Σελίδα 28 από 123 ΠρώτοΠρώτο ... 1823242526272829303132333878 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 406 έως 420 από 1840

Θέμα: Κατοικιδια

sotris like motoris Το avatar του/της taxydromos
    ο Μάρκυ στο αγαπημένο του βουνό τον Υμηττό..
    http://markythehusky.blogspot.gr/

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	imittos9-13 (3).jpg 
Προβολές:	229 
Μέγεθος:	102,7 KB 
ID:	299710
    [font=courier]"Its going to be a hell of a ride.!"[/font]

My Dirty Blog!!
    ^-^-^-^-^-^-^ جسارة أن يركب

Athenians Enduro Lovers

Γιούπι!!...ο δικός μας 6ήρεμος..

Η 5ήμερη στη Πίνδο!!!!!

Η ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΩΝΑ!μπρρρρ
    [color=light blue][font=courier]Jolly Rider[/color][/font]

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από chester24 Προβολή μηνύματος
    Εχεις απολυτο δικιο σε αυτο που λες και τα γνωριζω κ εγω πλεον ολα αυτα. Με ολο το σεβασμο ομως, νομιζω οτι δεν σε αφορα φιλε Vaska κ το σχολιο ηταν περιτο... Οσο για το αντιπαρασητικο, δεν το ηξερα, αλλα οπως κ να εχει δεν το φοραει πλεον.. Η φωτο ειναι τραβηγμενες εδω και 4-5 μηνες. Ευχαριστω για την πληροφορια
    Όταν ποσταρεις δημόσια να είσαι έτοιμος να δεχτείς την κριτική. Δεν έχω τπτ προσωπικά μαζί σου (δεν σε ξέρω άλλωστε) αλλά έχω με όλους εσάς που χάριν ομορφιάς βάζετε τα ζώα σας σε διαδικασία χειρουργείου, πόνου κλπ. και αυτά σας ανταποδίδουν αγάπη.
    Δεν είναι λίγο άδικο??? Τι νομίζεις???

Το σκυλί σου θα είναι το ίδιο "Ντόμπερμαν" με την ουρά του και τα αυτιά του.

Να σας ζήσει το λοιπόν και επίσης μιας και είσαι και μοτοσυκλετιστής να ευχηθώ καλούς δρόμους.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Vatos Locos For Ever Το avatar του/της chester24
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vaska Προβολή μηνύματος
    Όταν ποσταρεις δημόσια να είσαι έτοιμος να δεχτείς την κριτική. Δεν έχω τπτ προσωπικά μαζί σου (δεν σε ξέρω άλλωστε) αλλά έχω με όλους εσάς που χάριν ομορφιάς βάζετε τα ζώα σας σε διαδικασία χειρουργείου, πόνου κλπ. και αυτά σας ανταποδίδουν αγάπη.
    Δεν είναι λίγο άδικο??? Τι νομίζεις???

Το σκυλί σου θα είναι το ίδιο "Ντόμπερμαν" με την ουρά του και τα αυτιά του.

Να σας ζήσει το λοιπόν και επίσης μιας και είσαι και μοτοσυκλετιστής να ευχηθώ καλούς δρόμους.
    Την δεχομαι την κριτικη σου φιλε Vaska επειδη τα γωριζω ολα αυτα που λες κ συμφωνω σε ΟΛΑ ΟΣΑ ΛΕΣ απλα το σχολιο σου ηταν περιττο επειδη, ξαναλεω, το ΓΝΩΡΙΖΩ ..
    Φυσικα κ θα ειναι το ιδιο "Ντομπερμαν", αλλα δεν ειμαι εγω ο ιδιοκτητης.

Anyway, ο καθενας μπορει να λεει την αποψη του, εγω ομως δεν ειμαι ετσι. Δεν προκειται να κανω κριτικη σε καποιον για αυτα που θελει να εχει η θελει να κανει, γιατι ετσι ειμαι.. Κ γιαυτο το λογο προτιμησα να αφαιρεσω τις φωτο.

Ευχαριστω φιλε μου για την ευχη σου. Το ιδιο ευχομαι κ σε εσενα.
    .............

Παλαιό μέλος
    Σίγουρα το κόψιμο ουράς και αυτιών στο ντοπερμαν έγινε πριν τον νόμο , κανένας κτηνίατρος δεν θα το έκανε τώρα.
    Η "μόδα" ήταν ξενόφερτη και γινόταν προφανώς για να δείχνει πιο "άγριο" το σκυλί μιας και τα ντόπερμαν είναι σκυλιά φύλακες και σε ενδεχόμενη "μάχη" δεν έπρεπε να έχει ευαίσθητα μέρη (τα αυτιά στο σκυλί είναι) που θα μπορούσε κάποιος να τα πιάσει.
    Το ίδιο γίνεται και στα τσοπανόσκυλα για να μην μπορεί ο λύκος να τα πιάσει απο τα αυτιά..
    Θα συμφωνήσω βέβαια, ότι αυτου του τύπου οι ακρωτηριασμοί γίνονται για να ικανοποιήσουν την δική μας ματαιοδοξία και όχι για τις παραπάνω δικαιολογίες..
    Σχετικά με το κόψιμο της ουράς σε μερικές ράτσες κυνηγόσκυλων (όχι σε όλες) γίνεται γιατί η ουρά τους είναι "βαριά" χοντρή και μεγάλη με αποτελεσμα όταν κινούνται σε δύσβατα μέρη στο βουνό να την πληγώνουν με δυσάρεστες συνέπειες , πόνο , μολύνσεις κλπ.
    Το κόψιμο αυτό γίνεται (γινόταν) όταν το κουτάβι ήταν μερικών ημερών αφου προηγουμένως την έδεναν με ένα λαστιχάκι , διδικασία ανώδυνη ή εν πάσει περιπτώσει στιγμιαία .
    Επίσης υπάρχουν ράτσες που συμβαίνει τα κουτάβια να γεννηθούν χωρίς ουρά (πολύ μικρή) πχ τα επανιέλ οπότε μη βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα αν τύχει και τα συναντήσετε..
    Θέλω να πω ότι δεν πρέπει να είμαστε απόλυτοι , όπως η στείρωση (ακρωτηριασμός κι αυτή) γίνεται για να βελτιώσουμε την ποιότητα της ζωής του ζώου έτσι και τα αυτιά (για τα τσοπανόσκυλα) και η ουρά για κάποιες (όχι όλες) ράτσες κυνηγόσκυλων γινόταν για τον ίδιο λόγο.
    Σκοπός πάντα είναι να ξεχωρίζουμε την ζωοφιλία απο την "υστερική" ζωοφιλία.
    Φιλικά.

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    αν δεν υπηρχαν αδεσποτα(τα οποια εμεις δημιουργησαμε)θα χρειαζοταν να στειρωνουμε τα οικοσιτα ζωα μας;;;;;αρα και παλι it's our fault!
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

Ο νομος περι ουρας και αυτιων ειναι του 92 αλλα πολλοι κτηνιατροι το κανουν και σημερα

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Lioulios Προβολή μηνύματος
    Ο νομος περι ουρας και αυτιων ειναι του 92 αλλα πολλοι κτηνιατροι το κανουν και σημερα
    Δεν το γνώριζα .
    Είσαι σίγουρος?

Nόμος 20/17 1992

http://www.zougla.gr/Uploads/iliopul...aProtaseis.pdf

Και η ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ΠΣΕ ΠΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΤΗΝΙΑΤΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΨΙΜΟ ΟΥΡΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΙΩΝ

http://www.animalscare.gr/action/ste...02-queque.html

Αυτός είναι ο νόμος . Το τί κάνει ο καθένας είναι άλλη ιστορία . Εγώ τελευταία το έμαθα .

Πριν 6-7 χρόνια πήραμε από επίσημο εκτροφείο τον παρακάτω κύριο ( δεν υπάρχει πια ) ο οποίος ήταν καλύτερο κουτάβι φυλής σε εκθέσεις . Έτσι κατέβαινε στις εκθέσεις ...Έτσι τον πήραμε .

Αφού συνεχίζουν να τα δέχονται έτσι σε επίσημες εκθέσεις ... Το φαινόμενο θα συνεχιστεί .

Όνομα:	2013-04-04 00.27.35.jpg 
Προβολές:	190 
Μέγεθος:	82,4 KB 
ID:	299741

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Lioulios Προβολή μηνύματος
    Αυτός είναι ο νόμος . Το τί κάνει ο καθένας είναι άλλη ιστορία . Εγώ τελευταία το έμαθα .

Πριν 6-7 χρόνια πήραμε από επίσημο εκτροφείο τον παρακάτω κύριο ( δεν υπάρχει πια ) ο οποίος ήταν καλύτερο κουτάβι φυλής σε εκθέσεις . Έτσι κατέβαινε στις εκθέσεις ...Έτσι τον πήραμε .

Αφού συνεχίζουν να τα δέχονται έτσι σε επίσημες εκθέσεις ... Το φαινόμενο θα συνεχιστεί .

Όνομα:	2013-04-04 00.27.35.jpg 
Προβολές:	190 
Μέγεθος:	82,4 KB 
ID:	299741
    Νομίζω ότι πλέον δεν θα τον δέχονται.
    Πρόσφατα βρέθηκα σε παρόμοια έκθεση (περιστασιακά , δεν είμαι φαν του "σπορ") και έμαθα πως κομένες ουρές κλπ.. τέρμα.

Συγνώμη δεν προσεξα το " δεν υπάρχει πια "
    κρίμα.

Μάλλον αυτός είναι ο πρόσφατος νόμος , δηλ του αποκλεισμού των ακρωτηριασμένων απο τις εκθέσεις κλπ
    Τελευταία τροποποίηση από nicksior; 20/09/2013 στις 15:36.

Δεν ξέρω τί γίνεται πια με το θέμα των εκθέσεων μιας και δεν ασχολήθηκα ποτέ με αυτό το σπόρ και έχω αλλάξει και φυλή (έχω σκυλί αρτιμελές) ,αλλά αν ξεκίνησαν να μην τα δέχονται , νομίζω είναι καλό .

Από την άλλη ξέρω ντόπερμαν που κόπηκαν τα αυτιά σε κτηνίατρο πριν από κανα 6μηνο .

Είναι και πως μας έμαθαν τόσα χρόνια και τί ατήληψη επικρατούσε

Όνομα:	κατάλογος.jpg 
Προβολές:	181 
Μέγεθος:	6,9 KB 
ID:	299743

Ανήσυχο πνεύμα.... Το avatar του/της latris mixanis
    Ο νέος νόμος για τα δεσποζόμενα και τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς και την προστασία των ζώων από την εκμετάλλευση ή τη χρησιμοποίηση με κερδοσκοπικό σκοπό ψηφίστηκε και είναι αυτός που θα ισχύει πλέον στη χώρα μας.
    Οι σημαντικότερες αλλαγές που πέρασαν είναι:
    - Η διατήρηση της βάσης δεδομένων των microchips περνά πλέον στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης (ενώ μέχρι σήμερα την ευθύνη είχε ο Πανελ. Κτηνιατρικός Σύλλογος).
    - Δημιουργείται διαδικτυακή ηλεκτρονική βάση microchips ώστε να μπορούν οι κτηνίατροι να καταχωρούν απευθείας ή να αναζητούν στοιχεία ζώου.
    - Προβλέπεται προαιρετικά από κάθε Δήμο να επιβάλλει τέλος σήμανσης για τα ιδιόκτητα ζώα έως 3 ευρώ, με σκοπό τα έσοδα που θα συγκεντρώνει να χρησιμοποιούνται για πρόγραμμα/καταφύγιο αδέσποτων
    - Ο ιδιοκτήτης ζώου θα πρέπει να δηλώνει μέσα σε 5 μέρες την απώλεια του ζώου, με τον αριθμό microchip (για να μην θεωρηθεί εγκατάλειψη αλλά και για να τον εντοπίσουν)
    - Απαγορεύεται η συμμετοχή ακρωτηριασμένων ζώων σε εκθέσεις. (Μπαίνει έτσι ένα τέλος στους ακρωτηριασμούς αυτιών και ουρών).
    - Επιτρέπονται 2 ζώα ανά διαμέρισμα και ο κανονισμός της πολυκατοικίας δεν μπορεί να απαγορεύει ζώα – δεν υπάρχει περιορισμός στις μονοκατοικίες
    - Η ευθύνη διαχείρισης αδέσποτων δεν ανήκει πλέον μόνο στους Δήμους οι οποίοι οφείλουν να έχουν καταφύγια αλλά και στα φιλοζωικά σωματεία που μπορούν να συνεργάζονται με τους Δήμους- η δωρεάν στείρωση αδέσποτων από αλλοδαπούς εθελοντές κτηνιάτρων επιτρέπεται, σύμφωνα με την ευρωπαϊκή νομοθεσία
    - Η μεταφορά ζώων επιτρέπεται σε όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς (και ταξί) και πλοία, τα οποία μάλιστα υποχρεούνται να διαθέτουν καθαρά κλουβιά
    - Απαγορεύονται ρητώς τα τσίρκο και κάθε είδους θεάματα με ζώα για ψυχαγωγικούς σκοπούς, ακόμα και η παρουσία/διατήρηση ζώων σε πανηγύρια/συναυλίες κλπ.
    Δυστυχώς καμία αλλαγή δεν προβλέπεται για ζωολογικούς κήπους, pet shops και εκτροφεία θηραμάτων, τα οποία μαζί με τα κέντρα περίθαλψης άγριων ζώων εξαιρούνται.
    Ακόμα:
    - Προβλέπεται »παράδοση» ιδιόκτητου ζώου στο Δήμο αν κάποιος δεν επιθυμεί να κρατήσει το ζώο του, ώστε να μην το εγκαταλείψει. Άγνωστο βεβαίως τι θα γίνει με τους Δήμους που δεν έχουν εγκαταστάσεις και καταφύγια!
    - Απαγορεύονται πλέον αγγελίες υιοθεσίας ή πώλησης σε εφημερίδες/αφίσες/Διαδίκτυο αν δεν αναφέρεται ο αριθμός microchip του ζώου
    - Προβλέπεται άδεια εκτροφής αλλά και άδεια εκπαιδευτή σκύλων
    - Προβλέπεται υπογραφή δήλωσης αγοράς ζώου από νέο ιδιοκτήτη όταν πωλούνται ζώα (για να μπει ένα τέλος στις απρόσωπες αγοραπωλησίες που καταλήγουν σε εγκαταλείψεις ζώων)
    Ο εισαγγελέας μπορεί να δώσει διαταγή για να κατασχέσει ζώα αλλά και να απαγορεύσει μελλοντική απόκτηση ζώου από άτομα που τα κακομεταχειρίζονται και να ελέγξει καταγγελίες για κυνοκομεία ή εκτροφεία.
    Οι ποινικές κυρώσεις: Η παράνομη εμπορία ζώων: φυλάκιση τουλάχιστον 1 έτος και πρόστιμο 5.000-15.000 ευρώ. Η κακοποίηση ζώων: φυλάκιση τουλάχιστον 1 έτος και 5.000 -15.000 ευρώ. Η κλοπή ζώου: φυλάκιση 6 μήνες και 3.000 ευρώ.</h5>

Τρελοκοτσιδού..!!!!

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από latris mixanis Προβολή μηνύματος
    Ο νέος νόμος για τα δεσποζόμενα και τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς και την προστασία των ζώων από την εκμετάλλευση ή τη χρησιμοποίηση με κερδοσκοπικό σκοπό ψηφίστηκε και είναι αυτός που θα ισχύει πλέον στη χώρα μας.
    Δυστυχώς ελάχιστοι ιδιοκτήτες ζώων συντροφιάς έχουν εναρμονιστεί με την ισχύουσα νομοθεσία. Το σύνηθες είναι ακόμα και αν το σκυλί πχ εισαχθεί με τσιπ όπως προβλέπει ο νόμος, ο ιδιοκτήτης δεν το δηλώνει. Το να μην δηλώσεις τον σκύλο σου σου αφήνει κάποιες "ελευθερίες", αν αρρωστήσει για παράδειγμα, μπορείς να τον εγκαταλείψεις σε κάποια απόμερη περιοχή, αδιαφορώντας για το τι θα απογίνει.

Έτσι έφτασε στα χέρια μου η Ζάρα, βρέθηκε παρατημένη στον λόφο της Νίκαιας επειδή έπασχε από Καλαζάρ. Ήταν όμως σε πάρα πολύ καλή κατάσταση και δεν πήγε καθόλου το μυαλό μου ότι ήταν άρρωστη. Μέχρι πριν περίπου 1 μήνα που εκδήλωσε τα συμπτώματα πιθανότατα για δεύτερη φορά (το έχει αυτό το κουσούρι η Καλαζάρ, μπορεί να υποτροπιάσει το ζώο αρκετές φορές με ενδιάμεσα διαλείμματα).
    Πριν εμφανίσει τα συμπτώματα της αρρώστιας είχα σκεφτεί να την δώσω σε κάποιον που να έχει κήπο να μπορεί να τρέχει όσο θέλει μιας κι εγώ δεν διαθέτω τον απαιτούμενο χώρο μα τώρα πια είναι σε θεραπεία και αν τα καταφέρει θα γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας (όχι ότι τώρα δεν είναι).
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Βάσκα κι ο γάτος που έχω τα ίδια...

σκαουντερ πορνοσταρ Το avatar του/της endopandou
    Τεκμήριο τα γαϊδούρια στα ζώα πως δεν σκέφτηκαν να βάλουν ακόμα; Σκυλιά: 1000 ευρώ | Γατιά: 500 | Ιγκουάνα-Παπαγάλοι άνω των 50εκ 2000 (εμπίπτουν στον πολυτελείας) | Άλογα 5 χήνες και σε όποιον αρέσει
    it's all a matter of perception

ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing

Παρόμοια θέματα

1. Μηχανές, καλοκαίρι και ανεπιθύμητα κατοικίδια..
    από sniper στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 29/06/2012, 16:27

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF