:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΕΙΣΤΕ ΑΠΙΘΑΝΟΙ ΡΕ!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΕΙΣΤΕ ΑΠΙΘΑΝΟΙ ΡΕ!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
A ρε τρελαααααααα![]()
![]()
![]()
![]()
μακη εγω σε επαιρνα τηλ. αντε βρηκα λιγο χρονο για καμια βολτουλα!!!!
Λοιπόν που θα πάμε τώρα αυτές τις μέρες???ΕΚΔΡΟΜΟΥΛΑ???![]()
![]()
θα το σκεφτώ και θα ρθω με πρόταση το βράδυ...![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
ο ρουφιάνος της γειτονιάς ξαναχτυπά![]()
![]()
καγκουρό μου εσείς
θα του κλείσεις το σπίτι....Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
επ τι γίνεται εδώ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
σε λιγο αναχωρώ για αθήνα, δεν έχω και πολύ όρεξη να γράψω κατεβατά τώρα, με αντιλαμβάνεστε φαντάζομαι (βλέπω και τις φωτιές και
![]()
)
makis206, MikeG, meni0s, nikoskazer2000, να 'στε πάντα καλά, καιστις επόμενες βόλτες στο νησί και αλλού (να ανεβείτε και σεις ρεμάλια πάνω
).
tropeas, Λεωνίδας, sober, με εσας κοπέλια ραντεβου στην Αθηνα![]()
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
Καλό ταξίδι Γιάννη..Καλή υπομονή & αντοχή εκεί που πας
Εις το επανυδείν..
![]()
![]()
![]()
Καλό ταξίδι σε Ζάχη και Γιάννη!![]()
![]()
Γιαννιό καλό ταξίδι να έχεις φίλε μου, φρόντισε εκεί πάνω να περνάς το ίδιο καλά και να περιγράφεις στα εκεί φιλαράκια σου την καθημερινότητά σου με τον ίδιο ενθουσιασμό και χαμόγελο όπως μου περιέγραφες χτες τα κατορθώματά σας !
Πάντα να'σαι καλά ρε λεβεντιά, πολύ χάρηκα που μοιραστήκαμε μαζί μερικά όμορφα πράγματα αλλά και που γνώρισα ένα παλικάρι γεμάτο χιούμορ κι αληθινό χαμόγελο, να προσέχεις τον εαυτό σου και να προσφέρεις σε όλο τον κόσμο που έχει την τύχη να σε συναντήσει όλη αυτή την όμορφη απλότητα που σε διακρίνει και κάνει έναν άνθρωπο ξεχωριστό !
Θα ξανατσουγκρίσουμε σύντομα φίλε !![]()
![]()
![]()
Ζαχάκι από κοντά![]()
κοιτάχτε ρε γλύψιμο επειδή τον κέρασε ένα καφέ και ένα iglooΑρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Γιαννιό καλό ταξίδι να έχεις φίλε μου, φρόντισε εκεί πάνω να περνάς το ίδιο καλά και να περιγράφεις στα εκεί φιλαράκια σου την καθημερινότητά σου με τον ίδιο ενθουσιασμό και χαμόγελο όπως μου περιέγραφες χτες τα κατορθώματά σας !
Πάντα να'σαι καλά ρε λεβεντιά, πολύ χάρηκα που μοιραστήκαμε μαζί μερικά όμορφα πράγματα αλλά και που γνώρισα ένα παλικάρι γεμάτο χιούμορ κι αληθινό χαμόγελο, να προσέχεις τον εαυτό σου και να προσφέρεις σε όλο τον κόσμο που έχει την τύχη να σε συναντήσει όλη αυτή την όμορφη απλότητα που σε διακρίνει και κάνει έναν άνθρωπο ξεχωριστό !
Θα ξανατσουγκρίσουμε σύντομα φίλε !![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
(τα λέμε Αθήνα Γιάννο)
Άσε ρε παλιοσπάμερ τον κόσμο να εκφραστεί ελεύθερα !Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
κοιτάχτε ρε γλύψιμο επειδή τον κέρασε ένα καφέ και ένα igloo![]()
![]()
![]()
![]()
Τώρα πάει, κέρασε ! Γιατί να γλύψω κάποιον που του χρωστάω κέρασμα ;:o
μπας το ξεχάσει ;;![]()
:rotflmao: :rotflmao: