οχι ρε Billy.....αλλα μεχρι να βγει το super Tenere....Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
Άσε μας ρε ψηλέα που γέρασες!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
οχι ρε Billy.....αλλα μεχρι να βγει το super Tenere....Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
Άσε μας ρε ψηλέα που γέρασες!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εγώ σας πάω και στοίχημα 'μαθέτε.....Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
οχι ρε Billy.....αλλα μεχρι να βγει το super Tenere....![]()
![]()
Ο Ταμίας-Χριστοφοράκος-peskandritsos...με τα λεφτά που βουτάει κάθε μήνα από δω μέσα, θα είναι ο πρώτος που θα το πάρει το 1200![]()
![]()
![]()
![]()
Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
..... και στη σιωπή των χρονομέτρων
Και μας το παίζει "είναι πολλά τα κυβικά, και δεν χρειάζεται, και βενζίνες...", κλπ...Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
Εγώ σας πάω και στοίχημα 'μαθέτε.....
Ο Ταμίας-Χριστοφοράκος-peskandritsos...με τα λεφτά που βουτάει κάθε μήνα από δω μέσα, θα είναι ο πρώτος που θα το πάρει το 1200![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Και μαντέψτε ποιός θα την Ακραπώσει και πρώτος !!:a66:
![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
Αυτή τη φορά θα του πάρω ένα τρακοσάρι νταβατζιλίκι......θα στον φτιάξω εγώ τον σκαφάτο Billy , μη σκιάζεσαι.....Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
Και μαντέψτε ποιός θα την Ακραπώσει και πρώτος !!:a66:
![]()
![]()
Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
..... και στη σιωπή των χρονομέτρων
Ξέσκισέ τον. Δεν έχει ανάγκη αυτός...Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
Αυτή τη φορά θα του πάρω ένα τρακοσάρι νταβατζιλίκι......θα στον φτιάξω εγώ τον σκαφάτο Billy , μη σκιάζεσαι.....![]()
![]()
Εδώ παζαρεύει σκαφάκια των 150000, τα 15000 θα τον προβληματίσουν?
Υ.Γ
Που είναι η bitch άραγε? Κάνει τον Κινέζο...![]()
![]()
![]()
![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
Παραλιγο να μου μεινει το χαβιαρι στο λαιμο ρε, με πνιξατε, μαμω την σαμπανια μου μεσα μεσημεριατικα.
Οχι ρε, δεν θα το παρω!!! (εκτος αν το δω και μου αρεσει)![]()
![]()
![]()
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Αν είναι όπως το φαντάζομαι, θέτω σοβαρή υποψηφιότητα για αγοραστής!![]()
![]()
Βασικά εννοώ πραγματικό on-off που πάει χαλαρά σε καρόδρομους και δεν δυσκολεύεται σε εύκολα κομμάτια εκτός δρόμου, καλό και ξεκούραστο στο ταξίδι για αρκετά χιλόμετρα, ικανοποιητικό στον επαρχιακό δρόμο, με καμία 110 αριά αλόγατα και πολύ ροπή από χαμηλά, να μην καίει του κερατά, με τον άξονα για να είσαι ήσυχος και σχετικά μαζεμένο σε διαστάσεις.
Δεν μου φαίνονται δύσκολα όλα αυτά όπως βλέπω το πρωτότυπο και γνωρίζοντας τι υπάρχει στον ανταγωνισμό.
Τα λέω αυτά, γιατί από το tiger εύκολα θυσίαζα μέρος του street χαρακτήρα του για παραπάνω δυνατότητες εκτός δρόμου και θεωρώ πιθανό το μελλοντικό tenere να είναι πιο κοντά σε αυτό που θέλω.
Άντε να δούμε επιτέλους.
Δεν ξέρω αν κάνει για καρόδρομους, όχι τόσο γιατί δεν θα πηγαίνει καλά εκεί, αλλά με τόσα νίκελ θα θέλει πολύ ξεσκόνισμα και γυάλισμα μετά από κάθε βόλτα![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
Στα ΚΤΜ μπορώ (και γω και όλοι) να "την πω" και χωρίς να έχω καν μηχανή.
Μέχρι τώρα το 1200 δεν με ενθουσίασε να σΕ πω την αλήθεια......
Μηχανή, Adventure ντεμέκ , που άμα πάθει κάτι στο δρόμο , θέλει πτυχίο Πολυτεχνείου για να φτιαχτεί .....δεν....
Τουλάχιστον αυτή την φορά θα κάτσω να περιμένω να το δω πρώτα....![]()
1ον. Στα ΚΤΜ την λένε έτσι και αλλιώς όλοι, είτε εχουν, είτε δεν εχουν μηχανή...είτε οδηγούν, είτε όχι,...μέχρι να καβαλήσουν κανα από δάυτα ... Μόλις καβαλήσουν κανένα αρχίζουν και τα "στρίβουν", βάζουν λίγο νεράκι στο κρασί τους... "καλα πανε... αλλα θα αντέχουν?, και ποσο πάει? ακριβό είναι ρε γαμώτο...." κτλ.
Πρόεδρε αν έχεις χέρια και κάνεις γούστα με το tenere, με το ΚΤΜ θα τρελενόσουν...πιστεψε με...![]()
![]()
2ον. Μέχρι τώρα τι να σε ενθουσιάσει από το 1200 ρε πρόεδρε? το σαρίκι αλλά τουαρέγκ...!? η υποψία κινητήρα...? ή μηπως το φανταστικό χρώμα της άμμου της Σαχάρα που στηρίζει το μηχανάκι που στοίχιωσε τα ονειρά μας...?![]()
...ακόμα δεν το είδαμε, Γιάννη το βαφτίσαμε...
3ον. Αυτό το παραμυθακι με τους απλούς κινητήτες που επισκευάζονται απο απλούς αναβάτες- Μαγκάιβερ με ενα σουγιαδάκι και με υλικά που παρέχει η φύση γύρο τους πόσο ακόμα θα στοιχιώνει τα ονειρά σας?![]()
. Πάρτε το απόφαση επιτέλους ή απλά παραδεχτείτε το, ότι ακόμα και ένα ΧΤ600 (πόσο μάλλον το 660...) αν μείνει από πρόβλημα στον κινητήρα δεν φτιάχνεται μέσα στην ερημιά...
4ον. adventure ντεμέκ ειναι οι περισσότεροι απο εμάς τους αναβάτες και πολύ σπανιότερα τα μοτόρια που αγοράζονται ως adventure... Εκτός και αν θεωρείς περιπέτεια την προσπέλαση Ελληνικών χωματόδρομων μήκους λίγων χιλιομέτρων με Αντικειμενικό Σκοπό (ΑΝΣΚ...) την γνωστή, καλή και οικονόμικη χασαποταβέρνα με τα υπέροχα κοψίδια και το σπιτικό τσίπουρο... Ελάχιστοι αναβάτες είναι πραγματικά τόσο adventurous που να καταφέρουν να "ξεπατώσουν" ενα αντίστοιχο μηχανάκι...
![]()
5ον. Όλοι μαζί θα περιμένουμε να το δούμε επιτέλους το super tenere αλλα κάτι μου λέει οτι αυτό που όλοι περιμένουμε δεν θα το δούμε τελικα...ενα μηχανάκι δηλαδή με οχι πανω από 200 κιλά στην πλάτη, οχι πάνω από 100 άλογα και οχι πανώ από 12κ...ένα μηχανάκι επίσης με πλήρως ρυθμιζόμενες αναρτήσεις, δυνατά φρένα και στιβαρό πλαίσιο...Μακάρι να πέσω έξω Προεδρα...
![]()
![]()
υ.γ.1 Ξέρω οτι θα πέσει κράξιμο πάλι αλλά όπως και να χει αύτη την στιγμή όποιος θέλει ένα μηχανάκι με τα αύτα τα χαρακτηρίστικα (παρ.5) προς ΚΤΜ 990 θα πρέπει να τηράει...
(και μην ακουσω για αξιοπιστια...βλέπε τζιξερ, cbr1000rr, ΧΤ660 και άλλα παγκοσμιοποιημενα γιαπωνέζικα...)
υ.γ.2 τα είχα ξαναγράψει παλιότερα αλλά την ωρα που πάταγα "αποστόλη" έπεσε η σύνδεση...![]()
![]()
![]()
![]()
μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια
Αυστριακος ο provider ?Αρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK
υ.γ.2 τα είχα ξαναγράψει παλιότερα αλλά την ωρα που πάταγα "αποστόλη" έπεσε η σύνδεση...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αν και συμφωνώ μαζί σου άνωθεν, το ΧΤ660 από αξιοπιστία σκοτώνει.
Τώρα αν θεωρείται αναξιοπιστία ένας αμελητέος βήχας στον ψεκασμό...
Τώρα, αν κάποιοι το πήραν και περίμεναν να επισκευάζεται σαν C50, απλά ατύχησαν...
Άντε μην τα πάρω... μιλάνε οι ΚΤΜάδες για την αξιοπιστία του ΧΤ...![]()
![]()
![]()
Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ περιμένω άλλη μιά υπέρβαρη βουβάλα που θα οργώσει τις ερήμους του Κολωνακίου και του Κεφαλαρίου όπως και οι Γερμανίδες αδελφές της...![]()
XR
XTR
XJR
Αρχικά δημιουργήθηκε από mixalakis
on-off που πάει χαλαρά σε καρόδρομους και δεν δυσκολεύεται σε εύκολα κομμάτια εκτός δρόμου, καλό και ξεκούραστο στο ταξίδι για αρκετά χιλόμετρα, ικανοποιητικό στον επαρχιακό δρόμο, με καμία 110 αριά αλόγατα και πολύ ροπή από χαμηλά, να μην καίει του κερατά, με τον άξονα για να είσαι ήσυχος και σχετικά μαζεμένο σε διαστάσεις.
Δεν μου φαίνονται δύσκολα όλα αυτά...
:rotflmao:![]()
Φιλε Βασίλη μακάρι να παραμείνει αμελητέο βηχαλάκι αλλα 2 φίλοι το "έσπρωξαν" νωρις γιατί έσβηνε και μετά την ανάκληση και ο ένας έφαγε και μια ψιλή οταν του έσβησε ξαφνικά...Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
Αν και συμφωνώ μαζί σου άνωθεν, το ΧΤ660 από αξιοπιστία σκοτώνει.
Τώρα αν θεωρείται αναξιοπιστία ένας αμελητέος βήχας στον ψεκασμό...
Τώρα, αν κάποιοι το πήραν και περίμεναν να επισκευάζεται σαν C50, απλά ατύχησαν...
Άντε μην τα πάρω... μιλάνε οι ΚΤΜάδες για την αξιοπιστία του ΧΤ...![]()
![]()
![]()
Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ περιμένω άλλη μιά υπέρβαρη βουβάλα που θα οργώσει τις ερήμους του Κολωνακίου και του Κεφαλαρίου όπως και οι Γερμανίδες αδελφές της...![]()
Αυτό που λέω πάντως είναι ότι καλό θα ήταν να αφήσουμε παλιές και ξεπερασμένες αντιλήψεις που εκφράζονται με κλισέ εκφράσεις όπως "δεν σπαει, δεν χαλαει", "κάθε Τρίτη μάστορα" κτλ... Πρέπει να πάρουμε χαμπ'αρι οτι οι καιροί προχωράνε και τα πράγματα αλλάζουν είτε μας αρέσει είτε όχι... Η αξιοπιστια των ευρωπαιων γενικά βελτιώθηκε τα τελευταία χρόνια ενώ οι Ιάπωνες κάπου το έχασαν...με αποτέλεσμα να μικρύνει πολύ η ψαλίδα στο θέμα αξιοπιστία.
Κατά τα αλλα χαίρομαι που συμφωνούμε στα υπόλοιπα που είναι και σημαντικότερα![]()
![]()
![]()
μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια
Όταν λέω ότι δεν μου φαίνονται δύσκολα, αναφέρομαι στο ότι πολύ απλά αν θυσίαζε το tiger λίγο από τον σπορ χαρακήρα του και είχε ζάντες με ακτίνες, ποδιά αντί για καρίνα, μαλακότερες αναρτήσεις κτλ, θα ήταν πολύ κοντά σε αυτό που λέω.Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
:rotflmao:![]()
Επίσης και το ΚΤΜ έχει παραπλήσια χαρακτηριστικά. Αν αποφασίσει η yamaha να κάτι ένα αντιΚΤΜ θα ήταν πιθανό να είναι σαν αυτό που περιγράφω. Μπορεί να το κάνει η yamaha.
Giorgio μην με παρεξηγείς baby. Ξέρεις τις απόψεις μου περί τετάρτες, μάστορες κλπ.Αρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK
Φιλε Βασίλη μακάρι να παραμείνει αμελητέο βηχαλάκι αλλα 2 φίλοι το "έσπρωξαν" νωρις γιατί έσβηνε και μετά την ανάκληση και ο ένας έφαγε και μια ψιλή οταν του έσβησε ξαφνικά...
Αυτό που λέω πάντως είναι ότι καλό θα ήταν να αφήσουμε παλιές και ξεπερασμένες αντιλήψεις που εκφράζονται με κλισέ εκφράσεις όπως "δεν σπαει, δεν χαλαει", "κάθε Τρίτη μάστορα" κτλ... Πρέπει να πάρουμε χαμπ'αρι οτι οι καιροί προχωράνε και τα πράγματα αλλάζουν είτε μας αρέσει είτε όχι... Η αξιοπιστια των ευρωπαιων γενικά βελτιώθηκε τα τελευταία χρόνια ενώ οι Ιάπωνες κάπου το έχασαν...με αποτέλεσμα να μικρύνει πολύ η ψαλίδα στο θέμα αξιοπιστία.
Κατά τα αλλα χαίρομαι που συμφωνούμε στα υπόλοιπα που είναι και σημαντικότερα![]()
![]()
![]()
Φίλος μου έχει μιά 640 adventure σαν την πρώην σου,με γύρω στα 80000 χλμ.
Εγώ μπορώ να πω ότι στο άσπαστο ΧΤ μου χάλασε το βεντιλατέρ στους τρεις μήνες. Καινούργια η μηχανή. Και με χρήση κυριλέ. Δεν με λένε για πλάκα σαλίγκαρο...![]()
![]()
Αλλά δεν έχει παρουσιαστεί σε άλλους κατόχους, οπότε δέχτηκα την αστοχία υλικού που μου σέρβιραν. Σε ενάμιση χρόνο έχω 33500 χλμ, με πήγε και δυό φορές Βουλγαρία και δεν έχει κάνει κιχ. Δεν έχει σβήσει ούτε μιά φορά από μόνη της αν και ο βήχας όταν πας με πολύ χαμηλές στροφές παραμένει. Αλλά είναι κάτι που δεν ενοχλεί.
Ας πάω τώρα να την πω στο Γιάννη με την 640 για την αξιοπιστία των Yamaha...
Θα μου πει εσένα σου χάλασε και το βεντιλατέρ ρε φίλε.
Η κακή χρήση σε συνδυασμό με την κακή συντήρηση μπορούν να ξεκ...λιάσουν και τις πιο αθάνατες μηχανές.
Είναι γεγονός βέβαια ότι κάποιες αντέχουν πιο πολύ το ξεκ..... :rotflmao: :rotflmao:
Να'σαι καλά φίλε να χαίρεσαι το υπερόπλο σου !!!![]()
![]()
![]()
XR
XTR
XJR