Μάστορα σε μένα άσε το κοκκινάκι (μου πάει και σαν χρώμα) αλλά βγάλε με από boldΑρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Εξαφανιζονται σιγα-σιγα τα "κοκκινακια" απ' το 1ο ποστ ...![]()
![]()
Μάστορα σε μένα άσε το κοκκινάκι (μου πάει και σαν χρώμα) αλλά βγάλε με από boldΑρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Εξαφανιζονται σιγα-σιγα τα "κοκκινακια" απ' το 1ο ποστ ...![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από lamogio
Xάι γκάις![]()
Η ψυχούλα μου το ξέρει τι τραβάω διαβάζοντας τα ποστ και πόσο προσπαθώ να μπορέσω να έρθω μαζί σας.
Ενιγουέι.
crs-k, αμα πας Επινιανά, στο προαύλιο του σχολείου χωράνε 50 σκηνές, το ξέρεις μάλλον.
Πίσω απ' το σπίτι μου έχει χώρο για άλλες 50.
Αμα δεν έρθω, σας δίνω και τα κλειδιά απ' τα σπίτια αμα θέλετε, χωράνε καμμιά 15ριά άνετα.
Αμα έχετε πρόβλημα με τα μπαγκάζια, παίρνω το φορτηγάκι κι έρχομαι ξοπίσω σας να μαζεύω και καμμιά ρόδα απ' αυτές που θα σας φεύγουν στους "βατούς" δρόμους του crs-k![]()
Μη μασάτε, τέλεια θα είναι.![]()
Σκηνες χωρανε και μπροστα απ' το σχολειο, διπλα (και κατω) απ' την καστανια ...![]()
Φυσικα θα προτιμησουμε μαλλον το σχολειο, μιας κι αυτο ειχα στον νου μου για την 2η διανυκτερευση ... :wacko:
Επισης εχει δυο ταβερνες, του "Ευζωνα" (που ειναι και μπαρμας μου) την "Ανατολη" και τον ξενωνα-ταβερνα του Μητσου.
Το σπιτι σου δεν ξερω ποιο ειναι μιας και ΔΕΝ εχουμε καταφερει να βρεθουμε ακομα ...![]()
Η προσφορα σου ειναι πολυ ευγενικη και σ' ευχαριστουμε, αλλα δυσκολα θα αναλαμβανε καποιος την ευθυνη για ενα "ξενο" σπιτι ...![]()
Αν ησουν μαζι, θα ηταν διαφορετικα ... :smilea:
Τώρα γίνεται πλέον σαφές το κίνητρο γι' αυτήν την εξόρμηση..Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
.. Επισης εχει δυο ταβερνες, του "Ευζωνα" (που ειναι και μπαρμπας μου) ..
Θα πάρει προμήθεια απ' τον μπάρμπα του !
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
[B]Φυσικα θα προτιμησουμε μαλλον το σχολειο, μιας κι αυτο ειχα στον νου μου για την 2η διανυκτερευση ... :wacko: [B]![]()
![]()
![]()
Δηλ. εσύ είσαι σίγουρος ότι το 2ο βράδυ θα έχουμε φτάσει στα Επινιανά !!!
![]()
![]()
![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Stergios69
Εγώ ΕΝΑ έχω να πω!!!![]()
![]()
![]()
Πως να τον στεναχωρήσω τώρα ...???
ΜΕ ΓΕΙΑ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ, Στέργιο !!!!
![]()
![]()
![]()
Αλλά ΔΕΝ κάνουν για κοτρώνια ...
![]()
![]()
![]()
Για ρίξε προυπολογισμό χλμ του Σαββάτου (με βενζίνη στον Κρέντη) ...Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Μωρε και πιο περα αμα θελουμε ...![]()
Υ.Γ.
Αν πρόσεξες, ΔΕΝ έβαλα emoticon ...
καλά, καλά, θα διαβάζω περισσότερο.Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Κι εδω, γιατι ΔΕΝ εκατσα στην ταβερνα ή τον ξενωνα του μπαρμπα μου καλομ' ?![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
![]()
![]()
![]()
Αλλά ΔΕΝ κάνουν για κοτρώνια ...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
σοβαρά;
Ειναι ωραία η θάλασσα γιατί κινείται πάντα...
Όχι τόσο πολύ, μπρε καρντιά μου...!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Stergios69
![]()
![]()
![]()
![]()
σοβαρά;
(Να σε στεναχωρήσω είπα, όχι να πλαντάξεις στο κλάμα...)
Απλά, τα "μαύρα" τακούνια είναι για "λούκια" (και κόβονται στις πέτρες), ενώ τα "κόκκινα" είναι για πέτρες (και κόβονται στα λούκια).
Μην ανησυχείς και πολύ, γιατί μετά τα πρώτα χλμ ΔΕΝ θα υπάρχει κανένα πρόβλημα !!!
(Θα έχουν κοπεί ΟΛΑ) !!!
![]()
![]()
![]()