Σελίδα 28 από 53 ΠρώτοΠρώτο ... 18232425262728293031323338 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 406 έως 420 από 792

Θέμα: Το Πειρατικό (ξανα)σαλπαρει

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Bavarian
    Επειδή δεν έχω ευκαιρο ιντερνετ αυτές τις μέρες...ευχαριστώ την Εθνική Ρωσίας που μου χάρισε απλόχερα 600 ευρουδάκια να τα τσακίσω στη Γερμανία τον άλλον μήνα ...επίσης ευχαριστώ τους γείτονες που μΕ χάρισαν άλλα 600 να τα κάνω κεμπάπ στο Μόναχο συν τη χαρά που μου έδωσαν αποκλείοντας τους βρωμερούς και σιχαμερούς σλαβοΤσέχους :rotflmao: διδάσκοντάς τους μαθήματα οθωμανικού δικαίου...
    Ντροπη...!!!

Δεν εχω τιποτα αλλο να πω....!!!

Ντροπη...!!

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    λοιπον παιδια, επειδη το χουμε γ@μησει πολυ το θρεαντ, με τα στοιχηματα απο τους μεν, και τα ηθικα κολληματα απο τους δε, θα παρακαλουσα να μην ξανααναφερθουν τιποτα για στοιχηματα εδω μεσα..

οποιος βγαζει λεφτα, μπραβο του μαγκια του, ας τα χαρει τα λεφτα χωρις να μας το λεει, δεν μας απασχολει..

οποιος νιωθει να προσβαλεται η εθνικοτητα του, ας το ξεπερασει, ο καθενας κανει οτι νιωθει..

και στην τελικη μπορουμε να κανουμε ενα ΑΛΛΟ θρεαντ, περι στοιχηματος προβλεψεων ή αντιπαραθεσης για να λυσουμε αυτο το θεμα.

εδω
    ας μιλησουμε για μπαλα..
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    [i]Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos [/i

εδω
    ας μιλησουμε για μπαλα.. [/B]
    Και αυτο απαγορευετε.....

Ξεχασες οτι πριν τεσσερα χρονια μας εκανε......

Πρωταθλητες...????

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    λοιπον παιδια, επειδη το χουμε γ@μησει πολυ το θρεαντ, με τα στοιχηματα απο τους μεν, και τα ηθικα κολληματα απο τους δε, θα παρακαλουσα να μην ξανααναφερθουν τιποτα για στοιχηματα εδω μεσα..

οποιος βγαζει λεφτα, μπραβο του μαγκια του, ας τα χαρει τα λεφτα χωρις να μας το λεει, δεν μας απασχολει..

οποιος νιωθει να προσβαλεται η εθνικοτητα του, ας το ξεπερασει, ο καθενας κανει οτι νιωθει..

και στην τελικη μπορουμε να κανουμε ενα ΑΛΛΟ θρεαντ, περι στοιχηματος προβλεψεων ή αντιπαραθεσης για να λυσουμε αυτο το θεμα.

εδω
    ας μιλησουμε για μπαλα..
    +10

Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Ντροπη...!!!

Δεν εχω τιποτα αλλο να πω....!!!

Ντροπη...!!

Ποιος την έχασε για να τη βρώ εγώ ?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
    ναι...............
    κοιτα τι κανει ο Ρομπερτο Καρλος που υποτηθεται πως πιανει τον Ανρι!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=c_FuIgpiSJA

Το είδα μόλις τώρα. Ναι φαίνεται κάπως περίεργο έχεις δίκιο. Αλλά από την άλλη μήπως οι Γάλλοι απλώς το εκτέλεσαν μάνι μάνι για να πιάσουν στον ύπνο τη Βραζιλία; Όπως κι έγινε τελικά;
    Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!

Ποιος την έχασε για να τη βρώ εγώ ?

Το παρακάνεις κι εσύ! Οκ άλλο πράγμα το δεν μ αρέσει η μπάλα της εθνικής άλλο πράγμα το ότι πιστεύω ότι δεν ήταν ποδόσφαιρο αυτό που παίξαμε το 2004 άλλο πράγμα ακόμα αν θες το ότι καλύτερα για το άθλημα ας πούμε που μείναμε απέξω κι άλλο θα μου επιτρέψεις να σου πω ο τρόπος που το εκφράζεις. Δεν είναι θέμα ντροπής δεν συμφωνώ μ' αυτό αλλά για μένα δεν είναι σωστό να λες ότι οκ μπράβο που πήραμε τα φράγκα. Για μένα προσωπικά χάνεται η αξία του αθλήματος έτσι.

Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
    Το παρακάνεις κι εσύ! Οκ άλλο πράγμα το δεν μ αρέσει η μπάλα της εθνικής άλλο πράγμα το ότι πιστεύω ότι δεν ήταν ποδόσφαιρο αυτό που παίξαμε το 2004 άλλο πράγμα ακόμα αν θες το ότι καλύτερα για το άθλημα ας πούμε που μείναμε απέξω κι άλλο θα μου επιτρέψεις να σου πω ο τρόπος που το εκφράζεις. Δεν είναι θέμα ντροπής δεν συμφωνώ μ' αυτό αλλά για μένα δεν είναι σωστό να λες ότι οκ μπράβο που πήραμε τα φράγκα. Για μένα προσωπικά χάνεται η αξία του αθλήματος έτσι.

Είχα μέρες να μπω στο φόρουμ γι' αυτό τα έγραψα δεν έκατσα να διαβάσω τα ποστ.Αν δεις θα προσέξεις ότι δεν γράφω στα αθλητικά γιατί δεν με αγγίζουν καν τα σπορ και ειδικά το ποδόσφαιρο...τώρα αν μας κάθονται και τίποτα φράγγα καλά είναι.
    Και το ξαναλέω καρφάκι δεν μου καίγεται για το τι έκανε η Εθνική ούτε τώρα ούτε το 2004.Αυτά είναι για μικρά παιδάκια...Το τελειώνω εδώ και δεν με ξαναβλέπεται στα αθλητικά (????)...

Είχα μέρες να μπω στο φόρουμ γι' αυτό τα έγραψα δεν έκατσα να διαβάσω τα ποστ.Αν δεις θα προσέξεις ότι δεν γράφω στα αθλητικά γιατί δεν με αγγίζουν καν τα σπορ και ειδικά το ποδόσφαιρο...τώρα αν μας κάθονται και τίποτα φράγγα καλά είναι.
    Και το ξαναλέω καρφάκι δεν μου καίγεται για το τι έκανε η Εθνική ούτε τώρα ούτε το 2004.Αυτά είναι για μικρά παιδάκια...Το τελειώνω εδώ και δεν με ξαναβλέπεται στα αθλητικά (????)...

Καλά δεν σε πετάξαμε κι έξω.

μαγκες για πειτε προγνωστικα(ΟΧΙ στοιχημα )

Γαλλια ή Ιταλια?

εγω δινω Γαλλια

α καλααα. δεν ειναι σημερα η γαλλια ..

Αυστρια ή Γερμανια ή Πολωνια?
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Αυστρια ή Γερμανια ή Πολωνια?
    Λοιπόν εγώ λέω Γερμανία και Κροατία !

:rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Λοιπόν εγώ λέω Γερμανία και Κροατία !

:rotflmao:
    μακη, τρεχα να προλαβεις το πρακτωρειο να το παιξεις στοιχηματακι

εχω καλο προαισθημα:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

εχω καλο προαισθημα:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Ωχ τώρα αυτό γιατί το είπες ; Με χτυπάει γκίνια άμα μου το πούνε

Τις άλλες θα παίξω !

:rotflmao: :rotflmao:

Γαμώ τις... διαισθήσεις και τα προαισθήματά σας. Κωλογερμανοί!!! Δεν τους πάω μία κι όμως όλο από δω το έχουν όλο από εκεί όλο περνάνε. Στο διάλα!!!

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
    Γαμώ τις... διαισθήσεις και τα προαισθήματά σας. Κωλογερμανοί!!! Δεν τους πάω μία κι όμως όλο από δω το έχουν όλο από εκεί όλο περνάνε. Στο διάλα!!!
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Παρόμοια θέματα

1. ΤΟ ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΠΤΕΝ ΤΖΙΜΙ
    από TATAR στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 10/06/2008, 19:03
  2. Nα το έβαζαν ξανά!!..
    από Respect στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 23/03/2007, 19:12