Αξίζουν τα 800+ ευρώ για ένα τόσο καλό, καινοτόμο και πρωτοποριακό κινητό. Τι σημασία έχει αν αλλού είναι φθηνότερο;!
Life begins at 45°.
κι εγώ σε χουαγουέι μάλλον θα πήγαινα.
δεν μ' αρέσει το touchwiz, το έζησα σε ΄δυο συκευές και νομίζω η καλύτερη φάση των σαμσουνγκ ήταν η CM που είχα περάσει μετά την λήξη εγγύησης.
το samsung Α3 το έχει ο θείος μου και μου το έδωσε να του κατεβάσω κάτι εφαρμογές/χάρτες κτλ και παιδιά, το κινητό σέρνεται....
δλδ μπροστά στο νεξους μου δεν πάει βήμα, τίγκα στο λαγκ. τον λυπήθηκα για τα λεφτά που έδωσε
Η Samsung μόνο τελευταία έχει βελτιωθεί στο θέμα του interface. Απορώ με ανθρώπους που έδιναν 500+ ευρώ για να αγοράσουν Samsung μέχρι πρόσφατα.
Life begins at 45°.
TO AVOID HELL-MET ALWAYS WEAR HELMET
GO AT LEAST ONCE A YEAR TO A PLACE YOU HAVE NEVER BEEN BEFORE!
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Ρε συ τη γνωρίζω τη κατάντια, αλλά μόλις επαιζα με ένα 930 και είναι πραγματικά ενυπωσιακό
Κοιτα εξαρχής είπα οτι παίζει το 950 αλλα μονο θεωρητικά. Το οτι εχει ομως οθονάρα και καμερούκλα, δεν νομιζω οτι κανεις το αμφισβητεί.
Το οτι τα γαμαει η μικρομαλακη τα δικά της τα τηλέφωνα (βλεπε καταργηση ραδιοφωνου, here maps και πολλά άλλα) με τα windows 10 ειναι και αυτο ανδιαμφισβητητο