Σελίδα 28 από 76 ΠρώτοΠρώτο ... 18232425262728293031323338 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 406 έως 420 από 1132

Θέμα: Πάμε σιγά σιγά για την αλλαγή.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της peterTHErider
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από basilis_k6 Προβολή μηνύματος
    γιατι οχι tracer? κάνει τα ίδια με αυτο, κοστιζει λιγοτερο, εχει περισσοτερους ιππους και ειναι yamaha. Ναι το ντουκατι εχει καλα φρενα και καλες αναρτησεις αλλα αξιζει για σενα?
    Βασίλη φιλικά,το ότι είναι και γιαμάχα το λες για καλό?ξέρεις τη σχέση των ιαπώνων με τα ανακυκλωμένα αλουμίνια?
    Δεν έχουν καμία σχέση σε ποιότητα γενικά σαν εταιρίες.η ντουκάτι πλέον είναι πολύ πάνω.μόνο τους διακόπτες να δεις βλέπεις ποιός προσέχει την κατασκεύη του.
    αν δεν κοιτας εκει που πας...θα πας εκει που κοιτας!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από CorpseAlive Προβολή μηνύματος
    Ευχαριστώ παίδες !
    Τώρα καλά 14ώρα για να την βγάλω χωρίς δάνειο!
    Πάντως υπάρχει 1 ετοιμοπαράδοτο σε γκρι το S και μου έχουν μπει τα διαόλια.
    Θα δείξει. Κάτσε να περάσει ο Δεκέμβρης να δω πως πάει και θα επανέλθω με άλλες φωτό!
    Κλείστο και καλοτάξιδο!
    Στην κρήτη λέμε "όταν τον δείς τον λαγό του παίζεις"...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της husky21
    και ειναι yamaha

Ακριβως γι αυτο...Πρεπει να παρει το Ντουκατι

Avocado Το avatar του/της CorpseAlive
    Moderator
    Γενικά από Yamaha και πλαστικά και εγώ ακούω τα χειρότερα.
    Το παιδί που έχει το Golden Bike που πάω το μηχανάκι για πλύσιμο, μου λέει τα χειρότερα για τα πλαστικά που βάζουν τώρα ειδικά σε Tracer/Mt και ειδικά για σκουριές σε πλαίσια κλπ.
    Αυτός βέβαια , αν και λατρεύει τα Kawasaki , προτείνει να πάω σε προπέλα
    The Dirty Harry

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από peterTHErider Προβολή μηνύματος
    Βασίλη φιλικά,το ότι είναι και γιαμάχα το λες για καλό?ξέρεις τη σχέση των ιαπώνων με τα ανακυκλωμένα αλουμίνια?
    Δεν έχουν καμία σχέση σε ποιότητα γενικά σαν εταιρίες.η ντουκάτι πλέον είναι πολύ πάνω.μόνο τους διακόπτες να δεις βλέπεις ποιός προσέχει την κατασκεύη του.
    μιλας για ποιοτητα κατασκευης. οκ δεκτο αλλωστε πληρωνεις premium. εγω λεω οτι με ενα tracer παιρνεις την αποδεδειγμένη αξιοπιστία και ποιότητα της yamaha χανοντας το premium και το στησιμο μιας ducati. το θέμα δεν ειναι αν αξιζει παραπάνω η ducati, μάλλον ναι, αλλα αν ειναι χρήσιμα στον αγοραστή τα παραπάνω που δίνει. προσωπικά, με την τιμή που εχει το tracer gt θα πηγαινα σε ducati S και μονο αν ηθελα το παραπάνω. η απλή δεν ειναι vfm. ουτε καν cruise control?!
    αυτη βεβαια ειναι η δική μου άποψη σαν λάτρης της v2 που ομως με απογοητευσε το πακετο που προσφέρει στην απλη εκδοση.

Avocado Το avatar του/της CorpseAlive
    Moderator
    μιλας για ποιοτητα κατασκευης. οκ δεκτο αλλωστε πληρωνεις premium. εγω λεω οτι με ενα tracer παιρνεις την αποδεδειγμένη αξιοπιστία και ποιότητα της yamaha χανοντας το premium και το στησιμο μιας ducati. το θέμα δεν ειναι αν αξιζει παραπάνω η ducati, μάλλον ναι, αλλα αν ειναι χρήσιμα στον αγοραστή τα παραπάνω που δίνει. προσωπικά, με την τιμή που εχει το tracer gt θα πηγαινα σε ducati S και μονο αν ηθελα το παραπάνω. η απλή δεν ειναι vfm. ουτε καν cruise control?!
    αυτη βεβαια ειναι η δική μου άποψη σαν λάτρης της v2 που ομως με απογοητευσε το πακετο που προσφέρει στην απλη εκδοση.
    Κοίτα με την ίδια λογική το πιο VFM αυτή την στιγμή είναι CFMOTO MT800.
    Ωστόσο εκτός από πακέτα αγοράζεις και ποιότητα/Aftersale κλπ.
    Προφανώς δεν συγκρίνω την CFMOTO με την YAMAHA.
    Πάντως , όταν και αν αγοράσω την Multi την S θα πάρω. Δεν θα πάω στο απλό. Αν και μου είπε για ανατίμηση 900 ευρώ πάνω από το 23 και έκλαψα λίγο.
    The Dirty Harry

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από CorpseAlive Προβολή μηνύματος
    Κοίτα με την ίδια λογική το πιο VFM αυτή την στιγμή είναι CFMOTO MT800.
    Ωστόσο εκτός από πακέτα αγοράζεις και ποιότητα/Aftersale κλπ.
    Προφανώς δεν συγκρίνω την CFMOTO με την YAMAHA.
    Πάντως , όταν και αν αγοράσω την Multi την S θα πάρω. Δεν θα πάω στο απλό. Αν και μου είπε για ανατίμηση 900 ευρώ πάνω από το 23 και έκλαψα λίγο.
    πολύ φρεσκο για να ξερουμε αν ειναι vfm.
    aftersale ducati βαζουμε και τις τιμες ανταλλακτικων μεσα? χρονους παραδοσης κτλ? εισαι βεβαιος οτι η ducati ειναι καλυτερη απο την yamaha? με το +900 τι να πω... λες και ηταν φθηνο ξερω γω. παντως εκει ψηλα ειναι και το desertx που εχει λαβει πολυ καλες κριτικες. απλα λεω..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της lospsi
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ptc Προβολή μηνύματος
    Ενώ καταλαβαίνω τον ενθουσιασμό, είμαι σχεδόν σίγουρος ότι το ίδιο ενθουσιασμένος θα ήσουν κι αν οδηγούσες το Yamaha. Όταν το μέτρο σύγκρισης είναι το ΤΑ700, οποιοδήποτε σύγχρονο μηχανάκι απ αυτά που έχουν συζητηθεί εδώ θα σε τρελάνει.
    +100
    Αυτό ήθελα να το γράψω κι εγώ.
    Βασανισμένη μηχανόβια ψυχή...

aftersale ducati βαζουμε και τις τιμες ανταλλακτικων μεσα? χρονους παραδοσης κτλ? εισαι βεβαιος οτι η ducati ειναι καλυτερη απο την yamaha? με το +900 τι να πω... λες και ηταν φθηνο ξερω γω. παντως εκει ψηλα ειναι και το desertx που εχει λαβει πολυ καλες κριτικες. απλα λεω..
    Αν πας στο ν2 θα πας στο s.και στο ν4 το ίδιο.τα απλά είναι σαν να μην υπάρχουν.αυτό είναι δεδομένο!
    Επίσης η μεγάλη διαφορά είναι κυρίως στο after sales!στην ντουκάτι αυτό που λέει η εμπειρία μου είναι πως όλα έχουν άμεση αντιμετώπιση.επειδή είναι σχετικά λίγα τα μηχανάκια η κεντρική διοίκηση μπορεί να ασχοληθεί με ένα σχετικά δύσκολο θέμα σου.αυτό έχω ζήσει.
    Και τέλος στα ανταλλακτικά η vw την έχει κάνει αστέρι.σε 3 μέρες το πολύ έχεις απο ιταλία τα πάντα εκτός αν για κάποιο σπάνιο λόγο είναι out of order.(αυτό σε παλία κυρίως μηχανάκια)
    Πολλές φορές αξεσουάρ που υπάρχουν στην ιταλία τα έχω παραλάβει 2 24ωρα μετά από την παραγγελία!απίστευτο??

Συντονιστής Το avatar του/της Volpad
    Moderator
    Επιβεβαιώνω την ταχύτητα παραλαβής των ανταλλακτικών από την Ιταλία...
    Παρόλο που η δικιά μου μηχανή είναι παλιά, δεν είχα ποτέ θέμα με τα ανταλλακτικά..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panavour
    Πάρτο με άτοκες δόσεις στην κάρτα σου αν το δίνουν,αφού δώσεις ότι λεφτά έχεις τώρα σε προκαταβολή, αλλιώς σε εντοκες δόσεις, για το ποσόν που μένει.Θα σου δώσει χαρά να δουλέψεις να το αποπληρώσεις.Στην βράση κολλάει το σίδερο.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της KotsosDR
    Ωραίο το DESERT-X , (είμαι από αυτούς που μεγάλωσαν με αφίσες elephant dakar στο παιδικό δωμάτιο )

https://www.youtube.com/watch?v=Ty6-xM6k52Y

https://www.youtube.com/watch?v=Hv-D5ELAIe8

Σιδεροφαγος... Το avatar του/της DoctoR_k6
    Δηλαδη δεν εκανες test ride το Africa ακομα?
    Κ δη το DCT...?
    Αφου δεν αγοραζεις αυριο παιξε μπαλα κ με αλλα μοτο (οσα βρισκεις τουλαχιστον διαθεσιμα).
    Ride(s) the wind of change...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DoctoR_k6 Προβολή μηνύματος
    Δηλαδη δεν εκανες test ride το Africa ακομα?
    Κ δη το DCT...?
    Αφου δεν αγοραζεις αυριο παιξε μπαλα κ με αλλα μοτο (οσα βρισκεις τουλαχιστον διαθεσιμα).
    Μετά το ντουκάτι το άφρικα θα του φανεί τρακτέρ...
    Οδήγησα προχθές του πατέρα μου το πιό φούλ που εχει ο καταλαγος με ηλεκτρονικές αναρτήσεις.προσωπική και υποκειμενική γνώμη.άθλιο.ο πατερας μου το γουστάρει πολύ για το στυλ οδηγησης του.

Σιδεροφαγος... Το avatar του/της DoctoR_k6
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από peterTHErider Προβολή μηνύματος
    Μετά το ντουκάτι το άφρικα θα του φανεί τρακτέρ...
    Οδήγησα προχθές του πατέρα μου το πιό φούλ που εχει ο καταλαγος με ηλεκτρονικές αναρτήσεις.προσωπική και υποκειμενική γνώμη.άθλιο.ο πατερας μου το γουστάρει πολύ για το στυλ οδηγησης του.
    Δεν το εχω οδηγησει δεν μπορω να πω. Αλλα το αθλιο μου κανει καπως βαρυ...
    Ride(s) the wind of change...

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 14/02/2019, 23:44
  2. Για να ετοιμαζομαστε για Ιουλιο σιγα-σιγα!
    από Vstrommer71 στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 20/12/2010, 17:05
  3. Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 25/03/2007, 17:24
  4. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 29/10/2006, 22:14
  5. Απαντήσεις: 31
    Τελευταίο μήνυμα: 31/12/2005, 17:55

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε