Σελίδα 28 από 41 ΠρώτοΠρώτο ... 18232425262728293031323338 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 406 έως 420 από 614

Θέμα: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09

Αρχικά δημιουργήθηκε από WWW
    ΄
    - Γιατί όποιος ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ στον Ολυμπιακό με "συνοπτικές" διαδικασίες τον ΑΠΟΠΕΜΠΕΙ ??(βλέπε Λεμονής - Ντούσκο αλλά και άλλους που όταν προσφέρουν και ανεβαίνουν ΚΟΒΟΝΤΑΙ με συνοπτικάς διαδικασίας)

Ισχυρός κριτής η Ευρώπη. 11 χρόνια ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΑΙ και καταντήσαμε να παίζουμε προκριματικά.΄

στο π΄ρωτο έχεις δίκιο...δες κ μπάσκετ (διέλυσε τον Θρύλο του Ιωαννίδη)

στο 2ο 11 χρόνια μόνο εμείς παίζαμε ευρώπη???
    για δες και τα αποτελέσματα όλων....
    και μετα δες και τις εμφανίσεις όλων.... αλλα αυτό είναι άλλη κουβέντα σχετικά με την αξία κάθε ομάδας στην ευρώπη....

μην τρως ετσι αμασητα την παραμύθα....ανα 15 χρόνια μια καλή εμφάνιση
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

ΜΠΟΡΕΙ ΑΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΑ........

Νά παραδεχτείτε,.......έστω κάτι...

Έτσι κι άλλιώς.......ΟΛΟΥΣ ΤΡΕΛΛΟΥΣ ΜΑΣ ΒΓΑΛΑΤΕ.....!!!!

Ή ντροπή δέν έμεινε λοιπόν............ή ..........άνήκετε στήν άλλη κατηγορία...

I had a dream ... Το avatar του/της WWW
    Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
    στο π΄ρωτο έχεις δίκιο...δες κ μπάσκετ (διέλυσε τον Θρύλο του Ιωαννίδη)

στο 2ο 11 χρόνια μόνο εμείς παίζαμε ευρώπη???
    για δες και τα αποτελέσματα όλων....
    και μετα δες και τις εμφανίσεις όλων.... αλλα αυτό είναι άλλη κουβέντα σχετικά με την αξία κάθε ομάδας στην ευρώπη....

μην τρως ετσι αμασητα την παραμύθα....ανα 15 χρόνια μια καλή εμφάνιση

Συμφωνώ απόλυτα σε αυτά που λές. Και οι άλλοι ανύπαρκοι ήταν.

Έλα όμως στη θέση ενός σοβαρού (το τονίζω αυτό) επιχειρηματία, που θέλει να επενδύσει σε μία ομάδα.

Υπήρχε περίπτωση, γνωρίζοντας όλα αυτά που ανέφερα, να επενδύσεις ? Θα χαλούσες τα ωραία σου λεφτουδάκια, ξέρωντας πως το Story λιγότερο εκτυλίσεται στο χόρτο και περισσότερο στην παράγκα.

Αυτά που ανέφερα δεν είναι παραμύθια.

- Και πήρε απευθείας αναθέσεις (με τη δικαιολογία της Ελληνικής εταιρείας και την ανάπτυξης τεχνολογίας)
    - Και δεν ανέπτυξε τεχνολογία αλλά υπήρξε μεσάζον της SIEMENS => Πολιτικό βρώμικο χρήμα κλπ
    - Και κατέχει το στοίχημα σε συνεργασία με τον ΟΠΑΠ ενώ παράλληλα έχει ομάδα
    - Και υπήρξε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης που ποτέ δεν εκτελέστηκε
    - Και δεν είχε ποτέ του λεφτά και βρέθηκε με κάποια (γιατί ακόμα δεν έχει πολλά ... διαβάστε)
    - Και ήταν ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ και είναι ακόμα, με διάφορους τρόπους, αλλά δεν μπορεί να προχωρήσει άξιοπρεπώς στην Ευρώπη.
    - Και ξεκίνησε εισαγγελική έρευνα για την ΠΑΡΑΓΚΑ που δεν τελείωσε ποτέ.

All These are FACTS. Δεν είναι ούτε παραμύθια, ούτε θεωρίες. Έχουν ειπωθεί και γραφεί ΔΗΜΟΣΙΩΣ πολλάκις ...

Με τέτοιο καθεστώς, θα θεωρούσα μαλάκες τους προέδρους των υπολοίπων ομάδων να επενδύσουν χρήματα.

Όσο για τον Βαρδυνογιάννη, πιστεύω πως είναι και αυτός στο κόλπο. Άλλωστε όταν ο αδελφός του τόλμησε να παραπονεθεί επί οικουμενικής για τις ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ (προσφεύγοντας τότε στη Δικαιοσύνη), έφαγε ΜΙΑ ΡΟΥΚΕΤΑ ΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ από την 17 Νοέμβρη. Μην τα ξεχνάμε αυτά γιατί δεν κάνει.

Ο κύριος Βαρδινογιάννης Junior έκανε πλάτες, κάτι που φυσικά δεν το έκαναν ποτέ οι αφοί ΒΙΑΝΕΞ.

Τώρα ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ πάει να χαλάσει τη σούπα (πολιτικοί καθαρά οι λόγοι και σύντομα θα το δούμε) και γι αυτό, ειδικά φέτος, εκτραχύνθηκε περισσότερο η διαιτησία (σύγκρουση 2 πολιτικών κόσμων και καμία σχέση με μπάλα και χόρτο).
    I had a dream ...

ΚΡΥΒΕ ΛΟΓΙΑ............ΚΡΥΒΕ ΛΟΓΙΑ

Γιατί τούς χαλάς τό στόρυ.......

Φίλος μου Παναθηναικός........πάντα άναρωτιώτανε καί μού τόλεγε...

Είναι δυνατόν νά κάθονται μέ σταυρωμένα χέρια...???

I had a dream ... Το avatar του/της WWW
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
    ΚΡΥΒΕ ΛΟΓΙΑ............ΚΡΥΒΕ ΛΟΓΙΑ

Γιατί τούς χαλάς τό στόρυ.......

Φίλος μου Παναθηναικός........πάντα άναρωτιώτανε καί μού τόλεγε...

Είναι δυνατόν νά κάθονται μέ σταυρωμένα χέρια...???

Κι όμως είναι.

Σε Δημοκρατικό Πολίτευμα είμαστε. Ο καλύτερος τρόπο για να ελέγξεις τη Δημοκρατία είναι ο Τύπος (εφημερίδες - Τηλεόραση - Ραδιόφωνα) και φυσικά ο Αθλητισμός
    I had a dream ...

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από doctor x
    εχω την εντυπωση .........
    Εγώ πάλι έχω την εντύπωση ότι διαστρεβλώνεις επιτηδευμένα την πραγματικότητα .........
    Παίρνεις φάσεις από ΟΛΕΣ τις ομάδες για να ισοσκελίσεις τα "λάθη" υπέρ του Ολυμπιακού !!!
    Φίλε μου τα λάθη είναι λάθη όταν γίνονται μια - δυό - άντε τρεις φορές !!! Όταν γίνονται συνέχεια τότε δεν είναι λάθη .........
    Επίσης τα λάθη, για να είναι λάθη, ΔΕΝ είναι προς όφελος ΠΑΝΤΑ του ενός !!!
    Λάθη προς όφελος του ΠΑΟ στο μεταξύ μας ματς, γιατί ΔΕΝ έγιναν ;;; Αντίθετα έγιναν 3 υπέρ του ΟΣΦΠ ;;;
    Μην αρχίσεις τώρα να μας λες λάθη που οφελήθηκε ο ΠΑΟ ή η ΑΕΚ ή ο ΠΑΟΚ με άλλες ομάδες ..........
    Πότε οφελήθηκαν σε μάτς με τον Γαύρο πες μας ......... αν βρεις .........

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    ρε αφηστε τους ανυπαρκτους να λενε οτι θελουν

ναι ναι δεν σπρωχτηκατε ποτε απο διαιτησια..

παμε τωρα παρακατω..

τριτη εχουμε ευρωπες

προγνωστικα?
    πως θα παει το παιχνιδι?
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Κι όμως είναι.

Σε Δημοκρατικό Πολίτευμα είμαστε. Ο καλύτερος τρόπο για να ελέγξεις τη Δημοκρατία είναι ο Τύπος (εφημερίδες - Τηλεόραση - Ραδιόφωνα) και φυσικά ο Αθλητισμός
    Οσο το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα "ξεπλένει" χρήμα και συνειδήσεις ................ τίποτα δεν θα αλλάξει !!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    ρε αφηστε τους ανυπαρκτους να λενε οτι θελουν

ναι ναι δεν σπρωχτηκατε ποτε απο διαιτησια..

παμε τωρα παρακατω..

τριτη εχουμε ευρωπες

προγνωστικα?
    πως θα παει το παιχνιδι?
    Πιστεύω ότι θα περάσουμε ........ :smilea: :smilea: :smilea: με σκόρ 1-0 ή λευκή ισοπαλία !!!
    Εκτός αν έχουν πεισμώσει λίγο τα "παληκάρια" μας και πάει σε μεγάλο σκορ ........

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Ρε μαγκες καλα τα λετε.Να σας πω κι εγω τι θελω μιας κι απο ποδοσφαιρο ψιλοαπεχω.Θελω να μπορω να παρω τη γυναικα μου και τα παιδια μου,να παω στο γηπεδο,να δω ΜΠΑΛΑ,να κερδισει ο καλυτερος,να χειροκροτω τις καλες φασεις και να παω σπιτι μου ικανοποιημενος και με γεματη τη μερα.
    Οταν δεν εχω τπτ απ τα παραπανω δεν αξιζει να συζηταω.Μετανιωνω που εγραψα κι αυτα τα ποστ εδω μεσα αλλα παροτι ηπιων τονων στο ποδοσφαιρο αυτο το ματς κυπελου ηταν η σταγονα που ξεχυλισε το ποτηρι.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
    Ρε μαγκες καλα τα λετε.Να σας πω κι εγω τι θελω μιας κι απο ποδοσφαιρο ψιλοαπεχω.Θελω να μπορω να παρω τη γυναικα μου και τα παιδια μου,να παω στο γηπεδο,να δω ΜΠΑΛΑ,να κερδισει ο καλυτερος,να χειροκροτω τις καλες φασεις και να παω σπιτι μου ικανοποιημενος και με γεματη τη μερα.
    Οταν δεν εχω τπτ απ τα παραπανω δεν αξιζει να συζηταω.Μετανιωνω που εγραψα κι αυτα τα ποστ εδω μεσα αλλα παροτι ηπιων τονων στο ποδοσφαιρο αυτο το ματς κυπελου ηταν η σταγονα που ξεχυλισε το ποτηρι.
    +1
    Εγώ επεπλέον θα ήθελα να μπορώ να πάω γήπεδο με τους φίλους μου οπαδούς άλλων ομάδων και να δούμε ΜΑΖΙ το ματς ........... με πατατάκια, αναψυκτικό, πείραγμα και καζούρα !!!

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    αφηστε ρε μαγκες..

και πες οτι πας με την οικογενεια σου χωρις φασαριες..

να πας να δεις τι?

τα τελευταια χρονια παω γυρω στις 10 φορες το χρονο γηπεδο, σε παιχνιδια του παο, οφη, εργοτελη
    ε καθε φορα που παω το μετανιωνω..

δεν ειναι θεαμα αυτο..

πρεπει να πηγαινεις σε καθε αγωνιστικη γηπεδο για να πετυχεις 5 καλα παιχνιδια απο τα 30
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Αρχικά δημιουργήθηκε από toyar

Επειδή βαριέμαι να τα ξαναλέω όποιος ενδιαφέρεται και ξέρει να το κάνει ας βρεί πόσους βαθμούς παίρνει ανά παιχνίδι ο ένας και πόσους ο άλλος.
    Και κάτι άλλο. Δεν έχω αναφερθεί προσωπικά ενάντια σε κανένα και δεν έχω χαρακτηρίσει ούτε θα το κάνω γιατί δεν μου αρέσει. Πάντως αν το έκανα δεν θα κρυβόμουν πίσω από ένα πληκτρολόγιο
    AKOMAAAAAAAAAAAA????

KOKOKOKOKOKOKO

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    αφηστε ρε μαγκες..

και πες οτι πας με την οικογενεια σου χωρις φασαριες..

να πας να δεις τι?

τα τελευταια χρονια παω γυρω στις 10 φορες το χρονο γηπεδο, σε παιχνιδια του παο, οφη, εργοτελη
    ε καθε φορα που παω το μετανιωνω..

δεν ειναι θεαμα αυτο..

πρεπει να πηγαινεις σε καθε αγωνιστικη γηπεδο για να πετυχεις 5 καλα παιχνιδια απο τα 30
    Το γραφω με κεφαλαια.Να δεις ΜΠΑΛΑ,οχι παρασταση του Σπαθαρη(αν κι αυτος ειναι πολυ καλυτερος απο ελληνικο ματς).
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Υπήρχε περίπτωση, γνωρίζοντας όλα αυτά που ανέφερα, να επενδύσεις ? Θα χαλούσες τα ωραία σου λεφτουδάκια, ξέρωντας πως το Story λιγότερο εκτυλίσεται στο χόρτο και περισσότερο στην παράγκα.

Αυτά που ανέφερα δεν είναι παραμύθια.
    πρόκειται για επιχειρηματίες (όλοι όχι μόνο ο κόκκαλης...κ ο Βγενό 300εκ έβγαλε απο οτε )
    επιχειρηματίες που πλουτίζουν σε βάρος όλων μας...
    κ για τους γιαννακοπουλαίους πολλά έχουν ακουστεί για παράνομες δραστηριότητες (προχώρησε ποτε??όχι ούτε πρόκειται)

αν την πάμε εκεί την κουβέντα δεν θα ξέρουμε ποιος είναι ο χειρότεος

ότι είναι λαμόγια είναι κ γι αυτό δεν έχω κάτσει ποτε να ασχοληθώ με τα πρόσωπα στι διοικησεις...ε'ιναι κατάντια

όλοι αυτοί το ίδιο είναι κ το ίδιο θέλουν...λαό απο πίσω τους...δηλ ο βγενό τώρα του ήρθε για τον βαζελο ξαφνικά....
    τους κατέβασε πορείες κ τους χρησιμοποίησε για να πετύχε αυτό που ήθελε...για μένα μπράβο του
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Παρόμοια θέματα

1. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09
    από cityfly στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3850
    Τελευταίο μήνυμα: 04/03/2009, 12:06
  2. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09
    από STOYBI στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 4452
    Τελευταίο μήνυμα: 22/11/2008, 18:12

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα