τελευταια φορα εθεαθει με τακουνια κ .............
![]()
τελευταια φορα εθεαθει με τακουνια κ .............
![]()
Dorsoduro 750 & Norton 16H
Βόρειοι ...!!!![]()
Από βδομάδα θα ξέρω αν παίζει φορτηγό με υδραυλική ράμπα για Θεσ/νικη - Κέδρο (άμα τον ανεβάσουμε Σμόκοβο θα μας) και πόσο μπακίρι θα βγει η ιστορία (παράδοση Παρασκευή, παραλαβή Δευτέρα).
Όστις ενδιαφέρεται (και Βεροιώτες παίρνουμε κι Εδεσσαίους παίρνουμε...) μΕ λέει να κάνουμε τα κουμάντα μας !!![]()
Υ.Γ.
Βασικά για το BMW του Νώντα γίνεται η φασαρία ...!!!![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Μηπως να σας μεταφερουμε τα Αγραφα στην Μακεδονια να βολευτειτε?Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Βόρειοι ...!!!![]()
Από βδομάδα θα ξέρω αν παίζει φορτηγό με υδραυλική ράμπα για Θεσ/νικη - Κέδρο (άμα τον ανεβάσουμε Σμόκοβο θα μας) και πόσο μπακίρι θα βγει η ιστορία (παράδοση Παρασκευή, παραλαβή Δευτέρα).
Όστις ενδιαφέρεται (και Βεροιώτες παίρνουμε κι Εδεσσαίους παίρνουμε...) μΕ λέει να κάνουμε τα κουμάντα μας !!![]()
Υ.Γ.
Βασικά για το BMW του Νώντα γίνεται η φασαρία ...!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Καντε ρε κανα χλμ να στρωσει ο ποπος σας!
Και τι θα λετε μετα στο ταξιδιωτικο?Τι ωραια που περασατε στην καροτσα του νταλικιερη?
Σκληροι αντρες![]()
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Από λαστιχάκια, τι λέμε ???![]()
Kαρντασακο μου να σε ρωτηξω κατις....Δηλαδης αν λεω αν τα λαστιχα ειναι χωματινα αλλα να βρε χρυσε μου, δεν εχουν πια τακουνια....Ειμαι ενταξει...:smilea: ??
Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)
www.elnak-seaside.blogspot.com
Επέτρεψέ μας να ξέρουμε τι έιναι "σκληρή" χωμάτινη βόλτα και τι όχι ....!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
Καντε ρε κανα χλμ να στρωσει ο ποπος σας!
Και τι θα λετε μετα στο ταξιδιωτικο?Τι ωραια που περασατε στην καροτσα του νταλικιερη?
Σκληροι αντρες![]()
(και από την στιγμή που ο χαβαλές αρχίζει στο Σμόκοβο δεν καταλαβαίνω γιατί να σπείρουμε τακούνια στην Εθνική ???)
Υ.Γ.
Αν θέλαμε να το παίξουμε "σκληροί άντρες" στα Άγραφα θα πηγαίναμε ρε Γιάννη ???![]()
Στείλε μια φωτό να καταλάβω ΠΟΣΟ δεν έχουν τακούνια ...!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
Kαρντασακο μου να σε ρωτηξω κατις....Δηλαδης αν λεω αν τα λαστιχα ειναι χωματινα αλλα να βρε χρυσε μου, δεν εχουν πια τακουνια....Ειμαι ενταξει...:smilea: ??
![]()
παρε παλι τηλεφωνο
Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)
Κοιτα που καποιος χανει σιγα σιγα την υπομονη του...Θα εχει πολλα μαθηματα στα Αγραφα φετος...Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Επέτρεψέ μας να ξέρουμε τι έιναι "σκληρή" χωμάτινη βόλτα και τι όχι ....!!!
(και από την στιγμή που ο χαβαλές αρχίζει στο Σμόκοβο δεν καταλαβαίνω γιατί να σπείρουμε τακούνια στην Εθνική ???)
Υ.Γ.
Αν θέλαμε να το παίξουμε "σκληροί άντρες" στα Άγραφα θα πηγαίναμε ρε Γιάννη ???![]()
![]()
Αν καποιος ενδιαφερεται εξακολουθω να εχω ενα Pirelli MT21 120/80-18 σε καλη κατασταση για να του το χαρισω.Κανεις?Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Στείλε μια φωτό να καταλάβω ΠΟΣΟ δεν έχουν τακούνια ...!!!![]()
![]()
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
Ρε τα έχεις παίξει ντιπ καταντίπ ???Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
Αν καποιος ενδιαφερεται εξακολουθω να εχω ενα Pirelli MT21 120/80-18 σε καλη κατασταση για να του το χαρισω.Κανεις?![]()
![]()
Το λάστιχο του DRZ θα βάλει στο 990 ???![]()
Είναι αχαριστία αλλά μην τον "στείλουμε" τον Πανουργιά έξω από την Λαμία (και αν ...)
![]()
![]()
![]()
Γιαννακη να εισαι καλα αλλα ή θα ερθω με τα ασφαλτινα για να γινει πιο ενδιαφερων ή θα μαζεψω κατι χρωστουμενα!![]()
Το θέλω εγώ.Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
Αν καποιος ενδιαφερεται εξακολουθω να εχω ενα Pirelli MT21 120/80-18 σε καλη κατασταση για να του το χαρισω.Κανεις?![]()
Πωλείται Pirelli MT21 120/80-18 σε καλη κατασταση ή ανταλλαγή με θώρακα σε καλή κατάσταση και δώρο μια αντλία βενζίνης σε άριστη κατάσταση.
![]()
---Dum spiro, spero---
Οι θωρακες(στυλ πανοπλια) δεν ειναι τοσο ακριβοι πλεον.Αν κανεις βολτα στο Internet θα βρεις με κανα 80αρι ?Αρχικά δημιουργήθηκε από $py
Το θέλω εγώ.
Πωλείται Pirelli MT21 120/80-18 σε καλη κατασταση ή ανταλλαγή με θώρακα σε καλή κατάσταση και δώρο μια αντλία βενζίνης σε άριστη κατάσταση.
![]()
Αξιζει μεχρι τελευταιου σεντ!
Αμα δώκουμε 80? για θώρακ
μετά δεν θα έχουμε για μπιτζίνα
για αυτό ζητιανεύουμε κανα δανεικό![]()
Γερο σοφέ τα τακούνια μου στο κέντρο είναι λίγο κάτω απο
το μισό στο πλάι εχουν ψωμί
θα την βγάλουν , για το πίσω μιλάω πάντα και για Continental TKC80
για πε γιατι δεν ειμαστε για εξοδα !!!!![]()
![]()
"Αν είναι να φύγω ας φύγω πρωί
στη σωστή εποχή σε λάθος στροφή"
Θάνος Ανεστόπουλος / Διάφανα Κρίνα
http://smutradio.listen2myradio.com/
Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
Οι θωρακες(στυλ πανοπλια) δεν ειναι τοσο ακριβοι πλεον.Αν κανεις βολτα στο Internet θα βρεις με κανα 80αρι ?
Αξιζει μεχρι τελευταιου σεντ!
Με 80 γιούρο παντρευόμουν ρε. Θα τη βγάλω με κορντούρα, τσιτώνει ο οργανισμός από τη ζέστη και χάνεις και κιλά από τον ιδρώτα :hypnotize
Ρε σεις, βάλτε όλοι ασφάλτινα να έχει πιο πολύ πλάκα![]()
---Dum spiro, spero---