Αρχικά δημιουργήθηκε από spyrakos35
δεν μιλάμε για θέατρο εδώ..... δεν μιλάμε για εφήμερη χαρά ή παράσταση..... μιλάμε για την ομάδα που αγαπάμε αν δεν κατάλαβες..... δεν θα παω να δω θεατρο με καποιον ηθοποιο που δεν γουστάρω.... αλλά θα παω να δω την ομάδα μου και ας με πληγώνει γιατί την αγαπάω.... ειδικά τώρα θα πάω στα δύσκολα.... εσύ κανε αποχή.... μεγάλη, ειδοποιός διαφορά.....
για πες μου λοιπον στην αγγλία..... οι φαν της λιβερπουλ τα σπάσανε μετά το διπλο χαστουκι απο την αρσεναλ μέσα σε τεσσερις (ή τρεις) μέρες??? και γιατί???
ξέρουμε να μιλάμε μόνο για νοοτροπίες ποδοσφαιριστών αλλά όχι για νοοτροπίες οπαδών (αγρίμια τους λες εσύ, μεθυσμένους πρεζακηδες τους λέω εγώ... καμμια 20αριά ήταν ολοι και όλοι με πολύ μπλα μπλα και καθόλου μυαλό)....
κουλτουρα και παιδεία..... την είδα την κουλτουρα.... κοκκινα μάτια, κρασίλα και κουκούλα.... τα βάλανε με τις κοπέλες των σεκιούριτι και όταν τους έλεγα να βγάλουν τις κουκούλες μου απανταγανε για φωτογραφίες.... ναι ρε μουνακια ντρεπεστε ή δεν είσαστε ξυρισμένα???
πες μου τι κέρδος είχε και ποιος απο τα χτεσινά....
πες μου δηλαδή ποιος θα αναλάβει την αεκ.... η ορίτζιναλ??? εσύ??? ποιος???
αααα.... εμφανίστηκε και ο τίγρης εχτές.... όταν μιλας για τον λύκο βλέπεις την ουρά του λένε οι φίλοι μας οι γαλλοι...
ΣΠΥΡΑΚΟ.................ΑΝ ΕΙΣΑΙ 35.........ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΩ...........
Κάτι θά έχεις άκούσει γιά Πομώνη , Βεντούρη, Σκευοφύλακα, Σοφιανίδη Νικολαίδη,Σεραφείδη,Παπαιωάννου, Νεστορίδη, Σταθόπουλο, ..........κ.λ.π...............κ.λ.π.
κ.λ.π.........καί άς μέ συγχωρέσουν πολλοί ....πάρα πολλοί..........
ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟΙ ΠΑΙΖΑΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΑΝΕΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΕΦΑΛΟ,................
καί τελευταίοι νάμασταν έγώ άκολουθούσα .........!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Γιά αύτούς όμως πού μού πωλούν ΑΕΚΟΣΥΝΗ.................
ΘΕΛΩ ΑΠΟΔΕΙΞΗ.........................μετά άπό τρία χρόνια άναστολή.......!!!!!!!!!!!!
Γιατί σήμερα ή ΑΕΚ είναι μπακάλικο φίλε....!!!ούτε κάν σούπερ μάρκετ....!!!!!
Τώρα αύτοί θά δώσουν έξετάσεις..................ΕΓΩ ΚΑΙ ΣΥ ΔΩΣΑΜΕ...............
ΠΡΩΤΟΙ ΣΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ...........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ούτε πρόεδρος θέλω νά γίνω ούτε νά προτείνω κάποιον.......!!!!!!!!
ΑΛΛΑ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΩ ΜΠΟΡΩ......?????????????
Δέν θά τά χώνω, χωρίς νά έχω άποψη........!!!!!!!!!!!!!!
Παντού σέ όλο τόν κόσμο καί σέ όλα τά πράμματα.................
ΠΡΩΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙΣ ΕΡΓΟ......................ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ........!!!!!!!!!!!!
ΕΜΕΙΣ ΑΝΤΙΘΕΤΑ................ΠΡΩΤΑ ΣΤΗΡΙΞΑΜΕ.................γιατί άγαπάμε τήν ΑΕΚ όπως είπες
ΚΑΙ ΕΙΣΠΡΑΞΑΜΕ......................ΠΑΡΑΜΥΘΙ................
Άφού λοιπόν περάσαμε στήν έποχή τού κάθε ....ΤΙΓΡΗ.............άς έρθει αύτός μέ τά μισά
πετρέλαια τής Μεσογείου.................μπάς καί δούμε θέαμα άπό τήν όμάδα μας....!!!!!!!!!!!!
Μπάς καί δούμε τόν κάθε Μπριάκο νά μάς σέβεται, μπάς καί δούμε κανά παίκτη στήν ΑΕΚ
Γιατί τότε πού λές, ή μισή καί παραπάνω Έθνική ΑΕΚ ήτανε....!!!!!!!!!!!!!!
Πρίν άπαντήσεις ,διάβαζε με καλά, γιατί γράφεις πράμματα πού δέν εύσταθούν σέ σχέση μέ τά
γραφόμενα μου.....!!!!!!!
![]()