ΔΕΙΤΕ ΚΙ ΕΔΩ ΕΝΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΜΕΝΟ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΣΥΓΚΡΤΙΚΟ ΤΟΥ MOTORRAD ΑΠΟ 11/2008 ΓΙΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ. ΠΡΩΤΑ ΜΕ ΑΝΕΣΗ ΤΑ CONTI TRAIL ATTACK ΣΤΟ ΣΤΕΓΝΟ...
http://gsri.info/forum/technical-are...he-right-tire/
ΔΕΙΤΕ ΚΙ ΕΔΩ ΕΝΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΜΕΝΟ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΣΥΓΚΡΤΙΚΟ ΤΟΥ MOTORRAD ΑΠΟ 11/2008 ΓΙΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ. ΠΡΩΤΑ ΜΕ ΑΝΕΣΗ ΤΑ CONTI TRAIL ATTACK ΣΤΟ ΣΤΕΓΝΟ...
http://gsri.info/forum/technical-are...he-right-tire/
:a019:
With 81 points the Trail Attack was the best in terms of wear, the Tourance EXP the least best with 57 points. Translated to km this means the mileage of the Trial Attack would be 8,900 km, for the Tourance EXP 6,200 km (for this particluar test set-up and circuit used).
Aυτό τι σημαίνει ρε παιδιά? Ότι στα 6200 τα EXP είναι άχρηστα? Μάλλον από την απόδοση τους...
κι εγώ που νόμιζα ότι στα πρώτα 5k "στρώνουν" ακόμα....
V-Strom 650
Grand Cherokee Limited 4.7
Vespa 50S
Aek
Summary for each tire by MOTORRAD 11-2008
...The biggest drawback of the EXP is the mediocre mileage...
μάλιστα.
V-Strom 650
Vespa 50S
Aek
Δηλαδή εγώ που έχω τα ΕΧΡ εδώ και 10.000χιλ θα πρέπει να τα πετάξω? Πριν από 10 μήνες τα έβαλα....άρα έχουν ψωμί.
Φυσικά στο test θα μιλάνε για ευρωπαϊκούς δρόμους και όχι για την Ελλαδάρα μας.
Mάλλον είναι λογικό αυτό που λες. Μιας και εδώ δεν υπάρχει δρόμος με την στοιχειώδη κατάσταση ώστε να υπάρχει πρόσφυση λογικά δεν φαγώνονται ποτέ.ΟιμΈ!! Και γω που ψάχνομαι να τα ξεφορτωθώ τα ρημάδια τα EXP που μάυρη ήτο η ώρα που τα έβαζα....ζντουπ!Αρχικά δημιουργήθηκε από pepes1gr
Δηλαδή εγώ που έχω τα ΕΧΡ εδώ και 10.000χιλ θα πρέπει να τα πετάξω? Πριν από 10 μήνες τα έβαλα....άρα έχουν ψωμί.
Φυσικά στο test θα μιλάνε για ευρωπαϊκούς δρόμους και όχι για την Ελλαδάρα μας.
V-Strom 650
Vespa 50S
Aek
Εγώ τελικά έβαλα τα conti road attack και είμαι πολύ ευχαριστημένος, μετά από 2000χλμ.
Πραγματικά άλλο μηχανάκι όπως έχουν γράψει και άλλοι, να είναι καλά.
Δεν σε προβληματίζει καθόλου στις στροφές και επιτέλους έχει σταματήσει να πιάνει το ABS στο πίσω τροχό για πλάκα.
Ξαναφόρεσα προχθές ένα ζευγάρι BRIDGESTONE BATTLEWING που κατασκευάστηκαν την 31 εβδομάδα του 2008 με δείκτη ταχύτητας Η.
Στο 650 μου είχα αλλάξει τα μαμίσια TRAILWING στις 12.000 χλμ. με τα BW που άντεξαν άλλες 17.700 χλμ. (σύνολο 29.700).
Όταν έβαλα το πρώτο ζευγάρι BW, η διαφορά ήταν θεαματική λόγω της πιο γρήγορης κορώνας και του πιο σκληρού σκελετού του ελαστικού.
Τότε ένοιωθα το μηχανάκι να "ξαπλώνει" απότομα όταν έστριβα.
Τώρα όμως φαίνεται πως τα έχω συνηθίσει για τα καλά, αφού παρά το τετραγωνισμένο πίσω ελαστικό που είχε αποκαλύψει τους δείκτες φθοράς του, με τα καινούργια στρίβω όπως και πρίν (χωρίς δηλαδή πλέον οι αντιδράσεις τους να μου φαίνονται απότομες).
Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα λάστιχα αυτά και ευχαριστώ όσους με αποτρέψατε από το να "πειραματιστώ" με michelin anakee 2 και metzeler EXP.
the motorcycleboy reigns
Καί εγώ έχω τα EXP TOURANCE καί από την ώρα που τα έβαλα ψαρεύει το μοτο αγρια στα 190> απαράδεκτα.Τώρα σκέφτομαι να τα αλλάξω,είχα καταλήξει στά anakee 2 αλλά διάβασα πιό πάνω ότι καί αυτά κουνάνε οπότε πάμε γιά battlewing η conti trail attack.
Τά έχει τσεκάρι κανείς???
ετσι ειναι ολα τα conti που ειδα δεν ξερω γιατι αλλα το πισω γερμανια και το μπροστα κορεα
αλλα δεν ειχα κανενα προβλημα τα ιδια ακριβωσ ηταν
Ρώτησα τιμές για Continental road attack 222 ? περασμένα ζυγοσταθμισμένα
Continental trail attack 239 ? περασμένα ζυγοσταθμισμένα
για v strom πάντα (απολύτως μετρητοίς)
ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ 14000 ΧΛΜ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΚΟΛΙΑ ΣΕ ΦΡΕΝΑΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΠΕΤΑΓΕ ΚΩΛΟΥΣ ΜΟΛΙΣ ΑΝΟΙΓΑ ΛΙΓΟ ΤΟ ΓΚΑΖΙ ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΝΤΟΥ ΕΧΩ ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΜΑΜΙΣΙΑ ΚΑΙ ΠΑΩ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΑΣΦΑΛΤΟ (Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΑΣΦΑΛΤΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑΡΑ)
![]()
![]()
table920
ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ![]()
![]()
table920
ειπαμε conti αν πασ χωματικι trail attack
αν πασ μονο ασφαλτο road attack
Κι εγώ έχω βάλει τα Conti Trail Attack.Αρχικά δημιουργήθηκε από xanthosd
σημερα ειδα ενα ζευγαρη conti road attack κι ενα conti trail attack
αυτο που προσεξα και στα δυο ειναι οτι ενω τα πισω λαστιχα λεει made in GERMANY τα εμπρος λενε made in KOREA
ειναι φυσιολογικο αυτο
το παρατηρησατε στα δικα σας;
Είναι made in Germany εμπρός και πίσω, το κοίταξα μόλις τώρα...![]()
:a36:Θεσσαλικό κλιμάκιο
:a36:
:a07:Τη λένε Μαίρη
Ζητείται νεαρός για delivery σε πιτσαρία με GSXR hayabusa K8