Σελίδα 28 από 90 ΠρώτοΠρώτο ... 1823242526272829303132333878 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 406 έως 420 από 1336

Θέμα: Ta Scooter ΠΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ...

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    Να ξαναπώ πως στα μέρη που με έχει πάει το fazer με έχει πάει και το xmax με οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες και σε πολλούς επαρχιακούς με τα ίδια χιλιόμετρα;
    Το fazer είναι μοτοσυκλέτα γιατί το λένε όλοι.
    Το xmax είναι μοτοσυκλέτα γιατί το λέω εγώ και αρκεί σε 'μενα για 'μενα.
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

Τώρα εγώ ο άμοιρος που σκέφτομαι να αγοράσω κάποιο 250 σκούτερ για να κινούμαι στην πόλη, πρέπει να βγάλω καινούργιο δίπλωμα? Εχω αυτοκινήτου και μηχανής. Πρέπει να βγάλω και για σκούτερ? Θα με ενημερώσει κάποιος που έχει δίπλωμα σκούτερ από που θα το προμηθευτώ?

Επίσης θέλω να ρωτήσω αν χρειάζεται να φοράω κράνος ή είναι μόνο για τις μοτοσυκλέτες?
    Εχω δει μερικά σκούτερ που δεν βρέχεσαι, αλλά δεν μου πολυαρέσουν. Στα υπόλοιπα βρέχεσαι?
    Αν πέσεις, πρέπει να φοράς γάντια και μπουφάν ή σε γλυτώνουν τα πλαστικά?
    Οταν παρκάρεις, τραβάς χειρόφρενο ή πρέπει και αυτό να το βάζω στο σταντ?
    Οταν κάνει κρύο, θα κρυώνω? Κάτι έχω ακούσει ότι κόβει λέει το πολύ κρύο? Λέτε να με λένε φλώρο???

Λύστε μου μερικές απορίες ρε παιδιά, μη πιαστώ κορόϊδο....

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vagtav
    Τώρα εγώ ο άμοιρος που σκέφτομαι να αγοράσω κάποιο 250 σκούτερ για να κινούμαι στην πόλη, πρέπει να βγάλω καινούργιο δίπλωμα? Εχω αυτοκινήτου και μηχανής. Πρέπει να βγάλω και για σκούτερ? Θα με ενημερώσει κάποιος που έχει δίπλωμα σκούτερ από που θα το προμηθευτώ?

Επίσης θέλω να ρωτήσω αν χρειάζεται να φοράω κράνος ή είναι μόνο για τις μοτοσυκλέτες?
    Εχω δει μερικά σκούτερ που δεν βρέχεσαι, αλλά δεν μου πολυαρέσουν. Στα υπόλοιπα βρέχεσαι?
    Οταν κάνει κρύο, θα κρυώνω? Κάτι έχω ακούσει ότι κόβει λέει το πολύ κρύο? Λέτε να με λένε φλώρο???

ευθυμισαμε κ σημερα..πολυ αστειο....:a04:
    HOME ALONE

Παλαιό μέλος Το avatar του/της @ngelos

Θεός...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Για μια στιγμή σε είχα πάρει στα σοβαρά...

Δεν σου άρεσε ε? Σου έφερε εμετό ή απλά δεν μπορείς να καταλάβεις ?
    :a24: :a24:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Δεν σου άρεσε ε? Σου έφερε εμετό ή απλά δεν μπορείς να καταλάβεις ?
    :a24: :a24:
    Και γιατί δεν αγοράζεις μια μοτοσυκλέτα?

Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
    Και γιατί δεν αγοράζεις μια μοτοσυκλέτα?
    Ρε Στέφανε, έχω μοτοσυκλέτα. Απλά επειδή κάθε χρόνο γράφω γύρω στα 16.000χλμ με το 990 , διαπίστωσα ότι με την διαφορά του κόστους βενζίνης και μόνο (άσε τα σερβις, λάστιχα κλπ) θα πάρω ένα σκουτερ και θα μου βγει τσάμπα. Ασε που δεν θα φορτώνω με "άσχημα" χλμ την μηχανή.
    Επειδή υπάρχουν κάποιοι που θεωρούν ότι δεν είναι μοτοσυκλέτα τα σκούτερ, για αυτό έγραψα την άποψή μου με λίγο χιουμοριστικό τρόπο. Για κάποιους βέβαια ήταν λίγο δύσκολο να το καταλάβουν....
    :rotflmao: :rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Ρε Στέφανε, έχω μοτοσυκλέτα. Απλά επειδή κάθε χρόνο γράφω γύρω στα 16.000χλμ με το 990 , διαπίστωσα ότι με την διαφορά του κόστους βενζίνης και μόνο (άσε τα σερβις, λάστιχα κλπ) θα πάρω ένα σκουτερ και θα μου βγει τσάμπα. Ασε που δεν θα φορτώνω με "άσχημα" χλμ την μηχανή.
    Επειδή υπάρχουν κάποιοι που θεωρούν ότι δεν είναι μοτοσυκλέτα τα σκούτερ, για αυτό έγραψα την άποψή μου με λίγο χιουμοριστικό τρόπο. Για κάποιους βέβαια ήταν λίγο δύσκολο να το καταλάβουν....
    :rotflmao: :rotflmao:
    Εγώ σκεύτομαι οτι δεν υπάρχει λόγος να αλλάζω ταχύτητες κάθε μέρα στην παραλιακή μέσα στο μποτιλιάρισμα ούτε να βρέχω τα παπούτσια στην παραμικρή ψιχάλα, ούτε να πηγαίνω τον πιτσιρικά 2 τετράγωνα παραπέρα με το αυτοκίνητο επειδή δεν φτάνει στο xr, άρα στην καθημερινότητά μου η μοτοσυκλέτα δεν φτάνει.
    Χρειάζομαι ένα scooter.
    Απλά δεν ξέρω 150, ή 300 ABS.

γειά σας παιδιά

πριν πολλά χρόνια, φοιτητής στην ιταλία, οδηγούσα μια vespa primavera 125... Ωραίο εργαλείο, είχα πέσει μια δυο φορές, χωρις δράματα ευτυχώς , αυτή ήταν κ η πρώτη μου επαφή με δίτροχο.

όταν γύρισα στην ελλάδα κ με έφαγαν οι μετακινήσεις στην Αθήνα, κάποια στιγμή είπα δεν πάει άλλο και αγόρασα ενα baverly 250.μου έκανε την ζωή εύκολη, ανέβαινε χωρίς θέματα και παράπονα η γυναίκα, πήγαινα απο διόνυσο για μπανακι κ το ευχαριστιόμουν, γενικά το αυτοκίνητο μου φαινόταν αποκρουστικό πλέον κ δεν το ξαναχρησιμοποίησα απο τότε μόνος ποτέ.

τωρα τελευταία κ μιας κ πούλησα το s2000 που οδηγούσα το οποίο μου έδινε τις απαραίτητες δόσεις αδρεναλίνης σκέφτηκα να το γυρίσω στις μηχανές, με την δικαιολογία οτι το beverly δεν έχει abs (και την ενδόμυχη επιθυμία να πάρω μια μηχανάρα που απ΄ ότι διαβάζω έχουν επιδόσεις που τα αυτοκίνητα ούτε ονειρεύονται κ οτι έτσι θα αναπλήρωνα την απώλεια του s2000 που πουλήθηκε για να χωράει η οικογένεια)

πρώτη σκέψη η bmw f800r, έφυγα με ένα φίλο μηχανόβιο να την κάνει τεστ (αυτος εχει μια fazer 600) κάθησα στην θέση του συνοδηγού (καθώς δεν εχω μάθει να οδηγώ με ταχύτητες) κ ξεκινήσαμε.

αίσθηση μαύρα χάλια. το δικύλινδρο bmw έτρεμε, στις χαμηλές στροφές σκόρτσαρε κλπ, ήταν κάπως απότομο κ η θέση συνοδηγού ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ. για να μην πω οτι κ η δύναμή του δεν με εντυπωσίασε...περίμενα κάτι απίστευτα ανώτερο απο το beverly που οδηγώ σε σταθερότητα, αίσθηση κλπ αλλά βρέθηκα να βρίσκω θετικά κ αρνητικά...!

στον γυρισμό ανέβηκα συνεπιβάτης στο fazer. η μηχανή με πιο γλυκιά λειτουργία, περισσότερη δύναμη ψηλά αλλά η θέση συνοδηγού πάλι απαράδεκτη με σκληρή κ στενη σέλα. κ εδω
    επίσης η δύναμη δεν ήταν άμεσα αξιοποιήσιμη αν και αρκετή στις ψηλές στροφές. τουλάχιστον εδω καταλάβαινα οτι βρισκόμουν πάνω σε μια ανώτερη μηχανολογικά κατασκευη...

ξαφνικά το T-max 500 με abs το οποίο είχα απορρίψει λόγω κόστους και μη καθαρόαιμης κατασκευής άρχισε να φαντάζει πολύ λογικότερη επιλογή. Οδηγώντας το αισθάνθηκα οτι όλοα ήταν όπως επρεπε, σταθερό, ωραία φρένα, αρχοντική αίσθηση, καλό κράτημα κλπ

Σίγουρα χάνεις το πρεστίζ της μοτοσυκλέτας κ την αίσθηση οτι << αμα γουστάρω κάνω 100-200 σε 5 ">> αλλά δεν μπορείς να τα έχεις όλα. Απο την άλλη αμφιβάλω αν με ένα faizer θα ταξιδεψω γρηγορότερα ή αν θα στρίψω γρηγορότερα.. με εξαίρεση κάποια ξεσπάσματα ίσως που κ που! με εχουν πάρει κ τα χρόνια (35) δεν βράζει κ πολύ το αίμα , δουλεύει λίγο κ το μυαλό...

αυτά. Κ ωραίες μηχανές κ ωραία σκούτερ υπάρχουν, δεν δικαιολογείται κ πολύ φανατισμός. κ απ΄ ότι βλέπω γύρω μου, λίγοι μπορούν να οδηγήσουν στα όρια είτε σκούτερ είτε μηχανή. Οι πιο πολλοί νομίζουν οτι ξέρουν...

Παλαιό μέλος

Άψογος

Φίλε alexarav, όπως τα λες είναι τα πράγματα ακριβώς. Έπεσες και στο Ν1 scooter-μηχανή :-) Πολλοί δυστυχώς φανατισμένοι βαθιά μέσα τους, θα ήθελαν ένα τέτοιο για 1ο καθημερινό, παντός καιρού, έυκολο στην πόλη και αξιόπιστο ειδικά αν το οδηγούσαν..και τη "μηχανή" τους για να ξεσπάνε, weekend με καλό καιρό, άντε για τους πιο μηχανόβιους απο εμάς, μια φορά το χρόνο στις Σέρρες ;-) Αλλά δύσκολο να παραδεχτούν πολλοι "μηχανόβιοι" που κράζουν τα scooter κάτι τέτοιο.

Υ.Γ vagtav Για το δικό μου το έβγαλα στο λιμεναρχείο το δίπλωμα. Για ρώτα εκεί..

ΚΩΣΤΗΣ ZZR1400R Το avatar του/της booktsio
    ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ POST...

Ta Scooter ΠΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ...

ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΦΩ...

ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΟΜΩΣ:

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΒΕΣΠΑ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΗΣ. ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΗ ΜΟΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Ή ΓΙΑΤΙ ...ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΧΕΙ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ.
    ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΘΕ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ Ο ΑΝΑΒΑΤΗΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΗ ΒΕΣΠΑ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ-ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ- ΤΙΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ ΜΑΣ.
    ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΒΑΤΗΣ ΠΟΥ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΤΑΝ ΟΔΗΓΕΙ ΤΗ ΜΟΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΟΔΗΓΕΙ ΤΗ ΒΕΣΠΑ ΤΟΥ.

ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΕΣΠΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ ΑΠΛΩΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Σ'ΑΥΤΟ ΤΟ SITE. ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ.

ΝΟΜΙΖΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΥ ΟΛΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ:

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΕΣ!!!

ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ;;;

ΤΙΠΟΤΑ ΝΟΜΙΖΩ, ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΚΑΚΟ, ΟΤΑΝ ΕΞΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΕΝΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ ΣΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΑΖΕΣ, ΜΟΙΡΑΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΕΡΙΣΤΑΣΙΑΚΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΠΟΔΙΑ (ΤΟΥΜΠΑ) ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΝ...

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΕΔΩ, ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΟΡΙΣΜΟ.

ΑΥΤΑ ΚΑΤΑΡΧΗΝ

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    εφοσον διαλεγεις την ανεση της ζελατινας και αποριπτεις την "μαχη" με τον ανεμο ( που ειναι χαρακτηριστικο αλλωστε της "ελευθεριας & ανεμελιας" που εγκειται η μοτοσυκλετιστικη φιλοσοφια)

και επιλεγεις το καναπεδατο καθισμα αντι της σκληρης SPort/On-off/Touring Σελας ........

αυτοματως αποριπτεις το πνευμα του αντικομφορμισμου που θενε οι μηχανοβιοι να τς'

χαρακτηριζει απο τις εποχες στηβενΜCQueen Γαρδελη MikDoohan Κλπ Κλπ :hypnotize
    Accipere quam facere praestat injuriam

Τσομολοκο Το avatar του/της eiffel
    εγω δεν θα ασχοληθω με το να αποδειξω οτι δεν ειμαι ελεφαντας, η γνωμη μου ειναι οτι τα σκουτερ δεν ειναι μοτοσυκλετες, την λεω μονο και μονο για το γκαλοπ. ειναι σαν να το παιζω αμαξοβιος με το βανακι του πατερα μου ημαρτον!!!!!!!
    Μηχανη και ξερο ψωμι...!!!

βουρ για το βουνο Το avatar του/της dond4le
    Εαν δεν υπηρχαν οι τεμπεληδες...................................δεν θα υπηρχαν και τα scouter.

Και οσοι επιμενουν οτι τα scouter ειναι μοτοσυκλετες μαλλον θεωρουνται τεμπεληδες.

Γιατι με την μοτοσυκλετα σταματας που και που για τσιγαρο και καφε.

Ενω με το scouter δεν χρειαζεται!!!!!!!!!!!!!

Εχτές μέσα στη HONDA, είχαμε αυτη τη συζήτηση....
    Όντως δεν θα χαρακτήριζα και γω τα scooter μοτοσικλέτα...
    Δεν θεωρώ οτι είναι άλλωστε.
    Ο παππούς μου μέχρι τα 65 του είχε ένα DIO, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί μηχανή αυτό
    το πράγμα?? ή αυτός μοτοσικλετιστής???
    Κάπως δεν μου κάθεται...καλλά..

Παρόμοια θέματα

1. Γιατί δε θα γίνουμε *ποτέ* άνθρωποι
    από SF στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 27/03/2007, 10:30
  2. Απαντήσεις: 50
    Τελευταίο μήνυμα: 23/12/2006, 06:46
  3. Απαντήσεις: 35
    Τελευταίο μήνυμα: 06/07/2005, 22:15
  4. Απαντήσεις: 223