βάλε και 2α!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από MOZART
γιατι το rx8 den τα εχει τα 240.
πες μου μονο που θα κανετε κοντρα για να μην σας περασω απο πανω και τους δυο.![]()
βάλε και 2α!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από MOZART
γιατι το rx8 den τα εχει τα 240.
πες μου μονο που θα κανετε κοντρα για να μην σας περασω απο πανω και τους δυο.![]()
Εγώ πάλι αναφέρομαι σ' αυτόΑρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
στο διαλογο με τον κρουκη (περι ομερτοποιησης) ΔΕΝ αναφερομαι σε αυτο το thread!![]()
![]()
Τρελοκοτσιδού..!!!!
+1Αρχικά δημιουργήθηκε από div400
...τι να πεις
οταν θεωρεις την μηχανη (ή οποιο οχημα) προεκταση (ή ακομα χειρότερα υποκαταστατο) του πεους σου, ε παντα ψαχνεις ευκαιριες να δειξεις οτι την εχεις μεγαλυτερη......
μάλλον γιατί καμιά δεν αναγνώρισε τον ανδρισμό και τελικά μονό αυτό(κόντραέμεινε για να νομίζουν μερικοί οτι τον έχουν μεγάλο.μπορείτε να τον κάνετε άκρη να περάσουμε οι αργοί;:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Έχουμε δεί το τέλος της ιστορίας, το τέλος του υπαρκτού σοσιαλισμού, το τέλος της Θρησκείας, το τέλος της αυταπάτης, ακόμα και το τέλος της χιλιετηρίδας...
Μόνο το τέλος της μαλακίας δεν προβλέπεται να δούμε σύντομα.
Δεν είμαι σίγουρος..Αρχικά δημιουργήθηκε από FZR600R
Ενδεχεται κοντρα για περιπου 50-60 χλμ πρωιας.
Ποιος πιστευετε θα νικησει?
..ή ο Βλάκας, ή ο ΠανύΒλακας, ή ισοπαλία θα έρθει.
georgE
http://www.moto.gr/arthra/00034.php
Εγω ηλπιζα να ερχοντουσαν καποια ατομα απο το moto.gr αλλα θα ηταν ανοησια απο ο,τι φαινεται. Δεν πειραζει. It's OK.
Δεν βλεπω και το λογο να μοιραστω το τελικο αποτελεσμα, για σας ειναι ο Νεκροθαφτης.Eνα post μου αρεσε απο φιλο εδω για το Highlander...αλλα ειμαι ο ακεφαλος καβαλαρης.
Αρχικά δημιουργήθηκε από FZR600R
Εγω ηλπιζα να ερχοντουσαν καποια ατομα απο το moto.gr αλλα θα ηταν ανοησια απο ο,τι φαινεται. Δεν πειραζει. It's OK.
Δεν βλεπω και το λογο να μοιραστω το τελικο αποτελεσμα, για σας ειναι ο Νεκροθαφτης.Eνα post μου αρεσε απο φιλο εδω για το Highlander...αλλα ειμαι ο ακεφαλος καβαλαρης.
Aμα οντως το κανετε το πραγμα, κανε και ενα ποστακι αναλυτικα αμα θες,.
Χαμενο δεν θα παει....
Warning!! Motorsports can be Dangerous....
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sabre
Μετά απο πολύ ψάξιμο και κόπο βρέθηκε φωτογραφία απο την κόντρα που τόσο απασχόλησε τα μέλη του moto.gr
Σε πρώτο πλάνο ο Φου-Ζου-Ρου 600R καθώς τα χώνει στην στροφή!
Σημείωση: Ο αντίπαλος δέν φαίνεται στην φωτογραφία καθώς είναι 3 κολώνες πίσω!
ΤΑΑΑΑΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :a19: :a19:
Έμαθα Να Αγαπώ Τον Εαυτό Μου,Να Τον Σέβομαι,Και Να Τον Καρφώνω Σε Οποιο Ντουβάρι θέλω....
------------------------------------------------------
Θα ριξω post και οποιος θελει το πιστευει (οταν νικησω).Aμα οντως το κανετε το πραγμα, κανε και ενα ποστακι αναλυτικα αμα θες
To πιστευουμε και χωρις ποστ αυτο παντως:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από FZR600R
Θα ριξω post και οποιος θελει το πιστευει (οταν νικησω).
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Μωρη δεν υπαρχουν Renesis... Chalenge τα λενε....Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Απαντήστε ρε στο ποιος θα κερδίσει και αφήστε τα χαζά!!!
Το RX-8 θα σε κάνει να το βάψεις καφέ και να το πετάξεις σε κανένα ποτάμι το μπρίκι που καβαλάς....
Το Cosmo ή το Renesis θα είναι; Για να δουμε πόσο μεγάλο θ αείναι το γλυκό που θα σε κεράσουμε μετά :rotflmao: :rotflmao:
Βαζω στοιχημα οτι την αποσταση θα την κανουν σε καμια ευθεια πανω-κατω πανω-κατω...
Αν οι περισσότεροι είναι από την Αθήνα πως να έρθουν καλό μου στη κόντρα??Αρχικά δημιουργήθηκε από FZR600R
Έπρεπε να βάλεις μια web camera να δούμε την κόντρα live![]()
Τρελοκοτσιδού..!!!!