Σελίδα 28 από 49 ΠρώτοΠρώτο ... 18232425262728293031323338 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 406 έως 420 από 735

Θέμα: as mas sillavoun olous

προσπαθησε η πατσαβουρα να μας πει οτι ειναι τεχνη, το χερι που πιανει το αιδιο με μουσικη υποκρουση τον εθνικο υμνο????????????????
    ρε τι κανει ο κοσμος για τη δημοσιοτητα!!!

υπαρχουν και ανθρωποι που πιστευουν οτι οντως αυτο ειναι τεχνη, και εμεις οι υπολοιποι οι πεζοι δεν μπορουμε να την κατανοησουμε (την τεχνη)????
    μα ποσο φαντασμενοι ειναι μερικοι!!!!!!!!????????

μπορει εμεις οι πεζοι να μην κατανοουμε την τεχνη..........
    αλλα μπορουμε να εχουμε αποψη στην τεχνη..............

ετσι λοιπον γνωμη μου ειναι, οτι η μουσικη υποκρουση στο βιντεο αυτο αντι για τον εθνικο υμνο, θα επρεπε να ειναι κατι ποιο ερωτικο..........
    κατι σαν αυτο http://www.youtube.com/watch?v=o51r4BeEdbk

:a5:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panavour
    φουστηδες και παλληκαρια
    γιναμε μαλλια-κουβαρια

η οπως θα ελεγε και η μακαριττισα η ΣΑΠΦΩ ΝΟΤΑΡΑ

εδω μεσα γινονται ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ ΓΟΜΟΡΑ
    Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Alchimistis
    Ας πιάσουμε και τον Μπουλά ρε....Ναι ρε τον Μπουλά γνωστό κίνδυνο του εθνους

http://www.youtube.com/watch?v=xf65k...elated&search=
    +1000

και να του φερθούμε με τον γνωστό τρόπο.... :rotflmao: :rotflmao:

You BETA believe...

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    τι μαδομουνι εγινε παλι εδω μεσα ???????

οπως ειπε και καποιος κανα 2 σελιδες πισω...27 σελιδες δεν διαβαζω.

εντελως επιγραμματικα να πω οτι η τεχνη θελει ανοιχτο μυαλο.

πριν κανα 2 χρονακια οι αραβες κυνηγουσανε τους δανους επειδη λεει εικονογραφησανε τον μωαμεθ.

τα παντα ειναι θεμα κοινωνικης ανοχης.

απλα οπως το ειπε και ο blackbusa εδω ο κοσμος καιγεται και εσεις ασχολεισται με μαλακιες.

θα προτιμουσα οι φιλοι που κανανε καταγγελια στο εργο αντι να ασχολουνται με τα θιγμενα τους

εθνικιστικα η εστω εθνικα πιστευω να κανανε κατι για να βελτιωσουνε τον γαμωτοπο που ζουμε

εστω μπαλωνοντας μια λακουβα και δειχνοντας ετσι στην εν λογω τυπισσα που θελει να λεει οτι ειναι

καλιτεχνης οτι ειναι απο λαθος, εως ηλιθια.

υ.γ.δεν θα απαντησω σε κανεναν. ειπα την αποψη μου και οποιος θελει την διαβαζει, την κρινει και

αναλογως τη μετραει. εγω δεν θα ξαναμπω στο θρεντ.

σας φιλω ολους στη μουρη.
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Χωρις να εχω διαβασει ΟΛΑ τα προηγουμενα ποστς, απλα αναρωτιεμαι μιας και ασχετος απο τεχνη(αν αυτο ειναι τεχνη, Δοξα το Θεο).

Ποιος θα επρεπε να κρινει (απο την πολιτεια) αν αυτο που θεωρησαν καποιοι τεχνη προσβαλει ή οχι τα εθνικα μας συμβολα?

Και αν αυτος που μπορει να κρινει εχει την αρμοδιοτητα να κατεβασει ενα εργο ή να δωσει το πρασινο φως στη συληψη του "καλιτεχνη"?

Τα πάντα ρει Το avatar του/της Sotirios
    Μέχρι την 8 έφτασα είδα οτι έχει εικοσιφεύγα και σιγά μην τα διαβάσω όλα, το μόνο που θα πω είναι οτι σε λίγο μερικοί θα μας πούνε οτι ο γκουσγκούνης άμα βάλει ηχητικά μότσαρντ θα κάνει τέχνη
    ΕΛΕΟΣ
    ΕΛΕΟΣ
    ΕΛΕΟΣ
    Ταξίδια με φωτογραφικές μηχανές ή με δίκυκλες μηχανές, όπως και να έχει
    μας χαλαρώνουν και μας χαρίζουν ξεχωριστές στιγμές http://www.lightrap.net

γιατι........ Το avatar του/της bartlal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
    ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΡΕ!!!!!

αχ ναι....

:a29: just ME, MYself & Bart . + _ :a29:
    :-Q
    H κλίκα μου!!!

σκέτο μέλος
    Θεωρώ ότι με το να κρυβόμαστε πίσω από μια δήθεν καλλιτεχνική άποψη δεν μπορούμε να δικαιολογούμε τα πάντα.
    Η καραμέλα ότι η τέχνη δεν λογοκρίνεται είναι καλή μόνο για όσους δεν έχουν να πουν κάτι. Και αντί για σιωπή πετανε μια βλακεια.
    Τοτε μπορουμε να χαρακτηρισουμε τα παντα "καλλιτεχνηματα"και ν ακανουμε οτι θελουμε.
    Ενδιαφερεται καμια να να κανουμε sex στην ομονοια? Αν μας μπαγλαρωσουν θα περιμενουμε τους απανταχου "καλλιτεχνες" να μας βοηθησουθν μαζευοντας υπογραφές και λεγοντας οτι δεν ήταν αυτο που βλεπατε αλλα΄"καλλιτεχνικο δρώμενο με σκοπο να αφυπνισει απο τον ληθαργο που πλεει μεσα στην καθημερινοτητα" (τι είπα πάλι ρε)
    Δηλαδή τι ειναι ο καλλιτεχνης που μπορει να προσβαλει τα παντα χωρις τον ενοχλει κανενας .
    Και τι ειμαι εγώ που δεν τολμώ να τον κρίνω γιατί γινομαι ρατσιστης, ακροδεξιος, αγραμματος, τιποτενιος κλπ κλπ
    Αυτός είναι "καλλιτεχνης" εγώ ενα μομολο που δεν πρεπει ουτε να διανοηθώ να κρίνω
    Αυτό που εχω εγώ να πω είναι το εξής:
    Ο θρησκεία η πατρίδα η αξιοπρέπεια η οικογένεια κάθε ανθρώπου δεν είναι στην διάθεση του κάθε βλάκα "καλλιτέχνη" και της βλακωδων του δημιουργηματων ή και οποιουδήποτε άλλου.
    Η αξία της οικογενειάς της πατρίδας μου της θρησκείας μου δεν κινδυνευει από κανεναν φυσικά.
    Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι επιτρεπετε να τους προσβάλει ο κάθε "καλλιτέχνης a31:"
    Αυτο το συνεχόμενο συστημα προκαλεί κατάπτωση αξιών με αποτελεσμα να συνηθίζουμε στις προσβολές και να τις ανεχόμαστε ως κάτι αναποσπαστο στη ζωή μας
    Αν ήθελε να προκαλεσει ο συγκεκριμενος καλλιτεχνης γιατί δεν βιντεοσκοπουσε τους γονεις του να ερωτοτροπουν και να το δειχνει στην εκθεση.
    Εκει όμως την τσουζει γιατί μιλάμε για την δικιά της μαμα-μπαμπα.
    Το κακο ειναι οτι της δωσαμε αξια και από ενα ΤΙΠΟΤΑ που ήταν εγινε γνωστή. Της αξίζει ομως γιατί 5 λεπτά διασημοτητα την αγοράζουν ολοι αν θελουν. Μετά ομως? Ας την αφήσουμε στην ανικανοτητα της καλλιτεχνία της και ας μην την τροφοδοτουμε με επιπλεον χρονο

Αυτά και ευχαριστώ

Αρχικά δημιουργήθηκε από Sapadak
    Χωρις να εχω διαβασει ΟΛΑ τα προηγουμενα ποστς, απλα αναρωτιεμαι μιας και ασχετος απο τεχνη(αν αυτο ειναι τεχνη, Δοξα το Θεο).

Ποιος θα επρεπε να κρινει (απο την πολιτεια) αν αυτο που θεωρησαν καποιοι τεχνη προσβαλει ή οχι τα εθνικα μας συμβολα?

Και αν αυτος που μπορει να κρινει εχει την αρμοδιοτητα να κατεβασει ενα εργο ή να δωσει το πρασινο φως στη συληψη του "καλιτεχνη"?

+1000

Εξάλου σε κλειστό χώρο ήταν με εισιτήριο.. , δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έγινε ολόκληρο θέμα ...

500 post γιατί έπαιζε τον εθνικό ύμνο μας ,αν έπαιζε τον εθνικό ύμνο της αλβανίας κανείς δεν θα είχε κάτσει να ασχοληθεί.... τι να πείς ...

Somewhere in my soul
    there’s always Rock ‘n’ Roll.
    Yeahhh..

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid
    ,αν έπαιζε τον εθνικό ύμνο της αλβανίας κανείς δεν θα είχε κάτσει να ασχοληθεί.... τι να πείς ...
    ΑΝ επαιζε τον εθνικο υμνο της Αλβανιας αυτη τη στιγμη θα αναζητουσαμε την καλιτεχνιδα σε "τευχη" κανα καδο σκουπιδιων.(ΑΑΑνετα ΑΑΑβασανιστα. ΑΑΑβιαστα)

Εκει που τους παιρνει τα κανουν, γιατι αλλιως βουρδουλας

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER

θα προτιμουσα οι φιλοι που κανανε καταγγελια στο εργο αντι να ασχολουνται με τα θιγμενα τους
    εθνικιστικα η εστω εθνικα πιστευω να κανανε κατι για να βελτιωσουνε τον γαμωτοπο που ζουμε
    εστω μπαλωνοντας μια λακουβα και δειχνοντας ετσι στην εν λογω τυπισσα που θελει να λεει οτι ειναι
    ρε Trooper οπως εχω καταλαβει πολυ καιρο τωρα ... το μυαλο σου (και μερικων αλλων) ειναι αδυνατον να συλλαβει ανωτερα ιδανικα απο "την παρτη μας" και γιαυτο δε μπορεις να ξεχωρισεις τα εθνικα συμβολα, την ιστορια και το εθνος μας... απο την μιζερη πραγματικοτητα της σημερινης κοινωνιας μας... και το σαπιο περιβαλον που ζουμε...

αλλο αυτο και αλλο αυτο που λεμε! ξεκολλα!

δε μπορεις να βρεις καποιο καινουριο επιχειρημα ??? παλιωσε!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Sapadak
    ΑΝ επαιζε τον εθνικο υμνο της Αλβανιας αυτη τη στιγμη θα αναζητουσαμε την καλιτεχνιδα σε "τευχη" κανα καδο σκουπιδιων.(ΑΑΑνετα ΑΑΑβασανιστα. ΑΑΑβιαστα)

Εκει που τους παιρνει τα κανουν, γιατι αλλιως βουρδουλας
    Aν σου αρέσει τόσο πολύ η Αλβανία, δίπλα είναι ....

You BETA believe...

big boned μέλος Το avatar του/της cartman
    Μια hot ερώτηση : όσοι υπερασπίζεσται τόσο φανατικά το έθνος και τα σύμβολα πηγατε στρατό (οι άντρες)? και αν ναί υπηρετήσατε με όρεξη? Πηγαίνατε με χαμόγελο στην σκοπιά σας? Σας αρέσαν οι ασκήσεις οι πορείες κ.τ.λ? Δεν βρίσκατε τίποτε από αυτά αγγαρία και ματαιόδοξο ή ανούσιο? Με λίγα λόγια είσασταν στρατόκαυλοι? Επειδή και εγώ ξέρω πάρα πολλούς "μάχημους" αλλά στον στρατο...χειρότεροι και από μένα!
    Τα πιό πάνω εντελώς φιλικά έτσι! Από απορία ρωτάω

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Αρχικά δημιουργήθηκε από cartman
    Μια hot ερώτηση : όσοι υπερασπίζεσται τόσο φανατικά το έθνος και τα σύμβολα πηγατε στρατό (οι άντρες)? και αν ναί υπηρετήσατε με όρεξη? Πηγαίνατε με χαμόγελο στην σκοπιά σας? Σας αρέσαν οι ασκήσεις οι πορείες κ.τ.λ? Δεν βρίσκατε τίποτε από αυτά αγγαρία και ματαιόδοξο ή ανούσιο? Με λίγα λόγια είσασταν στρατόκαυλοι? Επειδή και εγώ ξέρω πάρα πολλούς "μάχημους" αλλά στον στρατο...χειρότεροι και από μένα!
    Τα πιό πάνω εντελώς φιλικά έτσι! Από απορία ρωτάω
    ναι 18 μηνες σε Εβρο και Κιλκις

και δε μου αρεσε καθόλου! (αλλα έπρεπε να γινει...)

αλλα τι σχεση εχει αυτο????????????????????

τελιωσαν ειπα τα επιχειρήματα σας.... ολο βλακιες τσαμπουνατε!!!!!!

αμα δε σου αρεσει φιλε που ειμαι περιφανος που ειμαι Ελληνας.... παντα υπαρχει μια λυση... δε θα την ξαναπω....

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    ναι 18 μηνες σε Εβρο και Κιλκις

και δε μου αρεσε καθόλου! (αλλα έπρεπε να γινει...)

αλλα τι σχεση εχει αυτο????????????????????

τελιωσαν ειπα τα επιχειρήματα σας.... ολο βλακιες τσαμπουνατε!!!!!!

αμα δε σου αρεσει φιλε που ειμαι περιφανος που ειμαι Ελληνας.... παντα υπαρχει μια λυση... δε θα την ξαναπω....
    Ρε ντάξει όλοι έλληνες είμαστε , το θέμα είναι όμως γιατί τόσος ντόρος για το συγκεκριμένο.. μιας και
    πλήρωνες για να πας να το δεις ...
    Δεν το έβγαλαν φόρα σε κοινή θέα να το βλέπει ο καθένας ...
    Υποτίθεται ότι σε εκθέσεις τέτοιου περιεχομένου πάνε άνθρωποι .. που ασχολούνται και περιμένουν να δούν και ακραίες μορφές τέχνης.... (ανάλογα τι θεωρεί ο καθένας ακραίο βέβαια).

Somewhere in my soul
    there’s always Rock ‘n’ Roll.
    Yeahhh..

Παρόμοια θέματα

1. As Giortasoyme Kyrioi.. Hr8e To Neo Melos Mas! Oooo.... Oyk!!!
    από alexioannides στο forum Καλημέρες κι ευχολόγια
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 12/03/2007, 11:09
  2. mas afora olous
    από afrotwin στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 72
    Τελευταίο μήνυμα: 24/08/2005, 11:36
  3. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 04/10/2004, 22:12
  4. Megia mas to forum...oloi pame Zappeio
    από Traveller στο forum Καλημέρες κι ευχολόγια
    Απαντήσεις: 0