Σελίδα 28 από 155 ΠρώτοΠρώτο ... 1823242526272829303132333878128 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 406 έως 420 από 2320

Θέμα: Xt 660 Z

Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12

.......................................................................

Δεν κατάλαβα τι νταλκά βαράει η μεταλλική αλουμινένια πλάκα κάτω από την σέλα στο ύψος του πίσω τροχού.

........................................................................

[/B]

Έχω την εντύπωση πως μιλάς για την εξάτμιση.
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

Ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ Το avatar του/της Anty12
    Αρχικά δημιουργήθηκε από H.A.Balafoutre
    Έχω την εντύπωση πως μιλάς για την εξάτμιση.
    Λες να αλλάξανε από φέτος οι εξατμήσεις....

Από το 83 που είδα εξάτμηση για πρώτη φορά , μέχρι τώρα, ίδιο πανω κάτω σουλούπι είχαν όλες .....
    Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
    ..... και στη σιωπή των χρονομέτρων

Ντομινίκ Στρος Ταμίας Το avatar του/της peskandritsos
    Λοιπόν η μηχανή είναι Μ@ΥΝΑΡΟΣ.........

Πρώτη εντύπωση , όπως ήταν λυμένη στην κούτα ….
    Compact και συμμαζεμένος κινητήρας και καλωδιώσεις που δεν κρέμονται και δεν περνάνε από ‘που να ναι.
    Η φάτσα της είναι όλα τα λεφτά , εντελώς διαφορετικό design , καθηλώνει , όσο για τα οπίσθια της τύφλα να χει η Sylvia Saint…..

Το ντεπόζιτο δεσπόζει σ’όλο το μπροστινό τμήμα της μηχανής , τα όργανα τα περίμενα λίγο μεγαλύτερα ( το display δεν το είδα σε λειτουργία, μόνο το στροφόμετρο).
    Τα πλαϊνά πλαστικά είναι αρκετά μεγάλα για να προστατεύουν , αλλά θα τα ήθελα πιο γεροδεμένα και καλύτερα στερεωμένα…Ελπίζω να μην είναι ακριβά……

Η σέλα μαλακή και με περίεργη αίσθηση στην αφή.
    Το ελατήριο της πίσω ανάρτησης καλά προστατευμένο πίσω από πλαστικό για προστασία από της λάσπες, και σε άσπρο χρώμα…:hypnotize

Δεν κατάλαβα τι νταλκά βαράει η μεταλλική αλουμινένια πλάκα κάτω από την σέλα στο ύψος του πίσω τροχού.

Το χρώμα (χακί) πιο εντυπωσιακό και ζωντανό από τις φωτογραφίες , με δικαίωσε που δεν προτίμησα το άσπρο.
    Μεγάλη μ@λακία που δεν έχει βάση η μηχανή για μπαγαζιέρα πίσω. Έχει κάτι περίεργες εγκοπές , μάλλον για σχάρα –μπαγαζιέρα αποκλειστικά της μαμάς (ξύπνησε και η ΥΑΜΑΠΑ, και άρχισε τις μ@λακίες των Γερμανών).:a31:

Παραγγέλθηκαν και θα είναι εδώ σε 20 μέρες max κεντρικό σταντ, ποδιά και κάγκελα (backorder αεροπορική παραγγελία παρακαλώ…έχει ξεβρακωθεί εντελώς η εταιρία με αυτό το μοντέλο).

Τελική τιμή με τα παραπάνω έξτρα:7940

Στράτο , πλακώσου στο ψάξιμο , να δούμε τι παίζει aftermarket από μπαγαζιέρα-σχάρα για πίσω.Αυτή της μαμάς είναι πανάκριβη και θα μιάζει η μηχανή deliver-άδικη……
    Εσυ το εψαξες σε πολυ μεγαλο βαθος αδερφακι μου.(Και καλα εκανες γιατι εγω ειχα μεινει με το στομα ανοιχτο και ολο την χαιδευα)

Απο εξτρα αυτα που με ενδιαφερουν ειναι τα καγκελα, η σχαρα για να βαλω το δικο μου βαλιτσακι, οι χουφτες και το κεντρικο σταντ.

Ποδια αυτη που εχει η πλαστικη απο μανα νομιζω οτι ειναι οκ.

Αυτο το μεταλλικο που λες κατω απο την σελα δεν το προσεξα και ναι, εχεις δικιο για το χρωμα...Ειναι ολα τα λεφτα το σιμπιζακι.
    Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!

Ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ Το avatar του/της Anty12
    Πρώτη επαφή-πρώτη βόλτα......
    Μέχρι το βενζινάδικο , δυο τετράγωνα πιο κάτω....και πρώτη κρυάδα.........

Είναι ΜΕΓΑΑΑΑΑΛΟ το ντεπόζιτο Άρη.......23 Ευρόπουλα για να τιγκάρει ο δεινόσαυρος......

Συμβουλή για όλους τους νέους κατόχους...... αλλάξτε με τη μία το Ο-ring της τάπας των λαδιών...δακρύζει και χάνει λάδια. Στο δικό μου το έκανε στα 500 μέτρα μόλις......
    Κατα τα άλλα ...........
    I AM ONE HAPPY ΜΟΔΕΦΑΚΑ.........

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	tenere.jpg 
Προβολές:	477 
Μέγεθος:	71,0 KB 
ID:	136343
    Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
    ..... και στη σιωπή των χρονομέτρων

Πρώτη επαφή-πρώτη βόλτα......
    Μέχρι το βενζινάδικο , δυο τετράγωνα πιο κάτω....και πρώτη κρυάδα.........

Είναι ΜΕΓΑΑΑΑΑΛΟ το ντεπόζιτο Άρη.......23 Ευρόπουλα για να τιγκάρει ο δεινόσαυρος......

Συμβουλή για όλους τους νέους κατόχους...... αλλάξτε με τη μία το Ο-ring της τάπας των λαδιών...δακρύζει και χάνει λάδια. Στο δικό μου το έκανε στα 500 μέτρα μόλις......
    Κατα τα άλλα ...........
    I AM ONE HAPPY ΜΟΔΕΦΑΚΑ.........
    Ι ΑΜ ΤWO ΜΟΔΕΦΑΚΑ

Ας δακρυζει καλυτερα να το περναν για χαλασμενο...

Τεστ ραιντ θα σας πω αλλη ωρα γιατι τωρα προσπαθω να κανω χωρο στο κρεβατι μου για τρεις :rotflmao: :rotflmao:
    Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!

ΜΕΓΕΙΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy

ΜΕΓΕΙΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΣΤΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!! :a44:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της varaderokav11
    Καλοταξιδο σε οσους το πηραν κιολας!!!!!!!!!

Ρε παιδια μ'εχετε κατακ@υλωσει!!!!!!

Το δικο μου ερχετε αυριο(..μω την επαρχια μου!!!) και δεν μπορω να βγαλω πινακιδες....!!!

Μιλαμε πολυ γκαντεμης!!! Υπομονη μεχρι την δευτερα;;; Πειτε μου πως;;;

Και παλι καλοταξιδη με πολλες καλες βολτες!!!!!!!!

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από varaderokav11
    [B]Καλοταξιδο σε οσους το πηραν κιολας!!!!!!!!!

Υπομονή φιλαράκι!!! 2 και σήμερα!!!
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

Αρχικά δημιουργήθηκε από varaderokav11
    Καλοταξιδο σε οσους το πηραν κιολας!!!!!!!!!

Ρε παιδια μ'εχετε κατακ@υλωσει!!!!!!

Το δικο μου ερχετε αυριο(..μω την επαρχια μου!!!) και δεν μπορω να βγαλω πινακιδες....!!

Και παλι καλοταξιδη με πολλες καλες βολτες!!!!!!!!

Το μονο που μπορω να σου πω αδερφε ειναι οτι αξιζει η αναμονη...

Κανε υπομονη.

Καλορίζικο και καλοτάξιδο στα παιδιά που το πήραν.Το μηχανάκι είναι απίθανο εμφανισιακά και η τιμή του τα σπάει κυριολεκτικά.Μη ξεχνάμε πως η Yamaha έχει παράδοση στις μοτοσυκλέτες ον οφ και μακρά ιστορία στο ραλυ Ντακάρ οπότε κάποια από τα γονίδια θα έχουν περάσει και σε αυτό.Μου αρέσει τρελλά και το θέλω αν γίνεται τώρα αλλά δεν γίνεται καθώς πρέπει να μαζέψω μερικά λεφτά πρώτα...αλλά σε λίγους μήνες θα γίνει σίγουρα δικό μου ...ειδικά το χακί το χρωματάκι είναι μούρλια...σαν να με βλέπω να περνάω σούζα στο χωματόδρομο αεροπορία και να ρίχνω σκόνη στα μπαβαρέζικα υπερτιμημένα μπάζα

Μετα απο την συντομη μεχρι τωρα συμβιωση μαζι του μπορω να πω τα εξης...

Ειναι ψηλο, μα παρα πολυ ψηλο.

Ειναι ομορφο, μα παρα πολυ ομορφο.

Η σελα αν και δεν εκανα πολλα χλμ συνεχομενα δειχνει πολυ ανετη, μια ενσταση εχω για το τιμονι το οποιο για τα δικα μου γουστα μου φαινεται πολυ φαρδυ και φοβαμαι οτι μπορει να ειναι λιγο κουραστικο στο πολυωρο ταξιδι με τοσο ανοιχτα τα χερια.

Καποιους τριγμους ακουω απο την πινακιδα και απο το πλαστικο μπροστα αλλα ακομη δεν μπορω να το προσδιορισω ακριβως το σημειο.

Το μοτερ μου φαινεται πιο ελαστικο απο το παλιο ΧΤR που ειχα αλλα περισοτερα για αυτο οταν στρωθει και μπορω να το ανοιξω.

Τα φρενα ειναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ για τον χαρακτηρα της μηχανης και μαλιστα σε στιγμη τσαρουχωματος που χρειαστηκε να κανω ουτε μπλοκαραν ουτε με προδωσαν.

Απο καταναλωση μαλλον ειναι τα ιδια με τα παλια ΧΤ 660.

Αυτα προς το παρον και θα επανελθω οταν θα εχω πιο πολλα χλμ...

Το καβάλησα και ένιωσα κοντός … ρε γαμώτο 180 είμαι και πατάω στις μύτες (όταν έχω και τα 2 πόδια κάτω)……δηλαδή πόσο ύψος πρέπει να χεις ????

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    σμερα ειδα ενα μαυρο στν εθνικ με κατευθυνσ προς Πατρα.Φαινοταν πολυ ομορφο αλλα δεν ανταποκριθκε στο συνιαλο.Μαλλον δε θα προλαβε

Ρε συ peskandritsos απο καζι τι λεει το μχανακι σε σχεσ με το απλο 66Ο?

Υ.ια τα ραματα που λειπουν φταιει το πλκτρολοιο

Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
    σμερα ειδα ενα μαυρο στν εθνικ με κατευθυνσ προς Πατρα.Φαινοταν πολυ ομορφο αλλα δεν ανταποκριθκε στο συνιαλο.Μαλλον δε θα προλαβε

Ρε συ peskandritsos απο καζι τι λεει το μχανακι σε σχεσ με το απλο 66Ο?

Υ.ια τα ραματα που λειπουν φταιει το πλκτρολοιο
    Πρωτη σχετικα μεγαλη βολτα μεχρι Σουνιο σημερα το πρωι...

Απο γκαζι εκ πρωτης οψεως περιπου το ιδιο με ολα τα ΧΤ αν και δεν το ανοιξα λογω στρωσιματος.Μεχρι 95 πηγα περιπου 3500 στροφες αλλα φαινεται πολυ ροπατο μοτερακι.

Απο κραδασμους οκ δεν ενοχληθηκα.

Σταση μετα απο μιαμιση ωρα χρειαζεται οπωσδηποτε εκτος και αν ειναι καποιος σιδεροκ@λος.

Σε αυτα τα χιλιομετρα με πλαγιο αερα περιπου 6 μποφωρ δεν καταλαβαινει Χριστο.

Ξαναγραφω για τα φρενα γιατι ειναι εκπληκτικα σε συγκριση τουλαχιστον με το ΧΤR.

Καταναλωση ακομα δεν γραφω γιατι το τεποζιτο ακομα δεν εχει φτασει ουτε στην μεση.

Παρόμοια θέματα

1. Maska apo XT 660
    από Primal στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 25/09/2006, 15:51
  2. Βοηθεια για Xt 660 R!!
    από fasma στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 21/05/2006, 17:07
  3. XT 600 και XT 660 μετατροπή
    από gspir στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 3