Σελίδα 28 από 36 ΠρώτοΠρώτο ... 182324252627282930313233 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 406 έως 420 από 539

Θέμα: Παιδική Χαρά

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από peterTHErider Προβολή μηνύματος
    Και μόνο που μιλάς για βιλια είναι αστείο. Κάνα 2-3 φορές πέτυχα gs 1300 στις Σέρρες που γυρνούσαν 1.45+(επιτάφιος) αλλά είχαν να καμαρώνουν πως ξύνουν τους κυλίνδρους.(στους χρόνους που κάνανε κανονικά πίνεις με το ένα χέρι καφέ και με το άλλο τρως τυρόπιτα.)
    Σιγα το δύσκολο για μοτοσυκλέτα που έχει πλάτος smart.

Αυτές ακριβώς τις μ@λακίες λέει και ο γαμπρός μου για την γριά του (R53) και καμαρώνει σαν γύφτικο σκεπάρνι

Και φυσικά τον αφήνω στον νιρβάνα του, ποιος είμαι εγώ για να του τον χαλάσω;
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panavour
    Στο βίντεο, φαίνεται σαφώς ότι δυσκολεύεται με τα γιαπωνέζικα σε ισχύ.Και λογικό είναι λόγω αναλογίας κιλών ίππων.Απλως κάποια στιγμή τον άφησαν να περάσει για λόγους που αυτοί ήξεραν.Μην τρελαθουμε και πιστέψουμε ότι η μαούνα είχε καμμιά ελπίδα με τα σούπερ σπορ.Παντως ο τύπος το πάει καλά τηρουμένων των αναλογιών, αυτό να λέγεται.

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Πότε θα γίνει αντιληπτό ότι το να ξύνεις μαρσπιε και κυλίνδρους δε σημαίνει απαραίτητα ότι πας και γρήγορα;

Ποτέ μάλλον...

custom freak Το avatar του/της doctor_john
    Έτσι είναι αυτό ρε συ, είναι βαρύ και έτσι μαμά όπως αυτό τραβάει όταν το πας στα όρια.
    Το ήξερε όταν πήγαινε για την εσωτερική πως θα αναγκαστεί να το μαζέψει άγαρμπα, ήρθε και το αυτοκίνητο, δεν τον είδα να δαγκώνεται
    πάντως, φρενάκια τα αμολάει και ανοίγει.
    Με άλλου τύπου (πχ R1150R) ή πολύ στημένο το GS θα έβλεπες μικρότερο το "τράβηγμα; γλίστρημα;" από το τελείωμα του φρένου
    μέχρι την συμπίεση της πίσω ανάρτησης που έχει πάλι γκάζι και ξεκινά να στρίβει.

Δεν λέω πως είναι SS ή πως έχει νόημα τόσο ρίσκο.
    Αυτό που λέω είναι πως στέκονται ισάξια με τις αντίστοιχες άλλων εταιρειών εστιάζοντας στα δικύλινδρα ευρωπαϊκά.
    Ο χαμός στο Passo della Futa με την εμφάνιση του πρώτου multistrada ήταν χαρακτηριστικός.
    Πέρασαν χρόνια για να πάρουν κεφάλι στην έδρα τους. Αγαπημένες μοτό και οι δύο.

Είναι σαν τον περίεργο της παρέας, κάποιες φορές nerd, άλλες σαν χαρκοράς.. έχει το τρόπο του να ακολουθεί
    και να κάνει τα δικά του όταν βολεύει.

Στο δεύτερο βίντεο στις αλλαγές σε κατηφορικό S που δείχνει, φαίνεται καλύτερα η κίνηση της μοτοσυκλετας
    στο κλείσιμο (φρένα) - άνοιγμα πάνω στην αλλαγή. Αυτός πάει μαλλιά, σε ένα απο αυτά τέντωσα λίγο, πήγε να γίνει.

υγ: το παρακάτω είναι ο τύπος προπονημένος μετά απο 8 μήνες. Παίζει να έχουν κλινική οι γονείς του..

Τελευταία τροποποίηση από doctor_john; 24/06/2024 στις 09:58.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από peterTHErider Προβολή μηνύματος
    Μην μιλήσουμε για φρένα κλπ.
    Στέκομαι σε αυτή την πρόταση κ επιβεβαιώνω την πλήρη άγνοια σου.

ΟΛΑ τα gs απο το 1994 κ δωθε έχουν απίστευτα φρένα της brembo με abs κ ενίοτε servo κ intergrale που απλά σταματάς με την ιδέα.
    Τελευταία τροποποίηση από George_M.; 24/06/2024 στις 10:34.
    ''Εμείς τις βόλτες τις κάνουμε ταξίδια..!!

Μέλος
    Στο παρακάτω βίντεο φαίνεται ένα R1300GS στην πίστα.
    Μια χαρά πάει αν ο οδηγός μπορεί να το πάει για ένα εργαλείο που ο σκοπός του απέχει παρασάγγας από το να κάνει χαμηλούς χρόνους μέσα σε πίστα

Administrator
    Δεν καταλαβαίνω γιατί παλεύετε τόσο να αποδείξετε ότι στρίβει;

Όλα στρίβουν, άλλα πιο εύκολα, άλλα πιο δύσκολα.
    Αν ο οδηγός έχει χέρια, στρίβει και με Harley.

νέος SOS Το avatar του/της νεοσσός
    Και το αντίστροφο φυσικά. Όταν κάποιος δεν έχει τα σκυλ'ς και τρακ μπάηκ να του δώκεις, ε θα στρίπσει.
    Σε κάποια από αυτά τα video συγκρίνεται πολύ έμπειρος οδηγός με ακατάλληλο μοτοσακό, με μερικούς λιγότερο έμπειρους με στριφτερά μοτοσακά.
    Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν δεν πεινούσαν.

Όχι δεν προσπαθούμε αυτό,αλλά να δείξουμε πόσο εύκολα αλλάζει πορεία γεγονός το οποίο πολλοί δεν γνωρίζουν η πιστεύουν ότι λόγω όγκου είναι αδυνατο
    ''Εμείς τις βόλτες τις κάνουμε ταξίδια..!!

Administrator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από George_M. Προβολή μηνύματος
    Όχι δεν προσπαθούμε αυτό,αλλά να δείξουμε πόσο εύκολα αλλάζει πορεία γεγονός το οποίο πολλοί δεν γνωρίζουν η πιστεύουν ότι λόγω όγκου είναι αδυνατο
    Εύκολα σε σχέση με ποιο;

και αυτό θα φανεί απο τα βιντεάκια;

Να ανεβάσω κι εγώ μερικά βιντεάκια που δείχνουν πόσο έυκολα πάνε στο χώμα τα R1;

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από harris_x Προβολή μηνύματος
    Δεν καταλαβαίνω γιατί παλεύετε τόσο να αποδείξετε ότι στρίβει;

Όλα στρίβουν, άλλα πιο εύκολα, άλλα πιο δύσκολα.
    Αν ο οδηγός έχει χέρια, στρίβει και με Harley.
    Θεωρώ πως όλοι θα συμφωνήσουν με αυτό.
    Εγώ κατάλαβα πως η συζήτηση έχει να κάνει με αυτό που λέει ο George_M, ότι στρίβει πολύ πιο άνετα από ότι θα περίμενε κανείς βλέποντας τον όγκο του.
    Αυτό έλειπε οποίος έχει GS να νομίζει ότι πήρε SS...

νέος SOS Το avatar του/της νεοσσός
    Νομίζω ότι συμφωνούμε πως τα περισσότερα μοτοσακά μπορούν να προσφέρουν ευχαρίστηση σε ποικιλία καταστάσεων, ακόμα και σε κάποιες για τις οποίες δεν είναι ο βασικός προορισμός τους.
    Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν δεν πεινούσαν.

Παίρνει κλίση εύκολα λόγω χαμηλού κέντρου βάρους.
    Λόγω όμως του χαμηλού κέντρου βάρους, χρειαζεται περισσότερη κλίση για να στρίψει.
    Όλα είναι συμβιβασμός.
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panavour
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από George_M. Προβολή μηνύματος
    Στέκομαι σε αυτή την πρόταση κ επιβεβαιώνω την πλήρη άγνοια σου.

ΟΛΑ τα gs απο το 1994 κ δωθε έχουν απίστευτα φρένα της brembo με abs κ ενίοτε servo κ intergrale που απλά σταματάς με την ιδέα.
    Οταν δουλευουν βεβαιως εχει πολυ καλα φρεναζ.Αλλα αρκετες φορες ΔΕΝ δουλευουν.Μπες σε αγγελιες και κοιτα σε ποσες περιπτωσεις ανω της δεκαετίας,οι ιδιοι οι ιδιοκτητες το αναφερουν στις αγγελιες οτι το σερβο ή το ABS ΔΕΝ δουλευει,και τα ποσα προβληματα εχουν σ αυτον τον τομεα γενικως,και σε πολυ μικροτερα χρονικα διαστηματα, που εχουν χιλιοαναφερθει στα διαφορα γκρουπ στο ιντερνετ.Να τα λεμε κι αυτα.Εχω κινεζικη μηχανή,και δεν εχω αλλαξει υγρα εδω και δυο χρονια,σπανια πλενω το μηχανακι,και το ΑBS της bosch λειτουργει.Γιατι αφου εχει το ιδιο η bmw ,παρουσιαζει ολο προβληματα???? Δικαιολογειται σε τοσο ακριβη μοτοσυκλεττα,οταν σε 250αρια μικρης αξιας σκουτερ,μοτοσυκλετακια κλπ,λειτουργουν ανελλιπως???ΑΝ δεν μπορει ολοκληρη bmw να τα λυσει,ας βαλει κι εκει ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΑΚΛΗΣΗ,και οριο ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ,οπως εκανε με τον αξονα,που ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ 30 χρονια να λυσει το προβλημα.ΕΛΕΟΣ ΠΧΙΑ.
    Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από νεοσσός Προβολή μηνύματος
    Νομίζω ότι συμφωνούμε πως τα περισσότερα μοτοσακά μπορούν να προσφέρουν ευχαρίστηση σε ποικιλία καταστάσεων, ακόμα και σε κάποιες για τις οποίες δεν είναι ο βασικός προορισμός τους.
    Σαφώς. Απλά κάποια είναι πιο πολυεργαλεία από κάποια άλλα. Δεν είναι τυχαίο ότι η κατηγορία των Adv έχει ανέβει τόσο πολύ τα τελευταία χρόνια.

Παρόμοια θέματα

1. η παιδικη χαρα
    από geopitt στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 31/07/2006, 14:05
  2. Γεια και χαρα σας!!!
    από petridist στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 06/07/2004, 20:53
  3. Γεια Χαρα Στουσ Μισουσ Τεστ Νο2
    από celtic13 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 30