ωρα![]()
Throttle that mysterious friend of ours
Σε είδα φίλε με το λευκό ματ 696, με αμάνικο και καπελάκι(!!!!) τύπου γκόλφ: DUCATI performance και με το γείσο κανονικά μπροστά, να περνάς με 2α για κανα χιλιόμετρο μη στο πάρει το καπέλο ο αέρας... :a31:
Σε είδα Παναγιώτη με το 990 σου να έχεις μείνει από βενζίνη στα διόδια πριν το Λουτράκι, και σε πέταξα για μπιτονακι. Ελπίζω να πήγε καλά το φεστιβαλακι!
ΥΓ: μου αρέσει που σχολίαζα κιόλας το ότι έμεινες ενώ ξέρεις πόσο καιει. Και μετά ήμουν με την ψυχή στο στόμα μπας και καταφέρω να φτάσω Σπάρτη, και τη ρεζερβα να έχει γράψει 75χλμ...
Σε ειδα με τη φειζερ στο λαγονησι και ντελιβεροκουτι πανω της..... δε πειραζει δυσκολες εποχες, παντα ορθιος.
TO AVOID PAIN, THEY AVOID PLEASURE
TO AVOID DEATH, THEY AVOID LIFE
54°10'02.9"N 4°28'40.5"W
Σε ειδα να βαζεις το gs adv κατω απο την ομπρελα για να μην τη βλεπει ο ηλιος...... αντιηλιακο ομως;;;;
Σε βρήκα Ευριπίδη..........τα είπαμε λίγο. .....
![]()
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Σε ειδα φιλτατε με το μπορντο R1 μετα το Στορκ....το πας οσο πάει εις ωραιος Respect![]()
Throttle that mysterious friend of ours
Σας ειδα χθες στην Λ. Σαλαμινος βλαμμενα με τα Tdm φυσικ ακρανωτοι και ο ενας κιόλας διπλοκαβαλο.
Μολις ειδατε το Πορτοκαλι 900 λες και δωθηκε συνθημα για κοντρα.
Γκαζι χωρις αυριο και ο δικαβαλος εκανε απιστευτες σφηνες χωρις αυριο.
Σιγα μην ψαρωνα και ακολουθουσα.
Αν φατε τα μουτρα σας δεν θα σας λυπηθω καθολου.
Υ. Γ: εσυ δικαβαλε tdm σε ποιο σχολειο πηγες και σου μαθανε οτι μπορεις να παρεις ιδιο μηχανακι σε κοντρα με 2ο ατομο επανω???
Καμμια ελπίδα
...
Σας είδα αρκετούς στην λεγομενη εθνική και λέγαμε και κανένα γεια, για να περνάει η ώρα ακολουθώντας τα λεωφορεια και τις νταλίκες σε αυτό τον υπέροχο δρόμο!
Σε είδα και σένα με την τρανσαλπινα σου στο λιμάνι Κυλλήνης και είπαμε καλούς δρόμους! Πάντα όρθιος και καλά να περάσεις στην Κεφαλονιά!
Σε είδα ασθενοφόρο να μου τη ρίχνεις και να με εμβολίζεις αλλά να μη με ρίχνεις κάτω και να καταφέρνεις μόνο κάτι γρατζουνιές στην εξάτμιση. Τουλάχιστον αυτή τη φορά είχες φάρο ανοιχτό και δεν έφαγες κόκκινο όπως την προηγούμενη (χωρίς φάρο). Τελικά υπάρχουν και πολύ χειρότεροι οδηγοί από τους έλληνες![]()
Ήμουν από πίσω κάμποσα μέτρα και σε είδα ξαφνικά να πηγαίνεις σιγά σιγά προς τα δεξιά και να χτυπάς το πεζοδρόμιο και μετά να συνεχίζεις την πορεία σου κολλητά με το πεζοδρόμιο .Η πρώτη μου σκέψη ήταν ότι κάτι έπαθες και επιτάχυνα για να δω τι συμβαίνει και τι να δω.. ήσουν με το smartphone στο χέρι ...ε ρε κάτι μαλάκες ...........![]()
Πραγματικα ελπιζω να μην περιμενες να με περασεις κιολας. Ακου τη μουσικουλα σου κ ασε τις κοντρες.....
Σε είδα να κάνεις τρελές υποθέσεις για την ζωή στην Ελλάδα με μισθούς εξωτερικού όμως... Για καμ του δώθε να δεις την γλύκα! Η επόμενη κουβέντα "μην μου ξαναμιλήσεις, τα λέμε" XAXAXAXXAXAXAXAXA σοβαρά, ε;