Σελίδα 28 από 36 ΠρώτοΠρώτο ... 182324252627282930313233 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 406 έως 420 από 529

Θέμα: gramma enos apo tous 49 silifthentes sthn poreia 8/3

Lord of the Strings Το avatar του/της SPORAKIAS
    πες τα χρυσοστομη.....

αν και παλι ειπανε οτι και παλι δεν θα σταθει η κατηγορια λογω ελλειψεις στοιχειων....

το καημενο...παλι βρεθηκε σε λαθος τοπο , σε λαθος χρονο.... :a31:
    Don't and drive just :a44: and fly

ο καγκουρας...

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm
    καλησπέρα,

για να πω την αλήθεια έχω διαβάσει ένα πολύ μικρό μέρος απο το θέμα, και ίσως αυτό που πω να έχει ήδη ειπωθεί.

Το βασικότερο κατά την άποψή μου πρόβλημα στο ζήτημα των συλλήψεων των ... 46 ή των 5 ή των όσων είναι, είναι ότι τις περισσότερες (αν όχι όλες) τις φορές οι συλλήψεις :
    α. γίνονται κατόπιν εορτής και όχι τη στιγμή που κάποιος ή κάποιοι προκαλούν τα επεισοδια και
    β. γίνονται μαζικά.

Το γεγονός αυτό δημιουργεί πολύ σημαντικό πρόβλημα στη στοιχειοθέτηση της κατηγορίας, δηλαδή στην απόδειξη ότι ο συγκεκριμένος ένας κατηγορούμενος έκανε τη συγκεκριμένηη πράξη, ο άλλος συγκεκριμένος κατηγοροόυμενος έκανε τη συγκεκριμένη άλλη πράξη κλπ.

Δεδομένου ότι βασική αρχή του ποινικού δικαίου (ευτυχώς) είναι ότι σε περίπτωση αμφιβολίας ο όποιος κατηγορούμενος αθωώνεται είναι προφανές για ποιο λόγο αθωώθηκαν οι 46.
    Είναι πιθανό οι δικαστές να ήταν σίγουροι ότι κάποοι απο τους 46 είχαν κάνει τις πράξεις για τις οποίες κατηγορούνταν, απο τη στιγμή όμως που δεν μπορούσαν να είνα σίγουροι για το ποιος έκανε τί, η αθώωση όλων ήρθε πολύ λογικά.

Και όλα αυτά τα λέω, γιατί είδα χθες στην τηλεόραση έναν τύπο (φυσικά με κουκούλα) να σπάει το παρπρίζ ενός αυτοκινήτου για τουλάχιστον 30 δεύτερα και κανείς να μην ασχολείται μαζί του !!!

Μα αν δεν τον συλλάβεις εκείνη τη στιγμή πώς μετά θα αποδείξεις ότι αυτός το έκανε ;;

Φυσικά και όταν τον συλλάβουν μαζί με άλλους 40 -50 κλπ θα πεί ότι δεν ήμουν εγώ ;;
    τί θα πεί ;;; θα ομολογήσει ;;

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
    .............................................
    ευη,

μαλλον δεν εγιναν κατανοητα οσα ειπωθηκαν εν βρασμο και απο τις 2 πλευρες !!!!!

ξερεις ποιος ειμαι και γενικοτερα ξερεις τις ιδεες μου και τις αντιληψεις μου σε βαθμο αν μη τι αλλο αρκετα καλο...

ποτε λοιπον δεν ειπε κανενας οτι καλα κανουνε και σπανε, καινε, ρημαζουνε τα καλα παιδια.
    ισα-ισα θεωρω αδιανοητο εν ετη 2007 να κλαιει ο καθε ενας την περιουσια του που με κοπο εχει κανει.
    αυτο που μαλλον ομως δεν εγινε κατανοητο ειναι οτι δεν θα υπηρχε κανενα προβλημα με τις διαφορες αρχες αν αυτες κανανε σωστα τη δουλεια τους.το γεγονος οτι δεν κανουνε σωστα τη δουλεια τους ειναι και ο λογος που μετα χανουνε τη ψυχραιμια τους και αυτο εχει ως αποτελεσμα πολλες φορες αδικες συλληψεις.
    το οτι συνεληφθει ατομο το οποιο ητανε κατηγορουμενος μεσα στους 50 φυσικα και δε δειχνει οτι και οι υπολοιποι ειναι και αυτοι ενοχοι (νομιζω?)

και καπου εδω ερχομαι και κανω και παλι την ερωτηση η οποια μενει μονιμως μεταιωρη...
    ξεκινανε τα μπαχαλα και οι τσογλανοι μπαινουνε μεσα στο οποιοδηποτε ιδρυμα τους παρεχει ασυλο.οι διμοιριες καθονται απο εξω και περιμενουνε.ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝΕ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΒΓΟΥΝΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ???????
    ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΟΙ <<ΓΝΩΣΤΟΙ-ΑΓΝΩΣΤΟΙ>> ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝΕ ΝΑ ΓΥΡΝΑΝΕ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΙΣΧΥΡΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΕ 1 ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ????????

ολο αυτο λοιπον οπως και να το κανουμε βγαζει μια βρωμα και απο τις διωκτικες αρχες....δε νομιζεις ρε ευη???

μηπως τελικα ειμαστε θεατες σε ενα καλα σκηνοθετημενο εργακι?λεω εγω τωρα....
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    δε παιρνω θεση για το αν κανουν καλα την δουλεια τους οι μεν και οι δε και τι σκηνικα παιζουν κλπκ λπ γιατι η κουβεντα αυτη ειναι τεραστια και με πολλες παραπλευρους

αυτο που εγραψα ηταν η πρωσοπικη μου δικαιωση σε ενα και μονο θεμα

οτι κανενας δε περνα τυχαια απο πουθενα ΤΕΛΟΣ.

καλα ολα αυτα που λες και φυσικα συμφωνω αλλα ειναι ενα αλλο θεμα που δεν με ενδοιαφερει να το αναλυσω στο μοτο.γρ

οπωτε τσακισου ελα σπιτι να τα πουμε (που @@ θα πουμε παλι για εξατμισεις θα μιλαμε )

τελος θα ηθελα να ξανα πω οτι δεν ερχωμε σε αντιπαραθεση με κανεναν που να βαρατε το ποπο σας (σικ) κατω

α τρουπερ.

σε εχω :rotflmao:
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

δε παιρνω θεση για το αν κανουν καλα την δουλεια τους οι μεν και οι δε και τι σκηνικα παιζουν κλπκ λπ γιατι η κουβεντα αυτη ειναι τεραστια και με πολλες παραπλευρους

αυτο που εγραψα ηταν η πρωσοπικη μου δικαιωση σε ενα και μονο θεμα

οτι κανενας δε περνα τυχαια απο πουθενα ΤΕΛΟΣ.

καλα ολα αυτα που λες και φυσικα συμφωνω αλλα ειναι ενα αλλο θεμα που δεν με ενδοιαφερει να το αναλυσω στο μοτο.γρ

οπωτε τσακισου ελα σπιτι να τα πουμε (που @@ θα πουμε παλι για εξατμισεις θα μιλαμε )

τελος θα ηθελα να ξανα πω οτι δεν ερχωμε σε αντιπαραθεση με κανεναν που να βαρατε το ποπο σας (σικ) κατω

α τρουπερ.

σε εχω :rotflmao:
    απλα διαφωνουμε...δεν θεωρω οτι δικαιωθηκες καπου.αυτη ειναι η αποψη μου οσον αφορα το συγκεκριμενο...
    κατα τα αλλα εννοειτε οτι δεν ειμαστε σε αντιπαραθεση και σαφως οταν ειναι να περασω απο το σπιτι θα το ξερεις.

α EVI..............με τι με εχεις????με την τοστιερα???????

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    απλα διαφωνουμε...δεν θεωρω οτι δικαιωθηκες καπου.αυτη ειναι η αποψη μου οσον αφορα το συγκεκριμενο...
    κατα τα αλλα εννοειτε οτι δεν ειμαστε σε αντιπαραθεση και σαφως οταν ειναι να περασω απο το σπιτι θα το ξερεις.

α EVI..............με τι με εχεις????με την τοστιερα???????

ρε φιλε τα αλογατα μου ειναι τα ιδια (περισσοτερα απο τα δικα σου) η ροπακλα μου ειναι η ιδια (περισσοτερη απο την δικια σου) εγω δεν εχω τρουπα μετα τις 6000 βρε αδελφε και τωρα πια εχω και μπαρμπιζ με φουλ αεροδυναμικη και αλαρμ (ψαρωσες?):rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

δικαιωθηκα φιλε μου

που να κοπανατε το ποπουλη σας κατω

τα βλασταρια σας μπορει να σου καιγαν την μηχανη σου

τοτε τι θα ελεγες? ασε μην το κουβεντιαζουμε οσοι απο δω μεσα χλεβαζαν και λεγαν οτι θελαν μονο και μονο για να βγαλουν καπου αυτα που δεν μπορουν πουθενα αλλου να πουν το καναν

και τωρα βγηκαν μαλακες

και πουσαι

αυτη δεν ειναι η γνωμη μου (οπως λεγαν ετσι αοριστα και υποστιριζαν με παθος....την γνωμη τους) ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Κουλαδι

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

ΚΑΙ ΞΑΝΑΛΕΩ ΔΕ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΠΙΟ Η ΜΠΑΝΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΠΙΑ ΟΙ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΟΙ ΠΑΤΑΤΕΣ ΤΟ ΦΡΙΚΑΣΕ

ΛΕΩ ΜΕΜΟΝΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΣ

ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΣΧΙΖΑΝ ΤΑ ΙΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΤΑ ΚΑΗΜΕΝΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΥΧΑΙΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΥΧΑΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΤΟΥ ΕΠΕΣΕ Ο ΑΝΑΠΤΗΡΑΣ ΚΑ ΙΕΚΑΨΕ ΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ

ΤΥΧΑΙΑ ΕΠΕΣΕ ΤΟ ΚΙΝΙΤΟ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΙΤΟ ΚΛΠΚΛΠ

ΔΕ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΟΙΑΦΕΡΕΙ ΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ Η ΑΤΙΜΗ Η ΚΕΝΩΝΙΑ

ΜΕΝΩ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΕΓΟΝΟΣ

ΑΠΟ ΤΟΥΣ 49

ΜΟΝΟ ΟΙ 9 ΔΕΝ ΚΑΝΑΝ ΚΑΤΙ

ΑΥΤΟ ΛΕΩ .

Μ Ο Ν Ο.

οπωτε απαντησεις περι συστηματας μαι ας ειναι περιττες προς εμενα μεταξυ σας φυσικα και μπορειτε να το ΞΑΝΑ αναλυσετε

ρε φιλε τα αλογατα μου ειναι τα ιδια (περισσοτερα απο τα δικα σου) η ροπακλα μου ειναι η ιδια (περισσοτερη απο την δικια σου) εγω δεν εχω τρουπα μετα τις 6000 βρε αδελφε και τωρα πια εχω και μπαρμπιζ με φουλ αεροδυναμικη και αλαρμ (ψαρωσες?):rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

δικαιωθηκα φιλε μου

που να κοπανατε το ποπουλη σας κατω

τα βλασταρια σας μπορει να σου καιγαν την μηχανη σου

τοτε τι θα ελεγες? ασε μην το κουβεντιαζουμε οσοι απο δω μεσα χλεβαζαν και λεγαν οτι θελαν μονο και μονο για να βγαλουν καπου αυτα που δεν μπορουν πουθενα αλλου να πουν το καναν

και τωρα βγηκαν μαλακες

και πουσαι

αυτη δεν ειναι η γνωμη μου (οπως λεγαν ετσι αοριστα και υποστιριζαν με παθος....την γνωμη τους) ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Κουλαδι

:rotflmao: :rotflmao:
    1.σου ξαναλεω δεν δικαιωθηκες επειδη ο 1 απο τους 49 πιαστηκε σε επεισοδια. δεν σημαινει οτι και οι υπολοιποι 48 ηταν και αυτοι ενοχοι !
    2.ποτε δεν ειπα καλα κανουνε και σπανε καινε ρημαζουν (σου το ξαναγραψα)
    3.οι ερωτησεις μου και οι προβληματισμοι μου ειναι παραπανω και ειναι σαφεις!
    4.η τρυπα ειναι απο 5-7500 στροφες στο μηχανακι μου !
    5.οπως θα περασεις θα σου ριξω κλωτσα και θα πεσεις αρα παλι πρωτος θα τερματισω
    6.βαλε υαλοκαθαριστηρα στο παρμπριζ
    7.πεσε για υπνο !!!εχεις δουλεια αυριο !!!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Μου τη δίνει... Το avatar του/της Sferopetadhn
    Φίλε trooper αυτό που είπες περί μαντρώματος έχει γίνει κάπου στο '90, επί Σημίτη.

Τότε είχε αρθεί το άσυλο και η αστυνομία είχε μαντρώσει 500 άτομα και τους έβγαλε όλους μέχρι τις κλούβες. Εκεί να δεις τους αγωνιστές πώς πήγαιναν σαν τις κοτούλες... και αναφέρομαι σε άτομα που, από τις ζωντανές μεταδόσεις των καναλιών το προηγούμενο βράδυ, μπορούσες να θυμηθείς τις φάτσες (χαραλτηριστικός ένας τύπος με μία μοϊκάνα μισό μέτρο ύψος)...

Ούτε εκδρομή νηπιαγωγείου δεν κάνει τόση ησυχία...

Αλλά και πάλι δε νομίζω να έπαθε κανείς τίποτα... όπως συμβαίνει και με τους τύπους στα γήπεδα, έτσι και σε αυτή την περίπτωση, όσο δεν υπάρχει πραγματική πολιτική βούληση να πιαστούν θα γίνονται τα ίδια.

Είπαμε... η ύπαρξη εχθρών δικαιολογεί την ύπαρξη κάποιων. Όπως οι ΗΠΑ μετά τη διάλυση της ΕΣΣΔ βρήκε Γιουγκοσλαβία, Ιράκ, Αφγανιστάν κλπ έτσι κι εδώ.
    ''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)

"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)

όπου γης Το avatar του/της iosif
    α μάλιστα
    εκτός από τους τηλεδικαστές διαθέτουμε και ιντερνετικούς....

1 η σύλληψη δεν αποτελεί καταδίκη
    2 κανένας δεν συνελήφθη στον τόπο των επεισοδίων
    3 βλέπω μια τυφλή εμπστοσύνη στην αστυνομία. προφανώς η αστυνομία είναι αδιάφθορη και δεν κυνηγά στα τυφλά....
    4 θεωρείτε ότι οι δικαστές γουστάρουννα αθωώνουν τους συλληφθέντες για βανδαλισμούς ή για "βανδαλισμούς"? απλά δεν υπάρχουν στοιχεία
    5 πολύ εύκολα ξεπερνάτε το τεκμήριο της αθωώτητας
    6 δηλαδή η αστυνομία αναζήτησε σε όλη την θεσ/κη ποιος φοράει πράσινα αθλητικά και τον συνέλαβε?
    7 ...και ακόμα δεν μπορεί να βρει ποιοι μαχαίρωσαν τον οπαδό του παο και ποιος έδειρε τον δ. συρίγο?
    8 να θυμίσω ότι πάμπολοι άνθρωποι έχουν πάει πάμπολες φορές κατηγορούμενοι για τα ίδια και τα ίδια και όχι μόνο αθωώνονται αλλά ουσιαστικά τους ζητάνε και συγνώμη (βλέπε γ. σερίφης το τελευταίο περιστατικό)
    9 για την αθήνα οπ νεαρός αθωώθηκε

προφανώς είναι ευκολονόητο πως δεν θεωρώ ότι το κάψιμο ενός ιχ αποτελεί πολιτική πράξη...
    καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός

Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
    Φίλε trooper αυτό που είπες περί μαντρώματος έχει γίνει κάπου στο '90, επί Σημίτη.

Τότε είχε αρθεί το άσυλο και η αστυνομία είχε μαντρώσει 500 άτομα και τους έβγαλε όλους μέχρι τις κλούβες. Εκεί να δεις τους αγωνιστές πώς πήγαιναν σαν τις κοτούλες... και αναφέρομαι σε άτομα που, από τις ζωντανές μεταδόσεις των καναλιών το προηγούμενο βράδυ, μπορούσες να θυμηθείς τις φάτσες (χαραλτηριστικός ένας τύπος με μία μοϊκάνα μισό μέτρο ύψος)...

Ούτε εκδρομή νηπιαγωγείου δεν κάνει τόση ησυχία...

Αλλά και πάλι δε νομίζω να έπαθε κανείς τίποτα... όπως συμβαίνει και με τους τύπους στα γήπεδα, έτσι και σε αυτή την περίπτωση, όσο δεν υπάρχει πραγματική πολιτική βούληση να πιαστούν θα γίνονται τα ίδια.

Είπαμε... η ύπαρξη εχθρών δικαιολογεί την ύπαρξη κάποιων. Όπως οι ΗΠΑ μετά τη διάλυση της ΕΣΣΔ βρήκε Γιουγκοσλαβία, Ιράκ, Αφγανιστάν κλπ έτσι κι εδώ.
    εγινε επι σημιτη????????

θυμησου καλυτερα...

όπου γης Το avatar του/της iosif
    1995-υπουργός βαλυράκης

κάποιοι από τους συλληφθέντες τότε ξαναπιάστηκαν και ένας παραδέχτηκε την συμμετοχή του σε αναίμακτες βομβιστικές επειθέσεις (υπόθεση ορυχείων χρυσού χαλκιδικής). μάλιστα ήταν ο πρώτος που το δικαστήριο του αναγνώρισε "μη ταπεινή και ανιδιοτελή κίνητρα".

αρκετοί άλλοι είναι "συνήθεις ύποπτοι " και τους συλλαμβάνουν κάθε τρεις και λίγο για οτιδήποτε.

όσο για κάποιους τηλεδικαστές και παντογνώστες ας εξηγήσουν πρώτα πως βρήκαν λεφτά για την φρη εφημερίδα που εκδίδουν, σε πόσα έντυπα του ομίλου εργάζονται (αλήθεις εκείνος ο νόμος περί μη κατοχής ραδιοφώνου/τιβι/ εφημερίδας τι γίνεται????
    )
    και όταν καταδικάζουν χουλιγκανισμούς ας θυμούνται ποιοι πέταγαν μπουκάλια σε διαιτητές από τα επίσημα!

είναι πάντως εξωφρενικό ότι αποσυνδέουμε τα γεγονότα από τις αιτίες που τα δημιουργούν!
    καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sober
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SPORAKIAS
    πες τα χρυσοστομη.....

αν και παλι ειπανε οτι και παλι δεν θα σταθει η κατηγορια λογω ελλειψεις στοιχειων....

το καημενο...παλι βρεθηκε σε λαθος τοπο , σε λαθος χρονο.... :a31:

Ρε φιλε...παρα λιγο να με σπασουνε στο ξυλο τη στιγμη που δεν ειχα κανει ΤΙΠΟΤΑ!!!!( για τοτε στη Βουλη λεω )...Δηλ. τι 8α πρεπει να γινει???Να μην αντιδρα ο κοσμος επειδη βαρανε στο ασχετο, η επειδη μερικα κα8υστερημενα πανε και τα σπανε επισης στο ασχετο???
    Τα εχουμε πει και δει 100000000 φορες...Αμα 8ελουνε μια χαρα μπορουνε να οργανω8ουνε και να πιασουνε επι τοπου οσους κανουν τα μπαχαλα..
    Αντε...εχω βαρε8ει πια...
    Let's ride, ride how we ride ...

I never did mind about the little things...

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    KOUIZ:

-Oi κουκουλοφοροι δουλευουν για...

1. ...Καποιο τμημα της Γ.α.δ.α

2. ...να καταργηθει το ασυλο

3...Για να βαλει επιτελους η γνωστη εταιρια παρακολουθησης καμερες ΚΑΙ στα πανεπιστημια

4 ...Ολα τα παραπανω

-Οταν επικεντρωνουν την καμερα στο κουβουκλιο που κακως καηκε...

1. ..."Κουκουλωνουν" το θεμα της παιδειας?(Παντα Δωρεαν)

2...Της ανεργιας?

3.Της υγειας?

4.Των ομολογων?

5.Ολα τα παραπανω?

--

Και οποιος δυσκολευτει να απαντησει να με βρεi μεσω ip του ξηγησω τον Ηροδοτο απο κοντα!!!

Εχθρικα σε καποιους

Πολυ πολυ φιλικα ... σε αλλους...
    Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
    Εχθρικα σε καποιους
    καλα τα ειπες, εδω τα χαλασες...

να θυμασαι οτι ολοι οσοι γραφουμε εδω μεσα εχουμε μηχανες.
    αν δεις καποιον κατω στο δρομο δεν θα κατσεις να ρωτησεις αν ειναι απο το μοτο και αν ειχες διαφωνησει μαζι του εδω μεσα.
    αρα μαλλον ακυρο το <<εχθρικα σε καποιους>>

δεν εχεις εχθρους εδω...

αποψη μου...............

Παρόμοια θέματα

1. ama perimeno apo tous..tou facebook...
    από ego_o_idios στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 01/08/2012, 19:11
  2. O tropos anaparagwghs apo tous germanous.
    από 620 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 18/09/2006, 09:47
  3. xeretismata kai apo mena se olous tous users
    από Eos στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 22/04/2006, 10:31
  4. Ta Klise Twn Serials Sthn Ellada (apo To 8ema)
    από nimbus στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 16/11/2005, 12:22

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF