και βιντεακι παρακαλωΑρχικά δημιουργήθηκε από manos cbr600fi
![]()
νεο επετιακο Α-7 Ολυμπος
http://www.youtube.com/watch?v=re9hO...?topic=6264.90
Ανάμεικτα συναισθήματα..τι μου κάνατε βραδυάτικα..από την μία ήμουν που ήμουν στα χάλια μου απόψε..το κάνατε χειρότερο..ήταν ανάγκη να βάλετε photos από το CG και τα A-7H και Ε? Ο πατέρας μου είναι οπλουργός σε αυτούς τους τύπους και έχω πολύ ωραίες αναμνήσεις από τα χρόνια που έμενα μέσα σε αεροπορική βάση..εδώ και 3 χρόνια προσπαθώ να ξεχάσω..τόσος καιρός έχει περάσει από το ΚΑΥ που προφανώς κόπηκα λόγω μυωπίας την οποία απέκτησα από τα 14-18 λιώνοντας στο FS με αρκετές ώρες στον IVAO και στον VATSIM..όσοι ξέρετε με νιώθετε.. το μόνο που έμεινε από τότε είναι πίκρα, και μία μεγάλη συλλογή από εμβλήματα (περί τα 500-600).από την άλλη χάρηκα που υπάρχουν και άλλοι τρελλοί εδώ μέσα όπως εγώ που γνωρίζουν πέντε πράγματα.. Ευτυχώς την άνοιξη θα λειτουργήσει επιτέλους η σχολή ανεμοπορίας μίας αερολέσχης εδώ κάτω και θα μπορέσω να βάλω κάποιες ώρες..γιατί με την τιμή του avgas..δεν το βλέπω για ppl..μόλις μπορέσω θα postaρω και εγώ τις photo που έχω από μετασταθμεύσεις δίλιτρων στην 126 (μετά την διάλυση της 334 ΜΠΚ).. λέτε να με χώσουν μέσα επειδή φαίνεται το sn και τo cockpit?
![]()