σας είδα μάγκες χωρίς κράνη... το μπλόκο το είδατε; από κοντά φαντάζομαι...
πότε θα σταματήσει πια αυτό το φαινόμενο... 1/10 φοράει κράνος :hypnotize
σας είδα μάγκες χωρίς κράνη... το μπλόκο το είδατε; από κοντά φαντάζομαι...
πότε θα σταματήσει πια αυτό το φαινόμενο... 1/10 φοράει κράνος :hypnotize
ντιελεξιμισι καπα οχτώ .. Scientia est potentia
"καβάλα παν στην εκκλησά, καβάλα προσκυνάνε..."
Σε είδα βλακάκο με το TDM να το παίζεις μάγκας με τις εξατμήσεις σου και να σπέρνεις το τρόμο αλλά σε έχασα όταν σε πλάγιασε ο ζητάς και πρέπει να σου έκοψε το κώλο και για κράνος και για ηχορύπανση και πινακίδες....αντε ρε να τα ξανακάνεις αυτά...γέλαγα με τη ψυχή μου...
ΣΕ είδα και εσένα ΠΑΛΙ ΜΕ TDM και ΠΑΛΙ ΞΕΚΡΑΝΩΤΟΣ να προκαλείς ninja στο φανάρι...
χααχχαχαχααχαχαχ ήπιες καλό τσαγάκι κακομοιράκο...ακόμα τον ψάχνεις
Το ότι το kawasaki ήτανεπαλιό δε συμαίνει ότι δε σε έχει για τη πλάκα του ρεεεεεεεεεεεε
TDM (τι προτότυπο???? ) με ανοιχτές Remus (σωωωωωωπαααααα.....), και τρικάβαλο με τη γυναικα σου πίσω και το παιδάκι ανάμεσά σας (μπραβο Ελληνάρα μου.....), + 3-4 τσάντες απο supermarket να κρέμονται από τιμόνι, χέρια κλπ....... εθεάθη σήμερα στη Θηβών (Περιστέρι)..... Καλά εννοείται ακράνωτοι, δεν το συζητω....
Δεν θα κρατηθώ καμιά μέρα και θα άρχίσω τα γαλλικά.....
![]()
P.S Χωρίς παρεξήγηση, αλλά αυτοί με TDM βγαίνουν από κάποια φωλιά? 8 στους 10 είναι ίδιοι, χωρίς εξοπόσμό και οι Remus, Acrapovich άντε κ Termignioni να βαράνε........
![]()
:a015:
Σε είδα με το TDM σου ΠΑΛΙ
με τις ανοικτές ακράπες σου
με το ξερό ακράνωτο κεφαλάκι σου (που εύχομαι να μην το σπάσεις, γιατί σπάει μόνο μια φορά)
να περνάς και άνετα το κόκκινο φανάρι.... Τι Π@Π@ΡΑΣ....
ΡΕΕΕΕΕΕ οτι και να κάνετε ΤΔΜ Θα παραμείνει, τι κόμπλεξ κατωτερότητας τραβάτε ΡΕΕΕΕΕΕ!!!!
ότι και να κάνετε R1 δεν γίνεται.
Σαν τα μυρμήγκια έχετε αυξηθεί και η κουτσή Μαρία TDM έχει, οπότε τσάμπα φιγούρα κάνετε, δεν γυρνάει κανένας να σας κοιτάξει....καιρός να αραιώνεται.. αρχίστε να πουλάτε να πάρετε κάτι άλλο.....
αμάν πια!!!!!
Οι μόνοι πιο ΗΛΙΘΙΟΙ από τους πολιτικούς, είναι οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.
Σε είδα να πηγαίνεις σινεμά...και με πλήγωσες βέβαια λέγοντάς μου "ακόμα μ'αυτό είσαι?"...
i'm sorry....
![]()
Δεν ξερω ποιος ησουν και δεν με ενδιαφερει,αλλα τετρακαβαλο σε παπι (εσυ η γυναικα σου και δυο μικρα παιδια ) ,δεν εχω ξαναδει ρε μαγκα...Το προβλημα ηταν το πως πηγαινες αναμεσα απο τα αυτοκινητα και πως περασες το κοκκινο σφαιρα μιλωντας στο μπλουτουθ![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
εσυ με το χχρ σκουτερ στην ηλιουπολεως
νταξ να ουμ....ενα κομπλιμεντο σου καναμε που μπορεις και πας τοσο γρηγορα,δεν σε πηδ..... κι απο κ@λ@....
ψωναρα
Θέλω να ζήσω στ’ αλήθεια
Έστω μια φορά
Να ταξιδέψω στ’ αλήθεια
Έστω μια φορά να δω στα μάτια την τίγρη
Που όλο με κοιτά
Μεσ’ απ’ τα φώτα αυτής της πόλης
Που σκοτώνει για λεφτά
Που με σκοτώνει από αγάπη
Όπως με σφίγγει όταν ξυπνά
Κι ύστερα κλαίει μ’ αγκαλιάζει και μου λέει
Πάρε με μαζί σου
βλεπω στον ΑΝΤ1 μια μαλακια με λυκανθρωπους που ειναι τοσο μεγαλη μαλακια που δεν μπορω να μην το δω λεμε![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
πες μας και καναν τιτλο....αντε γιατι μερικοι βαριομαστε να ανοιξουμε την τηλεοραση![]()
![]()
![]()
πωωωω....βαριεμαι να ξεβαρεθω γαμωτο.....
τουλαχιστον εχει καθολου ξυλο η ειναι σαν το Twilight και θα ξενερωσουμε παλι???![]()
![]()
:rotflmao:![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
ΗΛΙΘΙΕ...το ΦΛΑΣ δεν ειναι ταινια ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ και το χρησιμοποιούμε για να στρίψουμε...
Ο μοναδικός στην Ελλάδα που έχει κάνει backflip με ΒΜW R1200GS, με μάρτυρες.
ΠΟΝΕΣΕ ΟΜΩΣ ΜΕΤΑ ΠΟΛΥ!!!!
-ΘΩΜΑ ΕΙΣΑΙ ΣΠΙΤΙ;
-Ο ΘΩΜΑΣ ΣΠΙΤΙ ΕΙΝΑΙ...ΕΜΕΙΣ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ Μ@Λ@ΚΕΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ταδε εφη trooper)
Μανο...το τσιπουρο σε περιμενει ρε φιλε σπιτι μου...
ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΓΑΠΗΣΑΝ. ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ!!
σε είδα... λευκό χαγιαμπούσα του κουτιού... παρκαρισμένο μέσα στην πιλοτή μου... και ζήλεψα κι ας μην είμαι της street μηχανής....![]()
![]()
καλοτάξιδο αδερφέ και πάντα όρθιος!![]()
![]()
![]()
![]()
Σας είδα, σας ζήλεψα και σας απόλαυσα 4 μάγκες με ΚΤΜ, φορώντας πλήρη εξοπλισμό και τίγκα στα μπαγκάζια πηγαίνατε από Αττική Οδό προς Κόρινθο πρωί-πρωί. Καλούς δρόμους και καλά να περάσετε !!![]()
![]()
![]()
![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
σας ειδα εχθες που μας προσπερναγατε στα τεμπη και μας λεγατε μεσα απο το κρανος να βαλουμε τα αμαξια στον πατο μας και ζηλεψα τρομερα..![]()
δεν το ξανακανω το λαθος να παω με κουτι "για την παρεα"...:a017:
![]()