Ζηλεια....
ωραια μερα, παραλια, παρεα.....
μια χαρα
και του χρονου !!
Ζηλεια....
ωραια μερα, παραλια, παρεα.....
μια χαρα
και του χρονου !!
"ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"
Τελευταία τροποποίηση από SHOOTER045; 06/03/2017 στις 09:05.
Είναι μορφή η κουφάλα ο Βάγγος ,ενώ του είχα φέρει και red bull για παν ενδεχόμενο για το 20ωρο ξύπνιος αυτός στην επιστροφή αρκέστηκε σ' ένα μονό καπουτσίνο.
Εκτός από την συμμετοχή του στην πίτα ,γλύκανε παρουσία διπλανού τραπεζιού όπου κέρασε λουκούμι και πήρε τηλ.
Στο δρόμο παρ΄ότι με κουτί πετάει ο πούστης προσπερνάει μέχρι και ελικόπτερα.
Χάρηκα μάγκες για όσους γνώρισα και πρόλαβα να μιλήσω ,συγχαρητήρια στο Σούτερ για τη δουλειά.
Εις το επανιδείν ειδικά με τις σειρές μου Ηλία και Μάνο.
Παραλειπόμενα :
O devil που το βάζει όλο αυτό το φαί ειλικρινά δεν ξέρω από κοντά τον κόντραρε ο taisteal.Μερικοί είναι πιο σοβαροί από κοντά (gtp) άλλοι πάλι όχι (LA) χαχα.
Στελάκης ψυχούλα ,ακόμα προσπαθώ να θυμηθώ από που ξέρω τον Άσωτο.
Δημητράκη πήρες απουσία...
Μια ακόμα εκδήλωση του Μοτο έλαβε χώρα στην ολυμπιακή ακτή Κατερίνης.
Η Πίτα των Βορείων.
Μια πίτα σε σωστό μέρος, ώρα και μέρα.
Μπράβο σε όλα τα παιδιά που τίμησαν την εκδήλωση.
Χάρηκα για την γνωριμία με όλους σας.
Ιδιαίτερα συγχαρητήρια στον ήρωα Δημήτρη που παρόλα τα (όμορφα προβλήματα) που έχει κατάφερε να έρθει, και να είναι η ψυχή τις παρέας.
Υγ ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Βαγγελη & Παναγιώτη που ανέχτηκαν μαζί τους στην επιστροφή.
Και του χρόνου.
Tora telis poy den telo, kiota telo si den teliw. Kai ego tora den telo gia na telis otan telo.
Για την ιστορία
Ο Στέλιος ήρθε απο την προηγούμενη με τραίνο, για προσωπική δουλειά .
Έμεινε εκεί έκανε τσ μπανάκια του,και ήρθε και στην πίτα.
Αγχωθηκε λίγο με την αναχώρηση γιατί είχε κλείσει μετ επιστροφής με το τραίνο στις 15:15
Αλλά ο Βάγγος (σιγά μην άφηνε την ευκαιρία)
Του πρότεινε να πάνε τρικαβαλο ως την Θήβα.
Και απο εκεί, με τον άλλο τον προστυχο ( buckley )πήγε Αθήνα.
Άλλο που δεν ήθελε και ο Στέλιος, και αρχισε να μπανιαριζεται,να παρφουμαριζεται ........![]()
Επειδή μου την είπε,που πήγα με άδεια χέρια, και έψαχνε λουκάνικα.
Θα τον τακτοποιήσω.
Κάτι ακόμα που θυμήθηκα.
Τα δυο μπλουζάκια ηταν δωρεά του Στέλιου, και μου ανέθεσε τον άχαρο ρόλο να τα δώσω.
Στέλιο για αλλη μια φορά
Έτσι στην τύχη τα πεταξα προς την αλλη άκρη που του τραπεζιού, που κάθονταν οι κιλκισιωτες και οι Καστοριανοί.
Ειλικρινά ούτε ήξερα κανεναν απο πριν ουτε τίποτα.
Όποιοι τα πήραν καλοφορετα.
Ενιωσα σαν τον james τον hetfield σε συναυλία...