Σελίδα 28 από 236 ΠρώτοΠρώτο ... 1823242526272829303132333878128 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 406 έως 420 από 3537

Θέμα: ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ....ΑΡΧΙΖΕΙ....ΜΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ (Part II)

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
    ΑRE............YOU RENTY........??????

Έρχεται.............7 ή ώρα το απόγευμα...........

Η ΣΦΑΓΗ ΤΟΥ ΔΡΑΜΑΛΗ..........!!!!!!!!!!!
    Τάμπα-Τούμπα.........

Αύριο θα παιχτεί ένα νέο δράμα στο Καυταντζόγλειο...........
    Κωστένογλου πάρε το Ευαγγέλιο και φύγε για Άγιο Όρος........άσε καναν
    άλλο για το πάγκο.......εσύ πάνε και προσευχήσου.......για μας......!!!!!!!!

υγ. Έγραφε ή γελοία φυλλάδα..........ΣΚΑΝΔΑΛΟ...........αθωώθηκε
    ό Γεωργιάδης.........
    Ποιόν ρε..??
    Αυτόν που στείλατε εσείς ??
    Και άφηνε τον ΠΑΟΚ με 10....??
    Μα καλά σε τόσο μαλάκες ........απευθύνονται.....??
    Μόνο που ξέχασαν να ρωτήσουν τον Πορτογάλλο..........
    Τα πλάνα μας όλη την εβδομάδα έγιναν χωρίς τον Γεωργιάδη.........
    δεν τον υπολογίζω για βασικό......ΣΑΝΤΟΣ

Ποσα ξερεις.........Ποσα ξερεις..........

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Ποσα ξερεις.........Ποσα ξερεις..........

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ξεμεθύσατε.............???????

Με βρήκατε.............????????

Εδώ γράφουμε για το Γεωργιάδη............πές του Πάντσο Βίλλα.......

Ή πολλή τεκίλα φταίει..........

Πάντως μεταξύ μας νομίζω πώς το ντέρμπυ κρίθηκε στή συμμετοχή του
    Γεωργιάδη..........!!!!!!!

Αυτός, μόλις μπήκε διαμόρφωσε το αποτέλεσμα:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ένώ ο πορτοφολλάς που σάς έσωσε σέ Σμύρνη και Τούμπα.............

ΔΙΚΑΙΩΣ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ.............

ΜΕΓΑΛΕ...............ΠΑΝΤΣΟ.................

Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
    Ξεμεθύσατε.............???????

Με βρήκατε.............????????

Εδώ γράφουμε για το Γεωργιάδη............πές του Πάντσο Βίλλα.......

Ή πολλή τεκίλα φταίει..........

Πάντως μεταξύ μας νομίζω πώς το ντέρμπυ κρίθηκε στή συμμετοχή του
    Γεωργιάδη..........!!!!!!!

Αυτός, μόλις μπήκε διαμόρφωσε το αποτέλεσμα:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ένώ ο πορτοφολλάς που σάς έσωσε σέ Σμύρνη και Τούμπα.............

ΔΙΚΑΙΩΣ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ.............

ΜΕΓΑΛΕ...............ΠΑΝΤΣΟ.................

τα χάπια φταίνε...

ωραίο πέναλτυ ανακάλυψε το κοράκι
    δηλ αν έβαζε γκολ ο γεωργιάδης τι θα λέγατε?θα τους βρίζατε?μην λέμε ότι θέλουμε
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Τι να γράψουμε δηλαδή για τον Γεωργιάδη αφού και αυτός ...........
    ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΓΑΥΡΟΥ ΕΙΝΑΙ !!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αλήθεια τα μπουκέτα στη φυσούνα γιατί ;;; Τι έγινε ;;;

Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
    τα χάπια φταίνε...

ωραίο πέναλτυ ανακάλυψε το κοράκι
    δηλ αν έβαζε γκολ ο γεωργιάδης τι θα λέγατε?θα τους βρίζατε?μην λέμε ότι θέλουμε
    Αφού με το που έπιανε το τόπι στα πόδια του το έστελνε κερκίδα ....... τι γκολ να βάλει ;;;

Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
    Αφού με το που έπιανε το τόπι στα πόδια του το έστελνε κερκίδα ....... τι γκολ να βάλει ;;;

Πές τα ρε αγόρι μου πές τα..........

Επιτέλους και μία προχωρημένη άποψη...........

Παιδιά και λίγη αυτοκριτική..........

Ό Πάμπο...........ΚΩΛΟΣΕ.........ή Τούμπα έβραζε και ...........
    έρχεται ή ώρα τού ΠΑΟ.........πράσινος είναι ό τίτλος.........

ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ...........ΠΡΑΣΙΝΟΣ...........!!!!!!!!

Ναί μέν θα μπορούσε ό ΘΡΥΝΟΣ............νάναι με 10 ή 9............
    το γνωστό σύστημα..........ο Πατσατζόγλου αλλαγή...........γιατί γλύτωσε
    τή δεύτερη κίτρινη...............
    Ο Σίσιτς.............ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΚΟΚΚΙΝΗ..........ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΚΟΝΣΕΙΣΑΟ..........
    ο μεγάλος ΠΑΜΠΟ............έδειξε πλάγιο........τι κουφαλίτσα..................
    αλλά βλέποντας το καζάνι να βράζει.......................
    έκανε τη χοντράδα και έδωσε........................

ΕΝΑ...........................ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ.........100%

Δέκα φορές το είδα...........μεγάλη απάτη.............

ΤΕΤΟΙΟ..................ΟΥΤΕ ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ................

Έπεσα λοιπόν έξω στίς προβλέψεις μου περί σφαγής.......................

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ................................ΠΡΟ ΜΠΑΤΑΤΟΥΔΗ....

Η ΤΟΥΜΠΑ...................ΗΤΑΝ ΤΟΥΜΠΑ...................

Επιτέλους μετά από καμμιά 10αριά χρόνια κλείσαν τα σκέλια.........!!!!!!!

Και επειδή ό ΠΑΜΠΟ.........ΔΕΝ ΕΣΠΡΩΞΕ............είχαμε τό Χ............

Και τώρα τί κάνουμε..........???????

ΕΝΣΤΑΣΗ......................ή......................ΕΦΕΣΗ................?????????

LA...........VILLA...........

Eίσαι.............πιό γαύρος και από τό γαύρο......:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Μήν ξεχνάς κάθε μέρα να διαβάζεις τόν πρωταθλητή σου.......
    Ό Γεωργιάδης σέ έτσουξε...........ε ??
    Για τόν Κοβάσεβιτς........πού ρίχνει τα μπαλλάκια καί έπρεπε να είναι στήν κερκίδα........
    ΜΟΥΓΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΜΟΥΓΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ....................ΡΕ ΓΑΥΡΟΓΑΥΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ......???????

Άι στό διάολο με συγχίσατε πάλι πρωί -πρωί...........αν και το χειρότερο γιά να πώ την
    αλήθεια.........τό περιμένω στίς................7..............ΩΧ.........ΩΧ.........

ΥΓ. Παιδιά ό γαύρος...............ΚΛΑΤΑΡΕ...........με τα δεύτερα θα πάνε στό Λονδίνο......!!!!!

ρε γαμώτο δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται φέτος, προσωπικά χ3στηκα για την ισοπαλία με τον παοκ, αυτο που με ανησυχεί είναι ότι ο ολυμπιακός στο πρωτάθλημα σέρνεται και δεν το λέο για την τωρινή αγωνιστική με τον πάοκ, το τελευταίο παιχνίδι που παίξαμε λίγο μπάλα της προκοπής ήταν αυτό με τον πανιώνιο και πριν ούτε που θυμάμαι.... αντικειμενικά ρε γαμώτο αν το δεις έχουμε τόσους καλούς παίχτες που τους βλέπω στην ευρώπη να το γυρίζουν το τόπι σωστά και να κάνουν φάσεις και στην ελλάδα πάσες μέχρι το κέντρο και μετά δεν ξέρουμε τι να την κάνουμε.

δεν έχω συνηθήσει έτσι το θρύλο ρε γαμώτο και κάνω υπομονή να δέσει λίγο η ομάδα που είναι καινούργια φέτος ειδικά μετά τις τελευταίες προσθήκες μπελούτσι και λεονάρντο αλλά δεν μπορώ να βλέπω να μην μπορούν να αλλάξουν μια σωστή πάσα ρε γαμώτο, και ο ντάρκο μόνος του πάλευε και έβαλε γκολ, μια σωστή πάσα δεν πήρε. αυτό που με εκνευρίζει είναι ότι ακόμα και με την τσέλσι που παίξαμε άμυνα κάργα οι πάσες μας για να αναπτυχθούμε προς τα εμπρός για να βγούμε σε κόντρα ήταν καλές σχετικά και με τον πάοκ που αντικειμενικά η άμυνα του είναι χ3σ3 μέσα και δεν κάναμε τίποτα.

δεν αμφισβητώ τους παίχτες του θρύλου ίσα ίσα που πιστεύω ότι έχουμε κάποιους που είναι πολύ καλοί αλλά δεν τραβάει σαν ομάδα στο πρωτάθλημα δεν αλλάζουν μια μπαλιά της προκοπής και δεν κάνουμε φάσεις ρε φούστη μου ελπίζω να ξυπνήσουν, να δούμε λίγο μπάλα δεν βλέπετε αυτό το πράγμα άλλο. και μη μου πείτε φίλοι σύνγαυροι ότι είχαμε απουσίες γκαλέτι, λούα λούα, λεντέσμα κτλ γιατί δεν λέω για το χθεσινό παιχνίδι, γενικά στο πρωτάθλημα είμαστε χειρότεροι από άλλες χρονιές και τα παιχνίδια που έχουμε δει το θρύλο να παίζει λίγο μπαλίτσα στο πρωτάθλημα είναι μετρημένα στα δάχτυλα του ενός χεριού.

και δεν είναι επείσης δικαιολογία ότι και οι άλλοι 2 χάλια είναι, εμείς πρέπει να κοιτάμε να παίζουμε καλά ανεξαρτήτως τι κάνουν οι άλλοι, δε με νοιάζει βρε αδερφέ έτσι και αλλιώς εγώ από το θρύλο θέλω να βλέπω καλή μπαλίτσα και αυτή τη στιγμή στο πρωτάθλημα δεν είμαι ικανοποιημένος.

Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
    ..........
    Αν και είσαι από τους πιό μετριοπαθείς γαύρους, παραμένεις γαύρος σε πολλά θέματα !!!
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΑΙΖΕΤΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΧΡΟΝΙΕΣ ...............
    ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚ@Τ@ ΠΑΙΖΕΤΕ ............
    Απλά δεν σας σπρώχνουν τόόόόόόόόσο τα κοράκια, γιατί έφτασε ο κόμπος στο χτένι και θα έπεφτε γερό σουλτάν μερεμέτ !!!

Όταν το καταλάβετε αυτό, τότε καταλάβετε και το γιατί .......... ποιός φταίει ............. και πως σας ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΤΑΙ και σας ΧΕΙΡΑΓΩΓΕΙ σαν προσωπική σωματοφυλακή για να μείνει εκτός ευαγών ιδρυμάτων όπως οι ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ !!!

Αυτά βέβαια δεν ισχύουν μόνο για τον δικό σας ....... αλλά και για άλλους ........... καθώς τα πολλά φράγκα δεν γίνονται με τον σταυρό στο χέρι ..........

Αν και είσαι από τους πιό μετριοπαθείς γαύρους, παραμένεις γαύρος σε πολλά θέματα !!!
    Απλά δεν σας σπρώχνουν τόόόόόόόόσο τα κοράκια, γιατί έφτασε ο κόμπος στο χτένι και θα έπεφτε γερό σουλτάν μερεμέτ !!!

Όταν το καταλάβετε αυτό, τότε καταλάβετε και το γιατί .......... ποιός φταίει ............. και πως σας ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΤΑΙ και σας ΧΕΙΡΑΓΩΓΕΙ σαν προσωπική σωματοφυλακή για να μείνει εκτός ευαγών ιδρυμάτων όπως οι ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ !!!

Αυτά βέβαια δεν ισχύουν μόνο για τον δικό σας ....... αλλά και για άλλους ........... καθώς τα πολλά φράγκα δεν γίνονται με τον σταυρό στο χέρι ..........
    στο τελευταίο μόνο που είπες συμφωνώ κανενας δεν τα βγάζει με το σταυρό στο χέρι αλλά δεν είναι δουλειά μας να τους ελέγχουμε. σε αυτή τη χώρα όλα σκ@τα λειτουργούν αλλά δεν το συνεχίζω γιατί είναι μεγάλη και πολιτική συζήτηση και δεν έχει λόγο ύπαρξης σε αυτό το thread.

εκμεταλεύονται και χειραγωγούν φίλε μου τα ζώα όχι εμάς τους γαύρους, αυτό γίνεται σε όλες τις ομάδες και αυτοί που χειραγωγούνται είναι άξιοι της μοίρας τους είτε είναι γαύροι είτε βάζελοι είτε οτιδήποτε.

οσον αφορά το πως παίζουμαι κάνεις λάθος, χρόνια τώρα ο ολυμπιακός παιζει καλή μπαλίτσα, πολύ καλύτερη από εσας και φέτος ως ένα βαθμό έχει μια δικαιολογία απλά δεν μαρέσει να βλέπω να παίζουμε έτσι, εσείς παραμυθιάζεστε και νομίζετε (κάποιοι τουλάχιστον) ότι πέζετε καμοιά μπάλα της προκοπής.

για τα κοράκια κτλ έχω βαρεθεί να τα λέω οι 3 του κέντρου δεν έχουν δικαίωμα να αναφέρουν τη λέξη αδικία και εσύ σαν παναθηναικός είσαι μέσα σε αυτούς, άσε να μιλήσει καμοιά λάρισσα καμοιά βεροια κτλ για κοράκια μη μου το πέζετε αδικημένοι πεθαίνω στα γέλια. χωρια που κόμπος στο χτενι, μαχαίρι στο κόκκαλο είναι προτάσεις που συνέχεια χρησιμοποιούμε και ποτέ δεν εφαρμόζονται (άλλη ιστορια αυτή βέβαια αλλά μου τη θύμισες )

ahahahahaha
    πάλι έγραψες
    σου προτείνω να τα κάνεις συλλογή και να τα κυκλοφορήσεις σαν ανέκδοτα

αλά έχω μια πραγματική απορία?
    τα θες και τα λες ή σου ξεφεύγουν ή αλλα θες να πεις και άλλα σου βγαίνουν
    πραγματικά απορώ

μιλάτε για σπρώξιμο!!!ΠΟΙΟΙ????οι απόγονοι του καπετάνιου
    μιλάτε για φυλακές και σταυρούς με πλούτη???σώπαααα....μιλάμε εσύ πρέπει τώρα να ανακάλυψες την αμερική....έχεις την εντύπωση ότι κάποιος απο αυτούς είναι καθαρός?και τα έβγαλε τίμια?ο δικός σου ας πούμε
    γιατι αποδείξεις δεν έχεις για τίποτα...τι ραδιοαρβύλα κυκλοφορεί και ειδικά στα ελληνικά γίδια που αρέσκονται σε αυτά είναι χρυσάφι...μπορεί να ισχύει μπορεί όχι..προσωπικά στα @@ μου
    για όποιον βρουν αν μπορούν να τον πάνε μέσα...αλλά τότε θα πάνε όλοι

φέτος μετράς 4
    άσε τα κοράκια φέτος γιατι σε πάνε καροτσάκι μέχρι τώρα...όταν ακούς κοράκι εσέ πρέπει να σφυρίζεις κλέφτικα
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
    ahahahahaha
    πάλι έγραψες
    σου προτείνω να τα κάνεις συλλογή και να τα κυκλοφορήσεις σαν ανέκδοτα

αλά έχω μια πραγματική απορία?
    τα θες και τα λες ή σου ξεφεύγουν ή αλλα θες να πεις και άλλα σου βγαίνουν
    πραγματικά απορώ

μιλάτε για σπρώξιμο!!!ΠΟΙΟΙ????οι απόγονοι του καπετάνιου
    μιλάτε για φυλακές και σταυρούς με πλούτη???σώπαααα....μιλάμε εσύ πρέπει τώρα να ανακάλυψες την αμερική....έχεις την εντύπωση ότι κάποιος απο αυτούς είναι καθαρός?και τα έβγαλε τίμια?ο δικός σου ας πούμε
    γιατι αποδείξεις δεν έχεις για τίποτα...τι ραδιοαρβύλα κυκλοφορεί και ειδικά στα ελληνικά γίδια που αρέσκονται σε αυτά είναι χρυσάφι...μπορεί να ισχύει μπορεί όχι..προσωπικά στα @@ μου
    για όποιον βρουν αν μπορούν να τον πάνε μέσα...αλλά τότε θα πάνε όλοι

φέτος μετράς 4
    άσε τα κοράκια φέτος γιατι σε πάνε καροτσάκι μέχρι τώρα...όταν ακούς κοράκι εσέ πρέπει να σφυρίζεις κλέφτικα
    Ρε 'συ λοβοτομημένη αμοιβάδα να διαβάζεις ξέρεις ;;;
    Καταλαβαίνεις τι ΑΚΡΙΒΩΣ διαβάζεις ή κάνεις υποθέσεις ;;;
    Εξαίρεσα πουθενά τον δικό μου ;;;

Η μόνη διαφορά μας είναι ότι όταν ........ ο καπετάνιος ....... τα ξέρεις .............
    Έστω για τα μάτια του κόσμου, αν θες ............... ΔΕΝ ΤΑ ΠΗΡΑΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ !!!
    Ο δικός σας το έχει ΠΑΡΑΧΕΣΕΙ και γι' αυτό ξεσηκώνετε τόση αντιπάθεια ..........

Αν τώρα ΕΣΥ πιστεύεις ότι αυτά τα δέκα πρωταθλήματα τα έχετε πάρει ΟΛΑ με την αξία σας ...... τότε .......... να το κοιτάξεις ...... πες στο γιατρό να σου αλλάξει χάπια .......... αυτά σου φέρνουν παραισθήσεις .........:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΑΛΛΑ εμείς τα βλέπουμε ............

Εσείς ........ ΓΤΠΚ ............ ο τεντζερες στο Λιμάνι και ΟΛΑ ΚΑΛΑ !!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
    ... χρόνια τώρα ο ολυμπιακός παιζει καλή μπαλίτσα ...
    Καλή π2π2ρίτσα παίζει, αλλά δεν το βλέπετε ...........

Για τα υπόλοιπα διάβασε παραπάνω ........

Ρε 'συ λοβοτομημένη αμοιβάδα να διαβάζεις ξέρεις ;;;
    Καταλαβαίνεις τι ΑΚΡΙΒΩΣ διαβάζεις ή κάνεις υποθέσεις ;;;
    Εξαίρεσα πουθενά τον δικό μου ;;;

Η μόνη διαφορά μας είναι ότι όταν ........ ο καπετάνιος ....... τα ξέρεις .............
    Έστω για τα μάτια του κόσμου, αν θες ............... ΔΕΝ ΤΑ ΠΗΡΑΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ !!!
    Ο δικός σας το έχει ΠΑΡΑΧΕΣΕΙ και γι' αυτό ξεσηκώνετε τόση αντιπάθεια ..........

ΑΛΛΑ εμείς τα βλέπουμε ............

Εσείς ........ ΓΤΠΚ ............ ο τεντζερες στο Λιμάνι και ΟΛΑ ΚΑΛΑ !!!
    δηλαδή η διαφορά μας για να ξέρω δηλαδά είναι ότι ο καπετάνιος απλά έδινε και κανένα ξερολούκουμο και εμείς δε δίνουμε?????????

αν τα πιστεύεις αυτα μεγια σου με χαρά σου εγώ δεν πιστεύω κάτι τέτοιο προσωπικά

αλλά πες πως είναι έτσι για μια στιγμή, δηλαδη αν σου πετάξω άλλο ένα ξερολούκουμο και ένα που και που θα είμαι πιο συμπαθής και θα είναι πιο σωστό από το να τα παίρνω όλα????????? εγώ στη λογική του παραλόγου δεν μπορώ να μπω γιατί δεν την καταλαβαίνω το μόνο που βγάζω σαν νόημα είναι ότι αν όντως τα πιστεύετε αυτά μην ασχολείστε με το ελληνικό πρωτάθλημα ρε παιδιά αν βρωμάει τόσο, βλέπετε λίγο ισπανικό ή αγγλικό να χαμογελάσει το χειλάκι σας.

το μόνο που πιστεύω είναι πως τουλάχιστον τα τελευταία χρόνια πάντα οι μεγάλες ομάδες ευνοούνται απέναντι στις μικρές και από εκεί και πέρα υπάρχει και η εν μέρη ανικανότητα των ελλήνων διαιτητών αλλά εσείς βλέπετε τα πάντα σαν το φάντασμα του κόκκαλη και της παράγκας, ε δεν ισχυει ρε παιδιά τι να κάνουμε!!!!!!!!!!!

τελωσπάντων εγώ απλά πιστεύω ότι φέτος δεν παίζουμε καλή μπαλίτσα στο ελληνικό πρωτάθλημα όπως παίζουμε τα τελευταία χρόνια, αν έχεις αντίθετη άποψη οκ αλλά ειλικρίνα πιστεύεις οτι τα τελευταία χρόνια ο βάζελος ήταν ποτέ καλύτερη ομάδα από τον ολυμπιακό και άξιζε το πρωτάθλημα???? αν απαντήσεις σε αυτό οτι ναι ήταν και άξιζε το πρωτάθλημα και δεν το πήρε η απάντηση μου είναι ότι γιαυτό και μόνο σας αξίζει να έχετε το τζίγκερ στη διοίκηση και να σου φέρνει τον κάθε τυχάρπαστο για παιχταρά. αν όχι συγχαρητήρια είσαι από τους λίγους βάζελους που το κατάλαβαν.

Συμπτωση η λυση της συνεργασιας Καμπος και Αστερα??

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/S...Tr/188932.html

"Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Πάουλο Κάμπος, τον οποίο ευχαριστεί για τη μέχρι σήμερα προσφορά του στην Ομάδα και του εύχεται κάθε επιτυχία στο μέλλον".

Να εχει σχεση με την ΑΕΚ αραγε?

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    ΠΡΩΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΘΛΗΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
    ΚΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΠΕΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 3814
    Τελευταίο μήνυμα: 14/02/2008, 15:54
  2. ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΕΞΕΔΡΑ ΠΛΗΜΜΥΡΙΖΕΙ
    από blueblack στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 809
    Τελευταίο μήνυμα: 15/05/2007, 14:48
  3. Ποιός θα πάρει το πρωτάθλημα του χωριού;
    από Gandalf dr685sm στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 13